Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Pilka nożna - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Hrantos napisał/a:

Np. Niemcy?

Czyli jest w Europie jest tylko jedna wielka drużyna,tylko co WYGRALI? W ostatnich latach przegrali 2 razy z Hiszpanią. Czyli dla Hiszpanii każda wygrana ma być łatwa i wysoka a tylko Niemcy są godnym rywalem?

nie chodzilo mi o to kto z kim wygral ile razy, moga przegrac z hiiszpania ale w ostatnich latach sa zawsze na podium. a francja co, 2006 rok, a pozniej nawet do polfinalow nie dochodzili. moge sie mylic bo nie pamietam dokladnie. holandia? rowniez wielka mimo tego ze teraz mieli fail start. i hiszpania nigdy niue ma latwcyh wygranych.

To był ćwierćfinał Euro tu nie ma słabych drużyn.

Grecja? grecja na tle pozostalych druzyn to silny zespol? oprocz czechow, bo to ten sam poziom prawie.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/151/#findComment-291250

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• maly619

648

• Euz

359

• Bastian

325

• NalepRKO

272

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

nie chodzilo mi o to kto z kim wygral ile razy, moga przegrac z hiiszpania ale w ostatnich latach sa zawsze na podium. a francja co, 2006 rok, a pozniej nawet do polfinalow nie dochodzili. moge sie mylic bo nie pamietam dokladnie. holandia? rowniez wielka mimo tego ze teraz mieli fail start. i hiszpania nigdy niue ma latwcyh wygranych.

Nie bardzo rozumiem o co ci chodzi? Bo raz piszesz, że nie mogę się cieszyć ze zwycięstwa Hiszpanów z Francuzami bo są słabi, a teraz, że Hiszpanią nie ma łatwych rywali.

Co do półfinalistów to tylko Niemcy wygrali mecz otwarcia( zresztą chyba nawet żaden z pozostałych ćwierćfinalistów nie wygrał) co pokazuje, że dobry start nie oznacza sukcesu. A w finale mogą powtórzyć się mecze z fazy grupowej zarówno Hiszpania - Włochy jak i Niemcy - Portugalia jak 8 lat temu gdy Grecy wygrali z Portugalią.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/151/#findComment-291261

Hrantos napisał/a:

Nie bardzo rozumiem o co ci chodzi? Bo raz piszesz, że nie mogę się cieszyć ze zwycięstwa Hiszpanów z Francuzami bo są słabi, a teraz, że Hiszpanią nie ma łatwych rywali.

Co do półfinalistów to tylko Niemcy wygrali mecz otwarcia( zresztą chyba nawet żaden z pozostałych ćwierćfinalistów nie wygrał) co pokazuje, że dobry start nie oznacza sukcesu. A w finale mogą powtórzyć się mecze z fazy grupowej zarówno Hiszpania - Włochy jak i Niemcy - Portugalia jak 8 lat temu gdy Grecy wygrali z Portugalią.

pisalem ze hiszpania ma latwych rywali?tak? jak oni sie z francja meczyli a francja nie jest nie wiadomo kim. i teraz znow z chodze do tematu ich taktyki. klepia klepia na polowie rywala a bramek i tak nie szczelaja zbyt wielu mimo i z maja 70 % i szczelaja z drosrodkowan. rownie dobrze moge powiedziec co bedziesz sie cieszyc ze zwyciestwa Polski nad san marino? francja za kilka lat dajmy na to bedzie jeszcze w gorszej sytuacji niz obecnie, hiszpania pokona ich i co wielka radosc? moge sugerowac zeich pilka jest tak nudna ze sie mecza z rywalem i doszukuja tych podan na sile. i co tak latwa maja? rownie dobrze moze byc wlochy portugalia, to chyba bylby najlepszy mecz. choc niemcy wlochy, portugalia tez ciekawy bylby, oby tylko nie hiszpania. tyle ze niemcy juz osiagneli sukces, nawet jak teraz odpadna to i tak mozna powiedziec ze "zajeli " 3 miejsce razem z inna druzyna.i wysmiewasz sie z realu/ chelsea? a kto gra w hiszpanii i strzela bramki? skoro obrazasz team to roznie podopiecznych klubu.

i sam przyznaj ze nie 1 mecz na tych mistrzostwach rozegrali nudno lecz wszystkie. z wlochami jeszcze jakos tako mozna bylo ogladac przez mgle ale przez kilka minut, jak wlochy atakowali.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/151/#findComment-291283

klepia klepia na polowie rywala a bramek i tak nie szczelaja zbyt wielu

A kto oprócz Niemców strzelił więcej goli? Zresztą Niemcy też strzelili tylko 1 bramkę więcej to też mam mówić, że nie strzelają zbyt wielu goli?

rownie dobrze moge powiedziec co bedziesz sie cieszyc ze zwyciestwa Polski nad san marino?

Na mistrzostwach świata czy europy na pewno a tym bardziej w ćwierćfinale. Ale zapytam co mam robić - płakać bo nie ma godnych rywali dla Hiszpanii? To po zwycięstwie nad pozwolisz mi się cieszyć?

i wysmiewasz sie z realu/ chelsea?

Pokaż gdzie

i sam przyznaj ze nie 1 mecz na tych mistrzostwach rozegrali nudno lecz wszystkie.

Nigdy tego nie przyznam bo mecz Hiszpania - Irlandia to dla mnie jeden z najlepszych meczy na tym Euro jak to już wcześniej pisałem a i mecz Włochy - Hiszpania też był całkiem niezły.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/151/#findComment-291285

Hrantos napisał/a:

klepia klepia na polowie rywala a bramek i tak nie szczelaja zbyt wielu

A kto oprócz Niemców strzelił więcej goli? Zresztą Niemcy też strzelili tylko 1 bramkę więcej to też mam mówić, że nie strzelają zbyt wielu goli?

zle to sformulowalem, chodzilo mi o to ze taka "taktyka" nic nie szczelaja. przesiedza z pilka na polowie rywala wiekszosc czasu i co? zwykle nic, sporadycznie tak.

Hrantos napisał/a:

rownie dobrze moge powiedziec co bedziesz sie cieszyc ze zwyciestwa Polski nad san marino?

Na mistrzostwach świata czy europy na pewno a tym bardziej w ćwierćfinale. Ale zapytam co mam robić - płakać bo nie ma godnych rywali dla Hiszpanii? To po zwycięstwie nad pozwolisz mi się cieszyć?

zacznijmy od tego ze san marino nigdy nie dojdzie do euro czy ms. pozatym kogo innego mozemy porownac z san marino? andore? nie. dajmy na to twa hiszpania gra z san marino czyli wielka druzyna z mizerna druzyna i co cieszyc sie bedziesz jak pokona dajmy na to ich w grupie? prosze cie. ja powiedzialem ze nie ma godnych rywali na hiszpanie? prosze cie. jak oni sie meczyli z chorwatami. teoretycznie to powinni ich powiesc jak irlandie. a tak tylko 1;0. nie meczyli sie? mozesz powiedziec ze kazda druzyna sie meczy z przeciwnikiem ale ile czasu mieli pilke i klepali i znajdowali sie nad bramka rywala? no ile? zamiast sprobowac szczalu z dystandu to oni chyba chca szczelic wszystko z 2 metrow. kilka szczalow na tym euro oddali z 16 itp. ale i tak nic z tego. i nie meczyli sie taka taktyka?

Hrantos napisał/a:

i wysmiewasz sie z realu/ chelsea?

Pokaż gdzie

Sugerowales ze hiszpania ma grac niby jak chelsea. i co zaprzeczysz mi ze ich wysmiales? tak przynajmniej zasugerowales.

Hrantos napisał/a:

i sam przyznaj ze nie 1 mecz na tych mistrzostwach rozegrali nudno lecz wszystkie.

Nigdy tego nie przyznam bo mecz Hiszpania - Irlandia to dla mnie jeden z najlepszych meczy na tym Euro jak to już wcześniej pisałem a i mecz Włochy - Hiszpania też był całkiem niezły.

moglem wstawic nawias i napisac ze pytanie retoryczne, ale dalem sobie spokoj, tak myslalem ze pochwalisz hiszpanie za ich gre.hiszpania irlandia jeden z lepszych meczy?

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/151/#findComment-291373

dokładnie tak - mecz Hiszpanii z Irlandią był jednym z lepszych meczów na EURO . Lepszych, niekoniecznie znaczy ciekawszych. Lepszych pod względem futbolu sensu stricte. Technika, piękna piłka, osobiście wolę to niż zaciętą kopaninę :)
https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/151/#findComment-291375

chodzilo mi o to ze taka "taktyka" nic nie szczelaja.

A jaką taktyką zdobyli swoje gole? Cały turniej grają podobnie a uzbierali tych kilka goli nie pamiętam jakichś wielkich zmian, ale jeśli ty je zauważyłeś to mnie oświeć.

dajmy na to twa hiszpania gra z san marino czyli wielka druzyna z mizerna druzyna i co cieszyc sie bedziesz jak pokona dajmy na to ich w grupie?

Ale kolejny raz zapytam mam płakać po zwycięstwie?

A porównując Francję do San Marino to pojechałeś.

jak oni sie meczyli z chorwatami.

Czyli twoim zdaniem Chorwaci są słabi czyli także Włosi skoro z tymi słabymi Chorwatami nie wygrali. Dobrze rozumiem?

amiast sprobowac szczalu z dystandu to oni chyba chca szczelic wszystko z 2 metrow. kilka szczalow na tym euro oddali z 16 itp. ale i tak nic z tego. i nie meczyli sie taka taktyka?

Chorwatom strzelili z mniejszej odległości :D Czyli można.

Od kilku lat grają podobnie wygrywają to po co zmieniać coś co dobrze działa?

Sugerowales ze hiszpania ma grac niby jak chelsea. i co zaprzeczysz mi ze ich wysmiales?

Gdzie wyśmiałem? Napisałem tylko żeby hejterzy Hiszpanów podali mi inny sposób na wygrywanie niż taktyka Hiszpanii czy Barcelony czyli utrzymywanie się przy piłce. O tym czy mi się taktyka Chelsea podoba czy nie nic nie napisałem. O antyfutbolu też nie.

hiszpania irlandia jeden z lepszych meczy?

Dla mnie absolutnie ten mecz umieszczam w pierwszej piątce najlepszych. Co do meczów z Chorwacją czy Włochami były w środku stawki. A tylko mecz z Francją był moim zdaniem słaby, ale głownie z winy Francuzów.

A i popraw pisownię bo mi tam drobne błędy nie przeszkadzają ale cytowanie twoich wypowiedzi gdzie tyle wyrazów jest błędnych strasznie mnie razi.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/151/#findComment-291378

• Urządzenie:  Android

hiszpania irlandia jeden z lepszych meczy?

Dla mnie absolutnie ten mecz umieszczam w pierwszej piątce najlepszych. Co do meczów z Chorwacją czy Włochami były w środku stawki. A tylko mecz z Francją był moim zdaniem słaby, ale głownie z winy Francuzów.

Przepraszam, że wtrące, ale możesz wyjaśnić. Rozumiem, że mecz z Francją dla Ciebie był słaby, z winy Francuzów. Natomiast mecz z Irlandią uznajesz za najlepszy? Czy dlatego, że dali sobie strzelić 4 bramki, a Trójkolorowi tylko 2? Chyba, że bierzemy piękno gry, czy jak oni to tam nazywają. Ale skoro liczy się estetyka gry, to dlaczego obarczamy winą Francuzów, skoro Hiszpania miała więcej % posiadania piłki?

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/151/#findComment-291381

Francuzi dali dupy i to jest oczywista oczywistość. Jest to ich wina, że nie byli w stanie zagrozić Hiszpanom, przez co w pewnym stopniu mecz sporo stracił. Ale Hiszpanom specjalnie się do ataku nie śpieszyło, wiec gadanie, że mecz był do dupy tylko z winy trójkolorowych do mnie nie przemawia.
https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/151/#findComment-291382

Natomiast mecz z Irlandią uznajesz za najlepszy?

Zanim coś odpiszesz przeczytaj dokładnie co ja napisałem.

Wtedy było więcej sytuacji więcej strzałów, a i gole dla mnie też mają znaczenie, (dlatego np wczorajszy mecz nie podobał mi się), a kolejna sprawa to wole jak grają z napastnikiem niż bez.

Ale skoro liczy się estetyka gry, to dlaczego obarczamy winą Francuzów, skoro Hiszpania miała więcej % posiadania piłki?

A czy ja obarczyłem? Napisałem głównie, wcześniej napisałem nawet , że Hiszpanie się dostroili. To przecież oni Francuzi bardziej się starać odrobić straty a oddali 1 strzał celny i do tego z wolnego. Nawet Irlandczycy bardziej się starali niż Francja. Poza tym co innego faza grupowa i prowadzenie 2-0 czy wyższe a co innego ćwierćfinał i 1-0. Jak to sobie wyobrażasz ciągły atak i mają pozwolić się skontrować? Przecież tam grali Benzema Ribery, którzy mogli wyprowadzić i wykończyć kontrę we 2. Musieli bardziej szanować piłkę jak wczoraj napisałem skoro nie wychodziła im zbytnio gra do przodu to musieli szanować piłkę.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/151/#findComment-291383

Hrantos napisał/a:

chodzilo mi o to ze taka "taktyka" nic nie szczelaja.

A jaką taktyką zdobyli swoje gole? Cały turniej grają podobnie a uzbierali tych kilka goli nie pamiętam jakichś wielkich zmian, ale jeśli ty je zauważyłeś to mnie oświeć.

chodzimy mi o ciagle klepanie. cos z klepki szczelaja? zatrzymuja sie w polu karnym i nie oddaja szczalu, czasem zrobia wyjatek, rzadko.i po co wlazenie z pilka do siatki. nie mozna czesciej z dobrych pozycji oddac szczalu z 16- za-?

Hrantos napisał/a:

dajmy na to twa hiszpania gra z san marino czyli wielka druzyna z mizerna druzyna i co cieszyc sie bedziesz jak pokona dajmy na to ich w grupie?

Ale kolejny raz zapytam mam płakać po zwycięstwie?

A porównując Francję do San Marino to pojechałeś.

to juz twoja sprawa co bedziesz robic po meczu. ale mnie by nie cieszyla wygrana z reprezentacja ktora jest jedna z najgorszych. polska - san marino- cieszyles sie? wkoncu my polacy kibicujemy swemu narodowi " ponad wszystko " i co cieszyles sie?

nie porownywalem francji do san marino tylko podawalem juz calkiem inny przyklad. najwidoczniej dziwnie interpretujesz niektore zdania.napisalem wyraznie, skoro hiszpania wygrala z san marino rowniez bys sie cieszyl? no wiadomo ze plakac bys nie plakal ale co skakal bys ze szczescia? a francja sam wiesz ze nic nie gra.a mnie zwyciestwa z takimi druzynami nie satysfakcjonuja. mowisz ze ribery i benzema we 2 szczela kilka bramek tylko dlatego ze poszanuja pilke? wiec co dla cb znaczy poszanowanie pilki? przetrzymanie jej?

Hrantos napisał/a:

jak oni sie meczyli z chorwatami.

Czyli twoim zdaniem Chorwaci są słabi czyli także Włosi skoro z tymi słabymi Chorwatami nie wygrali. Dobrze rozumiem?

wiec hiszpania tez jest slaba gdyz nie wygrala z wlochami? teraz pewnie podasz przyklady z przeszlosci, ale kolejny raz mowie hiszpania jest skuteczna, ba dobra, ale cholernie nudna.

Hrantos napisał/a:

amiast sprobowac szczalu z dystandu to oni chyba chca szczelic wszystko z 2 metrow. kilka szczalow na tym euro oddali z 16 itp. ale i tak nic z tego. i nie meczyli sie taka taktyka?

Chorwatom strzelili z mniejszej odległości Czyli można.

Od kilku lat grają podobnie wygrywają to po co zmieniać coś co dobrze działa?

a czy strzelaja tak zawsze? raz na jakis czas wyjdzie, a w wiekszosci przypadkow nic z tego klepania pod bramka nie wychodzi. raz na ile razy? zamiast uderzac w polu karnym to jak barca, ten sam styl. gdyby wygrali te ME, mogli by zmienic styl gdyz tworzyli by historie ale nie zrobia tego czego kibice chca. skoro w pzpnie siedzi lato to po co go zmieniac skoro on jak i pzpn dobrze presperuje? tyle ze ludzie mysla co innego o pzpnie i hiszpanii. moze glownie dlatego? hiszpania jest cholernie nudna zrozum to wkoncu.

A i popraw pisownię bo mi tam drobne błędy nie przeszkadzają ale cytowanie twoich wypowiedzi gdzie tyle wyrazów jest błędnych strasznie mnie razi.

gdy upomni mnie administracja forum zrobie to. pozatym nie masz problemow z przeczytaniem tekstu ktory stworzylem. a jesli az tak cie razi nie stawianie kropek nad literami czy kreskami, to wylacz PC( niewiem jak sie to fachowa nazywa-wyjasn mi).

haha, jak moi poprzednicy, a wiec by sie nie wysilac wyjans mi dlaczego z perspektywy francuzow byl to slaby mecz?

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/151/#findComment-291432

wyjans mi dlaczego z perspektywy francuzow byl to slaby mecz?

Pewnie dlatego, że Hiszpania się w pewien sposób zamurowała w środku pola nie dając szans Francji na dochodzenie do dogodnych sytuacji. Jest to zabijanie futbolu.

Btw. ciągle powtarzacie to samo... Hiszpania gra nudną piłkę i co raz więcej osób zaczyna otwarcie o tym mówić. Fox próbuje się bronić, ale niestety nie ma żadnych argumentów - wszyscy widzą, że te klepania miliarda podań ma negatywny wpływ na widowiskowość danego spotkania.

A no tak, wygranie z Irlandią 4-0 to musiało być świetne widowisko, ba najlepszy mecz na Euro. Nie dziwię sie, że Hrantos dał przykład z San Marino. Wygranie z nimi 10-0 powinno w takim razie zostać nazwane najlepszym meczem w historii... nie wiem jak do cholery można jednostronny mecz nazwać zajebistym, no kurwa nie wiem.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/151/#findComment-291444

nie wiem jak do cholery można jednostronny mecz nazwać zajebistym, no kurwa nie wiem.

Normalnie, dla fanów druzyny która pokona swojego największego rywala, albo obojętnie kogo np z 5:0 taki mecz bedzie zajebisty mimo ze bedzie jednostronny. Co do Hiszpanów grają nudną piłke bo brakuje im piłkarza z finezją kogos takiego jak Messi lub Ronaldo kto strzeliłby pięknego gola, albo zrobił pare ciekawych stuczek z piłką, tak to mam wrazenie ze oni ciągle klępią te podania bo szukają napastnika, a napastnika na boisku u nich nie ma.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/151/#findComment-291449

polska - san marino- cieszyles sie

To był mecz towarzyski a tutaj mamy ćwierćfinał Euro. Skoro nie widzisz różnicy to masz problem

Ja tutaj widzę wyraźne porównanie San Marino do Francji tutaj i tutaj mam się nie cieszyć to powiedz mi kiedy mogę. Dzisiaj jeśli wygrają czy w finale jeśli wygrają a może wcale bo wszystkie drużyny są słabsze od Hiszpanii. Powiedz mi kiedy mam się cieszyć s kiedy nie będę wdzięczny :D

ale nie zrobia tego czego kibice chca.

Czego powinni CHCIEĆ kibice Hiszpanii pięknej gry i porażek czy słabszej a zwycięstw?

Btw. ciągle powtarzacie to samo... Hiszpania gra nudną piłkę i co raz więcej osób zaczyna otwarcie o tym mówić. Fox próbuje się bronić, ale niestety nie ma żadnych argumentów - wszyscy widzą, że te klepania miliarda podań ma negatywny wpływ na widowiskowość danego spotkania.

To ja u was nie widzę argumentów. Klepią czyli jest nudno to jedyny wasz. A rywale grają świetnie tylko im nie wychodzi tak mam to rozumieć? Wszystko zależy od Hiszpanii? To co mają robić atakować 10 zawodnikami gdy prowadzą czy czekać na kontry. A może wprowadzać obrońce za napastnika jak strzelą gola. Klepanie jest formą kontrolowania meczu a przy okazji daje możliwość prostopadłego podania.

ba najlepszy mecz na Euro.

Może kupić tobie okulary czy pisać wielkimi literami. Nigdzie tak nie napisałem, że to najlepszy. Wole jednostronne mecze ciekawe niż wyrównane gdzie nic prawie się nie dzieje jak w meczach Francja - Anglia czy niestety ale 2 mecze Polaków a nawet 3 grupowe Niemców.

Napiszcie może też jak powinna wyglądać dobra skuteczna taktyka a nie ciągle krytykujecie a żadnych przykładów nie podajecie.

A porównując San Marino do Irlandii czy Francji naprawdę się ośmieszacie

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/151/#findComment-291451

Hrantos napisał/a:

polska - san marino- cieszyles sie

To był mecz towarzyski a tutaj mamy ćwierćfinał Euro. Skoro nie widzisz różnicy to masz problem

ile razy ci bede powtarzal moje argumenty? przyklad : grupa a: san marino, andora, polska, yyy azerbejdzan (?) ( niewiem kto jest mniej wiecej jak oni). wychodzi polska 1 miejsce i z 2 andora, grupa c hiszpania 1 miejsce 2 niemcy. hiszpania andora, cwiercfinal, cieszysz sie jak hiszpania wygrywa z kims takim jak andora, z kucharzem, malarzem, mechanikiem itp.? bo nie ukrywajmy tam pracuja fizycznie i graja, ze wzgledu na maly obszar. i jak maja odkryc dobrych ludzi do gry w kopanine? i co bedziesz drzec lacha ze wygrali z kims takim i ze byl to jednostronny pojedynek z wygrana z 10 zero?

Hrantos napisał/a:

ale nie zrobia tego czego kibice chca.

Czego powinni CHCIEĆ kibice Hiszpanii pięknej gry i porażek czy słabszej a zwycięstw?

gry ktorej jestesmy w stanie obejrzec i wygrywania. pozatym nie kazdy ciagle wygrywa. niemcy graja znacznie ladniej od hiszpanow i osiagaja sukcesy, osiagaja, kid z tym ze 3 miejsce ale jednak. nie trudem jest przetrzymac pilke i grac ta taktyka i wygrywac.

Euz napisał/a:

To ja u was nie widzę argumentów. Klepią czyli jest nudno to jedyny wasz. A rywale grają świetnie tylko im nie wychodzi tak mam to rozumieć? Wszystko zależy od Hiszpanii? To co mają robić atakować 10 zawodnikami gdy prowadzą czy czekać na kontry. A może wprowadzać obrońce za napastnika jak strzelą gola. Klepanie jest formą kontrolowania meczu a przy okazji daje możliwość prostopadłego podania.

jak rywale maja zagrac skoro 70 % pilki ma hiszpania? 30 % rywale, ok licz tez to ze zdarzaja sie bledy kazdemu.

Euz napisał/a:

ba najlepszy mecz na Euro.

Może kupić tobie okulary czy pisać wielkimi literami. Nigdzie tak nie napisałem, że to najlepszy. Wole jednostronne mecze ciekawe niż wyrównane gdzie nic prawie się nie dzieje jak w meczach Francja - Anglia czy niestety ale 2 mecze Polaków a nawet 3 grupowe Niemców.

Napiszcie może też jak powinna wyglądać dobra skuteczna taktyka a nie ciągle krytykujecie a żadnych przykładów nie podajecie.

rownie dobrze mogli by stac na boisku niz biegac truchtem niz wysylac mase podan. haha niemcy portugalia to byl pojedynek w ktorym nic sie nie dzialo ? dobra mowisz ze anglia francja nic sie nie dzialo skoro w tych meczach sie nic nie dzialo to co bowiem dzialo sie w meczach hiszpanow? finizyjne szczaly i akcje rodem z fify? ile razy mam mowic ze nie porownuje w duzym stopniu francji z san marino? mogles tylko tak to odczuc. francja nic nie gra i jest na tym euro slaba, i przez ostatnie kilka lat do hiszpanii, z perspektywy wynikow. i sie cieszysz ze wygrali z francja. niech wygraja z niemcami. niech wygraja ale dzieki nowej taktyce, to pogratuluje. ale do finalu trzeba dojsc. moze bys niespodzianka jak wiele w tym roku, kto myslal ze slask zdobedzie mistrzostwo polski? to moze zly przyklad bo 4 druzyny walczyly o mistrzostwo czy tam 3, ale kto by powiedzial ze bayern spotka sie z chelsea? malo, pewniakiem byla barcelona i real a tu co innego zgotowal los. bardzo duzo zalezy od hiszpanii bo jak przeciwnik ma pograc skoro ma tylko 1/4 posiadania pilki?i jak z tego ma wyjsc dobry mecz? przeciez wiadome jest ze z tych 70 % nie bedzie nawet polowy dobrych okazji. i to nie my sie osmieszamy tylko ty, bo popatrz ile osob ma ta sama teze o hiszpanii. my powiemy tylko ze graja nudno, a wynik sie nie liczy. bo co to za zwyciestwo kiedy mecz rozgrywa sie na poolowie rywala w wiekszosci czasu? kto bedzie pamietal jakies wielkie chwile hiszpanii? oprocz trzymania pucharu w rekach? ile osob bedzie pamietac wspaniala gre? jedynie ich fanatycy. bo jest przyslowie czlowiek w rzeczy widzi 2 strony medalu , fanatycy 1.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/151/#findComment-291452

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Aigor
      •MLW World Heavyweight Championship Match: Satoshi Kojima (champion) vs. Matt Riddle •MLW Women’s World Featherweight Championship – Title vs. Hair Match: Janai Kai (champion) vs. Delmi Exo •KENTA vs. Donovan Dijak •Gravity Gamble Ladder Match: AKIRA vs. Mads Krule Krugger vs. BRG vs. Matthew Justice vs. Kevin Knight •CMLL Lucha Libre Showcase: Atlantis & Atlantis Jr. vs. Blue Panther & Dark Panther
    • -Raven-
      Podpowiedź - koleżka nie poprzestaje na podglądaniu parki...
    • MattDevitto
      Kurczę patrząc na te wszystkie strony i  komentarze muszę przyznać, że poza atti to kojarzę jedynie te największe strony typu WF czy BGZ. Inną, którą kojarzę jest niezawodny Przyjaciel wiadomo kogo od której rozpoczęła się moja przygoda w necie z wrs. Tam czytałem pierwsze informacje o tym biznesie i tak też wchodziłem bardziej w ten świat. Wcześniej natomiast z pełnym uśmiechem łykałem wszystko z tv
    • MattDevitto
      Zaczął się czas kiedy to WWE będzie zamieszczać różne RR matche z przeszłości na swoje kanały
    • Mr_Hardy
      Niezbyt dobrze się dzisiaj czuję i obejrzenie Collision zajęło mi z pół dnia. Ogólnie solidna tygodniówka, dobre walki, fajne proma Hangmana i Danielsa. Ciekawe, co będzie dalej z House of Black. Walka Mariah z Harley taka zwykła, bez fajerwerków, ale uczta dla oczu była 😉. Na koniec dostaliśmy klasyczny, fajny brawl. Szczerze, to nie mogę się doczekać, aż Moxley straci pas, lecz Hobbs mu go nie odbierze. Nie ma na to szans, za cienki na ten pas jest. Jakoś mi ta jego grupa Moxa nie przypada do gustu. Ciekawe, kiedy Christian wykorzysta swój kontrakt. Specjalny odcinek Dynamite zapowiada się bardzo dobrze.
  • Dodaj nową pozycję...