Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Pilka nożna - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Francja - Anglia

Szkoda, że remis, bo Francja była lepszą drużyną i powinna to wygrać. Irytował mnie trochę Benzema, który zamiast iść w pole karne, często cofał się po piłkę i przez to nikogo nie było w polu bramkowym. Ogólnie jednak Francja zaprezentowała się z dobrej strony i myślę, że wyjdą z tej grupy. Za anglikami nie przepadam, także nie płakałbym gdyby odpadli, ale jednak Ukraina i Szwecja nie są aż tak mocnymi rywalami.

Ukraina - Szwecja

Ukraińcy pokazali się z dobrej strony i dużo walczyli. Szczególnie spodobał mi się Konoplanka, który może zrobić naprawdę niezłą karierę w przyszłości. Nie jaram się za to Szewczenką. Wiadomo, napastnika powinno się rozliczać z bramek, ale jak dla mnie, to będą jego ostatnie gole na tym turnieju, a zaraz po odpadnięciu z grupy ogłosi on zakończenie kariery.

Co do Szwecji, to nie wróżę im wiele. Przegrali mecz z teoretycznie najsłabszym rywalem w grupie i nie wierzę, aby coś ugrali z Francją, czy Anglią.

Ogólnie jesteśmy po pierwszej kolejce tych mistrzostw i jestem bardzo zadowolony. Z ojcem zastanawialiśmy się jaki był najsłabszy mecz jak na razie, no i wyszło nam, że nasz mecz otwarcia z Grecją, zwłaszcza z powodu drugiej połowy. To też pokazuje, że mecze były na naprawdę niezłym poziomie, dużo się działo i oby tak dalej.

Warto też zaznaczyć, że jak na razie w każdym meczu padały bramki. To też cieszy.

Sensacyjnych wyników było mało, bo tylko Dania wygrała z Holandią, ale myślę, że jeszcze jakieś się pojawią.

Co do naszego jutrzejszego meczu z Rosją, to podobno ma dojść do zmian w składzie, mamy zagrać bardziej defensywnie z trzema środkowymi pomocnikami. Za Rybusa pojawi się Dudka. Jak się do tego odnosicie?

Ja uważam, że jest to dobry zabieg. Rosja na pewno będzie atakować (bo to wychodzi im najlepiej), a my musimy liczyć na kontry. Dzięki trzem środkowym skrzydła i Lewy będą mogli w pełni skupić się na ofensywie i miejmy nadzieję, że przyniesie nam to bramki.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/139/#findComment-289901

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• maly619

648

• Euz

359

• Bastian

325

• NalepRKO

272

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Decyzja o skupieniu się na obronie oczywiście słuszna i chyba jedyna, która może nam coś przynieść. Mecz z Grecją pokazał, że nasi szybko się męczą (nie wiem być może przez zamknięty stadion). Rosjanie zabiegali, by naszych w grze ofensywnej. Na pewno będą atakować. Trzeba zamurować dostęp do pola karnego. Prawie tak jak Chelsea z Barcą. Jeśli to się uda to może coś ugramy. Na mundialu w 2006 r. z Niemcami broniliśmy się cały mecz. Wbili nam w ostatniej minucie, ale prawie się udało. Z resztą Niemcy to nie Rosja i oni zawsze wbiją. Teraz jeśli nam się uda również zorganizować w obronie jak wtedy to nie powinno się nic przykrego zdarzyć, a może nawet coś wskoczy po kontrze ;). Niemniej będzie to trudny mecz.
https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/139/#findComment-289906

Reprezentacja Ukrainy sie nie zmienia od lat, i jeszcze zdolali ukrasc 3pkt Szwedom. Ibrahimovic jest wariatem, ale sie mocno zdenerwowal po dwoch straconych bramkach. Szczegolnie, ze strzelil je emerytowany snajper. Przyjemnie ogladalo sie oba mecze, mimo, ze druzyny odmiennego kalibru. Podejrzewam, ze Anglicy i Francuzi, nie powinni miec problemu z ograniem grupowych rywali. Niespodzianek byc nie powinno.

Co do Polakow, to jestem nastawiony na porazke. Oczywiscie bede sie cieszyl z punktu Polski jak dziecko, ale nie mam argumentow na ich zwyciestwo. Defensywny futbol nam wychodzi, wiec moze to zloty srodek? W koncu My najlepiej gramy z kontry, a na wymiane ciosow nie ma co isc z Rosjanami. Sluszna decyzja Smudy, ale apelujemy o zmiane w trakcie meczu! Pokazmy, ze mamy wiecej pilkarzy niz 11, bo juz rezerwowy nam uratowal tylek na otwarcie.

Pamietajcie, zeby kibicowac Czechom! Kreciki wygrywaja z Grecja to maja 3pkt, a Zeusy wciaz 1pkt. My (czarny scenariusz) przegrywamy z Rosja, i tez zostajemy na dnie, a Russia ma 6. Wtedy pozostaje wygrac z Czechami, ktorzy sa w naszym zasiegu, i wpadamy na drugie miejscu, by sledzic poczynania Rosjan z Grecja (nawet drugi sklad moze spokojnie ugrac remis z defensywna Grecja).

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/139/#findComment-289911

Możemy wyjść z grupy nawet z dwoma punktami. :D Jeśli załóżmy przegralibyśmy z Rosją 0:1 (odpukać!). Grecja remisuje z Czechami 0:0. Potem my remisujemy z Czechami 0:0, a Ruskie pokonują Greków np. 2:0. Rosja 9 pkt i 7:1 w bramkach. Pozostali po 2 pkt. i jednej bramce, ale my awansujemy, bo straciliśmy najnmiej goli z pośród trójki. :lol: Naturalnie to tylko takie gderanie, ale jeśli, to Greków i Czechów, by chyba szlag trafił. :twisted:
https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/139/#findComment-289916

Tak jak się spodziewałem. Czesi będą kontrolowali przebieg spotkania + dowalą jeszcze bramkę Grekom. Ahhhh te piłki prostopadłe od Rosickiego! Genialne.

Ciekawe co dzisiaj pokażą "Biedroneczki Smudy" w starciu z mocną i szybką Rosją. Modlę się o remis i późniejszą ewentualną wygraną z Czechami.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/139/#findComment-289982

Polska - Rosja

Remis to bardzo dobry wynik. Lepsze jest jednak to, że w końcówce zagraliśmy naprawdę bardzo dobry mecz i mogliśmy to wygrać.

Oceniając indywidualnie formacje i zawodników:

Tytoń - pewny punkt naszej kadry i szczerze mówiąc poważnie zastanawiałbym się nad zostawieniem go w pierwszym składzie.

Obrona - najlepszym jej punktem był Perquis, który dosłownie grał aż do krwi :twisted: (rana na nodze, a potem nadepnięcie przez Boenischa). Najgorzej grał Piszczek, bo często kiwali go i ogólnie nie był tak pewnym punktem. Boenisch zagrał lepiej, ale nadal nie było to nic super, zwłaszcza w ataku. Wasyl dobry mecz.

Pomoc - co do środka, to najlepszy niewątpliwie Polanski. Jak dla mnie jeden z lepszych na boisku. w obronie grał bardzo dobrze, a do tego często pokazywał się w ataku. Mam nadzieję, że nie doznał poważnej kontuzji. Dudka dobry mecz i szkoda, że Murawski jest takim pupilem Smudy, bo był on najgorszym zawodnikiem ze środka, a Smuda i tak wolał zostawic go i na ławie posadzic Dudkę.

Kolejny raz zawiódł mnie Błaszczykowski. Ok, piękny gol to jedno, ale poza tym nie widać go aż tak, a liczyłem, że to on będzie naszym boiskowym liderem.

Ogólnie nasza siła ofensywna zawodziła, bo było nas za mało. Dobrą zmianę dał Mierzejewski, co szczerze mówiąc mnie zaskoczyło. Rozruszał on naszą grę i teraz tym bardziej możemy się wkurzać, że tych zmian nie było w meczu z Grecją.

Lewy nie zagrał jakoś wybitnie, bo też samotnie nie miał na to szans.

Ogólnie trzeba byc zadowolonym z tego wyniku. Teraz wszystko w naszych nogach, gramy z Czechami o wyjście z grupy.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/139/#findComment-289997

Rzadko podnosimy sie po bramce, a juz na pewno nie na tak duzej imprezie. Tym wieksze brawa dla chlopakow, bo wyszli w drugiej polowie z calkowicie innym nastawieniem. Zamiast nedznego Polskiego kopania, byla wiara we wlasne umiejetnosci. W zamian dostalismy cenny 1pkt, i najladniejsza bramke w turnieju na ta chwile.

Tyton - Mam nadzieje, ze nikt nie wpadnie na pomysl, zeby Wojtek wracal do bramki. Z calym szacunkiem dla Szczesnego, Tyton jest w rytmie meczowym, i byl pewnym punktem druzyny. Na przedpolu jest lepszy od bramkarza Arsenalu, a to moze byc kluczowe z Czechami.

Piszczek - Cien Piszczka z poprzedniego meczu. Arshavin sporo mieszal po jego stronie, a i w ataku niewidoczny. Niby bledow nie bylo, ale od niego oczekuje wiecej. Szczegolnie, ze tak nim sie podniecalem po meczu z Grekami.

Wasyl & Perquis - Poczatek dosc nerwowy. Prostopadle gały Ruskich robily sporo zamieszania, ale z czasem juz nic im nie popuszczali. Obaj rzucali sie jak lwy za kazda pilka, a takiej postawy od nich oczekiwalismy. Damien odstaje troche szybkoscia od napastnikow przeciwnika, ale jest dosc pewny w swoich wslizgach i wjazdach. Gorzej z podaniami.

Boenisch - Rzadko sie podczepial pod ofensywe, ale pewnie takie byly zalozenia. Wciaz wolny i strasznie mnie irytuja jego podania. Widac brak ogrania, bo zwykle do jego passow trzeba dobiegac.

Trzech muszkieterow w srodku - Dudka bardzo pewny wystep. Wiekszosc pewnie byla zaskoczona jego postawa. Murawski z poczatku mocno kulał, ale otrzasnal sie z tego, gdy gralismy bardziej ofensywnie. Wciaz stac go na dobry drybling, robiacy roznice. EUGENE zasluguje na oddzielny akapit, bo to byl moj Man of the Match. Niesamowity walczak w obronie, ktory rownie pracowity jest w ataku. Nie strach mu podac, bo odegra dobra gale, a jedno co cenie szczegolnie to odwaga. Koles ma inna mentalnosc i nie boi sie pobiec troche z pilka. Nie wspominajac o tym, ze kulawy wszedl, zeby Rosja nie grala w przewadze. Juz wtedy potrzebowal zmiany. Oby go nie zabraklo z Czechami

Obraniak - Ech Ech Ech... Ciagle zawodiz. Murawski juz sie otrzasnal, ale Ludo wciaz jest myslami w Bordeux. Trzymany na boisku, zeby wrzucac. Zdejmowany z niego przed waznymi centrami. Niemrawy punkt druzyny, ktorego bym sciagnal w 45

Blaszczykowski - Znow byl wszedzie. Serce druzyny, ktore zabilo w odpowiednim momencie.

Lewandowski - Malo podan. Wciaz doceniam jego spokoj, i umiejetnosc utrzymania sie przy pilce, ale mecz do udanych nie nalezal.

Mierzejewski - Wniosl powiew swiezosci, choc mogl wejsc troche wczesniej. Sorry, ale Smuda mocno zamulil wypowiedzia na konferencji - "Nie zmienialem, bo nie chcialem nic zepsuc". Mam rozumiec, ze lawka jest tak slaba, ze moze tylko pomieszac szyki? Nie ma opcji, zeby bylo lepiej? Adrian udowodnil, ze nie. Panikowal troche pod koniec, ale gdyby zastapil Ludo w pierwszej 11, to nie bede plakal.

Brozek & Matuszczyk - Za krotko grali.

Mecz Grecja - Czechy? Brawo kreciki, ale to bylo nudne widowisko, ktore skonczylo sie w 6minucie, i ozywilo botchem Petra Cecha. Zyczymy powtorki w sobote.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/139/#findComment-289998

O ile remis z Grekami przyjąłem z rozczarowaniem, tak 1 punkt z Rosją uważam za bardzo dobry wynik. Rosjanie w pierwszej połowie nie przypominali zespołu, który rozbił Czechów. Nie zagrażali bramce Tytonia, wykorzystali jeden stały fragment, ale grali wysoko pressingiem, przez co nasi nie potrafili przetrzymać piłki i wymienić kilku podań. My z kolei mieliśmy - o dziwo - sporo udanych stałych fragmentów i jedną okazję Lewego po świetnym uderzeniu z dystansu. Musiało być ostro w szatni, bo po przerwie nasi wreszcie ruszyli agresywniej i środek zaczął funkcjonować. Brawa dla chłopaków za ten mecz, bo nie kalkulowali i do końca walczyli o rozstrzygające trafienie. IMO najlepszy w naszym zespole był Perquis. Dobrze interweniował, niekiedy na sporym ryzyku i grał ofiarnie (dwa razy groźnie upadł na swoją złamaną rękę, przy wślizgu rusek przejechał mu korkami po nodze). Pochwały również dla Polanskiego za bardzo dobry występ. Oby to było tylko stłuczenie kolana i do następnego meczu doszedł do pełnej sprawności.

Mam takie być może głupie pytanie, ile meczów zawieszenia dostał Szczęsny? Wydaje mi się, że w przypadku bezpośredniej czerwonej kartki są to 2 spotkania. Jeśli z Czechami będzie już mógł grać, to ja jednak na miejscu Smudy zostawiłbym Tytonia. Z Rosjanami nie popełnił błędu, choć nie było zbyt dużo strzałów w światło bramki, to wyłapywał wszystko, co powinien wyłapać. Jest pewny, a to zawsze daje spokój obrońcom.

Nieźle wygląda tabela - 4,3,2,1 pkt. Rosja nie zapewniła sobie jeszcze awansu i mogą nam pomóc w ostatnim meczu, ale nie ma co kalkulować i oglądać się na innych, tylko walczyć o zwycięstwo z Czechami. Stać ich na awans.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/139/#findComment-289999

Grecja 1:2 Czechy

Cóż Czesi pokazali, że im zależy i chcą grać dalej. Wygrana zasłużona. W 6 minut, 2 gole to naprawdę dobry wynik. Stracony gol tylko po błędzie. Rosicky zagrał Grecy zupełnie nic nie pokazują i naprawdę powinniśmy ich pokonać.

Polska 1:1 Rosja

Po pierwszej połowie byłem zrezygnowany. Druga zupełnie inna. Nasi pokazali, że potrafią grać. Ładna bramka Kuby. Zdominowaliśmy Rosjan. Miło było patrzeć na to jak przejmowaliśmy piłki i przy nich się utrzymywaliśmy. Wciąż, jednak strzelamy mało goli. Nie możemy grać tylko jednym napastnikiem. Świetny mecz Dudki, dobra zmiana Mierzejewskiego. Pochwały także dla Murawskiego, Wasilewskiego, Polańskiego za ofiarność i Lewandowskiego choć ten nie miał wielu okazji. Liczyłem po cichu, że Brożek strzeli w końcówce. Niestety tylko remis, ale wciąż jesteśmy w grze i znów krzyżujemy plany Ruskim. Mam nadzieję, że ogarną ich kibiców, bo widziałem już policję pod trybunami. Mam nadzieję, że nie będą próbowali mi miasta rozwalić.

Mamy los we własnych i trzeba to wykorzystać. Dodatkowo własne boisko. Jest tydzień na przygotowanie. Już są plany na grę bardziej ofensywną i z większą ilością atakujących. Jeśli zagrają jak w drugiej połowie z Ruskimi to myślę możemy być spokojni o wynik. Rosja raczej wygra z Grecją. Popsuliśmy im szyki i na pewno będą walczyć o pierwszą lokatę. Wątpię, aby Grecy poprawili grę.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/139/#findComment-290001

Według mnie doskonały mecz pod względem taktycznym. Nareszcie POLACY zrobili to co do nich należało. W 99% wykonali swoją robotę. Jak się cieszę na mecz z Czechami! Ten mecz obejrzę z trybun stadionu miejskiego we Wrocławiu! :)

Mam jedno zastrzeżenie do Smudy!

GDZIE WOLSKI!?

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/139/#findComment-290003

Ja na szybko (bo przysypiam) wrzucę moje oceny za ten mecz, które postaram się uzasadnić już jutro (skala 1-10):

Tytoń - 7 (przy bramce niewiele mógł zrobić, poza tym pewny, bez błędów, ale i wiele roboty nie miał)

Boenisch - 6,5 (najlepszy mecz w reprze, szkoda marnowanych akcji w ofensywie, ale grał nieźle)

Perquis - 9 (dla mnie - gracz meczu, czyścił wszystko)

Wasyl - 7,5 (dobrze uzupełniał się z Perkozem)

Piszczek - 6,5 (dziś trochę słabszy, zwłaszcza w defensywie, bo Arszawin trochę nim kręcił, a ten strzelec gola też uciekł właśnie Łukaszowi)

Murawski - 5 (najsłabszy z dzisiejszych DMów)

Dudka - 6 ("człowiek katastrofa" tym razem nic nie sprowokował, nieźle z Polańskim zabezpieczał tyły)

Polański - 8,5 (najlepszy def-mid, świetnie włączał się też w akcje ofensywne, w obronie bardzo pewny, walkę o każdy metr boiska przypłacił drobną kontuzją)

Obraniak - 5 (Ludo słabo tym razem, choć wszystkie wrzutki ze "stojącej" pierwsza klasa, to w grze dawał niewiele)

Błaszczykowski - 8 (to może być bramka tych mistrzostw)

Lewandowski - 7,5 (imponował w przetrzymywaniu piłki, pomagał w obronie, choć akurat nie te cechy winny być wyznacznikiem napadziora;)

---

Mierzejewski - 7 (dobra zmiana, choć jak Franz go wpuszczał, to złapałem się za głowę)

Matuszczyk & Brożek - grali zbyt krótko

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/139/#findComment-290004

Nie zgadzam się z tym, że Obraniak zagrał słabo. Bardzo dobre zawody, kilka genialnych piłek, szkoda, że Smuda zachował sie jak frajer i zdjął go bo to było idealna dla niego pozycja do strzału. Nie wiem czego oczekiwaliście od niego, że będzie zapierdalał 50 metrowe rajdy na skrzydle ? Zagrał właśnie tak jak w Bordeaux. Kilka podań między obrońców było na bardzo dobrym poziomie. Mam nadzieje natomiast, że zmiana Dudki była podyktowana zmęczeniem Darka bo zawodnik AJA nie przegrał chyba ani 1 pojedynku w tym meczu, czesał w środku pola, grał ostro i zajebiście skutecznie.

Najlepsi na boisku - ciężko powiedzieć, największy fighting spirit pokazał chyba Polanski (nie sądziłem, że kiedykolwiek to powiem). Świetne zagrania, dobre powroty. Obok niego właśnie wymienieni wyżej Obraniak i Dudka. Bardzo dobrze grali tez środkowi obrońcy, Perqus bardzo ostro ale co najważniejsze czysto, Wasyl zgarniał natomiast wszystko co się dało.

Kuba i Piszczek grali bardzo przeciętnie, ale akcja bramkowa sprawiła, że nie ma co po nich jechać. Obrońca Borussi w pierwszej połowie był chyba nawet gorszy od Boenisha. Lewy tez nie mógł rozwinąć swoich skrzydeł i jakoś niespecjalnie podobała mi sie jego gra.

Sama bramka wybitna i na pewno zostania na długo zapamięta

Najgorszym piłkarzem na boisku był zdecydowanie Murawski. Co ta mameja z Lecha robiła to jakaś parodia. Proste straty, fatalne próby rozgrywania piłki. Cud, że miał obok siebie Polanskiego i Dudke bo nie wiem jakby się to mogło skończyć.

A co do Boenisha, mecz lepszy niż poprzedni. Ale i tak bardzo przeciętnie i wolałbym zobaczyć Wawrzyniaka na tej pozycji.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/139/#findComment-290006

Jak pisałem, wrzutki Ludo miał pierwsza klasa, ale w jego grze sporo mi brakowało. Może przesadziłem z piątką, bo faktycznie ocenić Obraniaka jak Murasia to obelga dla Ludwika, ale tak czy siak, nasz off-mid mnie dziś nie zachwycił
https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/139/#findComment-290007

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android

Ja może nie będę się wypowiadał na temat Obraniaka, bo mam podobne zdanie co theGrimRipper i nie ma sensu powielać tego co on napisał.

Wydaje mi się, że jakby zamiast Mierzejewskiego wszedł Grosicki albo Rybus, którzy są szybcy, mogliby porobić trochę "wiatru" i zamęczyć obsranych już ze zmęczenia ruskich, to przyniosłoby to więcej korzyści...Tak w ogóle, to dzisiaj sobie uświadomiłem, że Rafał Wolski na Euro nie zagra ani minuty.

Fajnie, że wywalczyli ten remis, jednak czuję pewien niedosyt, bo zwycięstwo było blisko i ruskie nie były takie straszne i kij im w oko.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/139/#findComment-290008

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Aigor
      •MLW World Heavyweight Championship Match: Satoshi Kojima (champion) vs. Matt Riddle •MLW Women’s World Featherweight Championship – Title vs. Hair Match: Janai Kai (champion) vs. Delmi Exo •KENTA vs. Donovan Dijak •Gravity Gamble Ladder Match: AKIRA vs. Mads Krule Krugger vs. BRG vs. Matthew Justice vs. Kevin Knight •CMLL Lucha Libre Showcase: Atlantis & Atlantis Jr. vs. Blue Panther & Dark Panther
    • -Raven-
      Podpowiedź - koleżka nie poprzestaje na podglądaniu parki...
    • MattDevitto
      Kurczę patrząc na te wszystkie strony i  komentarze muszę przyznać, że poza atti to kojarzę jedynie te największe strony typu WF czy BGZ. Inną, którą kojarzę jest niezawodny Przyjaciel wiadomo kogo od której rozpoczęła się moja przygoda w necie z wrs. Tam czytałem pierwsze informacje o tym biznesie i tak też wchodziłem bardziej w ten świat. Wcześniej natomiast z pełnym uśmiechem łykałem wszystko z tv
    • MattDevitto
      Zaczął się czas kiedy to WWE będzie zamieszczać różne RR matche z przeszłości na swoje kanały
    • Mr_Hardy
      Niezbyt dobrze się dzisiaj czuję i obejrzenie Collision zajęło mi z pół dnia. Ogólnie solidna tygodniówka, dobre walki, fajne proma Hangmana i Danielsa. Ciekawe, co będzie dalej z House of Black. Walka Mariah z Harley taka zwykła, bez fajerwerków, ale uczta dla oczu była 😉. Na koniec dostaliśmy klasyczny, fajny brawl. Szczerze, to nie mogę się doczekać, aż Moxley straci pas, lecz Hobbs mu go nie odbierze. Nie ma na to szans, za cienki na ten pas jest. Jakoś mi ta jego grupa Moxa nie przypada do gustu. Ciekawe, kiedy Christian wykorzysta swój kontrakt. Specjalny odcinek Dynamite zapowiada się bardzo dobrze.
  • Dodaj nową pozycję...