Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Pilka nożna - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Podobne. W moim topie do tej pory: Irlandia-Chorwacja, Niemcy-Portugalia, Portugalia-Dania, Polska-Rosja, Ukraina-Szwecja.

Najgorsze to jak na razie: Holandia-Dania, Hiszpania-Irlandia, Grecja-Czechy

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/144/#findComment-290213

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• maly619

648

• Euz

359

• Bastian

325

• NalepRKO

272

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

Mnie wynudziły oba mecze Holandii i Niemiec (niby były emocje, ale słabo to wyglądało), Anglia-Francja, nasz mecz z Grecją też nie był rewelacją.

Najbardziej podobały mi się POL-RUS, ESP-IRL, DEN-POR, ew. ESP-ITA

Ale, generalnie, mamy bardzo fajne Euro. Co ważne, ejst sporo bramek:

gr. A - 12 w 4 meczach (śr. 3)

gr. B - 10 w 4 (śr. 2,5)

gr. C - 12 w 4 (śr. 3)

gr. D - 5 w 2 (śr. 2,5)

Łącznie 39 w 14 meczach, a więc 2,79 gola/mecz. Oby tak dalej.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/144/#findComment-290215

• Reputacja:   1

To prawda euro mamy ciekawe. Szkoda tylko przykrych zdarzeń po za boiskiem... .
https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/144/#findComment-290216

Mogli nawet wygrać gdyby nie głupota Balotelliego.

A co by było gdyby Torres zrobił co do niego należy 2-3 razy?

Gdyby babcia miała wąsy to by była dziadkiem

Nawet Niemcy, którzy wtedy grali przecież fenomenalnie

A co pokazali z Hiszpanią - fenomenalną grę, czy może Cassilas grał mecz życia, a może sędzia przeszkadzał? Gra się tak jak przeciwnik pozwala. Hiszpanie grają swoje nie patrząc na klasę przeciwnika a że czasem nie wychodzi to trudno a nie dostosowują się do rywala i za to ich cenię. To inni muszą coś kombinować a oni grają swoje.

Wydaje mi się, że w Hiszpanii najważniejsze jest jednak mistrzostwo kraju, nie Puchar.

Ważniejsze jest mistrzostwo, ale bycie lepszym w 1 sytuacji na 4 nie czyni jednego zespołu lepszym od drugiego.

Euro ciekawe, ale mnie razi to że widzę tak dużo wolnych miejsc na trybunach czy to w Polsce czy na Ukrainie. Nie wiem jak było to losowanie to podobno było setki tysięcy chętnych a teraz poza meczami gospodarzy wszędzie widziałem puste miejsca. Czy to zawiedli normalni kibice czy jednak ci wszyscy sponsorzy i działacze, którzy dostali bilety i ich nie wykorzystują? Ale nawet skoro sami nie jadą mogą oddać/sprzedac komuś kto pojawiłby się na stadionie.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/144/#findComment-290219

Euro ciekawe, ale mnie razi to że widzę tak dużo wolnych miejsc na trybunach czy to w Polsce czy na Ukrainie. Nie wiem jak było to losowanie to podobno było setki tysięcy chętnych a teraz poza meczami gospodarzy wszędzie widziałem puste miejsca. Czy to zawiedli normalni kibice czy jednak ci wszyscy sponsorzy i działacze, którzy dostali bilety i ich nie wykorzystują? Ale nawet skoro sami nie jadą mogą oddać/sprzedac komuś kto pojawiłby się na stadionie.

Podziękuj chuliganom i propagandzie BBC. Wielu Rosjan ucieka z Polski już teraz w obawie o bezpieczeństwo. :/

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/144/#findComment-290220

A co by było gdyby Torres zrobił co do niego należy 2-3 razy?

Gdyby babcia miała wąsy to by była dziadkiem

Chciałem tylko pokazać, że Włosi wcale nie byli gorsi w tym spotkaniu. A to że Torres dał dupy to akurat nic nowego :D

Ważniejsze jest mistrzostwo, ale bycie lepszym w 1 sytuacji na 4 nie czyni jednego zespołu lepszym od drugiego.

Pewnie że nie, podkreślam jedynie że to Real zdobył najważniejsze trofeum w Hiszpanii.

Mistrzostwa są ciekawe, bo z wyjątkiem tego wczorajszego meczu w prawie każdym spotkaniu było sporo emocji. O dziwo najlepsze okazały się mecze druzyn teoretycznie słabszych (Ukraina - Szwecja, Rosja - Polska, Irlandia - Chorwacja, Rosja - Czechy. I to mimo pogromu). Póki co średnio na mecz pada prawie 3 bramki, co dla mnie jest informacją świetną, bo przynajmniej mam więcej sms'ów dzięki temu :D

i propagandzie BBC

No to teraz trzeba byłoby zrobic to samo przed Igrzyskami, bo kto jak kto, ale Angole to święci nie są :wink:

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/144/#findComment-290222

i propagandzie BBC

No to teraz trzeba byłoby zrobic to samo przed Igrzyskami, bo kto jak kto, ale Angole to święci nie są :wink:

Oj nie są, nie są święci, a chuligaństwo stadionowe zaczęło się u nich. Nie pamiętają tego i o tym, że dzięki nam nie mówią po niemiecku. :wink: Swoją drogą jestem ciekaw ile ludzi, by uwierzyło gdyby nasi zrobili podobny materiał.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/144/#findComment-290223

Pavlos, pisałeś wcześniej że uciekają i prawidłowo. Nie jestem chuliganem i cieszę się na to, że Euro jest u nas, ale o tym co ci sami Rosjanie zrobili na meczu z Czechami ( pobili stewardów ) o tym nikt nie mówi. Żadne BBC ani nikt. Kurwa Rosjanie prowokowali nas flagami ZSRR, zrobili borutę na stadionie i jeszcze nie pomiędzy sobą, a pobili tych stewardów i dostają mniejsze kary od naszych chuliganów, którzy pobili ich zaznaczam ich poza stadionem. Chwała im za to.
https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/144/#findComment-290225

Oglądałem dzisiaj przykry materiał ze Sławkiem Peszko w roli głównej,chłopak już postanowił,że nigdy nie zagra dla Smudy.Ponoć nie ma żadnych dowodów obwiniających Sławka. Według mnie chłopak został z góry skreślony, a nie zasłużył na to.
https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/144/#findComment-290226

OglÄdaĹem dzisiaj przykry materiaĹ ze SĹawkiem Peszko w roli gĹĂłwnej,chĹopak juĹź postanowiĹ,Ĺźe nigdy nie zagra dla Smudy.PonoÄ nie ma Ĺźadnych dowodĂłw obwiniajÄcych SĹawka. WedĹug mnie chĹopak zostaĹ z gĂłry skreĹlony, a nie zasĹuĹźyĹ na to.

TeĹź to oglÄdaĹem i zgadzam siÄ , Smuda wywaliĹ z kadry Peszke nie majÄc dowodĂłw , Ĺźe wypiĹ duĹźo.ZresztÄ zauwaĹźyĹem , Ĺźe coraz wiÄcej zawodnikĂłw nie chce juĹź grac u Smudy no bo Peszko i sĹyszaĹem ostatnio , Ĺźe Boruc chce grac w S-Kadrze ale nie jak trenerem bÄdzie Smuda.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/144/#findComment-290228

Podziękuj chuliganom i propagandzie BBC. Wielu Rosjan ucieka z Polski już teraz w obawie o bezpieczeństwo.

To może być i prawda, ale też uważam że nie do końca. Niektórzy może i się wystraszyli ale to raczej byli właśnie ci sponsorzy i działacze, którzy dostali te bilety a nie kibice, którzy je kupili. Mogli przynajmniej poinformować UEFA, że nie pojawią się i mogli te bilety dać dzieciom z domów dziecka.

Swoją drogą jestem ciekaw ile ludzi, by uwierzyło gdyby nasi zrobili podobny materiał.

BBC to telewizja znana na całym świecie i ma renomę a naszymi programami mało kto by się przejął :D

Chciałem tylko pokazać, że Włosi wcale nie byli gorsi w tym spotkaniu. A to że Torres dał dupy to akurat nic nowego :D

Ale ja po prostu napisałem, że Włosi wcale nie pokazali jak wygrać z Hiszpanią, nie byli gorsi mecz był wyrównany, ale skończył się remisem a Hiszpanie przecież 2 lata temu zaczęli od porażki a jak zakończyli wszyscy wiemy. Poza tym Włosi to nie jest słaba drużyna a jak pokazuje historia afery wzmacniają ich w wielkich turniejach.

A co do Torresa to wczoraj się przełamał i mam nadzieję, że się odblokował i dalej będzie jeszcze lepiej :D

Pewnie że nie, podkreślam jedynie że to Real zdobył najważniejsze trofeum w Hiszpanii.

Zgoda. Ale w tej dyskusji chodziło mi o to , że słowa Mourinho nie zawsze okazują się prawdziwe, a stwierdzanie że jest najlepszym trenerem na świecie to powinna być prywatna opinią a nie pisanie tego jako pewnik.

@ Point

Ja czytałem, że to stewardzi zachowywali się prowokująco, a co do flagi to popieram ich a naszą odpowiedzią powinna być inna flaga podkreślająca naszą historię czy coś a nie bicie.

Nie musimy przecież dostosowywać się do chuliganów tylko pokazywać z dobrej strony.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/144/#findComment-290230

Pavlos, pisałeś wcześniej że uciekają i prawidłowo. Nie jestem chuliganem i cieszę się na to, że Euro jest u nas, ale o tym co ci sami Rosjanie zrobili na meczu z Czechami ( pobili stewardów ) o tym nikt nie mówi. Żadne BBC ani nikt. Kurwa Rosjanie prowokowali nas flagami ZSRR, zrobili borutę na stadionie i jeszcze nie pomiędzy sobą, a pobili tych stewardów i dostają mniejsze kary od naszych chuliganów, którzy pobili ich zaznaczam ich poza stadionem. Chwała im za to.

Po części to prawda. Dobrze, że skopali im trochę tyłki. Nie lubiłem nigdy Ruskich, a oni nienawidzą nas. Przy najmniej część. W Rosji dwóch chuliganów obrzucało kamieniami naszą ambasadę i nawoływali do dołączenia do nich przechodniów. Milicja ich podobno zgarnęła, a Ruski rząd skomentował to, że w ich kraju nie ma miejsca na prowokację, więc chyba nie wszyscy są tacy. Dobrze, że próbują zapobiec, ale boję się, że to dopiero początek. Dziś czytałem, że Rosyjscy chuligani ponownie przylecą do Wawy, w większej ilości. Jeśli tak dalej pójdzie to chyba wojna wybuchnie.

To może być i prawda, ale też uważam że nie do końca. Niektórzy może i się wystraszyli ale to raczej byli właśnie ci sponsorzy i działacze, którzy dostali te bilety a nie kibice, którzy je kupili. Mogli przynajmniej poinformować UEFA, że nie pojawią się i mogli te bilety dać dzieciom z domów dziecka.

W takiej chwili to ich bardziej, by interesowały własne tyłki niż informowanie. Chcieli się jak najszybciej ulotnić. A biletów nigdy, by nikomu bezinteresownie nie dali.

BBC to telewizja znana na całym świecie i ma renomę a naszymi programami mało kto by się przejął

Na szczęście z tego, co widzę to mało ludzi z zachodu wierzy w BBC. Czytałem opinie Włochów, Hiszpanów, nawet Amerykanów. Irlandczykom się podoba i mówią, że chętnie, by do nas przyjechali ponownie. Stronę Rosjan trzymają głównie ze wschodu, ale to akurat nie dziwne. To pokazuje, że zachód jest bardziej cywilizowany. Niektórzy mówią, że jesteśmy wszyscy Słowianie i musimy się trzymać ze wschodem. Ja się pytam, jak?!

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/144/#findComment-290251

Niezły dreszczowiec... Dobrze, że nie wyłączyłem po 1.połowie, bo nie dało się na tą kopaninę patrzeć (z wyjątkiem samej bramki, ładna główka). Ważne, że druga odsłona wszystko zrekompensowała. Baj,baj, Zlatanku :)
https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/144/#findComment-290293

Też po pierwszej połowie miałem pisać, że chyba mam konkurenta do najsłabszego meczu. Na szczęście druga połowa to zrekompensowała i to bardzo. Świetny mecz w drugiej połowie, obie drużyny grały już bez kalkulacji i walczyły na całego. Szwecja odpada, ale sami mogą za to winić, bo z Ukrainą zagrali fatalnie.

Co do Ukrainy, to ta dostała zimny prysznic i to nie tylko w przenośni ;) Ogólnie jednak cieszy mnie ten wynik, bo w tej grupie kibicuję Francji. Mecz był jednak nudny, Ukraina praktycznie nic nie grała, a Francja też nie pokazywała czegoś mega spektakularnego. Po prostu solidna wygrana i nic poza tym.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/144/#findComment-290296

NiezĹy dreszczowiec... Dobrze, Ĺźe nie wyĹÄczyĹem po 1.poĹowie, bo nie daĹo siÄ na tÄ kopaninÄ patrzeÄ (z wyjÄtkiem samej bramki, Ĺadna gĹĂłwka). WaĹźne, Ĺźe druga odsĹona wszystko zrekompensowaĹa. Baj,baj, Zlatanku :)

Ja miaĹem podobnie , 1 poĹowa zanudzaĹa i juĹź chciaĹem wyĹÄczyc mecz , jednak nie wyĹÄczyĹem i dobrze bo 2 poĹowa byĹÄ bista i mecz nabraĹ barwnoĹci.ByĹem , za Szwedami bÄdĹş remisem by w grupie staĹo siÄ ciekawiej no ale ... :P

A nawiÄzujÄc do Zlatan'a to mnie strasznie wku*viĹ , widac koledzy siÄ starali a ten podczas akcji nawet nie biegĹ poprostu szedĹ i nie podawaĹ , gdyby nie tak ch*jowa gra Zlatan'a moĹźe Szwedzi by wygrali.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/144/#findComment-290297

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Aigor
      •MLW World Heavyweight Championship Match: Satoshi Kojima (champion) vs. Matt Riddle •MLW Women’s World Featherweight Championship – Title vs. Hair Match: Janai Kai (champion) vs. Delmi Exo •KENTA vs. Donovan Dijak •Gravity Gamble Ladder Match: AKIRA vs. Mads Krule Krugger vs. BRG vs. Matthew Justice vs. Kevin Knight •CMLL Lucha Libre Showcase: Atlantis & Atlantis Jr. vs. Blue Panther & Dark Panther
    • -Raven-
      Podpowiedź - koleżka nie poprzestaje na podglądaniu parki...
    • MattDevitto
      Kurczę patrząc na te wszystkie strony i  komentarze muszę przyznać, że poza atti to kojarzę jedynie te największe strony typu WF czy BGZ. Inną, którą kojarzę jest niezawodny Przyjaciel wiadomo kogo od której rozpoczęła się moja przygoda w necie z wrs. Tam czytałem pierwsze informacje o tym biznesie i tak też wchodziłem bardziej w ten świat. Wcześniej natomiast z pełnym uśmiechem łykałem wszystko z tv
    • MattDevitto
      Zaczął się czas kiedy to WWE będzie zamieszczać różne RR matche z przeszłości na swoje kanały
    • Mr_Hardy
      Niezbyt dobrze się dzisiaj czuję i obejrzenie Collision zajęło mi z pół dnia. Ogólnie solidna tygodniówka, dobre walki, fajne proma Hangmana i Danielsa. Ciekawe, co będzie dalej z House of Black. Walka Mariah z Harley taka zwykła, bez fajerwerków, ale uczta dla oczu była 😉. Na koniec dostaliśmy klasyczny, fajny brawl. Szczerze, to nie mogę się doczekać, aż Moxley straci pas, lecz Hobbs mu go nie odbierze. Nie ma na to szans, za cienki na ten pas jest. Jakoś mi ta jego grupa Moxa nie przypada do gustu. Ciekawe, kiedy Christian wykorzysta swój kontrakt. Specjalny odcinek Dynamite zapowiada się bardzo dobrze.
  • Dodaj nową pozycję...