Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Pilka nożna - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

"Ciężko się nie zgodzić. Talent ma, co pokazał choćby na Pucharze Konfederacji, ale na razie to jest więcej szumu niż fajerwerków. Pewnie i tak nigdy nie przeskoczy poziomu Robinho i będzie kolejnym niespełnionym do końca talentem." Euz

za rok będzie w pierwszej trójce złotej piłki, za 2-3 lata - wygra. Wspomnisz moje słowa. Gość będzie nowym Ronaldinho. Neymar ma 21 lat, 50 występów w reprezentacji Brazylii, 26 bramek, 24 asysty - magik.

Co do samego meczu. Geniusz Gerardo Martino - Argentynczyk wiedzial, ze kontry to najmocniejsza bron realu, wiec postanowil nie bawic sie w tiki-take, tylko zagrac bezczelny futbol, Barca momentami oddawala pilke realowi, a ci jak dzieci we mgle w ataku pozycyjnym nie wiedzieli co z nia zrobic.

Teraz troszkę o kilku zawodnikach:

Victor Valdes - obecnie najlepszy bramkarz na swiecie, trzeba byc strasznym ignorantem, zeby tego nie widziec. Katalonczyk jest w zyciowej formie. Broni rzeczy niemozliwe, jak Khedira z 5m, czy Ronaldo po stracie Iniesty.

Dani Alves - Za to co zrobił z Ronaldo kocham go jeszcze bardziej. :))

Grande Neymar, Grande Alexis - nic wiecej o tej dwojce nie trzeba pisac. Neymar jest geniuszem na miare Ronaldinho, Alexis wreszcie eksplodowal i gra jak za czasów Udinese.

Jak mozna dać 100mln za Bejla? Przeciez on nic nie potrafi. Kompletne 0, sierota. Adriano (!) wylaczyl go z gry. Bejl jest za slaby na lige hiszpanska, tu trzeba miec zajebista technike i umiec trzymac pilke blisko przy nodze, Walijczyk tego nie potrafi.

Co do sędziego:

Ramos powinien wyleciec na dobra sprawe juz w 16 minucie, 2 łokcie w odstepie minuty w twarz Neymara. Pozniej ok 50 minuty sfaulowal jeszcze Inieste.

Karny na Ronaldo - bez jaj? Bark w bark to jest pilka nozna a nie szachy, takich rzeczy sie nie gwizdze. Nie zawsze sedzia okaze sie pizda i da karnego jak z Elche, czy wyrzuci Chielliniego.

Ramos, Marcelo i Ancelotti - cala trojka po meczu jak zwykle, placz i wina sedziego. To samo zrobila OFICJALNA STRONA INTERNETOWA realu - zenada!

PS. Jese, Di Maria > Bale.

juz nawet nie mowiac o Ozilu.

PS.2 Benzema chciał zabić bramkę, serce mi stanelo na chwile.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/228/#findComment-334266

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• maly619

648

• Euz

359

• Bastian

325

• NalepRKO

272

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Macintosh

Oglądałem Arsenal - Crystal Palace i oczywiście Barcelona - Real Madrid. Obydwa nie były niesamowicie widowiskowe przez co oglądało je się dosyć średnio. W przypadku tego drugiego meczu dochodziły także problemy techniczne, bo było zbyt dużo osób na streamach przez co oglądało się słabo. Canal + dowaliło z tymi komentarzami: pro-Real, pro-Barcelona i neutralny. :) Bramka Sancheza była ozdobą tego spotkania. Jak zwykle sędzia się nie popisał. Na szczęście na niekorzyść obydwu stron przez co wynik nie był wypaczony. Co do drugiego spotkania - wydawało się, że będzie ciekawie, ale niestety tak się nie stało. Do przerwy Crystal Palace dobrze się trzymało, ale później coś pękło i nawet w przewadze nie potrafili zdobyć gola. Ba stracili jeszcze jednego.

No i beka z United, które znów męczyło się.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/228/#findComment-334268

Victor Valdes - obecnie najlepszy bramkarz na swiecie, trzeba byc strasznym ignorantem, zeby tego nie widziec. Katalonczyk jest w zyciowej formie. Broni rzeczy niemozliwe, jak Khedira z 5m, czy Ronaldo po stracie Iniesty.

Z tym najlepszym bramkarzem na świecie to chyba sobie jaja robisz, albo nie oglądasz innych drużyn, nie ?:) Pierwszy przykład z brzegu Salvatore Sirigu, kolejny to Neuer. Mogę też wymienić Ci bramkarzy ze słabszych klubów, którzy na mecz mają milion więcej akcji bramkowych i większość bronią - bo nie sztuką jest wyjąć 3-5 strzałów na mecz jak Valdes, sztuką jest obronić 20 celnych strzałów na mecz mając słabą obronę, albo zachować czyste konto przez kilka spotkań, na dodatek grając w marnych drużynach - David Ospina, Claudio Bravo, Vincent Enyeama, "Memo" Ochoa, Brad Guzan.

Jak mozna dać 100mln za Bejla?

Wyobraź sobie, że Real na nim może zarobić 10x tyle. Koszulki, gadżety itd.

Karny na Ronaldo - bez jaj? Bark w bark to jest pilka nozna a nie szachy

Bark w plecy? nie takie akcje widziałem przez 15 lat oglądając Barcelone. Trochę obiektywizmu :)

za rok będzie w pierwszej trójce złotej piłki, za 2-3 lata - wygra. Wspomnisz moje słowa. Gość będzie nowym Ronaldinho. Neymar ma 21 lat, 50 występów w reprezentacji Brazylii, 26 bramek, 24 asysty - magik.

Tak samo zapowiadali się Robinho, Adriano czy Pato

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/228/#findComment-334273

Bark w bark to jest pilka nozna a nie szachy

I mówisz "piłka nożna to nie szachy" będąc kibicem Barcelony ? Troche obiektywizmu. Zresztą Euz dobrze napisał - jest różnica pomiędzy bark w bark a bark w plecy.

Ramos, Marcelo i Ancelotti - cala trojka po meczu jak zwykle, placz i wina sedziego

C'mon, tutaj mogę przytoczyć słynną wypowiedź Xaviego po jednym z przegranych klasyków: "Byliśmy drużyną lepszą, ale Real nie chciał grać w piłkę " :lol: Poza tym przypominam sobie barcelońskich kibiców przed meczem. Najbardziej płakali na wybór sędziego i generalnie cały spisek Primera Division w stronę Barcy :roll:

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/228/#findComment-334275

Nie zamierzam odpowiadać na te marne prowokacje dwóch kolesi powyżej, bo wiedziałem, że nawet jeśli nie napiszę nic złego o ich ulubionym klubie, to rzucą się jak hieny. :D Jeszcze się okaże, że ta Barca to jest robiona przez każdego w ważnych meczach w chuja. :twisted:

tym najlepszym bramkarzem na świecie to chyba sobie jaja robisz, albo nie oglądasz innych drużyn, nie ?:) Pierwszy przykład z brzegu Salvatore Sirigu, kolejny to Neuer. Mogę też wymienić Ci bramkarzy ze słabszych klubów, którzy na mecz mają milion więcej akcji bramkowych i większość bronią - bo nie sztuką jest wyjąć 3-5 strzałów na mecz jak Valdes, sztuką jest obronić 20 celnych strzałów na mecz mając słabą obronę, albo zachować czyste konto przez kilka spotkań, na dodatek grając w marnych drużynach - David Ospina, Claudio Bravo, Vincent Enyeama, "Memo" Ochoa, Brad Guzan.

Czy chociażby Lopez, który pomimo świetnej gry nie ma szans na to, aby być nr 1 w reprze Hiszpanii. A wspomniany przez Ciebie Ochoa to już w ogóle kocur.

C'mon, tutaj mogę przytoczyć słynną wypowiedź Xaviego po jednym z przegranych klasyków: "Byliśmy drużyną lepszą, ale Real nie chciał grać w piłkę " :lol: Poza tym przypominam sobie barcelońskich kibiców przed meczem. Najbardziej płakali na wybór sędziego i generalnie cały spisek Primera Division w stronę Barcy :roll:

I wszystko w temacie. Czekaj, czekaj, jeszcze zbyt wysoka trawa. :)

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/228/#findComment-334282

• Urządzenie:  Windows

Sędzia nie pomógł i teraz kibice Realu przypominają co było kiedyś i co było już wiele razy omawiane. Prawda jest taka, ze to teraz piłkarze, kibice, trener płaczą, :cry: że był karny, że cały świat widział.

beka prawie taka jak wystawienie Bartry na Bayern.

Zanim napiszesz coś o Barcelonie to najpierw sprawdź a nie wypisujesz coś takiego.

Z Bayernem nie mogli grać Puyol, Mascherano w 1 meczu Adriano a w 2 Busquets.

Bartra w tej sytuacji był jednym z 2 środkowych obrońców zdolnych do gry. Tito mógł tylko wystawić jego lub ryzykować z Abidalem czy Songiem.

Nie zamierzam odpowiadać na te marne prowokacje dwóch kolesi powyżej,

Nic nie musisz pisać skoro nie masz argumentów, tylko skoro piszesz o wczorajszym meczu to należy pisać o nim a nie o tym co było wielokrotnie już omawiane.

No ale kibic Realu zawsze ma usprawiedliwienie :D

, to rzucą się jak hieny.

A hieny to rzucają się jak tylko jak podwinie się noga Barcelonie, żartować z choroby Abidala :x , albo obrażają jej kibiców czy działaczy.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/228/#findComment-334286

Nic nie musisz pisać skoro nie masz argumentów, tylko skoro piszesz o wczorajszym meczu to należy pisać o nim a nie o tym co było wielokrotnie już omawiane.

No ale kibic Realu zawsze ma usprawiedliwienie :D

Ty wiecznie z tymi argumentami. Mam odpowiadać Ci argumentami, gdzie zacytowałeś mnie, bo napisałem prawdę o Barcelonie? Ovrebo, Stark etc. :)

A hieny to rzucają się jak tylko jak podwinie się noga Barcelonie, żartować z choroby Abidala :x , albo obrażają jej kibiców czy działaczy.

Nie wsadzaj wszystkich do jednego worka, a to że powinie się noga Barcelonie to dla kibiców Realu zawsze powód do radości. To działa również w drugą stronę. Bez odbioru.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/228/#findComment-334288

Ty wiecznie z tymi argumentami. Mam odpowiadać Ci argumentami, gdzie zacytowałeś mnie, bo napisałem prawdę o Barcelonie? Ovrebo, Stark etc. :)

Ja tam do sędziów nie mam pamięci więc tylko napiszę Inter, czy wiosenny ligowy mecz na Bernabeu.

Tylko co to ma wspólnego z wczorajszym meczem i po co o tym wspominasz to nie wiem.

Nie wsadzaj wszystkich do jednego worka, a to że powinie się noga Barcelonie to dla kibiców Realu zawsze powód do radości. To działa również w drugą stronę. Bez odbioru.

Ty możesz nazywać kibiców Barcelony hienami, a ja nie mogę tak nazywać hejterów?

Jestem tylko ciekawy jak kibice broniący jakiejś drużyny mogą być nazywani hienami, skoro słowo to zdecydowanie bardziej pasuje do atakujących tę drużynę.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/228/#findComment-334290

Trochę na wyrost krytykujecie Bale'a zapominając o trzech sprawach. Walijczyk przez te zawirowania transferowe nie przepracował należycie okresu przygotowawczego, już na początku przygody z Realem złapał kontuzję, musi się przestawić na styl La Liga. To ostatnie jest w jego przypadku kluczowe. Po przeskoku z Championship do Premiership również nie mógł się odnaleźć, zawodził, był obiektem drwin, a jak już odpalił, to wygrywał Tottenhamowi mecze w pojedynkę i słusznie uznano go najlepszym piłkarzem w lidze. Nie chcę go bronić na siłę, ale uważam, że Bale musi dostać czas i w końcu pokaże pełnie swoich możliwości.
https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/228/#findComment-334376

Pojawiły się nominację do Złotej Piłki. Dla większości w naszym kraju najważniejsza wiadomość to nominowanie Lewego. Oczywiście szans nie ma na wygraną, ale fajnie, że się pojawia wśród 23 najlepszych zawodników (chociaż o paru nazwiskach można by tu podyskutować, ale pomińmy to ;) ).

Dla mnie jednak najważniejsza informacja to aż 6(!) zawodników z Bayernu w nominacjach. Po poprzednim świetnym sezonie znaleźli się tam w pełni zasłużenie, ale przyznaję, że obawiałem się, że znów FIFA poleci w kulki i odwali coś głupiego przy nominacjach.

Kto wygra? Osobiście uważam, że wygrana kogoś innego niż Ribery będzie skandalem. Na tą chwilę obawiam się, nie Messiego i nie Ronaldo, a Ibry. O Zlatanie jest teraz głośno, facet wali genialne gole, a że głosy oddają przede wszystkim dziennikarze, to może być tak, że to właśnie na niego poleci duża część głosów. Nie mam nic do Ibry, facet jest genialny, ale w żadnym razie nie zasługuje na tą nagrodę.

FIFA wypuściła też nominację na trenera roku. Tutaj też pojawiają się kwiatki typu Wenger, albo Scolari. Za co zostali oni nominowani? Chyba tylko za nazwiska. Co do zwycięzcy, to chyba każdy wie kto jest moim faworytem ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/228/#findComment-334494

• Reputacja:   41
  • Urządzenie:  Android

Kto wygra? Osobiście uważam, że wygrana kogoś innego niż Ribery będzie skandalem. Na tą chwilę obawiam się, nie Messiego i nie Ronaldo, a Ibry. O Zlatanie jest teraz głośno, facet wali genialne gole, a że głosy oddają przede wszystkim dziennikarze, to może być tak, że to właśnie na niego poleci duża część głosów. Nie mam nic do Ibry, facet jest genialny, ale w żadnym razie nie zasługuje na tą nagrodę.

Skandal by to był, ale nie takie ,,pstryczki w nos'' fifa/uefa już robiła... Kilka sezonów temu pewniakem był Sneijder, a i tak wygrał ,,futbolowy Cena'' Nieważne dla mnie, kto w tym roku złotą piłkę zdobędzie. Byle by tm kimś znów nie był Messi, bo wyraźnie sobie na to niezasłużył. W mojej 3 znaleźli by się:

Ribery- winner; Ibrahimovic; Suarez.

Co do nominacji Lewego, jest ona, moim zdaniem ciut nad wyrost, pare nazwisk bardziej prosi się o tą zaszczytną kandydaturę:David Siva itp. Natomiast w oczy kole obecność Xaviego :shock:

Trenera roku zdecydowanie łatwiej wskazać...ciekawe, że jest on akurat poza wszeliakim stanowiskiem pracy... :roll:

Choć nie darzę tego klubu sympatią, stwiedzam, iż Bayern powinien zgarnąć wszystko, co jest do zdobycia.

No jescze wypowiem się o decyzji Diego Costy, który nie będzie ,,czołowym napastnikiem'' Canarinhos, gdyż oficjalnie stanie się kadrowiczem reprezentacji Hiszpani... Dla mnie postanowienie , bez sensu. Zdecydowanie ciężej będzie się mu przebić do podstawowej jednastki. Kandydatów u mistrza świata jak i Europy jest wielu. Natomiast w słabej Brazylii, jego problem by nie miał miejsca. Wystarczyło by powalczyć o miano 2 napadziora ze starym Fredem i chyba kontuzjowanym Damiao. Najdziwniejsze jest to, że chyba napastnik atletico był już powoływany do kadry Brazylii. Także kolejne, ogromne osłabienie gospodarzy następnych mistrzostw stała się faktem...

Edytowane przez Caribbean Cool
https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/228/#findComment-334508

FIFA wypuściła też nominację na trenera roku. Tutaj też pojawiają się kwiatki typu Wenger, albo Scolari. Za co zostali oni nominowani? Chyba tylko za nazwiska.

Scolari dokładnie za to samo co Neymar - puchar konfederacji :)

Ribery- winner; Ibrahimovic; Suarez.

Biorąc pod uwagę opinie jaką sobie ten trzeci wyrobił i klub, w jakim gra - nie ma na to najmniejszych szans. A szkoda, bo to dla mnie jeden z trzech (obok Ibry i Cavaniego) najlepszych napastników na świecie.

Oglądałem wczoraj mecz Barcy z Celtą Vigo i jeden z komentatorów powiedział coś, co utkwiło mi w pamięci. Wymieniał obecnych piłkarzy Barcelony, z którymi Christian Tello nie ma szans w tej chwili konkurować o miejsce w składzie. Sanchez bo coś tam, Neymar bo coś tam, Pedro bo coś tam, Messi... bo to Messi. I tak to niestety wygląda wszędzie. Nie wiem na jaką trójkę padnie wybór, ale Argentyńczyk za obecny sezon NIE MA PRAWA się w niej znaleźć. Nie oszukujmy się jednak, jeśli nawet prezydent FIFA wywyższa go ponad Ronaldo śmiejąc się z tego drugiego - on ciągle ma wielkie szanse na końcowy sukces. Bo to Messi. Sneijder nie był Messim, Ribery też może nim nie być.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/228/#findComment-334514

Piłkarz roku jeden - Ribery. Messi w top 3 za wyniki nie powinien się znaleźć. O wiele bardziej tam pasuje Robben oraz...No właśnie? Kto? Ronaldo, Messi, Ibra nie odnieśli znaczących sukcesów (krajowe złoto w tym plebiscycie jest mało znaczące). Nominacja Lewandowskiego jest oczywista, bo miał wicekróla w LM i Bundeslidze, dotarł do finału LM (czego nie zrobił Messi i Ronaldo). Od Roberta w liście nominowanych jest o wiele więcej nominacji typu "Pojebało ich" takich jak: Falcao, Xavi, Schweinsteiger, Ozil. Jeżeli chodzi o Bayern to na tej liście poza Bastianem znajdują się odpowiednie osoby. Na Suareza ten rok jest przegrany przez durną karę 10 meczów, która dała dla RVP darmowego złotego buta. Jednak jeżeli The Reds utrzymają formę przynajmniej na top 4, to Luis w 2014 będzie spokojnie kandydatem do Top 3.
https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/228/#findComment-334515

Według mnie Złotą Piłkę w tym roku powinien otrzymać Franck Ribery.Facet był motorem napędowym Bayernu w drodze po Potrójną Koronę.W reprezentacji też jest nie do zastąpienia gdzie praktycznie każda akcja musi przejść przez niego.

Co do finałowej trójki to oprócz skrzydłowego Bayernu powinni się też znaleźć Cristiano Ronaldo i Zlatan Ibrahimović.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/228/#findComment-334653

Moim zdaniem w tym roku najlepszym piłkarzem świata powinien zostać wybrany Franck Ribery. Był dyrygentem zdobywców potrójnej korony w sezonie 2012/2013, a w sierpniu dorzucił do swojej kolekcji Superpuchar Europy. Tak jak rok temu szło przełknąć zwycięstwo Lionela Messiego z racji tego, że żaden piłkarz nie wygrał kilku rozgrywek w sezonie, tak w tym roku triumf Argentyńczyka będzie taką samą pomyłką jak przyznanie mu ,,Złotej Piłki" w 2010 roku kosztem Wesleya Sneijdera.
https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/228/#findComment-334656

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Kiedyś to było
    • MattDevitto
      @ CzaQ  widziałeś? Rośnie następca RAW Underground
    • HeymanGuy
      WWE NXT - 14.01.2025  Oba Femi:  Femi jako mistrz NXT to fajna historia, ale nie wiem, czy jego pierwsza obrona powinna wyglądać tak, jak to ma mieć miejsce. Ok, mamy walkę z Eddym Thorpe'em w zapowiedzi, ale żeby nowy mistrz został tak szybko zaatakowany? Taki początek nie sprawia, że czujesz go jako dominującego mistrza, a raczej jako gościa, który miał farta. Segment sam w sobie nie był tragiczny, ale zawiódł Shotzi vs. Stephanie Vaquer: To było naprawdę dobrze zrealizowane. Shotzi pokazała, że nie tylko potrafi robić fikołki, ale i solidnie walczyć, a Vaquer potrafi trzymać tempo. No i ta akcja z Fatal Influence – zawsze jakieś zamieszanie, ale jakoś znośnie. Końcowy wynik z roll-upem mógł być lepszy, ale nie ma tragedii, Shotzi po coś do tego NXT wróciła.  Ethan Page vs. Dante Chen: Klasyczny squash, ale z większym sensem. I znowu, po walce Page dosłownie wykończył Chena, co wprowadza tę brutalność, której potrzebujemy, ale nic specjalnego.  Meta-Four vs. Unholy Union: Dobra walka tagowa, choć Meta-Four rzeczywiście wyglądały na silniejsze. Jackson i Legend mają tę "moc" w sobie, więc można to oglądać z przyjemnością.  Cora Jade vs. Kelani Jordan: Teoretycznie miała potencjał na coś lepszego, ale jakoś to wszystko było za szybkie, i choć Jade wygrała dzięki nieczystym zagrywkom, czuć było, że obie mogłyby dać więcej.  NXT Tag Team Championship - Fraxiom (c) vs. OTM:  Idealne "David vs. Goliath". Frazer i Axiom trzymali tempo, a OTM świetnie wpasowało się w rolę wielkich, nie do zatrzymania. Walkę oglądało się z napięciem, a finał był świetny, więc tutaj na plus, fajnie że zachowali te pasy. OTM byli na większej fali przy okazji poprzedniej ich walki, więc byłoby to nielogiczne jakby tu wygrali.  Roxanne/Bayley: Zapowiedź nowej ery? Może tak, może nie, ale na pewno to zbliża NXT do większych zmian, a sam segment z Bayley był poprawny, miło widzieć Bayley z powrotem w domu.  Ogólnie, NXT tej nocy to średniak. Było kilka bardzo dobrych momentów, ale też trochę walk, które nie robiły wrażenia. Jak na standardy NXT – może być lepiej, ale nie jest źle, wiem że stać ich na więcej. 
    • MattDevitto
      Wiesz ostatnio nic nie sprawdzałem z GCW, ale pewnie luknę na najbliższą galę w Hammerstein Ballroom, która jest 19/01 - The People vs. GCW 2025. PS - akcje z paralizatorem widziałem, latała wszędzie po necie
    • Grins
      Widzę że nie jest tak źle Atticus Cogar wrócił do GCW  Możliwe że to on będzie rozdawał główne karty w GCW w najbliższym czasie, ta akcja z paralizatorem do jebana, widzę duży potencjał w tym chorym pojebie. 
  • Dodaj nową pozycję...