Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Aero RP

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Znajdujemy się w centrum Tajpej. Słońce i wysoka wilgotność nie daje żyć tym którzy znajdują się w tym miejscu. W pewnym momencie widzimy Aero i Christophera wsiadających do jakiejś taksówki. Cóż auto jest w opłakanym stanie, ale lepszy rydz… Po wejściu do samochodu mamy obraz z innej kamery, być może jest umiejscowiona z tyłu taksówki? Christopher stara się nawiązać dialog z kierowcą taksówki.

Chris (wyciągając rozmówki polsko-tajskie): Masz tu może klimatyzacje?

Kierowca: Tak. (uśmiech na twarzy naszych bohaterów) Jak otworze cztery okna na oścież(brak uśmiechu)

Chris: Trudno (do Aero): A ty z kim tam walczysz na gali?

Aero: Właściwie nie ma o czym mówić, ale z powodu braku lepszych perspektyw na spędzenie tych kilkudziesięciu minut mogę opowiedzieć o moich rywalach. Więc zacznę może od tego… (wyjmuje z kieszeni spodni broszurkę i czyta) Nigela Morona. Zgadzam się z Tonym Hoganskim, że ludzie którzy mają na imię Nigel bywają nieobliczalni, jednak on po prostu nie ma szans na odebranie mi pasa. Nie dorasta mi do pięt. Co on osiągnął? Nic. Zupełnie nic. Jest zerem. Aero nie przegra z kimś kto zapomina bagaży na gale! Nie dajmy się zwariować. Dostanie szybką lekcje, przekona się ile mu brakuje by odnieść jakikolwiek sukces w EWF i tyle.

Chris: A ten drugi?

Aeroplane: Lunatick? Lunatick jak na razie również jest zerem. Jednak jest na ciut wyższym poziomie niż Moron. Ostatnia nasza walka mogła go czegoś nauczyć, ale wątpię by stanowił dla mnie jakiekolwiek zagrożenie. Obaj w tym momencie są za słabi by móc mnie pokonać, to chyba jakiś przypadek, że znaleźli się w jednej walce ze mną. Ja potraktuje to jako krótkie rozbieganie przed Vitorem Hernandezem. Vitor to nie moja wina, że połakomiłeś się na skończenie kariery Gromowa. Niesprawiedliwe jest to, że dostajesz drugą szanse bo nie byłeś zdolny do walki przez własną głupotę. Jednak chcę z Tobą zawalczyć byś nie łudził się, że jesteś ode mnie lepszy. Twoja obecność w walce na ostatniej gali nic by nie zmieniła! Pokaże ci to na następnej gali, wtedy zaznasz porażki w walce ze mną. Nie mam zamiaru żegnać się z moim pasem.

W tym momencie taksówka zatrzymuje się a nasza transmisja dobie końca…

---------------------------------------

Obraz z kamery. Najprawdopodobniej urządzenie to trzymane to jest przez kamerzystę. Kamera robi mały zwrot w lewo i widzimy postać Mariusza Maxa Kolanko! Mariusz wraz z kamerzystą przemierza korytarze hali EWF w Tajlandii. Jest tu dość ładnie ale nie mamy czasu napawać się tym widokiem zbyt długo, ponieważ kamerzysta idzie dość szybko i właśnie skręcił w prawo. W następnym korytarzu duet Mariusz i kamerzysta zauważają Aero. Mariusz szybszym krokiem podchodzi do EWF Daemusin Champa.

Mariusz: Witaj Aero, nie obrazisz się jeśli zadam kilka pytań?

Aero: Oczywiście, że nie

Mariusz: Więc na następnej gali zmierzysz się w pojedynku z… ( w tym momencie Kolanko samoczynnie zatrzymuje się i wygląda jakby czekał, aż Aero coś powie).

Aeroplane: Czemu przestałeś mówić?

Max: No wiesz, zazwyczaj w tym momencie przerywasz mi wypowiedź i zaczynasz mówić o swoich rywalach…

The Flying Beast: Przykro mi, ale właściwie zapomniałem już z kim walczę.

MMK (lekko zmieszany): Więc na następnej gali zmierzysz się z Lunatickiem, którego pokonałeś na ostatniej gali oraz z Nigelem Moronem.

Aero: Aaaa tak coś mi zaczyna świtać. Wiesz Max troszkę zaczyna mnie to nudzić. Ostatnio walczyłem z tym Lunatykiem, ale wiesz ja bym już chyba wolał ponownie pokonać Hendrixa niż tego Lunaticka. Jak pewnie wiesz udało mi się go pokonać na ostatniej gali i nie sądzę, żeby on poczynił taki postęp, by mieć jakiekolwiek szanse na pokonanie mnie. Taka jest bolesna prawda drogi lunatyku Aero może być dla ciebie wzorem. Kimś na kim możesz się wzorować, jednak nigdy nie będziesz mógł go pokonać. Jako, że mam dość pokonywania nic nie znaczących wrestlerów tym razem nie będzie tak lekko jak ostatnio. Tym razem będę dążył by cię… zniszczyć! Zmiażdżyć! Zrównać z ziemią! Jesteś po prostu bezużyteczny dla mnie. To będzie taka walka treningowa. Nie da mi doświadczenia i umiejętności, a im odbierze chęci na mój pas (Aero poprawia wiszący na jego ramieniu Daemusin Title). Będzie to dla was sprawdzian nie do zaliczenia. Niczym sparing Polski z Hiszpanią. Po prostu wstrząs! Upokorzenie! Po czymś takim zrozumiecie jak wiele wam jeszcze brakuje. Lunatick po zakończeniu następnej gali skreślę jedynkę i dopisze dwójkę do wyniku naszych bezpośrednich walk.

Mariusz: A co masz do powiedzenia Nigelowi Moronowi?

Aeroplane: Wiesz Mario ja na miejscu władz EWF to bym tam wstawił Jobbera pierwszego lub drugiego zamiast niego. Niczym by się ta walka nie różniła o ile Lunatick zadał mi kilka ciosów to Moron nie ma żadnych szans na zrobienie mi jakiejkolwiek krzywdy w najbliższej walce. Kim on jest, co osiągnął? Czym zasłużył sobie na prawo do walki o mój pas? On nie jest zerem jest minus jedynką. Gość, który zapomina bagaży nie może być Daemusin Champem. W sumie pokonałbym go w każdej możliwej konfiguracji jeden na jednego. Trochę się obawiam, że Lunatick psim swędem odliczy tego no… Nigela. To w sumie jedyne wyjście z tej walki dla niego. Jestem jednak pewien, że nie stracę pasa. Ponieważ…

Możecie być mistrzami

Lub bohaterami

Lecz przy Aero

Jesteście zerami!

MMK: Może jeszcze słówko o zachowaniu Vitora Hernandeza?

Aero: Tak. Ta kwestia jest o wiele ważniejsza. Vitor nie wiem co sobie ubzdurałeś. Zawsze gram czysto. Nie lubię bawić się w gierki przed walką. Lubię wszystko rozwiązać w ringu. Masz jednak ogromne szczęście, że jestem wyrozumiały i nie mam żalu o ten atak. Wiem, że bardzo chcesz odebrać mi mój pas i być może na Twoim miejscu zrobiłbym to samo. Miałeś pecha z tym Gromowem i musisz wiedzieć, że nie mogę się doczekać naszej walki. Nie mogę się doczekać bo… chcę ci coś udowodnić. Pokazać, że jestem lepszy. Gdy staniemy oko w oko przekonasz się, że jeszcze nie jesteś na tym poziomie co ja. Na tej gali staniesz przed ogromną szansą zdobycia swojego pierwszego tytułu. Postaraj się dobrze, bo będzie to pocieszenie dla ciebie gdy przegrasz w naszej batalii o pas Króla Dameusina! Tak jak powiedziałem ci podczas gali możesz być o mnie spokojny, nie stracę pasa na tej gali. To będzie przystawka przed głównym daniem. Ciebie zostawiam sobie na deser. Po tej rozgrzewce udowodnię ci, że nie przez przypadek jestem Daemusin Champem. Możesz być pewien…

W tym momencie Aero odchodzi…

10136801454e08b07ab2e86.jpg

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ja Myung Agissi

1

• ajfan

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Początkowo zdziwiłem się, że ten eRP jest taki krótki, dlatego musiałem zajrzeć w kartę. Po zapoznaniu się z Twoimi oponentami, już wiedziałem dlaczego taką długość tutaj mamy. :P Hmm, speeche, speeche, speeche, no pojawiły się, tekst końcowy mi się spodobał. Jeśli chodzi o wcześniejsze, to moim zdaniem nie postarałeś się, gdyż obracało się to wokół odmieniania frazy "jesteś zerem". To taki minus, i wierzę, że nie będziesz wracał do takich argumentów w przyszłości. ;)

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg