Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Pilka nożna - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   41
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

No ,ale te ,,oby'', to są praktycznie niemożliwe do zrealizowania. Jak już wspomniałem, wątpie

by Luis Feliepe Scolari okazał,,skruchę'' i zabrał ze sobą tych grajków na mś. Fernandinio, willian, dante, maxwel, rafael. itp-dobra super. Oni jednak w kardze, raptem kilk aspotkań. Taki fernadinho ma chyba 3 mecze i jak tu wgląda w walce na mś. Kolejnym aspektem, wartym odnotowania, jest brak gracza, który porwie ze sobą resztę(wiem powtarzam się) Następnie -obrona dobra, ,,ale w ataku''. Dante czy David Luis niejednokrotnie popełnielai błędy.(dosyć często) Pomoc ,też dobra, jednak każdy z zawodników to odrębne nazwisko, nie ,,jedność''. Napad- gorsze problemy z tych,, piłkarskich mocarstw'' mają tylko Francuzi i Porugalczycy. Chociaź tym pierwszym zaczynają strzelać Remy, Giroud, czy choćby Gignac.(mam nadziję, źe jeśli francuzi awansują w ich kadrze znajdzie się miejsce dla Emanuela Riviera) Neymar to dla mnie takie homo-niewiadomo. Nie wim co od neig ooczekiwać,reszta jest bardzo przeciętna. Brakuje tu choćby Pato, który odzyskał forme, czy Luis Fabiano, który jeśli się nie mylę, na ostatnim turnieju, zdobył złotego buta...

Edytowane przez Caribbean Cool
https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/226/#findComment-333464

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• maly619

648

• Euz

359

• Bastian

325

• NalepRKO

272

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

W odpowiedzi na ogłoszenie dotyczące wyboru selekcjonera kadry narodowej, pragnę przedstawić swoją skromną kandydaturę na to stanowisko.

Moje doświadczenie w branży zarządzania kadrą narodową opieram na wirtualnej rozgrywce jaką jest Football Manager. Odniosłem kilka sukcesów z kilkoma reprezentacjami (m.in. 2 miejsce MŚ z Wybrzeżem Kości Słoniowej, dwukrotnie Mistrzostwo Azji z Australią), a także kilka mniejszych z klubami (3 razy wicemistrzostwo Francji z Olympique Marsylia oraz półfinał Ligi Europejskiej z AS Saint-Etienne).

Swoją przyszłość zawodową wiążę z branżą trenera piłki nożnej. Mimo młodego wieku i małego doświadczenia zależy mi na dalszym rozwoju w tym kierunku.

Jestem osobą dyspozycyjną, nie boję się wyzwań i myślę, że byłbym najodpowiedniejszą osobą na stanowisko trenera kadry narodowej. Moimi zaletami są odpowiedzialność, łatwość w nawiązywaniu kontaktów, a także zdolność szybkiego uczenia się.

Z przyjemnością zgłoszę się w dogodnym terminie, aby osobiście móc odpowiedzieć na ewentualne pytania dotyczące mojej osoby. Dziękuję za rozpatrzenie mojej kandydatury.

Takiego maila wysłałem do PZPN :D Ciekawe czy dostanę odpowiedź, ale czuję, że przegram z Nawałką :/ Jeśli miałbym wybierać człowieka, który mnie pokona to wolałbym, aby to był Piotr Nowak, bądź nie Polak (Hiddink, Domenech)

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/226/#findComment-333468

Holyshit, też miałem wysyłać, ale jednak się nie zdecydowałem. Brak tych wszystkich kursów UEFA nas trochę dyskwalifikuje. A sukcesami mógłbym pochwalić się wielkimi i potwierdzonych screenami. Przygotuje może jakieś CV i będę rzucał w księgach gości czy forach stron federacji krajów takich jak Bhutan, Montserrat czy St. Lucia tak jak to robią managerowie i agencie afrykańskich piłkarzy.

W Azerbejdżanie, gość z bogatym FMowskim CV został bodajże dyrektorem sportowym (albo jego zastępcą) w którymś z klubów. Brat mi mowił, że także w Namibii coś się ostatnio działo i jakiś gość od FMa notuje bardzo przyzwoite wyniki.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/226/#findComment-333469

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Macintosh

W odpowiedzi na ogłoszenie dotyczące wyboru selekcjonera kadry narodowej, pragnę przedstawić swoją skromną kandydaturę na to stanowisko.

Moje doświadczenie w branży zarządzania kadrą narodową opieram na wirtualnej rozgrywce jaką jest Football Manager. Odniosłem kilka sukcesów z kilkoma reprezentacjami (m.in. 2 miejsce MŚ z Wybrzeżem Kości Słoniowej, dwukrotnie Mistrzostwo Azji z Australią), a także kilka mniejszych z klubami (3 razy wicemistrzostwo Francji z Olympique Marsylia oraz półfinał Ligi Europejskiej z AS Saint-Etienne).

Swoją przyszłość zawodową wiążę z branżą trenera piłki nożnej. Mimo młodego wieku i małego doświadczenia zależy mi na dalszym rozwoju w tym kierunku.

Jestem osobą dyspozycyjną, nie boję się wyzwań i myślę, że byłbym najodpowiedniejszą osobą na stanowisko trenera kadry narodowej. Moimi zaletami są odpowiedzialność, łatwość w nawiązywaniu kontaktów, a także zdolność szybkiego uczenia się.

Z przyjemnością zgłoszę się w dogodnym terminie, aby osobiście móc odpowiedzieć na ewentualne pytania dotyczące mojej osoby. Dziękuję za rozpatrzenie mojej kandydatury.

Takiego maila wysłałem do PZPN :D Ciekawe czy dostanę odpowiedź, ale czuję, że przegram z Nawałką :/ Jeśli miałbym wybierać człowieka, który mnie pokona to wolałbym, aby to był Piotr Nowak, bądź nie Polak (Hiddink, Domenech)

Haha. W końcu ktoś zrobił to w Polsce. :) Oczywiście jest to "dla beki", bo jeśli nie masz żadnych kursów to nawet jakby Cię zechcieli nie możesz pracować. :) Idź na AWF. :D

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/226/#findComment-333477

• Urządzenie:  Windows

Też kiedyś chciałem wysłać CV do PZPNu z osiągnięciami z FMa :D

A bardziej poważnie na temat nowego selekcjonera, to dla mnie jedyny wybór wśród polskich trenerów to Nowak. Czemu on? Tutaj mógłbym skopiować wypowiedź Euza

jedynym kandydatem z Polski mającym jakiekolwiek doświadczenie w prowadzeniu kadr narodowych jest Piotr Nowak, który nie bez sukcesów prowadził młodzieżówkę USA. Szkoda, że Piotrek nie jest wymieniany w gronie faworytów bo imo byłby to kandydat idealny - charyzma, doświadczenie klubowe, doświadczenie w prowadzeniu drużyn w systemie narodowym, bogata kariera klubowa i niesamowite wiedza.

Piotr Nowak to jedyna osoba w Polskiej piłce nieskażona naszą Ekstraklasą. A jak czytam o Urbanach, Skorżach, albo Nawałkach to się załamuję.

Ogólnie mówi się, że Nawałka jest faworytem. Przy poprzednich wyborach nowego trenera też jego akcje były wysoko. Jeszcze wtedy mówiłem, że chciałbym Nowaka, ale Fornalik lub Nawałka też byliby spoko (przez osiągnięcia klubowe). Niestety Fornalik pokazał, że sukcesy z klubem gówno znaczą w kadrze. Chciałbym się mylić, ale Nawałka będzie trenerem identycznym jak Fornalik. Na początku wielu będzie zadowolonych, ale z czasem wrócimy do tego samego co jest teraz.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/226/#findComment-333483

Wybaczcie, że znowu się trochę wkleję w dyskusję z pytaniem nie na temat, ale ma ktoś konto na forum http://www.fbtz.com/forum/ ? Podobno najlepsze miejsce do pobrania pełnych meczy, ponadto masa klasyków (o które najbardziej mi chodzi).
https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/226/#findComment-333515

Giampaolo Mazza zwolniony z posady trenera San Marino. Czyżby był następcą Waldka Fornalika? :twisted: Dla mnie to niedobrze, bo kolejny konkurent w walce o miejsce na ławce :D No chyba, że wyślę ten list do związku San Marino ;)
https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/226/#findComment-333516

Powinni ciebie wziąć. I tak polskiej piłki żaden trener nie uratuje, a ty miałbyś, jak przypuszczam, mniejsze wymagania finansowe. Weźmiesz mnie na drugiego trenera? Też mam doświadczenie w tej branży. Z Legią Warszawa w Football Managerze wygrałem Ligę Mistrzów. ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/226/#findComment-333520

Borussia Dortmund - Hannover 96

Borussia mimo bardzo dobrego dorobku punktowego (zaledwie pięć straconych punktów) nadal nie zachwyca grą, a może raczej nie chce zachwycać; wiedząc, że mają ograniczone możliwości kadrowe. BVB ewidentnie się nie przemęczało, a mimo to zdobyło trzy ,,oczka". Ekonomiczna gra ucieszyła Juergena Kloppa, ale z pewnością nie tych, którzy liczyli na wielkie widowisko. Widać było, że wicemistrzowie Niemiec myślami byli już przy meczu z Arsenalem Londyn w Lidze Mistrzów. Borussia, Bayer Leverkusen i Bayern Monachium odjeżdżają reszcie drużyn w Bundeslidze...

Iliczywiec Mariupol - Szachtar Donieck

W Dortmundzie ciężko patrzyło się na piłkarzy, zaś w Mariupolu na piłkarzy oraz murawę, która przypominała Stadion Narodowy przy okazji pamiętnego meczu z Anglią. Brazylijczykom z Doniecka taki stan płyty bardzo przeszkadzał. Gospodarze wyciągnęli jednak pomocną dłoń do mistrzów Ukrainy, bowiem sprezentowali im dwa rzuty karne, które na bramki zamienił Darijo Srna. Chorwat dwukrotnie popisał się strzałami w lewy dolny róg bramki. Szachtar po rozbiciu Arsenału Kijów wrócił do tego, co prezentuje w tym sezonie ligowym, czyli wygranych z problemami. To dobrze dla ukraińskiej ligi, bowiem wydawało się, że lada moment stanie się ona teatrem jednego aktora...

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/226/#findComment-333617

• Reputacja:   11

Jak myślicie, czy UEFA zmieni coś w regułach, systemach (czy dorzucą kolejnych sędziów) aby nie było powtórki z meczu Bayeru z Hoffenheimem? Chodzi o gol Kiesslinga. Dodatkowo, jak sędzia sprawdzał bramki przed meczem, skoro nie widział dziury? Albo nie chciał widzieć. A czemu nie widział tego sędzia liniowy??? Podejżane...
https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/226/#findComment-333691

Jak myślicie, czy UEFA zmieni coś w regułach, systemach (czy dorzucą kolejnych sędziów) aby nie było powtórki z meczu Bayeru z Hoffenheimem? Chodzi o gol Kiesslinga. Dodatkowo, jak sędzia sprawdzał bramki przed meczem, skoro nie widział dziury? Albo nie chciał widzieć. A czemu nie widział tego sędzia liniowy??? Podejżane...

Podejrzane? Bez jaj. Oczywiście sędzia popełnił błąd, ale nie mówiłbym, że było tam coś ukartowane. Sprawdzanie siatek? Sędziowie robią takie rzeczy tyle razy, że staje się to pewną rutyną, a w takich momentach łatwo o błąd gdy mamy sytuację wyjątkową taką jak tu. Zresztą, na powtórkach było widać jak mały był to otwór, łatwo było to przeoczyć + był to niesamowity zbieg okoliczności, że piłka Kiesslinga trafiła idealnie w to miejsce.

Sama sytuacja bramkowa też trudna do zauważenia. Sam oglądając tą akcję na pełnej szybkości myślałem, że rzeczywiście wpadło. Jedyne co zastanawiało, to początkowe łapanie się za głowę Kiesslinga. A właśnie Kiessling. Według mnie od razu powinien on przyznać się do tego, że gola nie było. Takie sytuacje już się zdarzały, a potem zawodnicy dostawali za to nagrody Fair Play.

Moim zdaniem cały mecz powinien zostać powtórzony. Tak samo jak to miało miejsce gdy pierwszy raz zdarzyła się taka sytuacja (tak, to nie pierwszy gol widmo w histori Bundesligi ;) )

Wtedy była powtórka, która tak naprawdę wyszła jeszcze na złe Norymberdze, bo przegrali 5:0 i spadli z ligi. Mniejsza ale o to. Jak dla mnie ewidentnie mecz powinni powtórzyć.

PS: a jeszcze co do powtórki meczu, to jeden z niemieckich dziennikarzy napisał bardzo fajny tekst w którym krytykuje ideę powtórzenia meczu i argumentuje to tym, że sędziowie często popełniali błędy w tym sezonie, tak więc dlaczego nie powtórzyć wszystkich spotkań w których ewidentnie sędzia zawalił? Kwestia tak naprawdę do dyskusji, ale wniosek jest chyba prosty - powtórki wideo muszą w końcu zostać wprowadzone.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/226/#findComment-333695

A więc europejskie baraże zostały rozlosowane i mamy takie cuda:

Portugalia - Szwecja

Ukraina - Francja

Grecja - Rumunia

Chorwacja - Islandia

W pierwszym meczu chciałbym awansu Szwedów. Gdyby awansowali na mistrzostwa to byliby kolejną ekipą, której bym kibicował. To samo tyczy się Francuzów, bez których nie wyobrażam sobie Mistrzostw. Następni w kolejce są Grecy z Rumunami. Rumuni mogą grać na MŚ po 16 latach, a Grecy pokazali się 4 lata temu. Bardziej chciałbym awansu Rumunów, bo ostatnią imprezą na której byli to Euro 2008. A pamiętam ich jeszcze z chociażby Euro 2000. W ostatnim meczu, zapewne większość ludzi będzie kibicować "kopciuszkowi" z Islandii, a ja nie będę jedynym, który się wyłamie :)

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/226/#findComment-333733

A więc europejskie baraże zostały rozlosowane i mamy takie cuda:

Portugalia - Szwecja

Ukraina - Francja

Grecja - Rumunia

Chorwacja - Islandia

Pierwsza para zapowiada się najlepiej. Ktoś z dwójki Cristiano Ronaldo - Zlatan Ibrahimovic nie zagra na mundialu. Według mnie tym kimś będzie ,,Ibra". Portugalia od kilku eliminacji gra w barażach i przechodzi je. To zespół, który potrafi się mobilizować na najważniejsze mecze. Szwecja to dziś tak naprawdę tylko Ibrahimovic...

Druga para jest do siebie podobna. Ukraina to zespół z ambicjami i potencjałem, ale chyba jednak zbyt słabym na Francję. Chociaż może zblazowane gwiazdy ,,Trójkolorowych" przejdą obok meczu?

W tej parze kibicuję Rumunom, choć uważam, że zatriumfuje greckie wyrachowanie i doświadczenie. Grecy prawdopodobnie znowu pojadą na wielki turniej, aby bardzo szybko go opuścić. Dziesięć lat temu udało się wygrać dzięki doskonałemu przygotowaniu fizycznemu i taktycznemu. Teraz nie ma na to szans, ale sam występ w Brazylii jest jak najbardziej realny...

W ostatniej parzę widzę ewidentnego faworyta i to jemu kibicuję. Zawsze lubiłem mecze wielkich drużyn, a Islandia mimo kilku dobrych piłkarzy wielką drużyną nie jest. Chorwacja o tytule czy medalach też raczej marzyć nie powinna, ale to jednak obyty i uznany gracz na międzynarodowych salonach...

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/226/#findComment-333738

• Reputacja:   1

Portugalia - Szwecja

Dwie mocne ekipy, które chętnie bym zobaczył na mundialu. Bez Portugalii jak i Szwecji byłoby nietypowo. Wybieram Szwedów. Czemu? Bo grają lepiej. z 4:0 na 4:4 z Niemcami, rewanż przegrali, co prawda 5:3, ale prowadzili 2:0. Zespół, który potrafi grać i dać emocje. Ibrahimović odżył. Przezywa jakby drugi początek kariery i tego zawodnika trzeba zobaczyć na mundialu. Portugalia jest przereklamowana. Radzi sobie co raz gorzej i nie da nam takich emocji jak "Trzy korony". Sory Ronaldo, ale masz nie jechać na mundial! 8)

http://www.youtube.com/watch?v=qI8SV0racrY

Ukraina - Francja

Jestem przyzwyczajony do stałych bywalców wielkich turniejów. Bez nich ogląda mi się dziwnie. Jednym z nich jest Francja. Pewnie znowu wymulą jak 4 lata temu swój awans. Kibicowałem im wtedy, ale ta ręka Henry'iego to było chamstwo. Współczułem Irlandii. Rodacy Platini'ego muszą być na mistrzostwach. :roll: Ukraina to solidny zespół i mogą sprawić kłopoty obronie "trójkolorowych". Jeśli awansują to gratki, jednak dla mnie faworytem Francja. Z resztą Ukraińcy nas pokonali, więc będę przeciwko nim. :twisted:

Grecja - Rumunia

Bardzo wyrównane. Jedni i drudzy mogą awansować. Grecy potrafią fartem wejść np. wymulając remisy... Rumunii powróciliby na mundial po 16 latach absencji. Mogłoby być ciekawie, ale wolę Greków. Drużyna trafi na Bośniaków i mamy rewanż z eliminacji. Już będzie interesująco. Grecy zawsze coś namieszają i ich obecność będzie ciekawsza. Z resztą jeśli chodzi o Rumunów to bardzo chciałem żeby drugą pozycję zajęli Węgrzy, ale Holandia niestety nie znała litości. :cry:

Chorwacja - Islandia

Najbardziej stronnicza para. Mimo, że ekipy miały tyle samo "oczek" w grupach to Chorwacji mieli trudniejszych rywali. Są lepszą ekipą. Nie wróżyłbym Islandii sukcesów na mundialu jakby awansowali.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/226/#findComment-333740

Schalke 04 Gelsenkirchen - Chelsea Londyn 0-3

Fernando Torres 5', 69' ; Eden Hazard 87'

Na boisku w Gelsenkirchen widać było starą, dobrą Chelsea Londyn - dobrze zorganizowaną, wybieganą, groźną w kontrze i momentami szczęśliwą. Cieszy mnie, że są w Europie zespoły, które nawet nie patrzą w kierunku Katalonii i nie silą się na naśladowanie Barcelony. Chelsea ma swój styl, który przyniósł jej kilka trofeuów w ostatnich latach. Schalke niby dzisiaj przewązało, ale Petr Cech tak naprawdę nie miał wiele pracy w tym meczu. Londyńczycy osiągnęli swój cel - wygrali nie marnując zbyt wielu sił na sobotni hit Premier League przeciwko Manchesterowi City...

Schalke 04 Gelsenkirchen: Timo Hildebrand 2.5 - Atsuto Uchida 3.5, Benedikt Hoewedes 2, Joel Matip 2, Dennis Aogo 3 - Jermaine Jones 3 (71. Sead Kolasinac bez oceny), Roman Neustadter 3, Christian Clemens 1.5, Max Meyer 2 (78. Leon Goretzka bez oceny), Julian Draxler 3.5 - Kevin Prince Boateng 2.5 (71. Adam Szalai bez oceny)

Trener: Jens Keller 3.5

Chelsea Londyn: Petr Cech 3.5 - Branislav Ivanovic 3.5, Gary Cahill 4, John Terry 4, Cesar Azpilicueta 2 - Frank Lampard 3, Ramires 2.5, Oscar 3.5 (84. David Luiz bez oceny), Eden Hazard 4 (88. Samuel Eto' o bez oceny), Andre Schuerrle 2 (72. John Obi Mikel bez oceny) - Fernando Torres 5

Trener: Jose Mourinho 4.5

Sędzia: Viktor Kassai (Węgry) 3.5

Gracz meczu: Fernando Torres (Chelsea Londyn)

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/226/#findComment-333899

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Kiedyś to było
    • MattDevitto
      @ CzaQ  widziałeś? Rośnie następca RAW Underground
    • HeymanGuy
      WWE NXT - 14.01.2025  Oba Femi:  Femi jako mistrz NXT to fajna historia, ale nie wiem, czy jego pierwsza obrona powinna wyglądać tak, jak to ma mieć miejsce. Ok, mamy walkę z Eddym Thorpe'em w zapowiedzi, ale żeby nowy mistrz został tak szybko zaatakowany? Taki początek nie sprawia, że czujesz go jako dominującego mistrza, a raczej jako gościa, który miał farta. Segment sam w sobie nie był tragiczny, ale zawiódł Shotzi vs. Stephanie Vaquer: To było naprawdę dobrze zrealizowane. Shotzi pokazała, że nie tylko potrafi robić fikołki, ale i solidnie walczyć, a Vaquer potrafi trzymać tempo. No i ta akcja z Fatal Influence – zawsze jakieś zamieszanie, ale jakoś znośnie. Końcowy wynik z roll-upem mógł być lepszy, ale nie ma tragedii, Shotzi po coś do tego NXT wróciła.  Ethan Page vs. Dante Chen: Klasyczny squash, ale z większym sensem. I znowu, po walce Page dosłownie wykończył Chena, co wprowadza tę brutalność, której potrzebujemy, ale nic specjalnego.  Meta-Four vs. Unholy Union: Dobra walka tagowa, choć Meta-Four rzeczywiście wyglądały na silniejsze. Jackson i Legend mają tę "moc" w sobie, więc można to oglądać z przyjemnością.  Cora Jade vs. Kelani Jordan: Teoretycznie miała potencjał na coś lepszego, ale jakoś to wszystko było za szybkie, i choć Jade wygrała dzięki nieczystym zagrywkom, czuć było, że obie mogłyby dać więcej.  NXT Tag Team Championship - Fraxiom (c) vs. OTM:  Idealne "David vs. Goliath". Frazer i Axiom trzymali tempo, a OTM świetnie wpasowało się w rolę wielkich, nie do zatrzymania. Walkę oglądało się z napięciem, a finał był świetny, więc tutaj na plus, fajnie że zachowali te pasy. OTM byli na większej fali przy okazji poprzedniej ich walki, więc byłoby to nielogiczne jakby tu wygrali.  Roxanne/Bayley: Zapowiedź nowej ery? Może tak, może nie, ale na pewno to zbliża NXT do większych zmian, a sam segment z Bayley był poprawny, miło widzieć Bayley z powrotem w domu.  Ogólnie, NXT tej nocy to średniak. Było kilka bardzo dobrych momentów, ale też trochę walk, które nie robiły wrażenia. Jak na standardy NXT – może być lepiej, ale nie jest źle, wiem że stać ich na więcej. 
    • MattDevitto
      Wiesz ostatnio nic nie sprawdzałem z GCW, ale pewnie luknę na najbliższą galę w Hammerstein Ballroom, która jest 19/01 - The People vs. GCW 2025. PS - akcje z paralizatorem widziałem, latała wszędzie po necie
    • Grins
      Widzę że nie jest tak źle Atticus Cogar wrócił do GCW  Możliwe że to on będzie rozdawał główne karty w GCW w najbliższym czasie, ta akcja z paralizatorem do jebana, widzę duży potencjał w tym chorym pojebie. 
  • Dodaj nową pozycję...