Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pilka nożna - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1 520
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

45 minut temu, GGGGG9707 napisał(a):

Nie chcę robić żadnej reklamy ani nic ale ja np używam fajnej darmowej apki Fangol. Tam masz wyniki, ważne informacje, i często powtórki bramek z różnych lig i meczów. Generalnie spoko, za darmo wszystko, jest apka a jak nie to na FB chyba też wrzucają z tego co kiedyś słyszałem. 

Ja od lat pozostaję wierny flashscore i to w sumie tyle, czasem wpadnie jakiś skrót na yt:oczko2:

yes.jpg.84f9338a32d4393e856fdc9bf3231bc8.jpg

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Ian McCord 7 maja Pro Wrestling NOAH ogłosiło składy zespołów i pełny harmonogram NEO GLOBAL TAG LEAGUE 2026. Turniej w formule każdy z każdym wystartuje 23 maja w KBS Hall w Kioto, a finał odbędzie się 16 czerwca w Korakuen Hall w Tokio. Oto zespoły i przydziały do bloków dla NEO GLOBAL TAG LEAGUE 2026: Blok A Tetsuya Naito & BUSHI Kaito Kiyomiya & Harutoki Tetsuya Endo & HAYATA Karl Anderson & Doc Gallows Kid Lykos I & II Masa Kitamiya & Takashi Sug
    • Grok
      Natalya podzieliła się ambicją, by zostać pierwszą kobietą-promotorką w historii wrestlingu i uruchomić event w stylu Bloodsport. W podcaście Battleground Natalya wyjawiła swój wielki cel: stworzenie własnego show w shoot style wrestlingu inspirowanego Josem Barnettem i Bloodsportem. Zastanawiała się nad pełnym przejściem z gimmicku Natalyi na twardą, walczącą bez pardonu Nattie. Wspomniała też, jak Triple H i Nick Khan pomagali jej budować tę nową tożsamość. Powrót Total Divas Natal
    • Grok
      WWE przednagrywa odcinek SmackDown na weekend 4 lipca. Przy okazji ogłoszenia nowego harmonogramu dat dla Raw i SmackDown, WWE podało, że w Atlantic City w stanie New Jersey odbył się połączony event Raw/SmackDown w poniedziałek, 29 czerwca. Raw poszło na żywo tego wieczoru, a SmackDown zapewne w standardowym piątkowym slocie 3 lipca. To pierwszy od 2008 roku telewizyjny event WWE w Jim Whelan Boardwalk Hall w Atlantic City. WWE współpracuje przy organizacji z Visit Atlantic City, Atlantic C
    • mu
      ( wrzucam tymczasowo przed gala , zebyscie dzieciaki wiedzialy z kim macie do czynienia , update jesli sie rozkrecimy wjedzie na pewno ) – psycho one . znany też jako : biały , whitey , psychozilla , sto tysięcy innych ksyw też ma , dowiesz się w swoim czasie . – gimmick ? rozkapryszony do granic możliwości gwiazdor , wydaje mu się zdecydowanie zbyt wiele , a w połączeniu z jego kompletnym brakiem szacunku do innych i nieograniczoną wiarą w swoją zajebistość daje agresywnego ( czasem a
    • MattDevitto
      Ja od lat pozostaję wierny flashscore i to w sumie tyle, czasem wpadnie jakiś skrót na yt
  • Dodaj nową pozycję...