Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pilka nożna - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   2
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

To ja u was nie widzę argumentów. Klepią czyli jest nudno to jedyny wasz. A rywale grają świetnie tylko im nie wychodzi tak mam to rozumieć?

...Nie? Przyjmij do wiadomości to, że nie każdemu musi podobać się gra Hiszpanii i JUŻ. To o tym, że rywale grają świetnie tylko im nie wychodzi, to pozostawię bez komentarza, bo trochę mnie ta interpretacja rozśmieszyła.

Skończcie już z tymi kłótniami o Hiszpanów, bo już bardziej rzygam tymi kłótniami niż samą Hiszpanią (taki ciekawy mecz, że siedzę na forum, Maciej Iwański pozdrawia) jedyne co widzę to właśnie to albo posta, którego zrozumieć nie mogę.

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• maly619

648

• Euz

359

• Bastian

325

• NalepRKO

272

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Przyjmij do wiadomości to, że nie każdemu musi podobać się gra Hiszpanii i JUŻ.

O ile dobrze wiem, gra się dla kibiców i piłka powinna być grą sprawiającą przyjemność głównie im, zaś tak jak mówili moi poprzednicy większość meczu spędzona na klepaniu piłką w środku to komedia, nie gra.

A Hiszpania dziś gra żałośnie - nie może powstrzymać, nie może się przedrzeć, fauluje bo nie mają w tej chwili żadnych innych argumentów.

No nie. Po meczu z Włochami byłem pewien, że teraz Hiszpania nie będzie miała takiego szczęścia i odpadnie...

Znowu się im udało. No trudno. Teraz nadzieja w Niemcach. Ewentualnie we Włochach i rewanż za grupę.

Podsumowując dzisiejszy mecz. Można przepisać opinię o poprzednich meczach Espanii.

48798430952f294e69c1e4.jpg

Brak mi słów. 2 strzały w światło bramki przez 120 min i finał... Błagawa Italia wygrajcie jutro.

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

Smutno mi. Ot, z kibicowskiego punktu widzenia - smutno. W przekroju całego meczu Portugalia dla mnie zrobiła więcej i powinni awansować. Hiszpanie wczołguje się do tego finału, ale mam nadzieję, że limit szczęścia (pamiętacie bramkę Iniesty w meczu z Holandią na MŚ?) na wielkich imprezach im się wyczerpał i znajdą swojego pogromcę. Jutro pierwszy raz w życiu będę kibicował Niemcom, bo oni są dla mnie większym pewniakiem na mecz z Hiszpanią. Mam dosyć słabego futbolu Hiszpanów ze sztucznym budowaniem swojej siły - kiedy klepią piłkę przez długie minuty, ale nic z tego nie mają. Edytowane przez demku
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

11985408557829e91eb351.jpg

Boże Ramos, bambaryło, wtedy miałeś strzelić a dzisiaj nie, a Ty żeś to odwrotnie zrozumiał :(

Nie przesadza, PiteroNGW. Hiszpania była pod niezłym pressingiem i w przeciwieństwie do Francji, która pozwalała Hiszpanii grać przy swoim polu karnym, tak tutaj było dużo więcej szybkiej gry. Obie drużyny miały swoje "5 minut" - Portugalia zwłaszcza w regulaminowym czasie gry, Hiszpania w tym doliczonym. Każdy miał szanse strzelić bramkę, skończyło się na karnych, a tutaj to kwestia szczęścia, losu i zimnej krwi.

Z wygranej Hiszpanii się cieszę, ale jeżeli w finale będzie mecz z Niemcami - może być ciężko, zwłaszcza jak drużyna Bosque będzie grać jak dziś to w finale nie mieliby za dużych szans. Liczę na 3 złoto z rzędu, a później może i 4 - chociaż to może być już cięższe. ;)

Mozemy hejtowac Hiszpanie ile wlezie, za jej nudną gre która sprawia ze chce nam sie spac, ale Chelsea tez miala swój styl który nie podobał sie kazdemu i udało im sie wygrac. Hiszpania ma swój i dzięki niemu jest w wielkim finale po raz trzeci z rzędu!! Nie musi się nam to podobac,ale jest to skuteczne.

No to się wkurzylem. Portugalczycy pokazali dzisiaj fajną piłkę i stworzyli z Hiszpanią świetne widowisko, mimo tego, iż nie padła żadna bramka. Szkoda mi ich, szkoda mi trochę Ronaldo, mógł jako pierwszy strzelać. No cóż. Teraz mam nadzieję, że zwyciężą albo Włosi, albo Niemcy.

Nikt nie mówi, że to nie jest skuteczne. Oczy bolą po prostu i zbiera na wymioty :)

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

Może i nudne, ale skuteczne - pokazali to w meczu z Francją. Nie jest to Hiszpania z MŚ, ale nie zapominajmy, że brakuje im paru kluczowych zawodników. Puyol czy Villa. Ten drugi potrafił strzelić. Nie każdemu się podoba tegoroczna Hiszpania, ale mam nadzieje, że na nadchodzących MŚ będą grali jak wcześniej. :)

Ludzie, jak do cholery drużyna, która w ciągu 120 minut oddaje 2 celne strzały na bramkę awansuje do finału kosztem zajebiście grającej dziś Portugalii, choć CR'owi znowu nie poszło to nie było tak źle... Liczę na Italię jutro, że dadzą piękny koncert Szwabom. Antyfutbol się rozpowszechnia...

PS. Ciekawe ile hejtów pójdzie na wyzywających Hiszpanie..

W finale bedzie tak samo, chyba ze Włosi, albo Niemcy sprawią ze Hiszpania bedzie musiała długoo gonić wynik, wtedy będzie ciekawsze widowisko przynajmniej moim zdaniem.

Z tego co pamiętam to Portugalia pomimo niezłego meczu oddała właśnie 2 celne strzały, Hiszpania o dwa lub trzy więcej, także argument nietrafiony, wielki. :)

• Urządzenie:  Windows

90 minut kiepskie. Nawet ja, fan Hiszpanii, muszę to przyznać. Kopanina w środku pola, kilka nieudolnych kontr Portugalii, i tyle. Mądrze zagrali Selecaos w pomocy, Xavi został dziś wyeliminowany z gry. Żal było patrzeć na ten, było nie było, półfinał EURO. W dogrywce wreszcie zaczęło to wyglądać tak, jak powinno. Hiszpania rozklepała Portugali w ostatnich 30 minutach, szkoda szansy Iniesty - de facto jedynej setki w tym meczu. Brawa dla Sergio Ramosa - nie lubię go, ale jedenastkę wykonał po profesorsku.

Co do Krysi - miał swoje okazje, ale jak to bywa w meczach o najwyższą stawkę - zawiódł. Nie wiem, co sprawiło, że zmarnował kontrę w 90 minucie - zmęczenie? Czy może chciał sam, na siłę, zbawić drużynę, dać jej awans do finału i podbudować swoje ego marzące o Złotej Piłce? Na to drugie wskazuje reakcja po karnych - nie tyle zły z powodu porażki drużyny, co wkurwiony, że nie miał swojego, decydującego o awansie, karnego.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: NJPW Best Of The Super Junior 32 - Dzień 10 Data: 25.05.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Nagoya, Aichi, Japan Arena: Nagoya International Conference Hall Exhibition Hall 2 Publiczność: 1.404 Platforma: TV Asahi Video Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Giero
      Za nami kolejna odsłona WWE Saturday Night’s Main Event na NBC. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych wydarzeń z tego show. Na otwarcie Seth Rollins i Bron Breakker pokonali CM Punka i Samiego Zayna. Nie odbyło się jednak bez pomocy… a dokładniej ingerencji Bronsona Reeda, który powrócił i dołączył do grupy Rollinsa. Po walce jeszcze atakowali CM Punka. Zelina Vega obroniła Women’s United States Championship w starciu z Chelsea Green, mimo prób ingerencji The Secret Hervice. WWE potwierdziło walkę El Hijo Del Vikingo z Chadem Gable’em na Worlds Collide. Dostaliśmy także ogłoszenie gal na lipiec. W jeden weekend odbędą się Great American Bash, Saturday Night’s Main Event… i powracające show z udziałem wyłącznie kobiet – Evolution. John Cena pokonał R-Trutha, a po walce jeszcze go zaatakował. Co ciekawe, tuż po Cena skonfrontował się na zapleczu… z World Heavyweight Championem Jeyem Uso. John zasugerował, że Uso ma na sobie sporo presji, bo dla WWE fatalnym scenariuszem byłoby, gdyby mistrzami byli… Cena i YouTuber – Logan Paul. Damian Priest pokonał Drew McIntyre’a w Steel Cage Matchu. W main evencie Jey Uso pokonał Logana Paula i obronił World Heavyweight Championship. Jeya zaatakował… mistrz WWE – John Cena, próbując pomóc Loganowi. Z odsieczą jednak przybył powracający Cody Rhodes. Co więcej, po walce Cody ogłosił, że na Money in the Bank dojdzie do tag team matchu: John Cena i Logan Paul vs Cody Rhodes i Jey Uso. Cały epizod: Skrót:
    • MattDevitto
      Miałem nie oglądać, bo dzisiaj nie mam za bardzo czasu, ale wygląda obiecująco
    • Kaczy316
      Nie zrobiłem żadnych predykcji ani nic, ale brak czasu zrobił swoje i zwyczajnie zapomniałem też przez większość dnia xD, ale no zobaczmy jak wyszło to Saturday Night's Main Event!   1.Seth Rollins & Bron Breakker vs CM Punk & Sami Zayn, Tag Team Match Kurde no zaczynamy mocno z grubej rury, chyba walka na którą najbardziej czekam i jest ona w openerze, mówiąc wprost ciężko tutaj mi przewidzieć kto to wygra, bo może trochę rzeczy się wydarzyć, Seth i Bron raczej nie powinni przegrywać swojego pojedynku, a z drugiej strony Punk też nie powinien teraz przegrywać, ale no jest tutaj Sami Zayn do przypięcia, a może Sami tutaj turnie? Nie chciałbym, ale też słyszałem takie spekulacje, niemniej jednak liczę na bardzo dobry pojedynek, tacy zawodnicy powinni mi to zapewnić, przed walką oficjalną jeszcze mamy lekki brawl. Lekko ponad 13 minut pięknego pojedynku i świetnego openeru, dodać pół minuty brawlu z przed oficjalnego rozpoczęcia to ponad 13,5 minuty świetnego pojedynku i na sam koniec dostajemy powrót Bronsona Reeda, który pomaga Sethowi i Breakkerowi! Dzięki czemu stajnia Rollinsa odnosi pierwsze zwycięstwo! Oj tak tego to się nie spodziewałem mówiąc wprost, kompletnie zapomniałem o nim, ale też nie myślałem, że po tym co zrobił Sethowi przed kontuzją to nagle do niego dołączy, niemniej jednak stajnia się buduję i wygląda mocno! Mega dobry pojedynek, nie było żadnej przerwy w walce, cały czas akcja, to mi się podoba!   2.Zelina Vega vs Chelsea Green, Women's United States Championship Singles Match Meh walka, która nigdy już nie powinna się odbyć, ale niech będzie, zobaczmy co Panie wykręcą. Zelina botch 619 xDDD. No i walka dostała dokładnie tyle ile powinna lekko ponad 5 minut, nie widziałem sensu umieszczania tutaj tej walki, nawet nie ma co się rozpisywać można spokojnie skipnąć, nie była to bardzo zła walka czy coś, ale totalnie zbędna.   Ulala zapowiedź walki na Worlds Collide Gigachad vs El Hijo Del Vikingo to będzie świetna walka, trzeba obejrzeć. Ulala zapowiedź kolejnego Saturday Night's Main Event oraz Evolution! Kolejno 12 i 13 Lipca, będzie co oglądać!   3.John Cena vs R-Truth, Singles Match Oj tak kolejny pojedynek, który może być ciekawy, to comedy match raczej będzie, chętnie go zobaczę! Truth wchodzi przy Theme Songu Ceny i w jego koszulce, ogólnie w jego gearze xDDD, no tak jak myślałem, leci pod komedie i o to chodzi, tak to miało od początku wyglądać, to mi się podoba, Cena wkurzony atakuję Trutha jeszcze przed walką! Ale tak jak się spodziewałem kiedy ujawnili plakat tej gali to będzie starcie dwóch twarzy Johna i faktycznie nam to dali xDDD. Prawie 4,5 minuty pojedynku comedy matchu no co tu dużo mówić, spodziewałem się takiej walki i nie jest to wielki minus, chociaż można było z tego więcej śmiechu wycisnąć, fajna końcówka, spodziewałem się, że Cena po oddaniu pasa zarąbie Low Blowa xD, a po walce cyk jeszcze to uderzenie tytułem czyli jego nowy finisher, ja się dobrze bawiłem na tej walce i wiedziałem, że tak to może wyglądać.   Cena i Jey na backu no nieee, Oni naprawdę idą w to, oni idą w ten Six Man Tag Team Match na Money In The Bank xDDD Cena, Travis i Logan vs Cody i The Usos ewidentnie xDDDD.   4.Drew McIntyre vs Damian Priest, Steel Cage Match Dobra została nam niecała godzina gali i dwie walki, a to może być showstealer, zobaczmy jak wyjdzie, ale liczę, że dobrze i ciekawi mnie czy to ostatnia walka czy dostaniemy jeszcze starcie tej dwójki na np. Money In The Bank lub Night Of Champions, w sumie ja bym już zakończył ten feud i posłał Drew na główny tytuł, chociaż nie zdziwię się jak czekają z tym dopiero do SummerSlam i tak może być, ale walka powinna oddać. Tutaj też jeszcze przed walką mamy atak i to Drew na Priesta. Prawie 12,5 minuty walki no z tym atakiem przed walką to prawie 13 minut walki i to bardzo dobrej walki kurde, aż nie wiem, który pojedynek mi bardziej pasował, zarówno opener jak i ten Steel Cage to były bardzo dobre pojedynki, ale mówiąc wprost chyba opener u mnie lekko wygrał, ogólnie Street Fight z WM mi się bardziej podobał, ale ten Steel Cage też był super, Priest wygrywa po Con Chair To po którym Drew leżał jakby był martwy, pięknie to wyglądało, a Priest spokojnie sobie wyszedł z klatki, dobra czyli to raczej jeszcze nie koniec tej rywalizacji raczej, czuję Priesta w Ladder Matchu o walizkę i powracającego Drew, który zrzuca go z drabiny oj tak, ale zobaczymy, pojedynek bardzo dobry.   5.Jey Uso vs Logan Paul, World Heavyweight Championship Singles Match No i pora na ostatni pojedynek dzisiejszego wieczoru! Walka o tytuł Wagi Ciężkiej pomiędzy Jeyem i Loganem, to powinna być naprawdę dobra walka, więc lecimy z tym! Jey raczej na spokojnie tutaj obroni. No oficjalnie walka trwała prawie 10 minut i była też bardzo dobra, ale jak dla mnie za krótka, w sensie main event i walka o główny tytuł powinna trwać raczej dłużej, a tutaj no dostaliśmy jak dla mnie dość krótki pojedynek, ale no jest jak jest pojedynek też był bardzo fajny i przyjemny, ale dalej chyba zostaję przy tym, że opener był najlepszym pojedynkiem, chociaż zarówno opener jak i Steel Cage i main event były na bardzo zbliżonym poziomie, ale coś wybrać trzeba, pod koniec walki Cena wyciągnął sędziego z ringu i zaatakował Jeya, ale CODY RHODES IS BACK! Oj tak Cody uratuj nas przed rujnowaniem wrestlingu! No i po cały zamieszaniu Jey wygrywa pojedynek, ciekawy zamysł, myślałem, że nie zdecydują się tutaj na powrót Kodeusza, ale jednak i dobrze to wyszło, czy po walce Cody zapowiedział Tag Team Match na Money In The Bank? Czyli jednak zwykły Tag Team i nie Six Man? No to już lepiej brzmi, ale przez te 2 tygodnie może się jeszcze trochę zmienić, chociaż liczę, że jednak zostaną przy zwykłym Tag Team Matchu.   Match Of The Night: 1.Seth Rollins & Bron Breakker vs CM Punk & Sami Zayn, Tag Team Match   Plusy: Opener i powrót Bronsona Reeda John Cena vs R-Truth Steel Cage Match Main event i powrót Cody'ego Rhodesa!   Neutral: Women's United States Championship Match   Podsumowanie: Mówiąc wprost to większych minusów tej gali nie widziałem, chyba, że walkę o tytuł Women's United States zaliczy do minusów co by mnie nie zdziwiło, dla mnie to zła walka nie była, jednak po prostu zbędna na takim evencie, dodana na szybko i widać, że rozpisana też na szybko, aby coś było, na reszcie pojedynków bawiłem się bardzo dobrze, poziom typowy dla Saturday Night's Main Event, nawet trochę wyżej, bo dostaliśmy powroty Bronsona i Rhodesa, ja jestem zadowolony z gali i jak ktoś chcę obejrzeć samą akcję ringową to może ograniczyć się do openera, Steel Cage Matchu i main eventu, ale ja jestem zadowolony z całego eventu, spoko wyszedł.
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Speed #75 Data: 23.05.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Savannah, Georgia, USA Arena: Enmarket Arena Publiczność: 6.792 Format: Taped Data emisji: 28.05.2025 Platforma: X Komentarz: Corey Graves Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  • Dodaj nową pozycję...