Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Pilka nożna - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Nalep, równie dobrze Barcelona może być łysym, a ta pani Realem, jeśli chodzi o ten sezon. :twisted:

Licytujemy się dalej? :D

A to niby czemu? :) Dwumecz nie został jeszcze rozegrany. Real wciąż jest w grze, tak samo jak Atletico po wyeliminowaniu Barcy. Chlapnij 7 Upa, bo licytować to możesz na allegro. :D

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/264/#findComment-348926

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• maly619

648

• Euz

359

• Bastian

325

• NalepRKO

272

Top użytkownicy w tym temacie

Znów wychodzi faworyzowanie hiszpańskich ekip przez uefa. O ile dla mnie, jako dla dość bezstronnego widza, jest to sytuacja dobra, o tyle dla futbolu - fatalna. Oni nie mają prawa mieszać się w takie sprawy. Ekipa z Madrytu podpisała taki kontrakt i koniec, albo płacą pieniądze, albo grają rezerwowym bramkarze, proste. Jeśli ma iść to w taką stronę, niedługo równie dobrze możemy oczekiwać sytuacji, gdzie uefa oznajmi, iż jakiś klub nie musi płacić za transfer, tyle ile ustaliły kluby, BO TAK I JUŻ. Żałosne, parodia, nie pierwszy raz z resztą.
https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/264/#findComment-348936

• Urządzenie:  Windows

Dwumecz nie został jeszcze rozegrany.

Serio? To które zwycięstwo Barcelony z tego sezonu przyśniło mi się 2-1 na Camp Nou, czy 4-3 na Bernabeu? :D

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/264/#findComment-348955

Fox Mulder, w calym swoim poscie nie odniosles sie do zadnego mojego argumentu dlatego koncze ta dyskusje (do innych: mozecie swietowac :P) bo widze ze nie masz nic konkretnego do powiedzenia.

A co do Courtois'a to dla mnie sprawa stala sie jasna gdy UEFA stwierdzila ze zapis w jego umowie nie jest zgodny z ich prawem. I nie ma co o tym dyskutowac.

Ja ciesze sie z takiego obrotu spraw, bo zwyciezca jest tu futbol. Dzieki temu oba zespoly zagraja w swoim najmocniejszym ustawieniu i licze ze nie zawioda.

Tak BTW, w sprawie "zwyciezania futbolu" to UEFA powinna pomyslec o zmianach w karach za kartki w finale. Moim zdaniem powinno sie anulowac te kary, aby zespoly mogly grac w swoich najmocniejszych skladach (oczywiscie mowie tu o kartkach zoltych - wykluczenie za czerwona powinno pozostac).

[ Dodano: 2014-04-12, 09:28 ]

Fox Mulder, w calym swoim poscie nie odniosles sie do zadnego mojego argumentu dlatego koncze ta dyskusje (do innych: mozecie swietowac :P) bo widze ze nie masz nic konkretnego do powiedzenia.

A co do Courtois'a to dla mnie sprawa stala sie jasna gdy UEFA stwierdzila ze zapis w jego umowie nie jest zgodny z ich prawem. I nie ma co o tym dyskutowac.

Ja ciesze sie z takiego obrotu spraw, bo zwyciezca jest tu futbol. Dzieki temu oba zespoly zagraja w swoim najmocniejszym ustawieniu i licze ze nie zawioda.

Tak BTW, w sprawie "zwyciezania futbolu" to UEFA powinna pomyslec o zmianach w karach za kartki w finale. Moim zdaniem powinno sie anulowac te kary, aby zespoly mogly grac w swoich najmocniejszych skladach (oczywiscie mowie tu o kartkach zoltych - wykluczenie za czerwona powinno pozostac).

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/264/#findComment-348956

• Reputacja:   41
  • Urządzenie:  Android

Tak BTW, w sprawie "zwyciezania futbolu" to UEFA powinna pomyslec o zmianach w karach za kartki w finale. Moim zdaniem powinno sie anulowac te kary, aby zespoly mogly grac w swoich najmocniejszych skladach (oczywiscie mowie tu o kartkach zoltych - wykluczenie za czerwona powinno pozostac)

To chyba nie jest zbyt dobry pomysł. Zaużmy, że jakis zawodnik we wcześniejszym meczu otrzymał żółtą kartkę, a np : w półfinale ostro zaatakował swojego przeciwnika. Teraz pytanie co zrobi sędzia? Bo może się zawsze pomylić, nie (albo że tak powiem ułaskawić zawodnika), da mu tylko żoltą kartkę, a powiedzmy, że należała się taka ,, pomarańczowa''. Zawodnikowi się bardzo upiecze i co to da...sporo kontrowersji i wtedy już w ogóle nastąpiłoby mnóstwo odwołań. Zawsze ktoś inny może otrzymać czerwień za cos teoretycznie mniej ,, chamskiego''. Wszystkie brudy pójdą na sędziego.

Poza tym, drużyny mają przeważnie szerkoie składy właśnie po to ,by w takich trudnych momentach, o losach zespołu mogli decydować rezerwowi. Czy to nie jest piękne? :D

Na koniec zapytam się, bo nie wiem czy dobrze to zrozumiałem. Mówisz tylko o samym finale? Jeśli tak, to jest to troche niespawiedliwe.

Nalep jakiś ty kreatywny(avatar) :twisted:

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/264/#findComment-348957

• Urządzenie:  Android

(...) i zabieranie mu szansy zaistnienia w tak ważnym momencie tylko dlatego, że kluby podpisały głupi papierek (TRZY LATA TEMU, nie przed sezonem tylko TRZY LATA TEMU) jest dla mnie debilizmem.

To nie było trzyletnie wypożyczenie. Przed każdym jednym wypożyczeniem Atletico dostało do podpisania nową umowę, a dlaczego teraz został wprowadzony aneks? Proste, wcześniej Atletico nie grało w Lidze Mistrzów, a w meczu o Superpuchar z 2012 roku, Courtois zagrał, bo tego w tej umowie nie było. A to czy była ona podpisana miesiąc, rok czy 10 lat temu nie ma znaczenia. UEFA nie powinna się do tego mieszać, a jeśli chcą to niech zniosą też zakaz gry piłkarzy, którzy w tej samej edycji LM grali w innym klubie. Jeśli mamy grać w najmocniejszych składach to ja poproszę o Maticia.

Zresztą tak jak PH93 napisał, nie wierzę, że klubu z Madrytu nie stać na zapłacenie tych kilku milionów. To nie jest Leeds United, które obawia się o swoje jutro.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/264/#findComment-348959

Z drugiej strony wygląda podobnie a i Chelsea zapewne nie chce wojowania ze swoim zawodnikiem zabraniając mu gry.

Generalnie nie wiem, czy można tu "wojować" ze swoim zawodnikiem - ostatnimi czasy widząc wypowiedzi ojca Kurtuły, mam wrażenie, że staruszek powinien wpieprzyć karton snickersów, bo teksty na zasadzie "mój syn nie wróci do Chelsea, by siedzieć na ławce" są śmieszne - wróci, bo obowiązuje go kontrakt z klubem, który podpisał świadomie i dobrowolnie, więc wg mnie rodzinka powinna przestać skamleć, bo na ten etap Thibault jeszcze nic wielkiego nie wygrał, a czasami po wypowiedzi właśnie jego tatuśka można odnieść, jakoby był już na szczycie świata.

Edytowane przez demku
https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/264/#findComment-348964

Śmieszy mnie to też, że "Chelsea nie chce wojować ze swoim zawodnikiem"... Straszne!, co im Courtois zrobi? Pogrozi palcem, zrobi "szmate" w meczu, a może odmówi występu w PL? :twisted:
https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/264/#findComment-348966

Znalezione w internetach.

Delegat Chelsea na losowanie półfinałów Ligi Mistrzów, Bruce Buck, przekonuje, że klub wcale nie zamierzał żądać od Atletico, żeby w razie trafienia na siebie wypożyczony do Madrytu Thibaut Courtois był zmuszony do pauzy lub występu po zapłaceniu kilku milionów euro.

- Niepozwolenie Courtoisowi na grę w tych meczach byłoby paranoją z naszej strony. To by oznaczało, że boimy się Atletico - stwierdził.

- Umowę z tym klubem zawarliśmy na początku sezonu i nigdy nie było tam opcji, że Belg nie może grać przeciwko Chelsea. Nigdy nie było wątpliwości - dodał Ron Gourlay, dyrektor wykonawczy "The Blues".

UEFA tak czy siak stwierdziła, że taki zapis nie ma prawa funkcjonować.

:)

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/264/#findComment-348970

Brawo kilka stron piszesz o głupocie i hipokryzji, a gdy przedstawiam sensowne argumenty zwijasz się z podkulonym ogonem zamiast się do nich odnieść.

Generalnie nie wiem, czy można tu "wojować" ze swoim zawodnikiem

Próbując mu zabronić grać w prawdopodobnie najważniejszych meczach w jego karierze.

Chodzi o to, że gdyby nie decyzja UEFY , to a wszystkim by decydowało Atletico( albo płaci i gra, albo nie) i tam raczej nie byłoby ze strony Chelsea prób zabraniania mu, a teraz walka z tą decyzją mogłaby na taką wyglądać.

Tak swoją drogą jestem ciekawy jak to będzie wyglądało teraz z tą klauzulą przy wypożyczeniach, bo kilka lat temu Kamil Grosicki miał taką i jeśli dobrze pamiętam to Jaga zapłaciła, a Grosicki miał duży wkład w zwycięstwo z Legią.

Bo nawet w tym sezonie zapewne jeszcze będą takie mecze gdzie klauzula zabroni jakiemuś zawodnikowi grać przeciwko swojemu macierzystemu klubowi.

bo na ten etap Thibault jeszcze nic wielkiego nie wygrał,

Może i nic wielkiego, ale mimo wszystko ma już Copa del Rey, Superpuchar Europy i zwycięstwo w Lidze Europy, jak na młodego bramkarza to wg mnie całkiem niezły dorobek. Plus Trofeo Zamora dla najlepszego bramkarza La Liga.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/264/#findComment-348978

Serio? To które zwycięstwo Barcelony z tego sezonu przyśniło mi się 2-1 na Camp Nou, czy 4-3 na Bernabeu? :D

Przeczytałem Bayern zamiast Barcelona. Zwracam honor xD

Nalep jakiś ty kreatywny(avatar) :twisted:

To jeszcze nie poziom Paint Mastera, ale trening czyni mistrza. :D

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/264/#findComment-348981

Bayern Monachium 0-3 (0-1) Borussia Dortmund

20' Henrich Mchitaryan, 49' Marco Reus, 56' Jonas Hofmann

Czy Madryt to widział? :wink: Passa Bayernu w Bundeslidze trwa i oby przełożyło się to na ich wynik w Lidze Mistrzów już niedługo. Borussia się odradza i ogromny szacunek dla nich za to, że z takimi problemami potrafią ugrać takie wyniki, jak 2-0 z Realem czy 3-0 na wyjeździe z Bayernem. Klopp udowadnia swoją klasę, potrafiąc skleić zespół, dysponując tak wąską kadrą - za to wielkie brawa.

Bayern zawiódł i to mocno. W Barcelonie to bezsensowne klepanie przejadło się po kilku latach, w Bayernie zaczyna przypominać to bicie głową w mur już po niecałym roku, a to jest już jakiś sygnał ostrzegawczy. Ale jedno się nie zmieniło - Rafinha potwierdził, że jest kretynem, lubi łapać ludzi za twarz i dobrze, że tym razem poleciał z boiska.

Jeśli kogoś interesuje komentarz, to klasyczny: Borek co chwila przypomina o tym, że "już za kilka tygodni Robert Lewandowski będzie tu trenował", a Hajto zrobił fajny portret psychologiczny Mandżukicia: wg naczelnego dilera polskiej piłki, Mario obecnie ma problemy ze sobą, spowodowane brakiem pewności spekulacjami odnośnie przyjścia... Lewandowskiego i potencjalnego odejścia Chorwata do Juve.

Hajto: "przyznam szczerze, że 3-0 to dla mnie..."

- kilkadziesiąt sekund ciszy -

Borek: "3-0 i na tym może się nie skończyć".

Zastanawiałem się moment nad przyczyną przerwania wątku przez Tomka i następująca po tym przerwa (przez kilka minut komentował sam Borek). Co się stało z Hajtą? Poszedł do łazienki? Zasnął? Zachłysnął się szklaneczką rudej?

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/264/#findComment-349011

Bayern zawiódł i to mocno. W Barcelonie to bezsensowne klepanie przejadło się po kilku latach, w Bayernie zaczyna przypominać to bicie głową w mur już po niecałym roku, a to jest już jakiś sygnał ostrzegawczy.

Jak idzie - wszyscy ciebie wychwalają, jak przegrywasz - zjadą ciebie w najgorszy możliwy sposób nie zostawiając na tobie suchej nitki. O jakim sygnale ostrzegawczym tutaj mowa? Bo przegrał jeden mecz w słabym stylu, bo tydzień temu w rezerwowym składzie przegrał z Augsburgiem? Jeszcze kilka tygodni temu ludzie srali w gacie aby tylko ich ulubiona drużyna nie trafiła na Bayern a zaledwie po dwóch słabszych pojedynkach wysuwa się jakieś wnioski.

Bayern to nie jest maszynka to wygrywana, tak samo było z Barcą kilka lat temu. MUSI się zdarzyć słabszy okres a, że ten przyszedł akurat przed półfinałami? co zrobisz.

Poza tym przestańmy dramatyzować. Bayern przegrał w lidze tylko dwa razy + remisując 3! Czy to takie złe osiągnięcie?

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/264/#findComment-349012

zwijasz się z podkulonym ogonem zamiast się do nich odnieść.

Nie zwijam się z podkulonym ogonem, tylko tak jak ktoś napisał wcześniej "ustępuję głupszemu". I przy okazji przyznaję, jesteś bardziej uparty niż ja, a to nie jest łatwe :P

a gdy przedstawiam sensowne argumenty

No to się uśmiałem :D

I nie odpisuj mi, skończyłem tą rozmowę, bo mnie męczy. Już na tyle wyrobiłem sobie o tobie zdanie (i ty pewnie o mnie też - tyle, że ja mam to w dupie) że nie mam zamiaru z tobą rozmawiać. Po co tracić nerwy, a przede wszystkim czas.

To chyba nie jest zbyt dobry pomysł. Zaużmy, że jakis zawodnik we wcześniejszym meczu otrzymał żółtą kartkę, a np : w półfinale ostro zaatakował swojego przeciwnika. Teraz pytanie co zrobi sędzia? Bo może się zawsze pomylić, nie (albo że tak powiem ułaskawić zawodnika), da mu tylko żoltą kartkę, a powiedzmy, że należała się taka ,, pomarańczowa''. Zawodnikowi się bardzo upiecze i co to da...sporo kontrowersji i wtedy już w ogóle nastąpiłoby mnóstwo odwołań. Zawsze ktoś inny może otrzymać czerwień za cos teoretycznie mniej ,, chamskiego''. Wszystkie brudy pójdą na sędziego.

Ale teraz mamy to samo. sędzia da w półfinale żółtą kartkę za nic osobie która była zagrożona i przez to nie zagra ona w finale. I też masz pełno kontrowersji. Tego nie da się uniknąć. Ja jednak uważam, że o wiele lepiej byłoby, gdyby niektórym osobom upiekło się, niż żeby były niesprawiedliwie wykluczane z finału.

Mówisz tylko o samym finale?

Tak mówię tylko o finale.

Jeśli tak, to jest to troche niespawiedliwe.

Dlaczego? Właśnie o to chodzi, żeby dotyczyło to tylko finału, bo w tym jednym spotkaniu chcę spotkań dwóch najlepszych jedenastek.

---------------

Bayern-BVB 0-3

Szczerze? Przyjąłem to ze spokojem. Jasne, byłem trochę rozczarowany (jak każdą stratą punktów Bayernu), ale ogólnie przyjąłem to na spokojnie i co ważne ze zrozumieniem. Zrozumieniem, którego brakowało komentatorom czyli Borkowi i Hajcie. No bo sorry, ale czy oni nie widza prostej rzeczy? Kiedy Bayern zaczął przegrywać? Kiedy miał już pewnego mistrza. Także prosta sprawa - brak motywacji. Oczywiście potępiam to, bo jednak chciałbym by zespól był zawsze w pełni zmotywowany, ale tutaj prawdziwe okazują sę słowa, że "Niemcy nie potrafią grać spotkań towarzyskich". I tak jak pisałem o pierwszej przegranej z Augsburgiem, tak napiszę to teraz - jeśli mamy przegrać jeszcze parę spotkań w lidze, ale koniec końców wygrać LM i Puchar, to niech tak będzie.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/264/#findComment-349013

Niestety Wigan właśnie odpadło z FA Cup po rzutach karnych z Arsenalem. Szkoda, nie brakowało im wiele, ale to kolejny rok, kiedy to drużyna z Championship robi furorę. The Gunners jak teraz polegną w finale, to będzie to prawdopodobnie frajerstwo roku :wink:
https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/264/#findComment-349014

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• HeymanGuy
      NJPW Battle In The Valley 2025 NJPW STRONG Openweight Title Match - Gabe Kidd (c) vs. Tomohiro Ishii: Powiem tak: od tego starcia zaczęliśmy od razu z wysokiego "C". Dwóch kolesi, którzy w ringu traktują siebie jak worek treningowy – tak to się robi w New Japan! Gabe Kidd to mistrz prowokacji, ale Ishii… ten gość to wrestlingowy czołg. Ta wymiana chopów była dzika. Cztery minuty siekania? To już nie była walka, to był survival. A potem Kidd jeszcze gryzie Ishii – ten koleś nie ma granic i dobrze. Remis w ostatniej sekundzie? Gdyby dali im 5 minut więcej, skończyłoby się to masakrą. Co do wyzwania na 30-minutowy Iron Man Match – w Chicago podczas Windy City Riot będzie się działo. NJPW STRONG Openweight Tag Team Title Match: World Class Wrecking Crew (c) vs. Roppongi ReVice: Kolejna walka, która trzymała solidny poziom. WCWC to świetnie zgrany duet, a Yoh i Rocky? Klasyczna, japońska precyzja. Było kilka fajnych momentów – przypadkowy superkick od Yoh na Rockym to taki moment WTF, który uwielbiam w tag-teamach. Isaacs i Nelson są jak maszyny – te kombinacje, stunner na partnerze… no, dobry stuff. Rocky dostaje bombę i koniec – brutalny, ale satysfakcjonujący finisz. Eight Woman Tag Team Elimination Match: Uwielbiam takie dynamiczne eliminacje, chociaż szkoda, że nie dano dziewczynom więcej czasu. Hanako to bestia – serio, wygląda jak gigantka przy reszcie stawki, a jej eliminacja Robbie zrobiła wrażenie. Ale AZM szybko pokazuje, że spryt wygrywa z siłą. Końcówka między Maiką i Anną? Klasa. Te dwie mogłyby spokojnie wykręcić singles match, który bym obejrzał z chęcią. Maika kończy jako jedyna ocalała – zasłużenie. NJPW World Television Title Match - El Phantasmo (c) vs. Jeff Cobb: Wow, to była totalna rozwałka. Cobb rzucający ELP po ringu jak szmacianą lalką, a potem ten moment, gdy ELP leci przez cały cholerny guardrail – no, to są te rzeczy, dla których warto oglądać NJPW. Double count-out? Frustracja, ale w tego słowa znaczeniu. Tylko pytanie: kiedy rewanż? Bo to musi być załatwione. Six Mixed Tag Team Match - Hiromu Takahashi, Mayu Iwatani & Yuka Sakazaki vs. House of Torture & Sumie Sakai: Absolutne złoto! Nie wiem, jak można nie mieć łez w oczach po czymś takim. To była walka bardziej emocjonalna niż techniczna, ale to nic. Sumie nie chciała oszustw, nawet będąc w zespole z House of Torture – respekt. A jak Yuka zerwała ogon… haha, scena fest! Końcówka? Przepiękna – te gesty, mowa Hiromu, cała otoczka. Jeśli to ma być ostatni rozdział kariery, to Sumie zakończyła go perfekcyjnie. Trochę kojarzę jej przeszłości i w sumie szkoda że już kończy. NEVER Openweight Title Match - Konosuke Takeshita (c) vs. KUSHIDA: Solidne, techniczne starcie, ale brakowało mi takiego "wow". Takeshita to bestia, a KUSHIDA jak zawsze pracował nad konkretną partią ciała – to już jego znak rozpoznawczy. Finisz był mocny, ale prawdziwy smaczek to wyzwanie dla Tanahashiego. Takeshita vs. Tanahashi? To będzie epickie. Idą z Konosuke na całość. Non-Title Match: IWGP World Champion Zack Sabre Jr vs. Hechicero: Zack Sabre Jr. znowu pokazuje, dlaczego jest królem technicznego wrestlingu. Hechicero starał się dotrzymać kroku, ale Sabre ma w sobie coś, co sprawia, że każda jego walka jest jak szachy na macie, które wygrywa bez dyskusji. Zaskakujący finisz, bo non-title daje tę niepewność, czy mistrz wygra. Świetna techniczna robota – "This is wrestling" chant? Absolutnie zasłużony, ZSJ przysypia ale jedno trzeba mu oddać, nikt nie potrafi tego co on, w sensie że tak uśpić i widza i przeciwnika.  IWGP Junior Heavyweight Title Match - El Desperado (c) vs. Taiji Ishimori: Klasa sama w sobie. Desperado broni pasa w stylu, który przypomina, dlaczego jest jednym z najlepszych w dywizji juniorów. Ishimori oszukuje, a potem dostaje to, na co zasłużył – porządne lanie. Stretch Muffler kontra Bone Lock – techniczny majstersztyk. Despe na koniec mówi do fanów i to po angielsku – to było eleganckie zakończenie świetnej gali. To była długa gala, ale warta każdej minuty, dlatego sobie rozbiłem oglądanie na wczoraj, a pisanie na dzisiaj. Ishii vs. Kidd to absolutna perełka, ale cała karta miała swoje momenty. Sumie Sakai i jej pożegnanie? Bezcenne. Komentarz? Veda i Walker są duetem idealnym. Jeśli NJPW tak zaczyna rok, to co nas czeka dalej? Jestem podekscytowany i jak na razie to oni najlepiej zaczęli 2025, choć ciężko nie zacząć robiąc 4 galę specjalne na wstępie.
    • Aigor
      •MLW World Heavyweight Championship Match: Satoshi Kojima (champion) vs. Matt Riddle •MLW Women’s World Featherweight Championship – Title vs. Hair Match: Janai Kai (champion) vs. Delmi Exo •KENTA vs. Donovan Dijak •Gravity Gamble Ladder Match: AKIRA vs. Mads Krule Krugger vs. BRG vs. Matthew Justice vs. Kevin Knight •CMLL Lucha Libre Showcase: Atlantis & Atlantis Jr. vs. Blue Panther & Dark Panther
    • -Raven-
      Podpowiedź - koleżka nie poprzestaje na podglądaniu parki...
    • MattDevitto
      Kurczę patrząc na te wszystkie strony i  komentarze muszę przyznać, że poza atti to kojarzę jedynie te największe strony typu WF czy BGZ. Inną, którą kojarzę jest niezawodny Przyjaciel wiadomo kogo od której rozpoczęła się moja przygoda w necie z wrs. Tam czytałem pierwsze informacje o tym biznesie i tak też wchodziłem bardziej w ten świat. Wcześniej natomiast z pełnym uśmiechem łykałem wszystko z tv
    • MattDevitto
      Zaczął się czas kiedy to WWE będzie zamieszczać różne RR matche z przeszłości na swoje kanały
  • Dodaj nową pozycję...