Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Pilka nożna - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Tylko ciekawe dlaczego usunięto moje posty, w których nie zgadzałem się z z twoim zdaniem a ty nie potrafiłeś go bronić.

jeśli jakieś posty były kasowane to takie, który były nie na temat albo nic nie wnosiły do dyskusji.

Radze ci zaprzestać (1) tego oczerniania, albo się pożegnamy. Radze także zaprzestać (2) wykłócania bo nie po to stworzyłem ten temat. Jeśli nie umiesz kulturalnie wymienić się z kimś argumentami, a przyparty do ściany wolisz krzyczeć to radzę ci zaprzestać (3) pisania tutaj.

OGC Nice - Montpellier Herault - mecz na średnim poziomie. Padły po dwie bramki dla obu zespołów, wszystkie zdobyte po większych lub mniejszych błędach przeciwników. Na boisku najlepsi Eysseric (OGC), Stambouli (MHSC). Warto powiedzieć także, że punkty dla MHSC drugi raz z rzędu ratuje Siaka Tiene - tydzień temu strzelił gola w 92 minucie, dziś co prawdą na dużo przed końcem, ale gdyby nie jego strzał z rzutu wolnego to nie wiem czy z akcji zdołaliby zdobyć bramkę grając w 10.

OM - AS Monaco - typowałem na 1:0 dla Olimpijczyków, a to drużyna z Księstwa zabiera z Marsylii 3 punkty. Pierwsza połowa to deklasacja i zasłużone prowadzenie Marsylii. Świetni Ajew, Valbuena, Imbula, Gignac, dobry środek pola i obrona. Druga połowa to od początku do końca przewaga Monaco. Świetny Ocampos, bardzo dobry Carrasco, który w pierwszej połowie był niewidoczny, świetny na wingbacku Kurzawa, no i Moutinho, który wystrzelił jak z armaty. Pierwszą połowę tak jak i większość zawodników ASM przespał, ale podania jakimi czarował widzów w drugiej części spotkania - coś pięknego. Nawet po zejściu z boiska wykrzykiwał z ławki instrukcje dla zawodników z pola, a warto dodać, że był to jego debiut w Monaco....Wartym odnotowania jest fakt, że swojego piątego gola w sezonie strzelił Emmanuel Riviere, który wszedł z ławki zmieniając strzelca pierwszej bramki Falcao, który doznał jakiegoś lekkiego urazu stawu skokowego. Najlepsi na boisku - OM - A. Ajew - ASM - Moutinho.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/218/#findComment-329708

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• maly619

648

• Euz

359

• Bastian

325

• NalepRKO

272

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

Radze ci zaprzestać (1) tego oczerniania, albo się pożegnamy. Radze także zaprzestać (2) wykłócania bo nie po to stworzyłem ten temat. Jeśli nie umiesz kulturalnie wymienić się z kimś argumentami, a przyparty do ściany wolisz krzyczeć to radzę ci zaprzestać (3) pisania tutaj.

Nikogo nie oczerniam stwierdzam tylko fakty( żeby była jasność przyznaję, że osoba która moje wpisy usunęła nie podpisała się tylko podpis był redakcja). A co do kulturalnego wyrażania opinii to nie ja pisze drukowanymi literami ( a to chyba jest krzyczenie gdy jest się przypartym do muru), nie nazywam ludzi downami ( za co powinno być przynajmniej zwrócenie uwagi lub przeproszenie) nie porównuje klubów do gówna.

Sam kiedyś w poście napisałeś jakobym był chorągiewką i zmieniał szybko zdanie, ale już zapytany o przykład nie potrafiłeś tego udowodnić ani nie przeprosiłeś.

Po prostu nie można na niektóre tematy z tobą dyskutować, bo po prostu gdy podaję ewidentne dowody, że nie miałeś racji ty zaczynasz pisać o czymś innym.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/218/#findComment-329710

Nikogo nie oczerniam stwierdzam tylko fakty( żeby była jasność przyznaję, że osoba która moje wpisy usunęła nie podpisała się tylko podpis był redakcja). A co do kulturalnego wyrażania opinii to nie ja pisze drukowanymi literami ( a to chyba jest krzyczenie gdy jest się przypartym do muru), nie nazywam ludzi downami ( za co powinno być przynajmniej zwrócenie uwagi lub przeproszenie) nie porównuje klubów do gówna.

No to mamy problem, bo nawet jak ja jakieś posty usuwam to się nie podpisuje, bo po pierwsze nie wiem jak, po drugie nie widzę sensu żeby się tłumaczyć przed osobą, której posty usunąłem. Pisząc wcześniej, że to ja je usunąłem podważyłeś mój autorytet i powinienem cię za to ukarać. Po drugie. nie pamiętam kiedy pisałem ostatni raz drukowanymi literami - może chodzi ci o DEAL WITH IT ?

Po prostu nie można na niektóre tematy z tobą dyskutować, bo po prostu gdy podaję ewidentne dowody, że nie miałeś racji ty zaczynasz pisać o czymś innym.

Ale kiedy ty podałeś jakiekolwiek dowody i na co i w dyskusji z kim bo chyba nie jestem jedynym tutaj, który nie wie o czym ty piszesz do ludzi. Nie odpisuj, pytania które zadałem są tylko dla twojej wiadomości a to był ostatni offtop i każde kolejne posty nie na temat będą usuwane.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/218/#findComment-329712

Ale kiedy ty podałeś jakiekolwiek dowody i na co i w dyskusji z kim bo chyba nie jestem jedynym tutaj, który nie wie o czym ty piszesz do ludzi.

Oczywiście zapominasz jakie to wygodne. Chodzi np o Ajax, bo jasno i wyraźnie udowodniłem, że twoje twierdzenie, że to w ostatnich latach dostarczyciel punktów i jedna z najsłabszych drużyn w LM jest nieprawdą to ty oczywiście zaczynasz pisać, że w obecnym sezonie ma słaby potencjał.

Albo oskarżyłeś Barcelonę o złe potraktowanie Abidala.

Po drugie. nie pamiętam kiedy pisałem ostatni raz drukowanymi literami - może chodzi ci o DEAL WITH IT ?

Chodziło mi o duże i kolorowe, które ewidentnie wyglądają na krzyk - poprzednia strona.

I dlaczego nic nie napisałeś o obrażaniu przez ciebie kibiców, czy działaczy Barcelony.

Valencia - Barcelona 2-3

Kolejna wygrana Barcy, która nie przyszła łatwo po świetnej grze przez nieco ponad 40 minut i prowadzeniu 3-0 ( wszystkie bramki zdobył Messi) przyszło 5 minut dekoncentracji w obronie i Postiga jeszcze przed przerwą strzelił 2 gole dla gospodarzy. Z czego pierwszy z nich to naprawdę kapitalne uderzenie.

Druga połowa to świetna postawa obu bramkarzy i wynik nie uległ zmianie. To był już 3 kolejny mecz ze świetnymi interwencjami Valdesa i widać, że Victor walczy o duży kontrakt.

Nie obyło się niestety bez kontrowersji sędziowskich, jak zagranie ręka w polu karnym przez Albę czy nieuznany gol Neymara.

Barca zdobyła bardzo cenne 3 punkty na jednym z najtrudniejszych dla siebie terenów w ostatnich latach ( nawet na Bernabeu zdobyła więcej punktów ) i pozostała liderem La Ligi.

Byłem ciekawy reakcji. Sam widzisz, że czepialstwo i dobieranie sobie słówek, żeby tylko komuś dowalić, nie jest fajne.

Tylko, że ja pomyliłem się w 1 literce.

A ty oceniłeś Milan po 1 meczu, więc ja oceniłem City podobnie. Do teraz nie wiem o co masz pretensje skoro nie stwierdziłeś w swoich wypowiedziach błędu, więc chyba mam prawo się do nich odnosić i je krytykować.

Edytowane przez Fox Mulder
https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/218/#findComment-329721

No fakt pomyliłem 1 literkę. A sam narzekasz, że ja czepiam się słówek. Robisz aferę z 1 literki. Po prostu brawo.

Byłem ciekawy reakcji. Sam widzisz, że czepialstwo i dobieranie sobie słówek, żeby tylko komuś dowalić, nie jest fajne.

Poza tym teraz chyba doszedł Kaka to Milan zapewne jest nawet silniejszy niż zaraz po losowaniu.

Dopiero pisałeś, że nie oceniasz transferów niedokonanych. Milan jeszcze nie potwierdził zatrudnienia Kaki.

Kończąc całą dyskusję (nie poddałem się, co pewnie byś sugerował. Euz się zdenerwował i nie chcę wyłapać głupiego ostrzeżenia), dodam tylko, że Ajax poza Eriksenem sprzedaje również Alderweirelda do Atletico.

E/

You still got it! clap clap clap

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/218/#findComment-329723

Oprócz Eriksena i Alderweirelda z Ajaxem pożegnał się jeszcze Derk Boerrigter
https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/218/#findComment-330050

Oprócz Eriksena i Alderweirelda z Ajaxem pożegnał się jeszcze Derk Boerrigter

Boerrigter będzie miał okazję jesienią pokazać się na tle byłych kolegów z Ajaxu Amsterdam, ponieważ obecnie gra w Celticu Glasgow. Belg nie miał jednak takiego wpływu na grę holenderskiej drużyny jak Alderweireld czy Eriksen. W Ajaxie raz grywał, raz wchodził z ławki rezerwowych. M. in. dlatego obrał szkocki kierunek...

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/218/#findComment-330060

Może i był rezerwowym , ale jak wchodził to zawsze coś dawał tej drużynie.Czy to jakaś bramka , czy to jakaś asysta - zawsze coś tam wpadło.
https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/218/#findComment-330065

Może i był rezerwowym , ale jak wchodził to zawsze coś dawał tej drużynie.Czy to jakaś bramka , czy to jakaś asysta - zawsze coś tam wpadło.

Ja jako człowiek, który dobrze życzy Ajax' owi Amsterdam cieszę się, że Boerrigter opuścił mistrzów Holandii. Ja takich piłkarzy jak Belg nazywam ,,lekkoatletami": bardzo szybki i biega na stadionie, z tymże powinien to czynić nie bieżni lekkoatletycznej, ponieważ poza szybkością nie ma niczego. Skrzydłowemu Celticu daleko do tego, aby zaliczyć go do miana cudownych dzieci belgijskiego futbolu, jakimi są Eden Hazard, Marouane Fellaini, Vincent Kompany, Thibout Courtois, Kevin de Bruyne, Jan Vertonghen czy Toby Alderweireld...

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/218/#findComment-330068

• Urządzenie:  Android

Ciiii! Bo zaraz przyjdzie ława obrońców i będzie znowu obrona Barcelony niczym słynnej celebrytki Katarzyny W.
https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/218/#findComment-330074

Abidal by nie chorował, gdyby miał DNA Barcelony - taka prawda.
https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/218/#findComment-330075

http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-hiszpanska/ciemna-strona-lionela-messiego-jest-bezlitosny-dla-kolegow/l4kkt

Kolejna ciekawa sprawa, a niektórzy mi tu kazali dawać sobie samemu ostrzeżenia za to, ze przejawiam brak szacunku do świętej barcy. Jak można mieć szacunek do tego klubu bo takich akcjach?

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/218/#findComment-330076

To tylko pokazuje, ile ten klub ma do wszystkich haseł wykrzykiwanych przez gimbusów, którzy nie mają zielonego pojęcia czym tak naprawdę jest barcelona. To nie jest więcej niż klub, to nie jest klub wspaniały, lojalny, z tradycjami, to zwykły komercyjny bajzel, który próbuje wmówić światu, że jest inaczej.
https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/218/#findComment-330077

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• HeymanGuy
      Chce ktoś dobry przepis na kurczaka z sezamem?
    • Attitude
      Wobec wydarzeń z otwarcia NXT, wyznaczono dwa pojedynki mistrzowskie na kolejny tydzień. Oba Femi stanie do pierwszej obrony głównego tytułu, a jego rywalem będzie Eddy Thorpe. Natomiast Tony D'Angelo mistrzostwo North American będzie bronić w pojedynku z Ridgem Hollandem. Za tydzień: * NXT Championship Match: Oba Femi vs. Eddy Thorpe * NXT North American Championship Match: Tony D'Angelo vs. Ridge Holland Natomiast Shotzi pokonała Stephanie Vaquer po ingerencji Fatal Influence. Tym samym za dwa tygodnie to Shotzi będzie rywalką Fallon Henley. Skrót NXT: Link do filmu Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • MattDevitto
      Czas na poważnie odświeżyć temat Dziś na śniadanie wjechały 
    • MattDevitto
      @ CzaQ  jest news Sama śmietanka
    • MattDevitto
      Mają tu duże pole do popisu. Pamiętam, że mi się ogólnie podobał zamysł Hype MMA czy jak to tam się nazywało, gdzie walczyły te nołnejmy i wardęga popylał jeszcze w jakieś pelerynie. To tam Hejter w 7 sekund uwalił Rafona.
  • Dodaj nową pozycję...