Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Co z tym Attitude sie dzieje! ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• luki

7

• Camp

6

• HcK

4

• lepek

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Camp, bez przesady. Admini są potrzebni żeby nie było takiego zachowania którego jesteś autorem. Ja również mam warna (uważam że dostany za nic) ale żeby wyjaśnić sytuację pisałem do Przemka na PW i kulturalnie, bez wulgaryzmów przedstawiłem mu jak wyglądała sytuacja (a nie krzyczałem tak jak niektórzy z Was że na pohybel z adminami)... Bądźcie mili i spokojni to i inni ludzie z forum będą dla Was mili... A jak nie to forum Boryssa czeka :D

I bez nerwów proszę bo to do niczego nie prowadzi (poza tym lepiej jakieś spory załatwiać przez PW niż robić to publicznie na forum) ;)

Wygaśnie

Nie rozumiesz, że ze strony Campa to jest ironia? I ogólnie cała ta rozmowa to jedna wielka ironia u niektórych :twisted: .

Edytowane przez HcK
https://forum.wrestling.pl/topic/21766-co-z-tym-attitude-sie-dzieje/page/4/#findComment-198646

No jasne, że nie są! A najgorsze mendy to Six , nas i King. Toż to takie bezduszne stworzenia! Na pohybel! Róbmy revoltę. Kto jest ze mną ?

Miałam nie włączać się do tej dyskusji, ale krew jasna mnie zalewa jak czytam te głupoty. Najlepiej niech nie będzie Adminów i Modów, niech wszyscy zrobią z tego forum śmietnik. To tak jakby na świecie nie było nikogo, kto by pilnował porządku, niech każdy robi co chce. Niech po ulicach chodzą bezkarnie mordercy, złodzieje, gwałciciele.

Może dałam zbyt mocne porównanie, ale nie mogę już tego czytać.

I skąd wiesz jacy są Admini? Przeczytałeś pięć ich postów i myślisz, że znasz ich na wylot? Ostrzeżenia są dlatego, żeby na forum nie rozprzestrzeniła się epidemia. Ta epidemia to ludzka głupota.

Edytowane przez OSD
https://forum.wrestling.pl/topic/21766-co-z-tym-attitude-sie-dzieje/page/4/#findComment-198647

Seraphim, nie wprowadzaj innych w bład.

I również Ci radze usunąć robaka. To niehigieniczne. Ale, żeby nie było- nie zgadzam się z Campem!

https://forum.wrestling.pl/topic/21766-co-z-tym-attitude-sie-dzieje/page/4/#findComment-198649

No jasne, że nie są! A najgorsze mendy to Six , nas i King. Toż to takie bezduszne stworzenia! Na pohybel! Róbmy revoltę. Kto jest ze mną ?

Miałam nie włączać się do tej dyskusji, ale krew jasna mnie zalewa jak czytam te głupoty. Najlepiej niech nie będzie Adminów i Modów, niech wszyscy zrobią z tego forum śmietnik. To tak jakby na świecie nie było nikogo, kto by pilnował porządku, niech każdy robi co chce. Niech po ulicach chodzą bezkarnie mordercy, złodzieje, gwałciciele.

Może dałam zbyt mocne porównanie, ale nie mogę już tego czytać.

I skąd wiesz jacy są Admini? Przeczytałeś pięć ich postów i myślisz, że znasz ich na wylot? Ostrzeżenia są dlatego, żeby na forum nie rozprzestrzeniła się epidemia. Ta epidemia to ludzka głupota.

No nie moge, jacy ludzie są naiwni(?). :twisted:

Seraphim, nie wprowadzaj innych w bład.

I również Ci radze usunąć robaka. To niehigieniczne. Ale, żeby nie było- nie zgadzam się z Campem!

Wyhodowałem go.. Nie będę go teraz zabijał... :roll:

Edytowane przez HcK
https://forum.wrestling.pl/topic/21766-co-z-tym-attitude-sie-dzieje/page/4/#findComment-198650

Dobra, bo to już chyba za daleko zaszło i zaraz zostane publicznie zlinczowany :) Do Oldschooldiva : większość adminów znam już dobre kilka lat i śmiem twierdzić , że troszkę lepiej niż Ty.

Jednak ja o czym innym chciałem. Wyżej wspomnieni mają często wiele obowiązków domowych - pracę , szkołę , rodzinę. Poświęcają swój wolny czas, aby czytać często wypociny , które intelektualnie ich delikatnie mówiąc nie powalają. Codziennie przebijają się przez stosy durnych postów nie dlatego, że ich to jara, tylko dlatego, żeby było tu w miarę kulturalnie, był porządek, żeby jeden drugiego od chuja nie wyzywał i nie okraszał imieniem nowotworu (swoją drogą - za ten podpis Samowski powinien wylecieć dużo wcześniej, dno , dno i jeszcze raz dno). W zamian za to spotykają ich tu wyrzuty , że nadużywają władzy. Tak, nadużywają bo inaczej się z kolegami typu Sam nie da. Attitude to nie demokracja. Tu nie rządzi więkość. Tu rządzi regulamin. Jeśli się on wam nie podoba ... trudno.

https://forum.wrestling.pl/topic/21766-co-z-tym-attitude-sie-dzieje/page/4/#findComment-198652

Lepek również dostał bana,bo chciał bronić Samowskiego,który w perfidny sposób został zbanowany

lepkowi zależało na tym, by wylecieć stąd z etykietą prześladowanego za poglądy. Kiedy zauważył, że samym bronieniem Samowskiego tego nie osiągnie, zaczął przekraczać wszelkie granice dobrego obyczaju. Możecie mu teraz stawiać ołtarzyki, jako temu, który został stracony w słusznej sprawie, ale jeżeli akceptujecie narzucony przez niego sposób dyskusji (tzn. moderatorzy mogą mi naskoczyć, jak mnie zbanują - wylecę jako bojownik o sprawiedliwość, jak nie - zyskam poklask jako ten, który może ich bezkarnie obrażać), to przynajmniej we mnie nie znajdziecie partnera do rozmów.

A temat wcale nie jest taki błahy, bo też uważam, że niektóre osoby z zielonym nickiem nie zdały egzaminu. Jest tylko jedno "ale" - trudno brać pod uwagę jakiekolwiek zarzuty, skoro niektóre osoby stworzyły podział na "nas" i "ich", w którym zapewne dobrze się czują. Są jasno określeni wrogowie, z którymi trzeba walczyć, i przyjaciele, których zawsze można poklepać po ramieniu, więc na ostatnie dni wakacji rozpętała się atrakcyjna z tego punktu widzenia zadyma. Ale to nie zadymiarze będą dyktować warunki, więc jedynymi osobami, z których zdaniem warto się liczyć, są ci, którzy z Attitude się utożsamiają (czyli nie są ani "nami", ani "nimi") i wszystko co mówią ma na celu poprawę sytuacji. Sytuacji, która - doprecyzujmy - wymaga i będzie wymagała ostrych reakcji, bo to nie kto inny, tylko sami userzy zmusili nas do podejmowania takich kroków swoimi zachowaniami. Tym, którzy nasze normy akceptują, włos z głowy nie spadł - nawet jeżeli mają na koncie ostrzeżenie, do bana jeszcze daleka droga (a skoro nie są zbanowani, mogą samodzielnie odwoływać się od decyzji i nie potrzebują reprezentacji).

https://forum.wrestling.pl/topic/21766-co-z-tym-attitude-sie-dzieje/page/4/#findComment-198657

albo moja perełka "Wam (powinienem napisać z małej)"

Dobrze, małe oświadczenie, bo widzę, że przekaz był niejasny. "Wam" to forma grzecznościowa zarezerwowana do korespondencji w formie listów, dlatego napisałem, że nie powinienem używać dużej litery. To nie była ironia, jeśli ktoś tak pomyślał, to się myli.

Ale zakaz umieszczania linków? (nie liczę linków przekierowujących na nasze forum, bo to lamerstwo). Dzięki temu zabiliście "Rozmowy na luzie". Ktoś zobaczył coś ciekawego w necie i chce się tym podzielić, więc wkleja to co shoutboxa. Inny się zaciekawił i zaczyna się wymiana zdań, tak o dupie maryni. Ale nie! Shoutbox ma być tylko do poważnych dyskusji. Radzę tą kwestie co poniektórym przemyśleć.

Nieprawda. W SB można wrzucać linki, lecz ciekawe, bądź użytecznie. Zapis o zakazie ma przede wszystkim ograniczyć ilość linków do galerii i innych mało ważnych topiców z forum.

https://forum.wrestling.pl/topic/21766-co-z-tym-attitude-sie-dzieje/page/4/#findComment-198682

ZOMO, totalitaryzm, dyktatura, tyrania. Bardzo ciekawe stwierdzenia :) Jeżeli niektórzy sądzą, że całe Attitude jest złe i nie ma tu nawet śladu sprawiedliwości... pomyślcie jeszcze raz. Na innym forum, którego nazwa zaczyna się na W, ktoś wypunktował dlaczego poziom forum spada. I co zrobili tamci łagodni i wspaniali modowie? 2 minuty, 6 warnów, jeden zakaz pisania. Zanim więc napiszecie o totalitaryzmie na Attitude zobaczcie co dzieje się na innych forach. Tutaj jest porządek, a wiecie dlaczego? Dlatego, że "ZOMO" go pilnuje. I to "ZOMO" działa sprawiedliwie, bez patrzenia się na kolor nicka i grupki przyjaciół.

A co do samego podpisu Samowskiego, to jeśli lubicie być zwani nowotworami to proszę bardzo, kupcie sobie koszulki, czapeczki i w ogóle każdą część ubioru z napisem NOWOTWÓR. Jednak większość ludzi nie podoba się takie określenie.

https://forum.wrestling.pl/topic/21766-co-z-tym-attitude-sie-dzieje/page/4/#findComment-198695

Konflikt uważam za zakończony,moje końcowe postanowienie,w którym będe szczery do bólu.

Otóz chodziło tutaj,że np.taki Vercyn poprostu wbija się w kogoś robote,jest tutaj od newsów,a wpier**** się do robote innych,przez co robi gnój.Każdy ma swoją robote i trzymcie się tego,tak samo niektórzy moderatorzy (znowu mowa o vercynie) powinni się powstrzymać się od komentarzy typu : w twoim wieku to powineneś już spać,to było nie na miejscu.

Jeśli będzie tak,że warny będą słusznie dawane,i każdy będzie robił to co będzie mu przydzielone,myśle że attitude będzie nadal funkcjonowała jak do tej pory.

Gadałem w tej sprawie na spokojnie z Nasjazzem,który powiedział mi co i jak,i teraz już wiem,że attitude powinno działac OK.W tym protescie chciałem powiedzieć administracji\moderatorom w innym imieniu,zeby sie opamiętali,więc ja już w tej sprawie nie mam nic do powiedzenia,zmienie podpis,i innym powiem żeby też zmienili.

Edytowane przez Weed
https://forum.wrestling.pl/topic/21766-co-z-tym-attitude-sie-dzieje/page/4/#findComment-198763

bulu
moderatorą

Zmianę zacznij od zerknięcia do słownika języka polskiego

taki Vercyn poprostu wbija się w kogoś robote,jest tutaj od newsów,a wpier**** się do robote innych,przez co robi gnój.Każdy ma swoją robote i trzymcie się tego,tak samo niektórzy moderatorzy (znowu mowa o vercynie) powinni się powstrzymać się od komentarzy typu : w twoim wieku to powineneś już spać,to było nie na miejscu.

Jak dobrze być heelem :twisted:

A gnój to zrobiliście wczoraj w SB Wy, wielcy obrońcy uciśnionych ofiar totalitarnego systemu Attitude

https://forum.wrestling.pl/topic/21766-co-z-tym-attitude-sie-dzieje/page/4/#findComment-198765

• Urządzenie:  Windows

Kończąc ten temat (jeszcze go nie zamknę) jeżeli ktoś się nie zgadza z ostrzeżeniem, zawsze może wysłać do mnie, czy do Kopra PM
https://forum.wrestling.pl/topic/21766-co-z-tym-attitude-sie-dzieje/page/4/#findComment-198774

Ja kiedyś napisałem post w temacie w Media Zone(był to temat z linkiem do theme'u Drew McIntyre'ra) o treści w stylu: "Nareszcie czysta wersja, wielkie dzięki!". Dostałem za to ostrzeżenie :/ i później coś było na forum poruszone na ten temat. Napisałem do któregoś z adminów prośbę aby mi usunął to ostrzeżenie ale niestety nawet nie otrzymałem żadnej negatywnej odpowiedzi.

Oczywiście nie zamierzam włączać się w tą kłótnię tylko skoro powstał taki temat to napisałem też swój przypadek. Niestety(dla mnie) stało się i się nie odstanie.

https://forum.wrestling.pl/topic/21766-co-z-tym-attitude-sie-dzieje/page/4/#findComment-198778

• Urządzenie:  Windows

A może admin zapomniał, albo nie miał czasu wtedy odpisać? Trzeba się upominać o takie rzeczy, a nie potem robić zadymy na forum i robić z siebie poszkodowanych.

Ja też miałem sytuację z warnem, napisałem PMkę, wyjaśniłem i została zdjęta.

https://forum.wrestling.pl/topic/21766-co-z-tym-attitude-sie-dzieje/page/4/#findComment-198783

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...