Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pilka nożna - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Mimo że jestem fanem Wisły i, już w troche mniejszym stopniu Realu, w sobotę jestem wielkim fanem Manchesteru i jestem całym sercem za porażką ekipy FC Uefa Barcelona. Mam nadzieje, że zwycięży żelazna taktyka i dobry futbol drużyny Fergusona. Płaczki na plan filmowy, a później po Złotą Malinę.
  • Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• maly619

648

• Euz

359

• Bastian

325

• NalepRKO

272

Top użytkownicy w tym temacie

Dzisiaj w Przeglądzie Sportowym ukazał się dodatek o finale LM poświęcony 16 stronom , osobiście zapoznałem się z lekturą i polecam bo warto kupić :)

9826323954e258690f3a7f.jpg

Na przestrzeni ostatnich wydarzeń związanych z zamykaniem stadionów, nie sposób nie wspomnieć tutaj o inicjatywie polskich kibiców na emigracji, którzy dziś wywiesili taki oto transparent przed wejściem na Wembley:

http://i51.tinypic.com/20t5rmb.jpg

Jeszcze lepszy rozdźwięk byłby, gdyby pojawił się drugi transparent w języku angielskim, zawsze szersze grono zainteresowałoby się sytuacją. Ale i tak - brawa za pomysł, zdecydowanie lepsza opcja, aniżeli brak dopingu na stadionach.

Mimo że jestem fanem Wisły i, już w troche mniejszym stopniu Realu, w sobotę jestem wielkim fanem Manchesteru i jestem całym sercem za porażką ekipy FC Uefa Barcelona. Mam nadzieje, że zwycięży żelazna taktyka i dobry futbol drużyny Fergusona. Płaczki na plan filmowy, a później po Złotą Malinę.

Ja odwrotnie, jestem fanem Lecha i w ogromnym stopniu Barcelony. Uważam, że Barca finał wygra 3-1 po golach:

2 Messi

Iniesta

dla MU:

Valencia

13699509474e11ce9dc6018.jpg

• Styl:  Jasny

Już tylko godziny dzielą nas od finału Ligi Mistrzów. Mnie najbardziej ciekawi, czy Ferguson zdecyduje się wystawić Giggsa. Ktoś już wyżej wspominał, że w Anglii wybuchnęła afera rozporkowa z udziałem Walijczyka, akurat przed najważniejszym meczem sezonu :roll: Giggs niczym Hogan na stare lata zdecydował się na skok w bok, po nim tego bym się nie spodziewał. Ferguson może nie ryzykować i wystawić w środku Scholesa z Carrickiem.

Według mnie kluczową rolę w mecz mogą odegrać rezerwowi, których drużyna z Anglii ma lepszych.

"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

Manchester 1-1 Barsa !

Początek ładnie się zapowiadał, atakował Manchester cisnął i nagle spompowali się. Barsa przejęła inicjatywę i zaczęła grać swój antyfutbol.Brawo dla Rooneya, ładna brameczka. Teraz niech Diabły strzelą na 2-1 i będę szczęśliwy ! Ogólnie nie podoba mi się praca sędziego, starcie bar w bar, Messi pada i musi być faul, masakra. Glory Glory .....

Manchester 1-1 Barsa !

Początek ładnie się zapowiadał, atakował Manchester cisnął i nagle spompowali się. Barsa przejęła inicjatywę i zaczęła grać swój antyfutbol.Brawo dla Rooneya, ładna brameczka. Teraz niech Diabły strzelą na 2-1 i będę szczęśliwy ! Ogólnie nie podoba mi się praca sędziego, starcie bar w bar, Messi pada i musi być faul, masakra. Glory Glory .....

Nie podoba Ci się praca sędziego? Ahaa... No rzeczywiście 1932429 fauli dla Barcelony :) A o ręce Evry nie wspomnę. W sumie cieszę się ze nie gwizdnął tego bo by znowu było sranie w gacie. Macie te swoje teorie spiskowe znafffcy.

Mecz sam w sobie dobry. Mało fauli,sędzia nie przeszkadza. Barca gra ładnie, poza początkiem który był nerwowy. Nawet jak Barca strzeli na 2:1 to trzeba być skupionym na 100% bo Manchester zawsze gra do końca i potrafi jedną akcją przesądzić o wyniku. No nic. Zaczynamy drugą połowę. Niech wygra lepszy!

I hear voices in my head

They council me

They understand

They talk to me

291490854c7c1467c308c.gif

Pierwsze dziesięć minut zdecydowanie dla Manchesteru, piłkarze Barcelony gubili się, a po przejęciu piłki natychmiast ją tracili. Następne dwadzieścia minut - nuda. Antyfutbol i tyle, podawanie piłki na swojej połowie, od czasu do czasu zagrożenie dla bramki ManU. Po strzeleniu gola (po ładnej akcji), nieźle się zdenerwowałem, na całe szczęście świetna akcja Manchesteru, Rooney i 1-1.

Teraz czekać na druga..

Świetny mecz Barcy myślałem że tylko ManU może ją pokonać jednak się myliłem, szkoda że nie gra Owen i tak Ferguson nie ma nic do stracienia ;/

"...And Well, Well, Well. It is I, the Quintessential Stud Muffin... Joel..." -Extreme Wrestling Championship FOREVER

*CHRIS BENOIT 1967-2007*

16459104054f6a4155d2b46.jpg

Pozostaje mi jedynie pogratulować Barcelonie, bo w tej drugiej połowie zagrali dwa razy lepiej od Manchesteru, po drugim golu straciłem jakiekolwiek nadzieję na końcowy sukces. ManU to nie Liverpool, takiej straty już nie mogli odrobić, szczególnie tak beznadziejną grą. Kibicować katalończykom oczywiście nie zamierzam, zastanawiam się tylko kto może ich pokonać...

Po tym meczu stwierdzam że Barcelona będzie pierwszą drużyną która obroni LM , nie ma na nich mocnych

"...And Well, Well, Well. It is I, the Quintessential Stud Muffin... Joel..." -Extreme Wrestling Championship FOREVER

*CHRIS BENOIT 1967-2007*

16459104054f6a4155d2b46.jpg

• Styl:  Jasny

To był koszmar, totalna dominacja Barcelony. Jeszcze początek napalał optymizmem. United grali wysoko pressingiem, ale Barca z minuty na minutę zyskiwała przewagę. Totalna dominacja w drugiej połowie, robili co chcieli. United tylko jeden strzał w światło bramki i gol, na dodatek po spalonym. Zaprezentowali się gorzej niż dwa lata temu. Kompletny brak pomysłu, jak tą Barcelone pokonać. Szkoda, że Nani nie grał od początku, autor 18 asyst w lidze. Jestem mega rozczarowany. Pozostaje pogratulować Barcelonie, bo są najlepsi...
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

Ech przez Kilka tygodni czytałem tu o tym jaki To MANU jest dobry i jakie ma szanse by wygrać z tymi "aktorami" nie wtrącałem się bo i po co ... żeby mnie przekrzyczeli? .Teraz proszę o listę wpisów przez tych użytkowników z takim oto tekstem

"Barcelona jednak jest najlepsza-a ja się myliłem" :twisted:

Czekam na posty o aktorstwie

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Prowokowanie nie ma w tym momencie sensu, panie PH93. Raczej nie aktorzyli w tym meczu, grali czysto, grali pięknie i każdy jest wstanie to przyznać.

Nie wiem kto może ich teraz pokonać. Moim takim wymarzonym 'storylinem' jest zdominowanie całkowicie europy, aż za dwa lata polegną mojej ulubionej drużynie - Liverpoolowi, ale narazie trzeba pozostawić to w strefie marzeń, póki Gerrard i spółka nie grają nawet w Lidze Europejskiej.

Czekam na posty o aktorstwie

Fakt, że wygrali nie zmienia tego, że są (byli?) aktorami. Zacytuję tutaj nawet samego siebie:

Nie odbierając oczywiście piłkarzom Guardioli talentu piłkarskiego i tego, że potrafią wygrać z każdym.

Brawo dla Katalończyków za to, że wygrali bez zbędnego aktorstwa i bez sędziego jak to miało miejsce w meczu z Realem. Odjechali wszystkim innym klubom i rzeczywiście są w tej chwili najlepsi (gorzej, że od nowego sezonu znowu nie będzie końca o jej zajebistości i spuszczania się wszystkich dziennikarzy nad Messim), ale nie napiszę, że się myliłem, bo się nie myliłem. Nawet jako fan United nie upatrywałem jakiś ogromnych szans w tym finale (powiedzmy sobie szczerze, Barca była faworytem wszystkich jeszcze przed rozpoczęciem tego sezonu).

Brawa ode mnie. Mówi się trudno i żyje się dalej. Jedno jest pewne - kiedyś ta dominacja się skończy, a kibice będą tylko czekać jaki zespół będzie w stanie ją przerwać.

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

„W krainie ślepców jednooki jest królem.”

899277064ec56dc584330.jpg