Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pilka nożna - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Ja się bardzo cieszę, że Manchester zremisował, ponieważ z całego serca ich nienawidzę.

Szkoda, że Valencia przegrała na wyjeździe z Barcą, bo bardzo lubię ten klub, jednak mam nadzieję, że będzie lepiej. :)

Co do porażki poznaniaków, to zgadzam się, że jest to spora niespodzianka. ;)

Edytowane przez Heib
  • Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• maly619

648

• Euz

359

• Bastian

325

• NalepRKO

272

Top użytkownicy w tym temacie

Ja się bardzo cieszę, że Manchester przegrał, ponieważ z całego serca ich nienawidzę.

Manchester zremisował,a nie przegrał. ;)

21413621404d57aa3f81990.jpg

Dundee United vs Celtic Glasgow. The Bhoys do tej pory, bo 7 kolejkach mają w Lidze Szkockiej komplet punktów. Aby rangersi, którzy wygrali swój sobotni mecz nie uciekli (rangersi też mają komplet po 8 kolejkach) musieli to spotkanie wygrać. Mimo fatalnych decyzji sedziego Celti wygrywa 2:1 strzelając w 89 min. bramke która daje im zwyciestwo. Drużyny z Old Firm w tym sezonie mają niesamowitą przewage. Aktualnie mają 11 pky przewagi nad 3 Motherwell. Za tydzień 24 (niedziela) wielki pojedynek Old Firm Derby, walka miedzy tymi od zawsze była zacieta, te drużyny nigdy nie darzyły sie szacunkiem, co mecz były wielkie emocje. Jeżeli ktoś nie ogląda ligi szkockiej nie zrozumie, ale niech poczyta o Old Firm Derbach. Mecz miedzy Celticiem a Rangersami to mecz o królowanie w SPL i już wszystkich na ten mecz serdecznie zapraszam, bedzie co obejrzeć ;)

Obejrzałem dzisiaj derby Liverpool'u i się nie zawiodłem.

Mecz bardzo mi się podobał.Było dużo walki,szybki tempo-to do czego przyzwyczaiła nas liga angielska.Zasłużenie wygrał Everton(2:0).Bardzo ładną bramkę strzelił Arteta.

Największe gwiazdy 'The Reds' czyli Gerrard i Torres są kompletnie bez formy.Nie pokazali w tym spotkaniu nic.Totalne zero.

Fatalna sytuacja Czerwonych.Są na 19 miejscu w tabeli.Tacy zawodnicy,a taka niska pozycja...

Ja się bardzo cieszę, że Manchester przegrał, ponieważ z całego serca ich nienawidzę.

Manchester zremisował,a nie przegrał. ;)

Mały błąd się wkradł, już poprawione. :)

No, Arteta rzeczywiście pięknie strzelił. :)

W FIFA znów afera korupcyjna. Ciekaw jestem, czy da się jakoś zaradzić by ta organizacja była mniej przeżarta brudnymi interesami. Kocham piłkę nożną, ale zarówno UEFA, FIFA, jak i inne federacje kontynentalne, to środowiska patogennych zachowań. Ładnych parę lat temu oglądałem chyba na tvp2 reportaż programu BBC "Panorama" właśnie na temat korupcji w FIFA. Lata mijają, nic się nie zmienia - i tak może być cały czas. Choćby system wyboru prezydenta FIFA - każdy kraj ma jeden głos. Jednemu się obieca to, innemu tamto. A kraje afrykańskie czy z Oceanii, tanio się kupi. Zawsze jak oglądam mecz, osoby z trybuny VIP kojarzą mi się z takim oderwaniem od rzeczywistości i upadkiem moralnym. Wiem, uogólniam, ale niedobrze mi się robi, gdy widzę ludzi nie mających pojęcia o piłce, siedzących w loży by zażyć luksusu, pogadać ze sobą, najeść i napić + obejrzeć jakieś widowisko - przy czym ostatni punkt ma najniższy priorytet. Albo politycy, chcący się jedynie pokazać wyborcom, jacy to z nich wielcy kibice i sympatycy tego, co drodzy wyborcy kochają

LECH LECH do boju,czuję że dzisiaj wygramy 2-1!

Czas powiedzieć parę słów odnośnie wczorajszego meczu pomiędzy Inter'em a Tottenham'em. Takiego czegoś dawno nie widziałem. W pierwszej połowie, niemalże perfekcyjna gra Interu i 4:0 do przerwy. Później chyba wkradło się lekkie rozluźnienie, które wraz z genialnym Bale'm sprawiło, że skończyło się na 4:3.

Za ponad dwie godziny Lech gra z Manchesterem City. Mecz ten obejrzę raczej bez emocji. Po pierwsze jestem wykończony po ciężkim dniu. Po drugie Lech jedzie tam w roli skazanego na pożarcie. Po trzecie Kolejorz gra słabo w lidze. Oczywiście będę kibicował Lechowi, ale nie będę podchodził do tego meczu tak emocjonalnie jak ostatnio. Trzymam kciuki.

Mecz City z Lecha za nami.Anglicy wygrali 3:1.

Pierwsza połowa zdecydowanie należała do Obywateli.Stłamsili Lechitów.Nie mieli oni nic do powiedzenia.Manchester pokazał klasę.

W drugiej części gry Poznaniacy zaprezentowali się już o wiele lepiej.Walczyli,starali się.

Było całkiem inaczej.Widać jak się che to można.

Z City muszę wyróżnić Adebayora,który wpisał się na listę strzelców trzy razy.Świetny mecz tego gracza.

Bardzo dobrze się też zaprezentował David Silva-dużo biegał,wracał się do obrony i przede wszystkim wyśmienicie rozgrywał.

Ostatnim wyróżnionym jest De Jong.Zaliczył bardzo dużo odbiorów.Zbierał wszystkie piłki.

Mecz bardzo mi się podobał . :)

Może i przegraliśmy, ale wstydu nie ma, bo zdobyć bramkę z videliderem angielskiej Premiership to jest już coś. :) W pierwszej połowie zdecydowanie przeważali Anglicy, jednak druga połowa była już bardzo wyrównana. W zespole rywala bardzo dobrze grali Adebayor i Silva. Bez wątpienia David jest jednym z najlepszych piłkarzy na świecie: ma wszystko, co potrzebuje dobry pomocnik - kreatywność, rozgrywanie, dobre podania itp. ;) Ogółem mecz nie należał do najgorszych w naszym wykonaniu, spodziewałem się gorszego rezultatu.

Wstydu nie było. Trzeba brać pod uwagę różnicę klas tych zespołów oraz to w jaki sposób prezentują się oba zespoły w lidze. Niestety, nie do zatrzymania dla lechitów był Adebayor. Natomiast Kolejorz miał kilka ciekawych akcji, z których mogły paść bramki. W jednym zdecydowanie wygrali Polacy. Miło było słyszeć przez większość meczu doping kibiców Lecha. Jestem ciekawy jak Lech zaprezentuje się z City na własnym stadionie.

W jednym zdecydowanie wygrali Polacy. Miło było słyszeć przez większość meczu doping kibiców Lecha. Jestem ciekawy jak Lech zaprezentuje się z City na własnym stadionie.

Zgadza się.Polacy super dopingowali cały mecz.Na pewno na mecz na Bułgarskiej przygotują coś super. :-)

Szkoda Lecha,gdyby nie słaba pierwsza połowa i nieskuteczny Bamba Tshibamba to może byłoby całkiem inaczej,nie rozumiem dlaczego nie grał od początku Rudnevs,Stilic.Ale tak czy siak w City nie grał Tevez a on by mógł nam narobić dużo kłopotów.Tak czy siak jesteśmy dalej 2-dzy więc nie jest tak źle trzeba tylko u siebie osiągnąć 2 dobre wyniki z City,Juve.

PS:

Polska 0-6 Hiszpania to dużo ?

http://pl.wikipedia.org/wiki/AS_Adema_%E2%80%93_SO_de_l%27Emyrne_149:0

TO SIĘ NAZYWA DUŻO!!!

.Ale tak czy siak w City nie grał Tevez a on by mógł nam narobić dużo kłopotów.

No Carlos to na pewno by namieszał.

Jednak Roberto Mancini nie wystawił go na mecz z Lechem,ponieważ dał mu odpocząć,by był w pełni sił w spotakniu z Arsenalem,które zapowiada się niezwykle cieakwie.

Ciekawe kto zwycięży :?: :)

Tak, mecz mojego ukochanego Arsenalu zapowiada się świetnie na tle City. Stawiam tutaj na drużynę Wenger'a jednak wszystko jest możliwe. Adebayor'a pewnie zastąpi Tevez który potrafi powalczyć o piłkę i znacznie lepiej potrafi wykańczać akcję, co prawda z Lechem nie zagrał, a szkoda :). Wynik obstawiam 2:1 dla drużyny Kanonierów, chyba że jedynastka Manciniego pierwsza zdobędzie bramkę, wtedy będzie niezwykle ciężko cokolwiek zdziałać. Również liczę na niespodziankę którą może sprawić już jutro zespół Stoke który podejmować będzie Man Utd. Diabły są na czwartym miejscu, jednak ich gra jakoś nie cieszy mego oka i będę zdecydowanie kibicował ich rywalom :).
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 040 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• -Raven-
      Czy chodzi o to, że Homelander po dowiedzeniu się, że A-Train jest kretem, po prostu rozpłakał się z powodu jego zdrady?
    • PTW
      DNI OTWARTE JUŻ W TEN WEEKEND! Za nami fenomenalny weekend treningowy, hektolitry wylanego potu i progres, którego będziecie mogli sami doświadczyć na gali 31 maja :) Ale zanim to nastąpi zapraszamy już w ten weekend na nasze DNI OTWARTE! Zarówno w sobotę jak i niedzielę od godziny 10:00 jesteśmy do Waszej dyspozycji w naszej regularnie dopieszczanej bazie w Kozłowie i zaplanowaliśmy wiele atrakcji! Wpadaj zarówno jeśli chcesz TRENOWAĆ, ale też jeśli chcesz ZOBACZYĆ jak taki trening wygląda! Marzysz o byciu częścią świata pro wrestlingu, ale nie jako zawodnik? SUPER! U nas nauczysz się jak być wrestlerem czy wrestlerką, ale też sędzią, menedżerem komentatorem, konferansjerem, poznasz też tajniki organizacyjne pracy na zapleczu. Nie zwlekaj, wpadaj na Dni Otwarte już w ten weekend i wejdź do naszego szalonego, ekscytującego świata - oczywiście za FREE! :) PS: Od jutra lecimy z tematami galowymi! Szykuje się boskie wydarzenie wypełnione po brzegi mocnymi wrażeniami, więc zapnijcie pasy i zapraszamy na szalony rollercoaster emocji! Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • KyRenLo
    • KyRenLo
      Serial The Boys. Sezon 4. Odcinek 8. W finałowym odcinku czwartego sezonu wydarzyło się coś wyjątkowego. Pewna postać pozwoliła się nam poznać od innej strony (Zrobiła coś, czego wcześniej nie robiła). Pytanie dookoła, ale myślę, że ci, co oglądali raczej skojarzą, o jaką scenę dokładnie chodzi.  Co takiego się stało?
    • MattDevitto
      Liczyłem, że przy corocznych cięciach w WWE będzie jakiś ciekawy kąsek dla obecnego New Japan, np. taki Andrade, ale niestety tak się nie stało. Brakuje star poweru i to wie każdy - jestem bardzo ciekawy zestawienia na Climax. Bez posiłków z AEW się nie obędzie... Do BOSJ dopiero zamierzam zasiąść, ale czytałem raczej pozytywne opinie o pierwszych dwóch dniach co cieszy, bo ostatnio nie jest to normą przy turniejach.
  • Dodaj nową pozycję...