Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pilka nożna - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   54
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Ktoś jeszcze niewierzący w młodzieź oranje? Tak buduje się upadłą repre od nowa. Co do Hiszpanów, to zawsze moczą pierwsze mecze, więc nie wiadomo. Jednak najwyźszy czas podziękować niektórym dziadkom. Oo juź 5 ;) Tak po cichu liczyłem, źe ktoryś z dwójki Indi, Blind stanie się jednym z odkryć turnieju. Edytowane przez Caribbean Cool

163870508457e2d890447a3.jpg

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• maly619

648

• Euz

359

• Bastian

325

• NalepRKO

272

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Nie ważne, wziął młodych, nie zbyt znanych i rozjeżdża Mistrzów Świata 5:1. Potwierdza dla mnie swoją jakość. Manchester ma w tej chwili bardzo średni skład, dlatego patrzę na niego jak na tę kadrę i podoba mi się to co on robi :)

Kiedy Manchester wygrał niby z City? Od pierwszego meczu byłem sporym krytykiem Moyesa, także nie.

Edit. Chodziło chyba o to, że wygrał z nimi jeszcze w Evertonie? Nie interesowałem się nigdy jego drużyną i zawsze byłem przeciwny zatrudnieniu tak niedoświadczonego człowieka.

Edytowane przez Luzak

Tak jak słusznie wspomniał Luzak - Xavi i Casillas na tym mundialu nie powinni w ogóle zagrać, ale jak wiadomo Sfinks jest w nich zakochany. Mogliby być w kadrze, ale grając w pierwszym składzie (nie dając szans innym świetnym, utalentowanym graczom) Del Bosque rozwala tą drużynę. Wiadomo, że Xavi i Iker to solidny trzon La Furia Roja, ale w końcu przestaną grać i wtedy Del Bosque (bądź inny selekcjoner) będzie musiał eksperymentować. Tu nie chodzi tyle o pozycję bramkarza, co o środek pola reprezentacji Hiszpanii. Nie skreślam ich, bo ze Szwajcarią też pierwszy mecz przegrali, a potem widzieliśmy triumfujących Hiszpanów. Jak Del Bosque nie wyciągnie prędko wniosków to Hiszpanie nie wyjdą nawet z grupy, bo Chile to nie są ogórki.

Co za kompromitacja, Holendrzy pokazali ile jest warta ta sri-taka. Także jestem zdania, że tacy parodyści jak Xavi czy Casillas w ogóle nie powinni zagrać, ale cóż, trener wiedział lepiej :lol:

BRAWO. BOŻE JAK JA SIĘ CIESZE, JANUSZE CHOCIAŻ NA CHWILE ZAMKNĄ MORDY:)

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

Gdzie są teraz ci co mówili, że Holandia nawet z grupy nie wyjdzie i że ta kadra jest najgorszą od lat ?

Piękny mecz, ale pewnie niektórzy napiszą zaraz, że sędzia wypaczył wynik meczu.

Wiem że Szpakowski popełnia błędy ( de JONH) itd. ale jego stronniczość przeszła dziś wszelkie granice. Z jego wypowiedzi wynika że to tylko początek turnieju i wróży to tylko zwycięstwo Hiszpanii ( vide Mundial 2010). Nawet się nie zająknął o rewelacyjnych kontrach Oranje tylko jego teorie na temat tego jak "trzeba się podnieść' (MY!?). Nie wiem kto komentował mecz Meksyku ale wole go 1000 razy słuchać.

DeanAmbrose napisał(a):
Piękny mecz, ale pewnie niektórzy napiszą zaraz, że sędzia wypaczył wynik meczu.

Ty tak na poważnie?

"Byliśmy lepsi. Przeciwnik nie chciał z nami grać w piłkę..." Jeżeli ktoś po tym meczu wierzy w obronę tytułu, to gratuluję poczucia humoru. Nie wiem jak zaprezentuje się Chile, ale sądzę, że Hiszpanie mogą powtórzyć francuski mundial z 98 roku.

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2014/15

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2016/17

Zresztą Hiszpania tak źle znowu nie zagrała. Pierwsza połowa należała do niej, mieli więcej okazji i kontrolowali grę. Zauważyliście w tym meczu jakieś kontrowersje ?

DeanAmbrose napisał(a):
Gdzie są teraz ci co mówili, że Holandia nawet z grupy nie wyjdzie i że ta kadra jest najgorszą od lat ?

Nie wiem czy kojarzysz taki turniej jak Euro 2008. Zobacz sobie jak tam Holandia grała w grupie, a co było po grupie, potem przemyśl co napisałeś i zdaj sobie sprawę, że za wcześnie na gadanie o poziomie kadry.

Edytowane przez PiTeRo

48798430952f294e69c1e4.jpg

Sebihno,

w sumie gdyby sędzia odgwizdał faul na Van Persiego na Casillasie, nie wiadomo jakby się to potoczyło........

RIP metroseksualne klepanie piłeczki, 2008/2009-2014. Wraca piłka nożna.

Porównywanie tego gwałtu do meczu ze Szwajcarami cztery lata temu to chyba jakiś żart. Oni wtedy mieli sporo pecha po prostu. Pięknie się zaczyna ten turniej.

z pewnością Torres by strzelił hattricka

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

DeanAmbrose napisał(a):
Zresztą Hiszpania tak źle znowu nie zagrała. Pierwsza połowa należała do niej, mieli więcej okazji i kontrolowali grę. Zauważyliście w tym meczu jakieś kontrowersje ?

Tak, jedną. Jak zawodnik z całej siły wlatuje w bramkarza i uniemożliwia mu złapanie piłki to się gwiżdże faul a nie zalicza bramkę. Bo jakby silny fizycznie nie był bramkarz to takie uderzenie zawsze wytrąci go z równowagi. No ale to tylko jedna z pięciu bramek. Ehh, kupony poszły się paść :(

Euz napisał(a):
pewnością Torres by strzelił hattricka

Do czego aspiracje pokazał po koniec meczu :D

Edytowane przez Kowal

28054889252fa02dfba372.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Grins
      Zelina i tak pójdzie dalej i za pewnie zdobędzie jako pierwsza meksykanka główne mistrzostwo, chociaż nie wiem zdobyła już jakaś babka z Meksyku głównego mistrzostwo kobiet w WWE? Jak nie, to pewnie ona będzie pierwsza ale dajmy jej czas dopiero co zdobyła swój pierwszy tytuł  nie ma co od razu pchać ją w główny obrazek to i tak dużo że rok temu podajże walczyła o główny pas czy tam dwa lata temu. 
    • Attitude
      Nazwa gali: DDT Dramatic Dream Takashimaya Vol. 3 Data: 31.05.2025 Federacja: DDT Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Takashimaya 1st Floor JR Exit Special Venue Format: Taped Data emisji: 03.06.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • CzaQ
    • Giero
      Za nami kolejny epizod WWE Friday Night SmackDown w drodze do Money in the Bank 2025. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych wydarzeń z tego show. SmackDown otworzyła Bianca Belair, która przyznała, że nie jest jeszcze gotowa do akcji. Show odbywało się jednak w jej rodzinnym Knoxville w Tennessee, stąd się pojawiła. Szybko przerwała jej Naomi. Zdradziła, że była w domu rodziców Bianki i widziała album zdjęć. Przypomniało jej to czasy, gdy były szczęśliwe jako tag team. Belair jeszcze raz zaznaczyła, iż to koniec między nimi. Zdenerwowana Naomi skwitowała, iż chciałaby, by Bianca była na wózku inwalidzkim, tak samo jak jej matka. Wtrąciła się wreszcie Jade Cargill, która zaatakowała Naomi. Z tego zwinnie przeszliśmy do walki kwalifikacyjnej do Money in the Bank Ladder Matchu. Naomi pokonała Nię Jax i Jade Cargill. JC Mateo łatwo rozprawił się z R-Truthem. Po pojedynku z Solo kontynuowali atak, aż pojawił się Jimmy Uso. Wyatt Sicks ponownie zaatakowali tag teamy ze SmackDown – #DIY, Motor City Machine Guns, Fraxiom i Street Profits. Los Garza pokonali zespół Je’Vona Evansa i Reya Fenixa, jako przedsmak Worlds Collide. Przy stanowisku komentatorskim był NXT North American Champion Ethan Page, który zaingerował w pojedynek. Zelina Vega pokonała Albę Fyre. Duże zamieszanie wywołała Chelsea Green. Damian Priest ostrzegł mistrza US Jacoba Fatu. W kolejnej walce kwalifikacyjnej do MITB Matchu Andrade pokonał Jacoba Fatu i Carmelo Hayesa. Ponownie doszło do spięcia na linii Fatu – Solo Sikoa i JC Mateo. SmackDown kończyła konfrontacja Cody’ego Rhodesa i Jeya Uso z Johnem Ceną i Loganem Paulem. Skrót gali:
    • MissApril
      Zelina powinna już iść dalej jako mistrzyni US, trochę słabo to wygląda, a kręcenie się w kółko przy Albie, Piper i Chelsea jest po prostu nudne. Przydałoby się odświeżenie jej runu z inną zawodniczką na tym etapie posiadania pasa. 
  • Dodaj nową pozycję...