Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pilka nożna - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   54
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Ktoś jeszcze niewierzący w młodzieź oranje? Tak buduje się upadłą repre od nowa. Co do Hiszpanów, to zawsze moczą pierwsze mecze, więc nie wiadomo. Jednak najwyźszy czas podziękować niektórym dziadkom. Oo juź 5 ;) Tak po cichu liczyłem, źe ktoryś z dwójki Indi, Blind stanie się jednym z odkryć turnieju. Edytowane przez Caribbean Cool

163870508457e2d890447a3.jpg

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• maly619

648

• Euz

359

• Bastian

325

• NalepRKO

272

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Nie ważne, wziął młodych, nie zbyt znanych i rozjeżdża Mistrzów Świata 5:1. Potwierdza dla mnie swoją jakość. Manchester ma w tej chwili bardzo średni skład, dlatego patrzę na niego jak na tę kadrę i podoba mi się to co on robi :)

Kiedy Manchester wygrał niby z City? Od pierwszego meczu byłem sporym krytykiem Moyesa, także nie.

Edit. Chodziło chyba o to, że wygrał z nimi jeszcze w Evertonie? Nie interesowałem się nigdy jego drużyną i zawsze byłem przeciwny zatrudnieniu tak niedoświadczonego człowieka.

Edytowane przez Luzak

Tak jak słusznie wspomniał Luzak - Xavi i Casillas na tym mundialu nie powinni w ogóle zagrać, ale jak wiadomo Sfinks jest w nich zakochany. Mogliby być w kadrze, ale grając w pierwszym składzie (nie dając szans innym świetnym, utalentowanym graczom) Del Bosque rozwala tą drużynę. Wiadomo, że Xavi i Iker to solidny trzon La Furia Roja, ale w końcu przestaną grać i wtedy Del Bosque (bądź inny selekcjoner) będzie musiał eksperymentować. Tu nie chodzi tyle o pozycję bramkarza, co o środek pola reprezentacji Hiszpanii. Nie skreślam ich, bo ze Szwajcarią też pierwszy mecz przegrali, a potem widzieliśmy triumfujących Hiszpanów. Jak Del Bosque nie wyciągnie prędko wniosków to Hiszpanie nie wyjdą nawet z grupy, bo Chile to nie są ogórki.

Co za kompromitacja, Holendrzy pokazali ile jest warta ta sri-taka. Także jestem zdania, że tacy parodyści jak Xavi czy Casillas w ogóle nie powinni zagrać, ale cóż, trener wiedział lepiej :lol:

BRAWO. BOŻE JAK JA SIĘ CIESZE, JANUSZE CHOCIAŻ NA CHWILE ZAMKNĄ MORDY:)

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

Gdzie są teraz ci co mówili, że Holandia nawet z grupy nie wyjdzie i że ta kadra jest najgorszą od lat ?

Piękny mecz, ale pewnie niektórzy napiszą zaraz, że sędzia wypaczył wynik meczu.

Wiem że Szpakowski popełnia błędy ( de JONH) itd. ale jego stronniczość przeszła dziś wszelkie granice. Z jego wypowiedzi wynika że to tylko początek turnieju i wróży to tylko zwycięstwo Hiszpanii ( vide Mundial 2010). Nawet się nie zająknął o rewelacyjnych kontrach Oranje tylko jego teorie na temat tego jak "trzeba się podnieść' (MY!?). Nie wiem kto komentował mecz Meksyku ale wole go 1000 razy słuchać.

DeanAmbrose napisał(a):
Piękny mecz, ale pewnie niektórzy napiszą zaraz, że sędzia wypaczył wynik meczu.

Ty tak na poważnie?

"Byliśmy lepsi. Przeciwnik nie chciał z nami grać w piłkę..." Jeżeli ktoś po tym meczu wierzy w obronę tytułu, to gratuluję poczucia humoru. Nie wiem jak zaprezentuje się Chile, ale sądzę, że Hiszpanie mogą powtórzyć francuski mundial z 98 roku.

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2014/15

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2016/17

Zresztą Hiszpania tak źle znowu nie zagrała. Pierwsza połowa należała do niej, mieli więcej okazji i kontrolowali grę. Zauważyliście w tym meczu jakieś kontrowersje ?

DeanAmbrose napisał(a):
Gdzie są teraz ci co mówili, że Holandia nawet z grupy nie wyjdzie i że ta kadra jest najgorszą od lat ?

Nie wiem czy kojarzysz taki turniej jak Euro 2008. Zobacz sobie jak tam Holandia grała w grupie, a co było po grupie, potem przemyśl co napisałeś i zdaj sobie sprawę, że za wcześnie na gadanie o poziomie kadry.

Edytowane przez PiTeRo

48798430952f294e69c1e4.jpg

Sebihno,

w sumie gdyby sędzia odgwizdał faul na Van Persiego na Casillasie, nie wiadomo jakby się to potoczyło........

RIP metroseksualne klepanie piłeczki, 2008/2009-2014. Wraca piłka nożna.

Porównywanie tego gwałtu do meczu ze Szwajcarami cztery lata temu to chyba jakiś żart. Oni wtedy mieli sporo pecha po prostu. Pięknie się zaczyna ten turniej.

z pewnością Torres by strzelił hattricka

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

DeanAmbrose napisał(a):
Zresztą Hiszpania tak źle znowu nie zagrała. Pierwsza połowa należała do niej, mieli więcej okazji i kontrolowali grę. Zauważyliście w tym meczu jakieś kontrowersje ?

Tak, jedną. Jak zawodnik z całej siły wlatuje w bramkarza i uniemożliwia mu złapanie piłki to się gwiżdże faul a nie zalicza bramkę. Bo jakby silny fizycznie nie był bramkarz to takie uderzenie zawsze wytrąci go z równowagi. No ale to tylko jedna z pięciu bramek. Ehh, kupony poszły się paść :(

Euz napisał(a):
pewnością Torres by strzelił hattricka

Do czego aspiracje pokazał po koniec meczu :D

Edytowane przez Kowal

28054889252fa02dfba372.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• MissApril
      Szczerze mówiąc bardziej w roli nowej mistrzyni widziałabym Jaide Parker lub Lole Vice niż Jacy, ale zobaczymy co tego będzie w następnych tygodniach. Może Jacy się wykaże, czas pokaże.  Super że Ethan w końcu zdobył jakiś tytuł.  Jestem ciekawa jakim będzie mistrzem.  Ogólnie odcinek na plus. 
    • IIL
      Kontrakt Abadon nie został przedłużony Sam nie wiem czy to brak prawdziwej szansy czy może zbyt wyrazisty gimmick stanął tutaj na jej drodze do awansowanie wyżej w karcie. Przyda się jej jednak zmiana otoczenia. 
    • PTW
      TĘSKNILIŚMY! <3 Jutro (w końcu!) wraca do nas Starboy Nano Lopez! Oto kilka słów od naszego ulubionego Hiszpana! GALA JUŻ JUTRO, TO NIE SĄ ĆWICZENIA! :) Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • MattDevitto
    • Bastian
      Czas nadrobić NXT. Sol Ruca vs Kelani Jordan - walka o midcardowy pas kobiet NXT i pod względem poziomu i emocji zjada na śniadanie "popisy" Jasiów, Yeetów i Punkóww 😀 Sol Ruca broni tytułu, a ja już bym ją widział z głównym pasem NXT kobiet. Jest wygląd, jest skill. A i ten gimmick surferki mógłby dawać rozrywki, gdyby nie HHH i HBK przestali serwować "wrestling poważny na serio". 6 Men TT Match - Hank i Tank to gwarant solidnego wrestlingu. Tutaj tak było. W kolejnych tygodniach należy spodziewać się kolejnych walk mistrzów TT ze stajnią Spearsa. Walka klanu Corleone z Temu ciągnęła się niczym ser mozzarella. Pewnie będzie rewanż w jakimś No Dq.  Stephanie Vaquer vs Jordynne Grace - uroczy był moment, gdy Grace zablokowała ruch, na który czekała cala hala na czele z Bokerem T  Niezła walka, ale Sol Ruca i Kelani Jordan skradły show. No i Grace malo pokazała tego, z czego słynie, czyli sily. Purple Steph 💜 Oba Femi vs Myles Borne - w NXT i tak nie ma wiarygodnego rywala dla mistrza, więc WWE postanowiło zbudować sobie solidnego zawodnika w osobie Mylesa na kolejne miesiące. Miał swoje momenty, ale wiadomo było, że przegra. Joe Hendry vs Trick Williams - niezła walka z zaskakujacym finalem. To co, Hendry na stałe w NXT, a Williams ogra się w TNA przed przejściem do głównego rosteru WWE? Ricky Saints traci pas. Stephanie Vaquer też Mam nadzieję, że za tymi zaskakującymi zmianami kryją się konkretne plany. Czyżby Saints szedł na NXT Championship? No a Vaquer obrała kierunek na główny roster. Tylko czy Jacy Jayne to dobry wybór jako mistrzyni? Śmiem wątpić. Bardziej w roli nowej mistrzyni widziałbym pushowaną do niedawna Parker czy nawet Jordynne Grace, która - szczerze pisząc - nie zasłużyła swoim pobytem w NXT na główny roster. Wracając do nowej mistrzyni - zyskała mocno już na starcie swojego runu, przerywając mocarny run Vaquer.
  • Dodaj nową pozycję...