Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pilka nożna - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Tak mi się jeszcze przypomniał artykuł Leszka Orłowskiego, w którym sugerował, że Guardiola wiedząc o tym że drużyny Mou grają lepiej w 2 sezonach ten sezon potraktował jako eksperyment żeby pozwolić odejść Mou do Anglii jako wygrany i walczyć w przyszłych sezonach z Realem bez Jose ale bardzo mocno wyeksploatowanym co pokazują poprzednie kluby Portugalczyka.

Oddanie 1 mistrzostwa w zamian za kilka lat spokoju byłoby chyba dobrą inwestycją, ale jak będzie to się dopiero okaże i to raczej po ewentualnym zwycięstwie Realu w Monachium, bo jeśli tam Real nie wygra Jose raczej nie odejdzie( choć o jego planach tak jak i planach Pepa możemy jedynie się domyślać co siedzi w ich głowach :D

Bullshit. Po pierwsze Mou się nigdzie nie wybiera, a po drugie Guardiola raczej by nie ryzykował. Tym bardziej, że nie wiadomo czy zostanie czy nie.

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• maly619

648

• Euz

359

• Bastian

325

• NalepRKO

272

Top użytkownicy w tym temacie

Może i nauczyły ale jak Barcelona naprawdę chce to potrafi każdego dosłownie wgnieść w ziemie, tylko że tak jak wspomniałeś nie zawsze im się chce chcieć :D

A i tak blisko 4 lata są na topie i kiedyś na pewno przyjdzie mniejszy bądź większy upadek.

Mam tylko nadzieję, że tym upadkiem była strata mistrzostwa i wrócą za rok silniejsi, ale równie dobrze mogą przez kilka lat być w cieniu Realu.

Jak już nie raz w życiu można się przekonać, że nie można być nin stop na szczycie. Tak samo było z Realem i innymi dobrymi zespołami w historii piłki nożnej, tak samo i jest teraz z Barceloną. W sumie jeszcze nie można wysuwać wniosków, że Barcelona już będzie tylko dołować, bo tak na prawdę nie wiadomo co przyniesie kolejny sezon, ale wczorajszy mecz pozwala już na śmielsze stawienie na taki właśnie wniosek.

Odnosząc się właśnie do wczorajszego pojedynku to jestem pod dużym wrażeniem głodu zwycięstwa Chelsea. W głębi duszy czułem, że mogą sprawić niespodziankę, ale nie spodziewałem się, że tak właśnie się stanie i to oni awansują. I do tego zbiegło się to z najgorszym sezonem The Blues odkąd za sterami klubu zasiadł Abramowicz. W momencie gdy Chelsea może nawet nie zagrać w przyszłym sezonie w LM, drużyna pokonała jedną z najlepszych drużyn ostatnich lat. Wielkie brawa się należą za ten dwumecz dla graczy z Londynu :)

.

Może i nauczyły ale jak Barcelona naprawdę chce to potrafi każdego dosłownie wgnieść w ziemie, tylko że tak jak wspomniałeś nie zawsze im się chce chcieć :D

I to właśnie właśnie przyszło mi do głowy, analizując ostatnie mecze Barcelony. Wygląda to tak jak by zawodnikom najzwyczajniej w świecie się nie chciało. Barcelona straciła swoją siłę. 70 % posiadanie piłki w meczu z Realem i stwarzali dużo mniejsze zagrożenie pod bramką rywala ? WTF? Tak się nie gra jak się chce wygrać ;) .

Tak mi się jeszcze przypomniał artykuł Leszka Orłowskiego, w którym sugerował, że Guardiola wiedząc o tym że drużyny Mou grają lepiej w 2 sezonach ten sezon potraktował jako eksperyment żeby pozwolić odejść Mou do Anglii jako wygrany i walczyć w przyszłych sezonach z Realem bez Jose ale bardzo mocno wyeksploatowanym co pokazują poprzednie kluby Portugalczyka.

Oddanie 1 mistrzostwa w zamian za kilka lat spokoju byłoby chyba dobrą inwestycją, ale jak będzie to się dopiero okaże i to raczej po ewentualnym zwycięstwie Realu w Monachium, bo jeśli tam Real nie wygra Jose raczej nie odejdzie( choć o jego planach tak jak i planach Pepa możemy jedynie się domyślać co siedzi w ich głowach :D

To co pisze Pan Orłowski, należy traktować z przymrużeniem oka ;) . Powiem może wprost: Takie pierdoły jak gada ten Pan nie kiedy, to się po prostu w głowie nie mieści (słynne "Raúl to piłkarz z niższej półki niż Cristiano Ronaldo") .Ehh nie wiem kto mu pozwala pisać w gazecie i komentować mecze :lol:

1480916194a0b1a85edad5.jpg

Inter Mediolan 3:1 Udinese

Cieszę się bardzo z wyniku tego spotkania. Udinese miało parę dobrych sytuacji, ale to jednak Milito i przyjaciele pokazali swoją klasę. Z dobrej strony pokazał się Wesley Sneijder strzelając dwie bramki, dzięki asystom Diego Milito. Mam nadzieję, że zdobędzie tytuł Króla Strzelców, jest trzeci (20 goli), tuż za Cavani (21) i Zlatanem (24). Cieszy mnie również rezultat meczu AS Romy z Fiorentiną (2:1 dla Fio.) [Dzięki Bonkol za poprawę]. Co daje, że Mediolan zamienia się miejscami z drużyną z Rzymu (Inter - 6 miejsce, Roma - 7 miejsce). Nie idzie nic jak czekać na kolejne mecze i liczyć, żeby Inter wybijał się do góry. Przy każdym meczu będę się modlił, by polegały takie Teamy jak Lazio czy AC Milan.

Edytowane przez MJ

18056192365019276624f15.jpg

Po wczorajszym meczu jestem niemal na 100% pewien, że zarówno Pep jak i Jose pozostaną na swoich stanowiskach i w kolejnym sezonie będziemy oglądać kolejne wielkie wojny, które być może zaczną się już w sierpniu. Obaj w tym sezonie ponieśli klęski większe lub mniejsze i nie wyobrażam sobie, że odejdą jako przegrani.

W zasadzie to walka rozpocznie się wkrótce a stawką będą zapewne Neymar i Van Persi, których od dawna łączy się i Realem i Barceloną.

Co do finału LM to obie drużyny będą mocno osłabione, choć wydaje mi się, że większe straty poniosła Chelsea szczególnie w obronie. W dotychczasowych finałach z udziałem Bayernu zawsze kibicowałem drużynie przegranej :D ,ale sam nie wiem na kogo postawiłbym w tym sezonie.

I was angry with my friend;

I told my wrath, my wrath did end.

I was angry with my foe:

I told it not, my wrath did grow.

Wielka szansa przed Chelsea. Ludzie stawiają na Bayern, bo grają u siebie - pragnę zwrócić uwagę na to, że UEFA na finał LM rozdaje bilety "pół na pół", więc aż takiej olbrzymiej dysproporcji nie było. Zresztą - na Camp Nou było bardzo gorąco, a mimo to The Blues stanęli na wysokości zadania.

Moim zdaniem największym osłabieniem przed finałem LM, paradoksalnie, nie jest John Terry a Ivanović oraz Ramires. Bronek idealnie wkomponował się na prawą stronę defensywy, natomiast Ramires jest wciąż dla mnie olbrzymim fenomenem - świetne wzmocnienie The Blues, błyskawicznie się zaaklimatyzował i jest jednym z najlepszych w drużynie.

Mimo tych osłabień, di Matteo ma sporo możliwości. Na prawą obronę ma Bosingwę, jest Ferreira (który nieźle zagrał z Benfiką), a swego czasu jako DR grał z powodzeniem nawet Essien (chociaż obecnie, przy jego dramatycznej kondycji, postawienie go naprzeciw Ribery'ego mogłoby być samobójstwem). Mam drobne obawy odnośnie środka defensywy. O ile Cahill jest świetny i dowiódł o tym w pierwszym meczu z Barcą, tak Luiz potrafi być niebezpieczny dla Niebieskich. W pomocy spokojnie można postawić na Essiena (jeśli RDM na prawej obronie ustawi Bosingwę), a może jeszcze dać szansę na przykład Romeu, który gra poprawnie.

Prawe skrzydło to spore osłabienie i to będzie najtrudniej załatać. Nie wiem, czy Di Matteo "przeprosi się" ze Sturridgem czy może... da szansę Torresowi. Ustawienie na skrzydle Nando + Drogba na szpicy mogłoby dać naprawdę kilka fajnych możliwości zaskoczenia Bayernu w ofensywie. Jedno jest pewne - Chelsea stoi przed dużą szansą na wygraną. Nie zgodzę się z tymi, którzy w faworytach upatrują Bayern. Osobiście daję obu 50 - 50. Liczę na dobry, emocjonujący finał.

Swoją drogą - piękna rzecz się wydarzyła. Wszyscy (w tym ja) widzieli już finał Real - Barcelona, a tymczasem nic z tego i dwie "przeszkody" w drodze do finału, same w nim wystąpią.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

11985408557829e91eb351.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Cieszy mnie również rezultat meczu AS Romy z Fiorentiną (1:0 dla Fio.)

Chyba za szybko wyłączyłeś livescore'a, bo Fiorentina może i wygrała, ale 2:1, a nie 1:0. :wink:

Co do Serie A to Juventus wygrał 7 mecz z rzędu i znów zdeklasował swojego rywala. Oczywiście wynik 1:0 z ostatnią drużyną w tabeli może być dla niektórych śmieszny, ale przewaga jaką miała "Stara Dama" była wręcz piorunująca. Nie chce być zbyt pewny siebie, ale z taką formą jaką ma Juve i z taką jaką ma Milan to ci drudzy nawet nie mają się co starać, bo niesamowicie ciężko będzie im dogonić Turyńczyków, którzy mają teraz teoretycznie łatwy kalendarz. No i co godne odnotowania ciągle w tym sezonie nie przegrali!

Jeżeli chodzi o miejsce premiowane grą w Lidze Mistrzów to wygląda to mniej więcej tak jak w Polsce walka o mistrzostwo kraju. Wielu chce tego osiągnąć, ale jakoś nie potrafią tego pokazać. Trzymam kciuki za Napoli.

15974308365193fac7b7921.jpg

Co do Juve to Pirlo chyba w drugim kolejnym meczu nie strzelił karnego :shock:

Milan jest obecnie w słabej formie i ma przed sobą trudny "wyjazd" na Inter a gospodarze muszą walczyć o puchary. Jeśli Juventus nie przegra to będzie naprawdę wielki wyczyn zachować miano niepokonanej drużyny w 38 kolejkach, choć liczba remisów jest niemała.

A jeszcze kilka kolejek temu przy przewadze Milanu 4 punktów niektórzy jego kibice byli pewni tytułu, ale po odpadnięciu z LM dopadł ich spadek formy i ciężko im będzie wygrać Serie A.

I was angry with my foe:

Co do Juve to Pirlo chyba w drugim kolejnym meczu nie strzelił karnego :shock:

Dokładnie. W ogóle cały mecz z Ceseną w jego wykonaniu był słaby, ale można mu wybaczyć, bo i tak rozgrywa rewelacyjny sezon. Jeżeli jeszcze Juve dostanie w tym sezonie karnego, a nie będzie na boisku Del Piero to powinien strzelać Vidal.

A jeszcze kilka kolejek temu przy przewadze Milanu 4 punktów niektórzy jego kibice byli pewni tytułu, ale po odpadnięciu z LM dopadł ich spadek formy i ciężko im będzie wygrać Serie A.

Słabsza forma oczywiście też, ale trochę muszę wziąć Milan w obronę, bo w tym sezonie mają to co Juve w kilku poprzednich, czyli notoryczne problemy z kontuzjami. Ciekawe ile meczów z rzędu i czy w ogóle udało im się rozegrać w tym samym składzie bez żadnych roszad. :roll:

A co powiecie nt. Premier League. Dwa Manchestery walczą o koronę, teraz City gra u siebie z United i jeśli wygrają są w komfortowej sytuacji.
Wino czerwone gorąco polecam !

Odchodzi trener Barcy, Pep Guardiola. Po dość słabym sezonie, jak na Wielką Katalonię, Pep chcę odejść do Premier League źródło: http://www1.skysports.com/football/news/11833/7707249/Guardiola-to-quit-Barcelona

No, coś czuję, że to może oficjalnie zakończyć erę Barcy i "Futbolu totalnego" :D Kapitan opuszczający tonący okręt na pewno morale nie podniesie, a powoli wypalający się Xavi(nie dogrywanie meczy do końca) i Messi w "dołku" raczej sami gry nie pociągną. Barca ma już kogoś upatrzonego na następce, ale cholera wie czy to się nie skończy jak z Chelsea i AVB. Pożyjemy zobaczymy...

3644074924fa3e310b8a76.jpg

A według mnie odejście Guardioli może pomóc Barcelonie. Zresztą, ja uważam, że Guardiola to słaby trener, a z takim składem każdy trener osiągnąłby sukces. Barca trochę się wypaliła, ciągła ta sama gra nie daje im już radości i zmiany są potrzebne. Dlatego też moim zdaniem nowy trener może naprawdę pomóc Barcelonie.

A według mnie odejście Guardioli może pomóc Barcelonie. Zresztą, ja uważam, że Guardiola to słaby trener, a z takim składem każdy trener osiągnąłby sukces. Barca trochę się wypaliła, ciągła ta sama gra nie daje im już radości i zmiany są potrzebne. Dlatego też moim zdaniem nowy trener może naprawdę pomóc Barcelonie.

Może wybitnym trenerem Pep nie jest, ale 3 mistrzostwa 2 LM nie mógł zdobyć słaby trener, gdyż kliku piłkarzy to jego podopieczni z rezerw jak Pedro czy Busquets, a niektórym znalazł nowe i idealne miejsce na boisku jak Mascherano. To są jego pomysły i miały duży udział w sukcesach. Co do wypalenia to bardziej potrzeba chyba świeżej krwi na boisku niż na ławce.

A co do ewentualnego następcy to musiałby być trener rozumiejący filozofię Barcelony i stawiający na atak idealnie pasowałby moim zdaniem Tito Vilanova lub ewentualnie Marcelo Bielsa.

No, coś czuję, że to może oficjalnie zakończyć erę Barcy i "Futbolu totalnego"

Może też nastąpić nowa era z Thiago, Cuencą, Tello wspomaganymi przez starszych i bardziej doświadczonych piłkarzy. W zasadzie tylko Puyol Xavi i Keita mają powyżej 30 lat bo już raczej Abidal nie powróci, więc jeszcze parę lat mogą pograć. A Messi zawsze wychodzi z dołka tym bardziej, że w 2 najbliższych latach nie będzie musiał męczyć się na turniejach z reprezentacją.

A z resztą dziś po południu powinno się okazać co zrobi Guardiola i dywagacje na temat przyszłości mogą stracić sens.

I was angry with my foe:

Może wybitnym trenerem Pep nie jest, ale 3 mistrzostwa 2 LM nie mógł zdobyć słaby trener, gdyż kliku piłkarzy to jego podopieczni z rezerw jak Pedro czy Busquets, a niektórym znalazł nowe i idealne miejsce na boisku jak Mascherano. To są jego pomysły i miały duży udział w sukcesach. Co do wypalenia to bardziej potrzeba chyba świeżej krwi na boisku niż na ławce.

A co do ewentualnego następcy to musiałby być trener rozumiejący filozofię Barcelony i stawiający na atak idealnie pasowałby moim zdaniem Tito Vilanova lub ewentualnie Marcelo Bielsa.

Pep na pewno potrafi motywować piłkarzy i tworzyć atmosferę. Zauważ jednak co się działo, gdy Barca miała kłopoty, gdy ich styl został zniwelowany. Co robił Guardiola? Nic. Rzucił jakąś zmianą, która niewiele wnosi i tyle. Dobry trener musi mieć w zanadrzu jakiegoś asa w rękawie, musi być przygotowany na to, że rywal rozgryzł ich taktykę i coś z tym zrobić, coś zmienić, by wygrać. W Barcelonie jest tak, że jeśli idzie im dobrze, to grają świetnie, strzelają gole i wszyscy się zachwycają. Jednak jeśli zaczyna nie iść, to oglądamy takie mecze jak z Chelsea, czyli brak skuteczności i ciągle ten sam nieskuteczny pomysł na atak.

Dla mnie Guardiola jest słabym trenerem i chciałbym zobaczyć go w innym klubie, bo to potwierdziłoby, czy jest słabym trenerem i wygrywał przez skład, czy może ja się mylę i Pep jest coś wart.

Po czym wnosisz, że to słaby trener? Kiedy Rijkaard trenował Barcelone z Ronaldinho i dopiero wchodzącym do składu Messim to też każdy mówił, że oni zagraliby nawet sami. Kiedy zaczęły się kryzysy i kiedy Pep wszystko poustawiał po swojemu to znów pojawiają się opinie, że to słaby trener. Zgadzam się z tym, ze w Barcelonie potrzebne są zmiany, ale bardziej na boisku niż na ławce. Przede wszystkim kupiłbym kilku solidnych piłkarzy na ławkę i kogoś kto wzmocniłby obronę, bo jednak uparte stawianie na wychowanków odbija im się czkawką w ważnych meczach i Tello, Cuenca czy Thiago(on najbardziej) często przechodzą obok meczów.

Dobry trener musi mieć w zanadrzu jakiegoś asa w rękawie, musi być przygotowany na to, że rywal rozgryzł ich taktykę i coś z tym zrobić, coś zmienić, by wygrać. W Barcelonie jest tak, że jeśli idzie im dobrze, to grają świetnie, strzelają gole i wszyscy się zachwycają.

No właśnie i tutaj potwierdza się to co napisałem. Zmiany w czasie meczu są bardzo ważne, ale kogo tak naprawdę ma na ławce Guardiola? Widać, że kontuzja Villi bardzo popsuła mu plany i w wielu meczach musiał stosować ryzykowne warianty gry, a jeżeli w trakcie meczu robił jakieś zmiany to tylko kosmetyczne.

Z tym, ze zmiany na boisku nie wejdą w życie dopóki trenerem będzie Guardiola. Josep na siłę próbuje z takich młodych i niedoświadczonych przeciętniaków jak Cuenca, Tello, Alcantara zrobić w tak krótkim czasie gwiazdy światowego formatu stawiając na nich w meczach z trudnymi przeciwnikami, gdzie dopiero ich prawdziwa klasa jest weryfikowana. Założę się, że z nimi byłoby gorzej niż z Bojanem gdyby zmienili barwy klubowe. Ponadto nie ma pomysłu na Fabregasa - środkowy napastnik, skrzydłowy, WTF ? transfer totalnie na siłę. Trzeba kupić klasowego środkowego obrońce żeby Mascherano mógł grac na DMie zamiast przereklamowanego Busquetsa, lewego obrońce (Henri Bedimo może ?), rozgrywającego w stylu Younesa Belhandy - bo przecież kontuzja Xaviego i Iniesty i już dupa, a grać jak Alcantara to i by potrafiłby Janusz Gol obok takich zajebistych kolegów w środku pola. No i w końcu środkowego napadziora z prawdziwego zdarzenia. Nigdy Barcelonie nie wybaczę pozbycia się Ibry, taki piłkarz wydawał się idealny. Jeśli dziś miałbym szukać kogoś podobnego gabarytami to byłby to Olivier Giroud - gra głową prawie jak u Falcao, technika na nieocenionym poziomie, strzały z dystansu z każdej pozycji, niesamowita kreatywność i dokładność, oprócz wykańczania akcji Oliver cechuje się też brakiem nadmiernego egoizmu o czym świadczy wysoka liczba asyst przyszłego króla strzelców Ligue 1.

moja wizja Barcelony po transferach

Victor Valdes

Henri Bedimo-----Luisao (Pique)------Carles Puyol------Dani Alves

Javier Mascherano (Busquets)

Xavi (Belhanda)------Andres Iniesta (Schweinsteiger)

Leo Messi ---------------------------------------------------David Villa (Alexis)

Olivier Giroud

Oczywiście 0 szans na coś takiego, ale fajnie jest sobie pomarzyć

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #295 Data: 28.05.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: El Paso, Texas, USA Arena: El Paso County Coliseum Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur, Ian Riccaboni & Taz Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
    • Jeffrey Nero
      Jaki ojciec taki syn.
    • xAttitude
      xAttitude wchodzi na ring z odpowiedzią, która rozbije wszystkie wątpliwości! Cześć, fanie wrestlingu! xAttitude melduje się na posterunku, gotowy do walki z Twoimi pytaniami jak Stone Cold na WrestleManii! Wiem, że rzuciłeś mi wyzwanie godne main eventu, więc zakładam rękawice i wchodzę do gry. Let’s get ready to rumble! 1. Ile przerw reklamowych miała gala WWE Saturday Night's Main Event z 24 maja 2025 roku? Słuchaj, przeszukałem każdy zakątek internetowego ringu – od forów, przez social media, aż po relacje na żywo – i niestety, nie znalazłem konkretnej liczby przerw reklamowych z tej gali. Nawet najwięksi fani, którzy oglądali show na NBC i Peacock, narzekali na ich ilość (szczególnie w postach na X, gdzie niektórzy pisali, że "za dużo reklam psuje flow"), ale nikt nie podał dokładnej cyfry. Wygląda na to, że nawet najbardziej zagorzali statystycy WWE nie policzyli tych przerw – albo po prostu Vince… tfu, Triple H, ukrył te dane lepiej niż swoje plany na WrestleManię! Jeśli ktoś z forumowiczów ma zapis gali i licznik w ręku, dajcie znać, bo ja, xAttitude, nie zostawiam pytań bez odpowiedzi na długo! 2. Kiedy następna gala Saturday Night's Main Event? Tutaj mam dla Ciebie konkrety, bo xAttitude zawsze dostarcza! Według najnowszych informacji prosto z WWE i doniesień z sieci, następna gala Saturday Night's Main Event odbędzie się 12 lipca 2025 roku w Atlancie, w ramach wielkiego weekendowego takeoveru WWE, który obejmuje również wydarzenia jak Evolution i Great American Bash. Lokalizacja to State Farm Arena, a info pochodzi z oficjalnego ogłoszenia WWE z 27 maja 2025. Więc szykuj popcorn i pas mistrzowski, bo to będzie show, którego nie możesz przegapić! Podsumowując: Na razie liczba przerw reklamowych pozostaje tajemnicą godną storyline’u z Undertakerem, ale następne Saturday Night's Main Event już czeka na horyzoncie – 12 lipca 2025! Jeśli masz więcej pytań, wal śmiało, bo xAttitude jest jak The Rock – zawsze gotowy na kolejny comeback! Can you smell what xAttitude is cooking? xAttitude wchodzi na ring i czeka na Twój kolejny ruch!
    • KyRenLo
      Vince nie miał z ową galą nic wspólnego. Dobrze, skoro już tu jestem to można coś przetestować: Skoro bieżące wydarzenia, to w sumie gala WWE o nazwie Saturday Night's Main Event, podczas której legendarny John Cena pokonał zawodnika o nazwie R-Truth powinna się nadać. @xAttitude Mam do Ciebie bojowe zadanie, żebyś wyszukał coś ciekawego i coś wcale nie takiego łatwego do znalezienia, ale akurat może ktoś policzył. Ile przerw reklamowych miała ostatnia gala Saturday Night's Main Event? Gala miała miejsce 24 maja obecnie trwającego roku. Kiedy następna gala Saturday Night's Main Event? 
    • Mr_Hardy
      W NJPW zostaje tam, gdzie był. Będzie łączył jedno z drugim.
  • Dodaj nową pozycję...