Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pilka nożna - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Nie znam bliżej postaci Moyes'a, więc jestem ciekaw, jak sobie poradzi w takim klubie. Mam nadzieję, że Manchester - po zmianie trenera - nie zapomni o swoim kredycie zaufania, jaki potrafi dać szkoleniowcowi i nowy coach zbuduje silny team na miarę legendy tego klubu.
  • Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• maly619

648

• Euz

359

• Bastian

325

• NalepRKO

272

Top użytkownicy w tym temacie

Wigan z Pucharem Anglii! Samego meczu nie widziałem, ale niezmiernie cieszy mnie utarcie nosa The Citizens przez prawdopodobnego spadkowicza. Pierwszy wygrany puchar w historii klubu. Szkoda przegranej ze Swansea w środku tygodnia. Niezwykle cenne punkty uciekły i teraz muszą nie tylko wygrać z Aston Villą i wyjechać z Emirates ze zdobyczą punktową, ale również liczyć na korzystne wyniki innych meczów. Nadal wierzę, że im się uda, bo takie drużyny tylko uatrakcyjniają rozgrywki. Szkoda by było, gdyby spadli.

A Lampard został najlepszy strzelcem w historii Chelsea. Obrazki po jego drugim golu - epickie. Gdyby to wydarzyło się na Stanford Bridge, pewnie cała płyta boiska zapełniłaby się kibicami.

http://www.youtube.com/watch?v=eHcPZpCJMTU

"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

PSG po 19 latach sięga po tytuł Mistrza Francji. Mimo, że nie przepadam za tą drużyną to się cieszę, że tak się stało bo nie byle kto będzie reprezentował Francję za rok w LM z pozycji Mistrza Kraju. Wicelider Marsylia, która ma strzelonych tyle bramek co będące w strefie spadkowej ESTAC nie zasłużyła na Mistrzostwo pod żadnym względem. Oby miejsce na podium zajęła któraś z drużyn OGC Nice albo Saint-Etienne to nie powinno być wstydu w Europie, szczególnie po tym co prezentuje przez ostatnie lata Lille. Na Lyon też nie ma co liczyć, który po sezonie pozbędzie się chyba wszystkich doświadczonych graczy, a już na pewno Gomisa i Lisandro. W następnym sezonie już dla Paryżan tak łatwo nie będzie, Monaco prawdopodobnie sprowadzi Falcao i jeszcze kilku innych graczy więc kto wie czy jako beniaminek nie włączą się do walki o Tytuł :)

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

W następnym sezonie już dla Paryżan tak łatwo nie będzie, Monaco prawdopodobnie sprowadzi Falcao i jeszcze kilku innych graczy więc kto wie czy jako beniaminek nie włączą się do walki o Tytuł :)

Ogólnie nie pochwalam takiej polityki w obecnym futbolu, ale akurat jeśli chodzi o Monaco to mi to wcale nie przeszkadza. Oprócz Falcao, spekuluje się też o Isco, a także o Eriku Lameli z AS Romy. A nawet o Ferdinandzie :D W sumie Ligue 1 tylko na tym zyska. Ta liga naprawdę imponuje mi coraz bardziej.

Nie wiem czy widzieliście, ale:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JgUevnYJOvI

Almunia o sobie przypomniał.

Ano, szkoda Leicester, kiedyś im kibicowałem.

+ do Monaco bardzo blisko przejścia jest ponoć Kompany

+ do Nantes Daniel Ljuboja więc będzie się działo za rok! (zakładając, że zarządzane przez polskiego biznesmana FC Nantes awansuje)

Jedyne co mi się nie podoba to to, że kluby chcą aby Monaco przeniosło swoją siedzibę do Francji i tym samym nie ominęło 75% podatku, no cóż, według mnie lepiej by było jakby wszystkie kluby przeniosły swoją siedzibę właśnie do Monako :P

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

Jedyne co mi się nie podoba to to, że kluby chcą aby Monaco przeniosło swoją siedzibę do Francji i tym samym nie ominęło 75% podatku, no cóż, według mnie lepiej by było jakby wszystkie kluby przeniosły swoją siedzibę właśnie do Monako :P

Ten podatek w ogóle mogliby zmniejszyć. Z jednej strony to dobrze, bo aż tak nie szaleją kluby (poza PSG), ale ogólnie to odstrasza. Plus jest też taki, że tam we Francji kluby muszą stawiać na młodzież i potem to jakoś procentuje. A minus to brak wielkich nazwisk, chociaż jest tam kilku znanych i bardzo dobrze opłacanych piłkarzy.

Przepraszam bardzo, a Monaco to w totolotka wygrało czy kolejny szejk kupił synkowi na urodziny klub piłkarski, że tak szaleją z tymi nazwiskami? Co jak co, ale taki tercet Falcao - Kompany - Isco spokojnie ponad 100 milionów by kosztował...

PSG w letnim okienku transferowym prawdopodobnie sciagnie Rooneya i CR.Kto wie, moze pieniadze nie pojda na marne i Paryzanie beda sie liczyc nie tylko w francuskiej lidze, ale i w europejskich pucharach.

Przepraszam bardzo, a Monaco to w totolotka wygrało czy kolejny szejk kupił synkowi na urodziny klub piłkarski, że tak szaleją z tymi nazwiskami? Co jak co, ale taki tercet Falcao - Kompany - Isco spokojnie ponad 100 milionów by kosztował...

Niejaki rosyjski oligarcha jest tam prezesem, więc wiadomo :D

SG w letnim okienku transferowym prawdopodobnie sciagnie Rooneya i CR.

Serio wierzysz w te brednie, które wypisują pismaki? Ronaldo nigdzie się nie rusza. Co innego Rooney, który ma nie po drodze z Moyes'em, ale nie Ronaldo, który sam powiedział, że nawet nie interesuje go Mourinho i najważniejszy jest Real. :P

PSG w letnim okienku transferowym prawdopodobnie sciagnie Rooneya i CR.Kto wie, moze pieniadze nie pojda na marne i Paryzanie beda sie liczyc nie tylko w francuskiej lidze, ale i w europejskich pucharach.

Zapomniałeś dodać o Messim, Lewandowskim, Casillasie... ;)

Bez jaj, na pewno nie CR... a i w Rooneya niezbyt wierzę.

Zapomniałeś dodać o Messim, Lewandowskim, Casillasie... ;)

No tak, zapomniałem o Lewym, który dodatkowo będzie grał na pół etatu w Barcelonie , w Realu i Bayernie :D

No dobra, może rzeczywiście z Ronaldo pojechałem za ostro, ale to nie zmienia faktu, że Wayne jest chyba bliżej odejścia z Czerwonych Diabłów do Paryża, niż dalej.

Chyba oficjalnie już był ogłoszony transfer request Rooney'a, więc to że odejdzie jest raczej przesądzone.

Nie, nic nie jest przesądzone. Rooney zapytał Fergusona o transfer za co przesiedział ostatni mecz na trybunach, jednak z powodu tego, kim jest nowy szkoleniowiec uważam, iż odejście jest bardzo prawdopodobne. PSG i Real, który nie ma napastnika widzą mi się na faworytów w tym ewentualnym wyścigu.

Chelsea wygrywa Ligę Europejską. Piękny mecz, w którym nie zabrakło emocji, szczególnie w końcówce. Genialna bramka Ivanovica pod koniec spotkania. Niezmiernie się cieszę się jako kibic Londyńczyków.

Dziś wieczór jest niebieski :)

Warto bić brawa dla Benifici, która była najsilniejszym przeciwnikiem dla The Blues w tym sezoniue.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 051 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 108 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 606 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 899 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Giero
      SmackDown w tym roku przeszło na format trzygodzinny. Początkowo spodziewano się, iż w czerwcu niebieska tygodniówka wróci do dwóch godzin. Miało to nastąpić 6 czerwca. Wygląda jednak na to, że nastąpiła korekta w tej kwestii. „PWInsider Elite” stwierdziło, iż ten ruch może zostać opóźniony i w czerwcu będziemy mieli jeszcze wydłużone odcinki. Trzeba mieć na uwadze, że ani od samego WWE, ani USA Network nie padł do tej pory komunikat w tej sprawie. Tymczasem „WrestleVotes” skupiło się na statusie Travisa Scotta w WWE. Wygląda na to, iż teraz zobaczymy go w akcji na Money in the Bank, 7 czerwca. Było to w planach organizacji jeszcze przed WrestleManią 41. Nie wiadomo jeszcze, co konkretnie Travis będzie robił, ale coraz więcej wskazuje na jakiś tag team match, gdzie będzie tworzył drużynę z mistrzem WWE Johnem Ceną.
    • Mr_Hardy
      Karta wygląda wyśmienicie. Nie mogę się doczekać aż obejrzę to PPV.
    • Kaczy316
      Oficjalnie WM 42 jednak nie w Nowym Orleanie, za to odbędzie się tam przyszłoroczne Money In The Bank, ponoć to część większego porozumienia, a przynajmniej tak mówi Sean Ross, szkoda, lubię WM w Nowym Orleanie, zawsze jest tam świetny klimat, znaczy mówiąc zawsze to mam na myśli dwie WM'ki, które tam się odbyły i ten klimat miały niesamowity mimo wszystko.
    • CzaQ
      Jako córka Iron Mana z Marvela ma chody  Chociaż może nie ma chodów jeśli rozjebała nogę
    • Bastian
      Ostatni przystanek przed Battleground. Uroczo wyglądał dużo mniejszy, sepleniacy Myles Borne z wyglądem Sebixa na tle wyglądającego jak zabójca mistrza NXT Wygląda na to, że Oba Femi rozprawi się z Mylesem, a potem do gry o pas wkroczy Darkstate. Mamy Cena vs Rock w domu, czyli muzyczny pojedynek gatunkowy Williamsa i Hendry' ego To jedna z czterech mistrzostwskich walk na Battleground i pytanie, czy jakikolwiek pas zmieni posiadacza, tym bardziej, że wszyscy mistrzowie zdobyli tytuły w 2025 r. Może Vaquer, bo jeśli pokona Grace to, cytując Goldberga, who's next?
  • Dodaj nową pozycję...