Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pilka nożna - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Za nami czwarta kolejka piłkarskiej Ligi Mistrzów.Było ciekawie. :)

W grupie A Tottenham pokonali obrońców tytułu 3:1.Anglicy zdecydowanie byli lepsi i bez jakikolwiek wątpliwości zasłużyli na trzy oczka.Znów na lewej stronie szalał Bale.Gość jest niesamowity.Rozegrał świetne spotkanie,mimo że nie zdobył bramki.

Barca znów traci punkty.Katalończycy nie mieli szczęścia.Było kilka słupków.Jednak to ich nie usprawiedliwia.Taka drużyna jak FC Barcelona powinna wygrywać.

W najciekawiej zapowiadającym się meczu:AC Milan kontra Real padł remis 2:2.

Hiszpanie przez większość czasy przeważali,jednak marnowali okazje do strzelenia goli.

Wejście smoka zrobił Inzaghi.Zdobył dwie bramki.Druga była ze spalonego.Sędzia nie zauważył.

Zobaczymy jak dzisiaj Lech zagra z City.Pewnie będzie pełny stadion.Oczekuję porządnego meczu z emocjami.

:)

21413621404d57aa3f81990.jpg

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• maly619

648

• Euz

359

• Bastian

325

• NalepRKO

272

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Przyjemna kolejka LM. Fajnie, że Pippo pobił rekord Raula, szkoda, że obrona zaspała, bo ta noc miała całkowicie należeć do niego. Jak na razie duże wrażenie robi na mnie Kopenhaga, która tym razem urwała punkty Barcelonie(inna sprawa, że Barca w LM gra po prostu słabo i chyba żałują, że nie mają teraz takiego napastnika jak Ibra). Pewnie wygrał Bayern, pewnie Manchester i pewnie Chelsea i każda z tych drużyn będzie się liczyć w tym sezonie. Zawiódł Inter, który bez wzmocnień jest o wiele łatwiejszy do rozpracowania i widać to od pierwszych meczów tego sezonu. Natomiast niedoszły rywal Lecha, czyli Żilina gra po prostu tragicznie, a wczoraj całkowicie ośmieszyła się u siebie z Marsylią.

Dzisiaj Lech z nowym trenerem powinien dostać tak z 4:0 żeby zarząd wiedział, że zrobili olbrzymi błąd zwalniając Zielińskiego, a w jego miejsce sprowadzając Bakero...Paranoja...

15974308365193fac7b7921.jpg

Co do wczorajszego meczu Milanu z Realem.

Na pewno dobry, szybki mecz nie brakowało okazji. Szczególnie mogła podobać się gra Di Marii i Khediry, ten pierwszy zagrał to co do niego należało minął, popatrzył odegrał i tak właśnie padła pierwsza bramka dla królewskich, co do khediry dużo odbiorów piłki, wygrane pojedynki główkowe spełniał swoją rolę bardzo dobrze. Rozśmieszył mnie jeden incydent z Ronaldo mianowicie dostał on piłką w klatkę piersiową po czym symulował przeogromny ból nosa :roll: no cóż takie czasy, że zawodnik udziela się więcej w aktorstwo zamiast patrzeć gry. Teraz co do gry Milanu... Naprawdę pierwsza połowa świetnej gry Pato, również doskonałe podanie Ronaldinho w kierunku Ibrahimovica który miał wyśmienitą okazję na otwarcie meczu. Jednak jak się później okazało w grę musiała wejść niezawodny Filippo Izaghi. Pipo po wejściu zdobył dwie bramki i dał Milanowi prowadzenie, szyki włochom popsuł rezerwowy królewskich Pedro Leon i ustalił wynik na 2:2.

Lech niespodziewanie wygrał z City.I to aż 3:1.Jest wg mnie sensacja.

Manchester ma takich zawodników.Teoretycznie powinni zniszczyć Poznaniaków.

Ogólnie mecz nie za bardzo mi się podobał.Nie było zbyt wiele okazji stuprocentowych.

Spotkanie na pewno upiększył wspaniały gol Możdżenia.Cudowna bramka.

:-)

Naprawdę pierwsza połowa świetnej gry Pato

Akurat Pato mimo tego, że był aktywny to nie pograł sobie przy świetnie dysponowanym Pepe :)

Mecz taki sobie, gra Lecha mnie specjalnie nie ujęła pod wodzą Bakero. Po prostu, zrządzenie przypadku oraz przypadkowe sytuacje doprowadziły do tego, że Lech wygrał. Mimo wszystko gratulacje (pomimo faktu, że jestem kibicem Warty Poznań :) dla ekipy Bakero. Pewnie i tak wiele takich momentów za jego rządów nie będzie.

Ok - to wszystko na razie. Może Jinheung Taewang coś więcej później dopisze z którym i kilku kumplami oglądaliśmy razem mecz. Na razie jestem wstawiony. Lucha Libre 4Ever! :D

Edytowane przez RVD
"Jesteś niebem obserwującym chmury. A wydarzenia, ludzie, sytuacje, to obłoki, które po nim przepływają. Tylko przepływają. Dlatego nie próbuj ich zatrzymać, bo na pewno odpłyną wcześniej, czy później. Gdy przytrafia Ci się coś pięknego albo bolesnego, powinieneś zrobić krok, odstąpić od siebie i popatrzeć z dystansu. Ludzie, których kochasz, to właśnie takie chmury. Są na Twoim niebie dłużej lub krócej, ale nigdy na zawsze"

Akurat Pato mimo tego, że był aktywny to nie pograł sobie przy świetnie dysponowanym Pepe :)

Może i Pepe grał dobrze,ale to przez jego błąd padła bramka dla Milanistów.

Odpowiedź ta była dot. pierwszej odsłony gry :P

Odpowiedź ta była dot. pierwszej odsłony gry :P

A no chyba,że tak.Zgadza się.Portugalski defensor w pierwszej połowie grał dobrze.

Lech mnie zadziwil!! powiem wiecej, jestem w ciezkim szoku!

Nie grali nadzwyczajnie, a Citizens zagrali duzo ponizej swoich mozliwosci, ale co by nie gadac wygrac 3:1 z 1 z lepszych, a na pewno najbogatszych druzyn najlepszej ligi swiata to jest wyczyn

Gratulacje dla Lecha

Trzeba powiedzieć otwarcie, gra lecha w niektórych momentach nie wyglądała zbyt dobrze, i gdyby nie szczęście przegrana byłaby blisko. pierwsza połowa lepsza od drugiej, bardzo fajny gol injaca który swój występ może zaliczyć do udanych. również trzeba pochwalić peszke za waleczność i parę dobrych akcji. teraz moje zarzuty, słaba druga połowa bramki praktycznie znikąd, można było zauważyc jakie krycie wystąpiło po rzucie rożnym kiedy to city zdobyło bramkę. gdyby nie jakże szczęśliwa bramka arboledy nie było by zwycięstwa, gol zdobyty przez mozdzenia jest wyłącznie oznaka słabości mc. jezeli druzyna poddaje sie po straconym golu w 86 minucie, to ta druzyna jest dla mnie slaba.

Tottenham przegrał z Boltonem 4:2.Ten wynik to dość duża niespodzianka.

Bardzo nierówno grają Koguty.Kilka dni temu pokonują mistrzów Europu,a tu tak dają ciała w spotkaniu z przeciętnym zespołem.

ZL wygrało z Widzewem 1:0.Pierwszą połowę Lubinianie zagrali dobrze.W grugiej częsci gry nie było już tak kolorowo.Pięknym trafieniem popisał się Plizga,który moim zdaniem był najlepszym graczem meczu.

wg mnie meczem dnia było zdecydowanie spotkanie Bolton - Tottenham. nie spodziewałem się tylu bramek, i to wielu naprawdę przedniej urody. polecam obejrzenie jakiegoś skrótu tego meczu, bo warto. bolton rzadko gra tak ofensywną piłkę, ale dziś perfekcyjnie wykorzystali zmęczenie Kogutów po LM i brak kilku kluczowych zawodników. pod koniec wydawało się, że londyńczycy wyrównają, ale gospodarze przypieczętowali przewagę czwartym golem.

garść luźnych spostrzeżeń :

1) elmander to prawdziwy czołg i to taki z szóstym biegiem. wielki chłop a szarżę ma prawie jak walcott

2) kevin davies dalej w formie. no look pass tyłem głowy to jest to. nie wspominając o dwóch golach. a sam w temacie FPL mu wróżyłem koniec wielkiego grania.

3) sandro nic wielkiego nie pokazuje, a media od kilku lat już piszczały jaki to talent w brazylii siedzi.

4) bale chyba ma syndrom Lecha Poznań, bo w lidze na średniakach coś ciężko mu idzie strzelanie goli czy asystowanie, a w LM obiega maicona kiedy sobie tylko zażyczy.

4) bale chyba ma syndrom Lecha Poznań, bo w lidze na średniakach coś ciężko mu idzie strzelanie goli czy asystowanie, a w LM obiega maicona kiedy sobie tylko zażyczy.

Trochę w tym racji jest.Bale w Lidze Mistrzów chce się bardzo pokazać i zostać zauważonym.

Chociaż dzisiaj z Boltonem rozegrał niezłe spotkanie.Ale to i tak nic w porównaniu z meczami z Interem Mediolan.

nieco spozniona opinia co do niedzielnego szlagieru ligue. powoli zaczynam myśleć podobnym tokiem co Euz, po którego wypowiedziach przywiązałem się do ligi francuskiej. co do meczu, bardzo dobre tempo zarówno psg jak i marsyli. dużo akcji bramkowych i w efekcie szybko szczelony gol przez erdinga którego tylko i wyłacznie można zawdzięczac mandandzie. marsylia próbowała grać swoje lecz już po chwili do bramki gości znowu zawitała pilka tym razem po doskonalym podaniu nene bramke dla psg zdobył hoaraua. raz jedni raz drudzy atakowali i skutkiem tego byla bramka zdobyta przez gonzaleza, warto podkreslic fakt iz obaj bramkarze mieli swoj udział w obu bramkach. nie owijając w bawełnę przeskocze od razu do drugiej połowy kiedy to gra znowu narzuciła tempo i mogliśmy się cieszyć piekna pilką. maryslia miala odrobine przewagi jednak psg dobrze sie bronilo i nie dali sobie wbic wyrównujacej bramki, jeszcze pod koniec meczu w 90 minucie doskonala okazje zmarnowal pierre gignac
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 040 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• KyRenLo
    • KyRenLo
      Serial The Boys. Sezon 4. Odcinek 8. W finałowym odcinku czwartego sezonu wydarzyło się coś wyjątkowego. Pewna postać pozwoliła się nam poznać od innej strony (Zrobiła coś, czego wcześniej nie robiła). Pytanie dookoła, ale myślę, że ci, co oglądali raczej skojarzą, o jaką scenę dokładnie chodzi.  Co takiego się stało?
    • MattDevitto
      Liczyłem, że przy corocznych cięciach w WWE będzie jakiś ciekawy kąsek dla obecnego New Japan, np. taki Andrade, ale niestety tak się nie stało. Brakuje star poweru i to wie każdy - jestem bardzo ciekawy zestawienia na Climax. Bez posiłków z AEW się nie obędzie... Do BOSJ dopiero zamierzam zasiąść, ale czytałem raczej pozytywne opinie o pierwszych dwóch dniach co cieszy, bo ostatnio nie jest to normą przy turniejach.
    • IIL
      NJPW powinno zagrać trochę jak WWE w Stanach i ściągnąć kogoś jak Kento Miyahara z AJPW czy Kaito Kiyomiya z NOAH (a najlepiej obu) i rozkręcać ten silnik od nowa na szybsze obroty. Widać niestety ogromne cięcia finansowe związane z recesją w Japonii i spadkiem zainteresowania po covidzie.  Jeżeli nic się prędko nie zmieni, to NOAH wraz z wsparciem WWE i AAA/NXT wejdzie na numer 1 w Japonii. Nadzieja w Tonym i jego portfelu. 
    • MattDevitto
  • Dodaj nową pozycję...