Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Pilka nożna - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Argumenty poproszę, a i tak w ogóle o ci ci chodzi

Najlepszy atak stał się 2 najlepszym atakiem.

Jeśli na tym samym turnieju to odpowiem że na daną chwilę Tahiti, a czy ty mi odpowiedziałeś?

Dobry punkt widzenia. Jesli Tahiti ma lepszy atak od Włochów to pozdrawiam. Nawet w under17, gdzie Tahiti jest bardzo mocne, nie ma o tym mowy.

A gdzie odpowiedź na pytanie o najlepszy atak w ligach. Albo kto miała najlepszy atak w Korei i Japonii czy dajmy na to na igrzyskach w Barcelonie co odpowiecie?

Co ?

I wyjaśnijcie mi swoje pojęcie najlepszego ataku. Bo ja tu nic nie widzę. Zachowujecie się jak typowi hejterzy bez argumentów i unikacie odpowiedzi, może nie są wygodne prawda?

Taki, który tworzy najwięcej sytuacji pod bramką przeciwnika i wykorzystuje je. Strzela gole trudnym przeciwnikom a nie jobberom z dziurawa jak durszlak Irlandzką obroną.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/158/#findComment-291712

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• maly619

648

• Euz

359

• Bastian

325

• NalepRKO

272

Top użytkownicy w tym temacie

A gdzie odpowiedź na pytanie o najlepszy atak w ligach. Albo kto miała najlepszy atak w Korei i Japonii czy dajmy na to na igrzyskach w Barcelonie co odpowiecie?

Uważam, że najlepszy atak w lidze angielskiej miała drużyna z Anglii, a w polskiej - z Polski, ale zwracam uwagę, że mogę się nie znać.

A na poważnie - królem strzelców polskiej ekstraklasy został Piech, ale jakoś nigdzie nie słyszę, żeby Ruch miał najlepszy atak w lidze. Zrozum wreszcie ten drobny niuans, bo klepiesz swoje posty po 3 godziny, ale ciągle piszesz to samo, sprawiając przy tym wrażenie człowieka, który miał duże problemy z zaliczeniem czytania ze zrozumieniem w gimnazjum.

Jeśli na tym samym turnieju to odpowiem że na daną chwilę Tahiti, a czy ty mi odpowiedziałeś?

Tutaj pokazałeś swoją rozpacz. Ty sam pogrążyłeś się własnym argumentem "dużo goli = najlepszy atak". Czy jeśli na jakimś turnieju bramkarz Kolumbii strzeli 12 bramek z 90 metrów i zostanie królem strzelców - możemy mówić, że Kolumbia ma najlepszy atak? Błagam Cię, dorośnij i zacznij myśleć.

I wyjaśnijcie mi swoje pojęcie najlepszego ataku. Bo ja tu nic nie widzę. Zachowujecie się jak typowi hejterzy bez argumentów i unikacie odpowiedzi, może nie są wygodne prawda?

Najlepszy ATAK to najlepsi i najskuteczniejsi napastnicy. Atak oznacza formację, nie ilość goli, ale do tego trzeba było przeczytać książke Jacka Gmocha pt. "Piłka nożna i ja - podstawowe pojęcia". Pogódź się, że na tym turnieju Hiszpania nie ma ataku, nie ma napastników, dużo bramek potrafili strzelić tylko Irlandii, przechodząc męki z takimi potęgami jak Chorwacja.

My nie mamy argumentów? Podaliśmy Ci masę argumentów, Ty tylko zadawałeś durne pytania i dziwisz się, że nikt Ci na nie nie odpowiada.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/158/#findComment-291713

• Urządzenie:  Android

Albo kto miała najlepszy atak w Korei i Japonii (...)?

Ilość bramek na mś w Korei i Japonii:

1. Brazylia - 18

2. Niemcy - 14

3. Hiszpania - 10

Jeśli chodzi o gole strzelane przez napastników:

1. Brazylia & Niemcy - 8

3. Hiszpania - 6

Dlaczego wyskakujesz z turniejem, który był 10 i 20 lat temu? Przecież na rozkładzie mamy obecny turniej i to co dzieje się tu i teraz.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/158/#findComment-291714

• Urządzenie:  Windows

Najlepszy atak stał się 2 najlepszym atakiem.

Gdzie napisałem najlepszy?

Taki, który tworzy najwięcej sytuacji pod bramką przeciwnika i wykorzystuje je. Strzela gole trudnym przeciwnikom a nie jobberom z dziurawa jak durszlak Irlandzką obroną.

Czyli tylko Portugalia jest dobra? Dobrze to rozumiem?

Uważam, że najlepszy atak w lidze angielskiej miała drużyna z Anglii, a w polskiej - z Polski, ale zwracam uwagę, że mogę się nie znać.

Tylko podaj nazwę tej drużyny.

A na poważnie - królem strzelców polskiej ekstraklasy został Piech, ale jakoś nigdzie nie słyszę, żeby Ruch miał najlepszy atak w lidze.

Wg mnie został Rudnev jeśli już o powadze mowa.

przechodząc męki z takimi potęgami jak Chorwacja.

To co z Chorwatami robili inni finaliści? Zniszczyli ją ?

Dlaczego wyskakujesz z turniejem, który był 10 i 20 lat temu? Przecież na rozkładzie mamy obecny turniej i to co dzieje się tu i teraz.

Bo mi chodzi o to co ja rozumiem pod pojęciem najlepszy atak. Bo jeśli ktoś mnie zapyta kto miał najlepszy w lidze Hiszpańskiej czy Włoskiej czy właśnie w Korei to ja odpowiem że drużyna która strzeliła najwięcej goli a nie będę szukał kto jak grał i ile miał sytuacji czy jacy byli rywale. A skoro ty podałeś liczbę goli i drużyny nie że np Rosjanie tylko że odpadli to sądzę że i teraz można zrobić podobnie, że najlepszy atak = najwięcej goli.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/158/#findComment-291716

Czyli tylko Portugalia jest dobra? Dobrze to rozumiem?

Nie, przez całą dyskusję nic nie rozumiesz.

Tylko podaj nazwę tej drużyny.

Nie mam zielonego pojęcia, co to wniesie do dyskusji, ale proszę bardzo - najbardziej bramkostrzelna ekipca (Man City) - zdobywcy 93 goli, z czego 69 strzelone przez napastników. Ile goli strzelili NAPASTNICY Hiszpanii na turnieju? Ojej.

To co z Chorwatami robili inni finaliści? Zniszczyli ją ?

A ilu jest finalistów? Mówisz, że Hiszpania ma drugi najlepszy atak, tymczasem jedyna drużyna, która straciła w meczu z nimi WIĘCEJ niż dwie bramki to właśnie Irlandczycy, więc zluzuj troszeczkę, bo gadasz ewidentne głupoty. 1-1 z Włochami, 4-0 z Irlandią, 1-0 (SZCZĘŚLIWE) z Chorwacją, 2-0 z Francją (z czego jedna z karnego, więc ciężko mi to traktować jako przejaw geniuszu w ataku Hiszpanów).

Bo mi chodzi o to co ja rozumiem pod pojęciem najlepszy atak. Bo jeśli ktoś mnie zapyta kto miał najlepszy w lidze Hiszpańskiej czy Włoskiej czy właśnie w Korei to ja odpowiem że drużyna która strzeliła najwięcej goli a nie będę szukał kto jak grał i ile miał sytuacji czy jacy byli rywale. A skoro ty podałeś liczbę goli i drużyny nie że np Rosjanie tylko że odpadli to sądzę że i teraz można zrobić podobnie, że najlepszy atak = najwięcej goli.

Najlepszy atak, to nie to samo co najbardziej bramkostrzelna drużyna, to raz. Dwa - znowu pierdzielisz o tym co jak rozumiesz, podczas gdy naprawdę, tutaj nikogo Twoje prywatne zdanie nie interesuje. Jesteś fanbojem Hiszpanów i będziesz się spuszczał nad każdym podaniem, aż wyrośniesz z tego jak każdy i zaczniesz interesować się normalną piłką, nie dziadowaniem w środku boiska.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/158/#findComment-291717

I zrozumiesz, że Portugalia gra najlepszą piłkę i mam najlepszy atak po Almeida czy CR kilka razy uderzyli metr czy dwa nad bramką ;)
https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/158/#findComment-291718

Potem mogliśmy dostać potencjalnie nie najlepszych Niemców

Do meczu z Włochami Niemcy byli najlepszą drużyną na Euro, każdy stawiał ich jako faworytów, a teraz to niby tylko nie najlepsze Niemcy? :roll:

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/158/#findComment-291719

A ilu jest finalistów? Mówisz, że Hiszpania ma drugi najlepszy atak, tymczasem jedyna drużyna, która straciła w meczu z nimi WIĘCEJ niż dwie bramki to właśnie Irlandczycy,

Ale co 2 finalista zrobił z Chorwacją bo nie wiem skoro Hiszpanie się męczyli. :shock:

Nie mam zielonego pojęcia, co to wniesie do dyskusji, ale proszę bardzo - najbardziej bramkostrzelna ekipca (Man City) - zdobywcy 93 goli, z czego 69 strzelone przez napastników.

Pytam o najlepszy atak i odpowiadasz kto strzelił najwięcej goli czyli mam rację. Bo nie napisałeś że Chelseą czy Arsenal że grali efektowniej czy lepiej w ataku tylko liczbę goli podałeś, a napastnicy Hiszpanii strzelili 2 gole zadowolony?

Mówisz, że Hiszpania ma drugi najlepszy atak, tymczasem jedyna drużyna, która straciła w meczu z nimi WIĘCEJ niż dwie bramki to właśnie Irlandczycy,

To kto ma ten drugi atak skoro Włosi ANI razu nie strzelili 3 goli nawet tym Irlandczykom?

Do meczu z Włochami Niemcy byli najlepszą drużyną na Euro, każdy stawiał ich jako faworytów, a teraz to niby tylko nie najlepsze Niemcy? :roll:

Ale zauważ, że Polska raz powstrzymała najlepszą drużynę na Euro, jak wielu twierdziło po 1 kolejce, więc czemu nie mieliby tego powtórzyć :D

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/158/#findComment-291724

Widze panowie swoimi dyskusjami na forum podgrzewacie atmosferę przed wielkim finałem. Temat rośnie w siłe. :)
https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/158/#findComment-291727

maly619 napisał/a:

Ale zauważ, że Polska raz powstrzymała najlepszą drużynę na Euro, jak wielu twierdziło po 1 kolejce, więc czemu nie mieliby tego powtórzyć :D

Nie no, ja bardzo chciałem meczu Polska - Niemcy w ćwierćfinale. Jako, że kibicuję obu drużyną, byłby to dla mnie po prostu fajny mecz, który z miła chęcią oglądałbym. No, a naszym w meczach z Niemcami nigdy nie brakuje motywacji, więc wszystko byłoby możliwe.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/158/#findComment-291732

Pytam o najlepszy atak i odpowiadasz kto strzelił najwięcej goli czyli mam rację. Bo nie napisałeś że Chelseą czy Arsenal że grali efektowniej czy lepiej w ataku tylko liczbę goli podałeś, a napastnicy Hiszpanii strzelili 2 gole zadowolony?

Nie, nie jestem zadowolony bo jesteś debilem i nie potrafisz czytać. Napisałem ile goli strzelili też NAPASTNICY (czyli formacja ataku) Man City, ale tego nie zauważyłeś i olałeś, bo to dla Ciebie niewgodne. Do Twojej wiadomości, oto pierwsze piątka - najpierw jest liczba goli strzelona przez napastników, potem ogólna liczba goli, w nawiasie procent goli strzelany przez napastników:

man city 69/93 (74%)

man utd 72/89 (80%)

arsenal 57/74 (77%)

tottenham 45/66 (68%)

newcastle 39/56 (69%)

chelsea 38/65 (58%)

Man City uznaję za drużynę z najlepszym atakiem, bo spory udział napastników w golach został poparty mistrzostwem, więc to daje im plus.

Efekt? Twoja Chelsea, która podajesz jako jeden z najlepszych ataków jest przedostatnią drużyną w liczbie strzelonych goli (z pierwszej piątki), oraz ostatnią jeśli chodzi o udział w tych golach napastników. To jest właśnie Twoja znajomość piłki, Chelsea wygrała Lige Mistrzów, Ty już podajesz ich w najskuteczniejszych drużynach. Tak jak swoją super Hipszmanie (muszę Ci to wytłumaczyć, bo zdajesz się nie rozumieć najprostszych słów - Hipster+Hiszpania=Hipszmania)

Ale zauważ, że Polska raz powstrzymała najlepszą drużynę na Euro, jak wielu twierdziło po 1 kolejce, więc czemu nie mieliby tego powtórzyć

Powstrzymała, w sparingu. Jeśli Ty uważasz, że w sparingu jest taki sam mecz jak o punkty, to Ty naprawdę nie znasz się na piłce i idź lepiej oglądać curling, tam skuteczność widać jak na dłoni.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/158/#findComment-291735

Man City uznaję za drużynę z najlepszym atakiem

Ale dlaczego skoro procentowo więcej strzelili United czy Arsenalu? To co twoim zdaniem oznacza najlepszy atak bo już nie rozumiem. Liczba goli napastników procent tych goli czy ilość? Bo tylko w jednym City jest najlepsze.

Twoja Chelsea,

Kto uważnie czyta chyba zna mój stosunek do Chelsea :D podałem tylko 2 kluby żeby nie wymieniać całej ligi angielskiej

Powstrzymała, w sparingu. Jeśli Ty uważasz, że w sparingu jest taki sam mecz jak o punkty, to Ty naprawdę nie znasz się na piłce i idź lepiej oglądać curling, tam skuteczność widać jak na dłoni.

Czy tylko ty nie zrozumiałeś? Bo ja napisałem "najlepszą drużynę na Euro po 1 kolejce jak wielu twierdziło" czyli uwaga, uwaga .....Rosję. :shock:

Nie no, ja bardzo chciałem meczu Polska - Niemcy w ćwierćfinale. Jako, że kibicuję obu drużyną, byłby to dla mnie po prostu fajny mecz, który z miła chęcią oglądałbym. No, a naszym w meczach z Niemcami nigdy nie brakuje motywacji, więc wszystko byłoby możliwe.

Ja też bym oczywiście chciał (i też w ćwierćfinale bo chyba w półfinale nie moglibyśmy grac a finał w Kijowie to też nie byłoby to )tylko ze nie kibicowałbym Niemcom :D

A już motywacji to by na pewno nie zabrakło szczególnie Polanskiemu czy Boenischowi

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/158/#findComment-291740

Wybaczcie że się wtrącę, ale mam pytania do michi_komatsuza.

Co hipsterskiego jest w Hiszpanii? Czy może kibicowaniu Hiszpanii? Bo grają inaczej? Bo grają na tym Euro gorzej niż te 4 lub nawet 2 lata temu?

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/158/#findComment-291742

Czy tylko ty nie zrozumiałeś? Bo ja napisałem "najlepszą drużynę na Euro po 1 kolejce jak wielu twierdziło" czyli uwaga, uwaga .....Rosję.

Najpierw piszesz o Niemcach, potem podajesz "najlepszą drużyne na Euro po 1 kolejce jak wielu twierdziło" i nie tłumacząc NIC oczekujesz, że każdy zrozumie, że nagle zacząłeś ni z gruszki ni z pietruszki mówić o Rosji. Gratuluje.

Ale dlaczego skoro procentowo więcej strzelili United czy Arsenalu? To co twoim zdaniem oznacza najlepszy atak bo już nie rozumiem. Liczba goli napastników procent tych goli czy ilość? Bo tylko w jednym City jest najlepsze.

Wciąż nie umiesz czytać. Wytłumaczyłem Ci, że mimo, iż City nie ma najlepszych statystyk (trzecie w procencie udziału, ale drugie w strzelonych przez napastników goli, więc jednak w ogólnym rozrachunku wychodzi tutaj drugi statystycznie atak), ale zdobyli mistrzostwo, a to działa na ich korzyść, bo skuteczność pozwoliła osiągnąć cel. Gdyby chciało mi się jeszcze liczyć skuteczność i liczbę goli w Premier League i wszystkich Pucharach nie wiem jakby to wyglądało, ale to nie zmienia ogólnego faktu - ja piszę o drużynach w których strzelają głównie NAPASTNICY. Ty wciąż upierasz się, że Twoja drużyna, w której wbijają pomocnicy i obrońcy ma 2. najlepszy atak, więc troszeczkę mi to nie leży.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/158/#findComment-291743

Man City uznaję za drużynę z najlepszym atakiem,
więc jednak w ogólnym rozrachunku wychodzi tutaj drugi statystycznie atak

Do którego zdania mam się odnieść bo nie wiem. Proste pytanie kto ma najlepszy atak? I co o tym decyduje?

Tylko tyle i aż tyle. Nie oczekuje długich wywodów tylko jednoznacznej odpowiedzi

Najpierw piszesz o Niemcach, potem podajesz "najlepszą drużyne na Euro po 1 kolejce jak wielu twierdziło" i nie tłumacząc NIC oczekujesz, że każdy zrozumie, że nagle zacząłeś ni z gruszki ni z pietruszki mówić o Rosji. Gratuluje.

Gdzie ja napisałem o Niemcach? :shock:

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/158/#findComment-291747

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• HeymanGuy
      NJPW Battle In The Valley 2025 NJPW STRONG Openweight Title Match - Gabe Kidd (c) vs. Tomohiro Ishii: Powiem tak: od tego starcia zaczęliśmy od razu z wysokiego "C". Dwóch kolesi, którzy w ringu traktują siebie jak worek treningowy – tak to się robi w New Japan! Gabe Kidd to mistrz prowokacji, ale Ishii… ten gość to wrestlingowy czołg. Ta wymiana chopów była dzika. Cztery minuty siekania? To już nie była walka, to był survival. A potem Kidd jeszcze gryzie Ishii – ten koleś nie ma granic i dobrze. Remis w ostatniej sekundzie? Gdyby dali im 5 minut więcej, skończyłoby się to masakrą. Co do wyzwania na 30-minutowy Iron Man Match – w Chicago podczas Windy City Riot będzie się działo. NJPW STRONG Openweight Tag Team Title Match: World Class Wrecking Crew (c) vs. Roppongi ReVice: Kolejna walka, która trzymała solidny poziom. WCWC to świetnie zgrany duet, a Yoh i Rocky? Klasyczna, japońska precyzja. Było kilka fajnych momentów – przypadkowy superkick od Yoh na Rockym to taki moment WTF, który uwielbiam w tag-teamach. Isaacs i Nelson są jak maszyny – te kombinacje, stunner na partnerze… no, dobry stuff. Rocky dostaje bombę i koniec – brutalny, ale satysfakcjonujący finisz. Eight Woman Tag Team Elimination Match: Uwielbiam takie dynamiczne eliminacje, chociaż szkoda, że nie dano dziewczynom więcej czasu. Hanako to bestia – serio, wygląda jak gigantka przy reszcie stawki, a jej eliminacja Robbie zrobiła wrażenie. Ale AZM szybko pokazuje, że spryt wygrywa z siłą. Końcówka między Maiką i Anną? Klasa. Te dwie mogłyby spokojnie wykręcić singles match, który bym obejrzał z chęcią. Maika kończy jako jedyna ocalała – zasłużenie. NJPW World Television Title Match - El Phantasmo (c) vs. Jeff Cobb: Wow, to była totalna rozwałka. Cobb rzucający ELP po ringu jak szmacianą lalką, a potem ten moment, gdy ELP leci przez cały cholerny guardrail – no, to są te rzeczy, dla których warto oglądać NJPW. Double count-out? Frustracja, ale w tego słowa znaczeniu. Tylko pytanie: kiedy rewanż? Bo to musi być załatwione. Six Mixed Tag Team Match - Hiromu Takahashi, Mayu Iwatani & Yuka Sakazaki vs. House of Torture & Sumie Sakai: Absolutne złoto! Nie wiem, jak można nie mieć łez w oczach po czymś takim. To była walka bardziej emocjonalna niż techniczna, ale to nic. Sumie nie chciała oszustw, nawet będąc w zespole z House of Torture – respekt. A jak Yuka zerwała ogon… haha, scena fest! Końcówka? Przepiękna – te gesty, mowa Hiromu, cała otoczka. Jeśli to ma być ostatni rozdział kariery, to Sumie zakończyła go perfekcyjnie. Trochę kojarzę jej przeszłości i w sumie szkoda że już kończy. NEVER Openweight Title Match - Konosuke Takeshita (c) vs. KUSHIDA: Solidne, techniczne starcie, ale brakowało mi takiego "wow". Takeshita to bestia, a KUSHIDA jak zawsze pracował nad konkretną partią ciała – to już jego znak rozpoznawczy. Finisz był mocny, ale prawdziwy smaczek to wyzwanie dla Tanahashiego. Takeshita vs. Tanahashi? To będzie epickie. Idą z Konosuke na całość. Non-Title Match: IWGP World Champion Zack Sabre Jr vs. Hechicero: Zack Sabre Jr. znowu pokazuje, dlaczego jest królem technicznego wrestlingu. Hechicero starał się dotrzymać kroku, ale Sabre ma w sobie coś, co sprawia, że każda jego walka jest jak szachy na macie, które wygrywa bez dyskusji. Zaskakujący finisz, bo non-title daje tę niepewność, czy mistrz wygra. Świetna techniczna robota – "This is wrestling" chant? Absolutnie zasłużony, ZSJ przysypia ale jedno trzeba mu oddać, nikt nie potrafi tego co on, w sensie że tak uśpić i widza i przeciwnika.  IWGP Junior Heavyweight Title Match - El Desperado (c) vs. Taiji Ishimori: Klasa sama w sobie. Desperado broni pasa w stylu, który przypomina, dlaczego jest jednym z najlepszych w dywizji juniorów. Ishimori oszukuje, a potem dostaje to, na co zasłużył – porządne lanie. Stretch Muffler kontra Bone Lock – techniczny majstersztyk. Despe na koniec mówi do fanów i to po angielsku – to było eleganckie zakończenie świetnej gali. To była długa gala, ale warta każdej minuty, dlatego sobie rozbiłem oglądanie na wczoraj, a pisanie na dzisiaj. Ishii vs. Kidd to absolutna perełka, ale cała karta miała swoje momenty. Sumie Sakai i jej pożegnanie? Bezcenne. Komentarz? Veda i Walker są duetem idealnym. Jeśli NJPW tak zaczyna rok, to co nas czeka dalej? Jestem podekscytowany i jak na razie to oni najlepiej zaczęli 2025, choć ciężko nie zacząć robiąc 4 galę specjalne na wstępie.
    • Aigor
      •MLW World Heavyweight Championship Match: Satoshi Kojima (champion) vs. Matt Riddle •MLW Women’s World Featherweight Championship – Title vs. Hair Match: Janai Kai (champion) vs. Delmi Exo •KENTA vs. Donovan Dijak •Gravity Gamble Ladder Match: AKIRA vs. Mads Krule Krugger vs. BRG vs. Matthew Justice vs. Kevin Knight •CMLL Lucha Libre Showcase: Atlantis & Atlantis Jr. vs. Blue Panther & Dark Panther
    • -Raven-
      Podpowiedź - koleżka nie poprzestaje na podglądaniu parki...
    • MattDevitto
      Kurczę patrząc na te wszystkie strony i  komentarze muszę przyznać, że poza atti to kojarzę jedynie te największe strony typu WF czy BGZ. Inną, którą kojarzę jest niezawodny Przyjaciel wiadomo kogo od której rozpoczęła się moja przygoda w necie z wrs. Tam czytałem pierwsze informacje o tym biznesie i tak też wchodziłem bardziej w ten świat. Wcześniej natomiast z pełnym uśmiechem łykałem wszystko z tv
    • MattDevitto
      Zaczął się czas kiedy to WWE będzie zamieszczać różne RR matche z przeszłości na swoje kanały
  • Dodaj nową pozycję...