Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pilka nożna - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Kolejny "konflikt" w Bayernie. Mandzukic jest zdrowy, ale w finale pucharu Niemiec nie zagra. Bo... tak chce Guardiola. Z tego co czytałem fani Bawarczyków nie są zbytnio zadowoleni (Jupp wruć!). Co prawda sposobu przekazania mu tego nie popieram, ale dla mnie jest klasę gorszy od Lewego, więc może przynajmniej Polak nie będzie miał konkurencji w przyszłym sezonie :D
  • Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• maly619

648

• Euz

359

• Bastian

325

• NalepRKO

272

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   42
  • Urządzenie:  Android

Kolejny "konflikt" w Bayernie. Mandzukic jest zdrowy, ale w finale pucharu Niemiec nie zagra. Bo... tak chce Guardiola. Z tego co czytałem fani Bawarczyków nie są zbytnio zadowoleni (Jupp wruć!). Co prawda sposobu przekazania mu tego nie popieram, ale dla mnie jest klasę gorszy od Lewego, więc może przynajmniej Polak nie będzie miał konkurencji w przyszłym sezonie :D

Pep Guardiola nie lubi ludzi z dużym ego...Widać to było po pozbyciu się z Barcelony Samuela Eto' o i Zlatana Ibrahimovicia, widać w Bayernie, gdy niemal ,,na wylocie" z klubu jest skuteczny Mario Mandzukic. Mam wrażenie, że gdyby Pep wygrał w tym sezonie Ligę Mistrzów to powoli przygotowywałby klub do kolejnych pożegnań takich piłkarzy jak Franck Ribery czy Arjen Robben. Guardiola nie wykonał jednak planu na ten sezon w 100% i nie zaryzykuje raczej odstrzelenia kolejnej gwiazdy, choć Ribery swoją ostatnią wypowiedzią dał ku temu podstawy...

70800448856fb97a41e5eb.jpg

Lubię Mandzukica i nie zgadzam się z decyzją Pepa, ale nie mam zamiaru aż tak krytykować Pepa jak to robią niektórzy. Akurat Chorwat był ostatnio w bardzo słabej formie. Podobno też w tygodniu przez dwa dni nie trenował (nie wiem dlaczego). Pewnie dlatego Pep go nie bierze. Mniejsza o to, dla mnie o wiele ważniejsze jest to, że prawdopodobnie w pierwszym składzie zagra Pizarro. Claudio jest w bardzo dobrej formie i oby udowodnił, że zasługuje na nową umowę i pozostanie w Bayernie.

• Reputacja:   1

Jest to jeden z tych dni w którym Piłka Nożna jest ponad wszystko, dzisiaj bowiem Atletico walczy oto by zapisać się na zawsze do historii footballu. Bowiem w erze hiszpańskiej piłki zdominowanej przez dwa kluby, ten trzeci nagle się pojawia. Mimo sprzedania największej gwiazdy, z młodymi zawodnikami wchodzi z buta do finału ligi mistrzów, oraz gra w ostatnim meczu z ligi z Barceloną o mistrzostwo Hiszpanii. Coś niesamowitego, nie lubię szczerze mówią ani Realu ani Barcelony (Barcy szczególnie, Real jakoś znoszę :D ), a Atletico jest czymś co zmusza mnie do oglądnięcia ich meczów.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

Ja dziś mam podwójne emocje, wszak ostatnia kolejka Ligue1 i mecz o utrzymanie pomiędzy Sochaux a Evian, tym drugim wystarczy remis, ale w obecnej formie liczę na to, że Les Lionceaux rozniosą ten marny klubik bez tradycji :) Herve Renard to i tak cudotwórca, ale dziś, jeśli uda mu się pokonać Evian to długo nie posiedzi w drużynie fabryki Peugeota, albowiem lista potencjalnych, nowych pracodawców może być przeogromna ;) Do boju Sochaux, do boju Renard!

A co do Atletico, to mam jakieś dziwne wrażenie, że piłkarze z Madrytu będą kończyli mecz w 10, a wcześniej przeciwko nim będzie podyktowana jakaś jedenastka :twisted: :)

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

Co do Evian, to mam jakieś dziwne wrażenie, że będą kończyli mecz w 10, a wcześniej przeciwko nim będzie podyktowana jakaś jedenastka :twisted: :)

Fanem francuskiej ligi nie jestem, ale jakoś szkoda mi takich drużyn jak Sochaux czy HSV w Niemczach, dlatego życzę im utrzymania. Jeszcze w dodatku tak się złożyło, że grają z sąsiadem w tabeli, którego muszą pokonać. Oby, są na kuponie :D

A co do Atletico, to mam jakieś dziwne wrażenie, że piłkarze z Madrytu będą kończyli mecz w 10, a wcześniej przeciwko nim będzie podyktowana jakaś jedenastka

Bez kitu, też mam jakieś przeczucie, że oni tego nie skończą w jedenastkę i po licznych kontrowersjach Barcelona zostanie mistrzem.

Bez kitu, też mam jakieś przeczucie, że oni tego nie skończą w jedenastkę i po licznych kontrowersjach Barcelona zostanie mistrzem.

Bo w końcu tylko tak Barcelona potrafi wygrywać tytuły, czekam na filmiki z 2009 :)

Co do Evian, to mam jakieś dziwne wrażenie, że będą kończyli mecz w 10, a wcześniej przeciwko nim będzie podyktowana jakaś jedenastka :twisted: :)

Oby, liczę na to bardzo, chociaż powinni sobie poradzić bez tego. Miejsce ETG jest w lidze niżej, a, że sędziowie we Francji są na tak samo nieszczęsnym poziomie co w Hiszpanii to wszystko jest możliwe :)

Bo w końcu tylko tak Barcelona potrafi wygrywać tytuły, czekam na filmiki z 2009 :)

Dokładnie tak jest, miło, że ktoś się zgadza :)

Czyli rozpoczynając ten temat pod koniec 2010 roku byłeś kibicem złodziei i oszustów :)?

Jak to pod koniec 2010? Nie rozumiem.

Jeśli Atletico przegra Ligę, to zrobi to na własne życzenie. Mogli zdobyć tytuł już w poprzedniej kolejce. Widać, że brakuje im doświadczenia w radzeniu sobie z presją, bo pod względem fizycznym są najlepsi w tym sezonie. Niemniej czekam, aż ktoś przerwie dominacje Barcelony i Realu i zakończy te komentarze, że to jest nudna liga 2 zespołów.
Beniaminek 2014

990529556565f7712de17e.jpg

Jak to pod koniec 2010? Nie rozumiem.

Założyłeś ten temat w 2010 roku.

No to tłumaczyłem wiele razy, że się wiele zmieniło. Niechęć do Realu została, natomiast do Barcelony rosła z każdym rokiem, aż urosła do rozmiarów takich, że ciężko będzie mi jeszcze kiedykolwiek szanować ten klub.

Niemniej czekam, aż ktoś przerwie dominacje Barcelony i Realu i zakończy te komentarze, że to jest nudna liga 2 zespołów.

Nudna, nie nudna, kto co lubi, a jednak to hiszpańskie kluby zostawiają daleko w tyle kluby z innych europejskich lig.

• Reputacja:   42
  • Urządzenie:  Android

Śląsk Wrocław - Podbeskidzie Bielsko Biała 0-0

Marco Paixao przyznał niedawno, że Podbeskidzie Bielsko Biała nie zasługuję na grę w najwyższej klasie rozgrywkowej. Nie zgodzę się z portugalskim napastnikiem, ponieważ Podbeskidzie rzeczywiście nie ma w sobie zbyt wiele talentu piłkarskiego. Ma natomiast talent do...magii. Nigdy nie widziałem drużyny, która swoją boiskową mizerią potrafiłaby...zarazić drużynę rywali. Większość meczów ,,Górali" wygląda tak samo: niezależnie czy po drugiej stronie boiska biegają piłkarze kroczącej po drugie mistrzostwo z rzędu Legii Warszawa czy może ledwo wiążący koniec z końcem, niemal pogodzony ze spadkiem Widzew Łódź. Gdy na murawie spotyka się dwóch słabeuszy, wydarzyć może się wszystko. Suma szczęścia i pecha zazwyczaj wychodzi na zero, więc w ten oto sposób, ekipa z Bielska w sezonie 2014/2014 po raz czwarty z rzędu przystąpi do rozgrywek Ekstraklasy. Cel pozostanie zapewne niezmienny - utrzymanie. Mam jednak wrażenie, że tak jak Cracovii Kraków nie udało utrzymywać wiecznie, tak nie uda się i Podbeskidziu...

Śląsk Wrocław: Marian Kelemen 3 - Paweł Zieliński 3, Mariusz Pawelec 3, Juan Calahorro 3 (74. Przemysław Kaźmierczak bez oceny), Dudu Paraiba 3.5 - Tom Hateley 3 (65. Lukas Droppa 3), Dalibor Stevanovic 2.5, Flavio Paixao 2.5 (85. Robert Pich bez oceny), Sebastian Mila 3.5, Sylwester Patejuk 3.5 - Marco Paixao 2.5

Trener: Tadeusz Pawłowski 3

Podbeskidzie Bielsko Biała: Richard Zajac 3 - Tomasz Górkiewicz 2.5, Dariusz Pietrasiak 3.5, Błażej Telichowski 3.5, Adu Kwame 3.5 - Dariusz Łatka 2.5, Dariusz Kołodziej 2.5 (55. Piotr Malinowski 2), Maciej Iwański 3, Mateusz Stąporski 3 (65. Sebastian Bartlewski 2.5), Damian Chmiel 2.5 - Fabian Pawela 2.5 (86. Przemysław Pietruszka)

Trener: Leszek Ojrzyński 4

Sędzia: Szymon Marciniak 5

Gracz meczu: Sebastian Mila (Śląsk Wrocław)

70800448856fb97a41e5eb.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 047 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Haha
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...