Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pilka nożna - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Świetny mecz w Dortmundzie. Zobaczyć Polaka ładującego 4 (!) bramki Realowi - bezcenne. Szczerze sądziłem, że sytuacja z Goetze zaszkodzi Borussi i w konsekwencji udupią ten mecz, a oni wyszli naładowani i zmietli Real, jak wczoraj Bayern Barcelone. Real nie pokazał nic wielkiego i gdyby nie prezent od Hummelsa, znalibyśmy już skład finału. Tak mogą mieć jeszcze małe nadzieje na odrobienie strat, ale zaliczka BVB wydaje się być wystarczająca. Bundesliga 8:1 La Liga. :smile:
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)
  • Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• maly619

648

• Euz

359

• Bastian

325

• NalepRKO

272

Top użytkownicy w tym temacie

HA :D Co za radość. Szkoda, że nie mogłem oglądać tego meczu, ale już wyobrażam sobie reakcje mojego ojca (fan BVB). Zresztą, moje byłyby podobne, bo w końcu to Bundesliga.

Niewątpliwie to jest najlepszy sezon w historii Bundesligi. Aż szkoda, że Schalke odpadło tak głupio z Galatą, bo mogłoby byc jeszcze lepiej :D

Szok chyba jeszcze większy niż wczoraj, bo po Bayernie jeszcze spodziewałem się wygranej (ale nie w takich rozmiarach), a tutaj? Przed meczem stawiałem 1-1, a to i tak była opcja bardzo optymistyczna dla BVB. No i proszę, prawdopodobnie spełnia się mój wymarzony scenariusz, czyli Bayern vs BVB po uprzednim pokonaniu Barcy i Realu. CUDO!

Nie wiem co o tym meczu napisać. Moje serce krwawi, bo to był najgorszy Real od czasów pamiętnej manity... A z drugiej strony, gdzieś tam w głębi duszy cieszę się, że to Polak strzelił, aż cztery bramki słynnemu Realowi Madryt. Wierzę w remontadę, bo 4:1 to nie 4:0. I nie chodzi tu o jakąś złośliwą aluzję w kierunku Barcelony, ale o czystą matematykę. Na Santiago Bernabeu Real będzie musiał wznieść się na wyżyny swoich umiejętności, żeby cokolwiek ugrać. Kluczem do wygrania dwumeczu będą szybko strzelone bramki. Uda się, czy nie - na pewno spróbują, bo nie mają już nic do stracenia. A póki co graty dla niemieckich drużyn, które spacyfikowały te hiszpańskie. No i brawa dla Lewego, bo przeszedł do historii.

Co by nie mówić, wynik wczorajszego meczu zaskakuje. Kto by sie spodziewałże Borussia zdoła aż cztery razy pokonać Lopeza. Szczerze powiedziawszy jako drużynie kibicowałem Realowi, ale jak tu się nie cieszyć z czterech bramek strzelonych przez polaka na takim poziomie rozgrywek. W porównaniu z gra Lewego w reprezentacji a grą w klubie jest taka różnica, że w reprezentacji naszemu napastnikowi nie ma kto podawać. Rewanże zapowiadaja sie niezwykle ciekawie.

28054889252fa02dfba372.jpg

QPR oficjalnie spada z Premiership. Mając skład nawet na Ligę Europejską, żegnają się z najwyższą klasą rozgrywkową w fatalnym stylu, grając bez ambicji i wiary. Bosingwa, Park, Wright-Phillips, Jenas, Samba, Zamora, Green nie potrafili odnaleźć dawnej formy, ale przy pomocy młodszych zawodników (Fabio, Remy, Taarabt, Hoilett, Granero, Mbia) powinni utrzymać ten klub w lidze. Jeśli nawet Harry "Potter" Redknapp nie potrafił tego ogarnąć, to morale musiały być tam nieciekawe. Latem szykuje się u nich wielka wyprzedaż jak w marketach.

Natomiast w drugą stronę powędruje Cardiff City. Już zacieram ręce na derby Cardiff-Swansea.

"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

Jutro Borussia awans, w środę Barca awans.

Jakby Real chiał awansować o jutro musi ,,zapiąć'' poślady i wziąć się na BVB :). Królewscy na swoim stadionie królują, no ale zobaczymy jak będzie jutro. :D

3930159675357f7ecdcc03.jpg

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m5b62p9r3C1qlrbxgo1_r2_500.gif

To już bym obstawił awans Borussi i Bayernu, choć osobiście bardzo wierzę w remontade. Stawiam na 3:0 i hat-trick Cristiano :P

Istnieją jeszcze fani Barcelony, którzy wierzą w końcowy sukces? :D Bayern to nie frajerzy z Mediolanu, którzy lubią niszczyć takie przewagi. Dostali lekcje na Emirates, że nie wolno sobie odpuszczać nawet gdy awans ma się w kieszeni i nie popełnili już tego błędu w Turynie. Teraz nie zrobią tego na Camp Nou. Stawiam na 1-1, ew. 1-0 dla Barcelony.

Borussia również ma finał, chyba że Real im wbije gola na początku meczu, wtedy może być zajebiście ciekawie.

PS:

PH93 napisał/a:

Chcesz się założyć, że Barca wygra z bayernem?

Tylko w środę nie pisz, że wygrałeś :twisted:

Wiem, że odpadną. Raczej prowo to było, żeby się trochę tutaj fani Realu, Bayernu podenerwowali :twisted:

Wiem, że odpadną. Raczej prowo to było, żeby się trochę tutaj fani Realu, Bayernu podenerwowali :twisted:

Od razu znalazł się "wielki fan Bayernu" , który tak zna się na meczach "swojej" :shock: drużyny, że nie wie nawet gdzie odpuścili a gdzie nie :D

I was angry with my friend;

I told my wrath, my wrath did end.

I was angry with my foe:

I told it not, my wrath did grow.

Od razu znalazł się "wielki fan Bayernu" , który tak zna się na meczach "swojej" drużyny, że nie wie nawet gdzie odpuścili a gdzie nie

To była dopiero słaba prowokacja. Chyba wiadomo, że skoro przegrali z Arsenalem 0-2 i jest to ich jedyna porażka w tym roku - po prostu ich zlekceważyli, bo byli pewni awansu, tak?

Miażdży mnie te wasze pełne "humoru" i inteligjęncji podejście do moich postów. A ja ciągle czekam na zwyciestwo Barcelony :)

Chyba wiadomo, że skoro przegrali z Arsenalem 0-2

Ale gdzie była ta porażka " Wielki Kibicu Bayernu"? Bo ja wyraźnie zapytałem gdzie a nie kiedy i czy w ogóle. Skoro znasz wszystkie wyniki i wiesz jak grali to chyba powinieneś wiedzieć.

Miażdży mnie te wasze pełne "humoru" i inteligjęncji podejście do moich postów.

A jakie ma być podejście do postów kogoś kto uważa, że La Liga nie mieści się w 10 najlepszych lig świata, albo który wyżej ocenia naszą ekstraklasę.

Twierdzi, ze liga angielska jest najbardziej wyrównana a na 4 czy 5 kolejek przed końcem znamy już mistrza i spadkowicza, albo dla którego mecze ligi niemieckiej zakończone wynikami 9-2 czy 6-1 są dużo ciekawsze niż mecze La Liga 5-0 czy 6-0.

A i wyskakuje ze swoimi "potwierdzonymi info" o wynikach losowania.

A ja ciągle czekam na zwyciestwo Barcelony :)

Czekać to sobie możesz na zwycięstwo swojego zespołu w półfinale LM ( za rok najwcześniej - a nawet nie za rok jeśli dobrze pamiętam to raczej Twój klub nie ma na to szans ) .

Zapewne teraz lepiej się modliłeś o korzystne wyniki niż w zeszłym roku modląc się o porażkę Hiszpanii :D

I was angry with my friend;

I told my wrath, my wrath did end.

I was angry with my foe:

I told it not, my wrath did grow.

Ale gdzie była ta porażka " Wielki Kibicu Bayernu"? Bo ja wyraźnie zapytałem gdzie a nie kiedy i czy w ogóle. Skoro znasz wszystkie wyniki i wiesz jak grali to chyba powinieneś wiedzieć.

O czym ty teraz pieprzysz?

A jakie ma być podejście do postów kogoś kto uważa, że La Liga nie mieści się w 10 najlepszych lig świata, albo który wyżej ocenia naszą ekstraklasę.

Ekstraklasa dostarcza mi więcej humoru, rozrywki.

Twierdzi, ze liga angielska jest najbardziej wyrównana a na 4 czy 5 kolejek przed końcem znamy już mistrza i spadkowicza

Polecam najpierw zaznajomić się ze znaczeniem słowa wyrównana, a potem pieprzyć. W sumie chyba lubisz pieprzyć. Idąc Twoim tokiem myślenia polska liga jest najlepsza bo nadal nie znamy mistrza, a sezon temu kwestia mistrzostwa została rozstrzygnięta w ostatniej kolejce. POGRATULOWAĆ.

A i wyskakuje ze swoimi "potwierdzonymi info" o wynikach losowania.

Jesteś głupszy niż myślałem.

Czekać to sobie możesz na zwycięstwo swojego zespołu w półfinale LM ( za rok najwcześniej - a nawet nie za rok jeśli dobrze pamiętam to raczej Twój klub nie ma na to szans ) .

Riposta życia, mająca tak wiele wspólnego z prowadzoną dyskusja, że ja pierdole.

Zapewne teraz lepiej się modliłeś o korzystne wyniki niż w zeszłym roku modląc się o porażkę Hiszpanii

Ciężko się modlić o coś czego jest się pewnym.

No to do jutrzejszej remontady czy coś :wink:

Edytowane przez Sebu

Tylko w środę nie pisz, że wygrałeś

O Sebu się uaktywnił po 2 tygodniach - szkoda, że znowu o tym wspominasz bo tylko się pogrążasz i pokazujesz, że nie miałeś jaj się założyć mimo iż byłeś pewnym zwycięstwa Bayernu - bo byś dziś się z wygranej cieszył...no ale cóż.

Ekstraklasa dostarcza mi więcej humoru, rozrywki.

SEBU - Człowiek który ogląda futbol dla humoru i rozrywki.

Żeby nie było off - topu.

W Anglii urosła nam kolejna gwiazdka młodego pokolenia i to znów z pod belgijskiej flagi - Benteke bo o nim mowa pogrążył zespół Di Canio (dzięki czemu udowodnił, że jednak Włoch nie ma pojęcia o trenowaniu a jedynie o motywowaniu - taki włoski "Franek") a jego AV wygrała 6-1 co osobiście mnie smuci, bo Wigan już praktycznie nie ma szans na dogonienie klubu z Birmingham i tak mamy już 3 spadkowiczów : QPR, Reading i Wigan. :(

Edytowane przez PH93

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Lubię to
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 051 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 108 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 606 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 899 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Giero
      SmackDown w tym roku przeszło na format trzygodzinny. Początkowo spodziewano się, iż w czerwcu niebieska tygodniówka wróci do dwóch godzin. Miało to nastąpić 6 czerwca. Wygląda jednak na to, że nastąpiła korekta w tej kwestii. „PWInsider Elite” stwierdziło, iż ten ruch może zostać opóźniony i w czerwcu będziemy mieli jeszcze wydłużone odcinki. Trzeba mieć na uwadze, że ani od samego WWE, ani USA Network nie padł do tej pory komunikat w tej sprawie. Tymczasem „WrestleVotes” skupiło się na statusie Travisa Scotta w WWE. Wygląda na to, iż teraz zobaczymy go w akcji na Money in the Bank, 7 czerwca. Było to w planach organizacji jeszcze przed WrestleManią 41. Nie wiadomo jeszcze, co konkretnie Travis będzie robił, ale coraz więcej wskazuje na jakiś tag team match, gdzie będzie tworzył drużynę z mistrzem WWE Johnem Ceną.
    • Mr_Hardy
      Karta wygląda wyśmienicie. Nie mogę się doczekać aż obejrzę to PPV.
    • Kaczy316
      Oficjalnie WM 42 jednak nie w Nowym Orleanie, za to odbędzie się tam przyszłoroczne Money In The Bank, ponoć to część większego porozumienia, a przynajmniej tak mówi Sean Ross, szkoda, lubię WM w Nowym Orleanie, zawsze jest tam świetny klimat, znaczy mówiąc zawsze to mam na myśli dwie WM'ki, które tam się odbyły i ten klimat miały niesamowity mimo wszystko.
    • PpW
      Jak już wspominaliśmy, Ledwo Legalne 5 będzie końcem pewnej Ery i początkiem nowej, nowy porządek Ewenemntu da więc wyjątkową szansę tym, którzy nie mieli jeszcze tak wielu opcji żeby się pokazać, a jaki jest na to lepszy sposób niż 6 osobowe starcie z drabinami, o tytuł pretendenta do pasa mistrzowskiego PpW 🤯🔥 Na ostatniej gali Sambor, Wonder Haze i Sentinel wywalczyli sobie miejsce w tym starciu, ale jak możecie zauważyć brakuje tutaj jeszcze drugiej połowy zawodników 😵 Dlatego też oficjalnie ogłaszamy, że reszta meczy kwalifikacyjnych do 6 Man Ladder No.1 Contender Matchu odbędzie się już 4 i 5 Czerwca na Mystic Festival w Gdańsku! 🤟🐙 @festivalmystic Kto rozpocznie nową Erę Ewenemntu z największą okazją w swojej dotychczasowej karierze? Zobaczymy już 7 Czerwca na gali Ledwo Legalne 5! 🔥🔥🔥 Bilety dostępne na stage34 i ppw-ewenement.pl 🎟 Przeczytaj na fanpage.
    • CzaQ
      Jako córka Iron Mana z Marvela ma chody  Chociaż może nie ma chodów jeśli rozjebała nogę
  • Dodaj nową pozycję...