Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

EWF Wrestlepalooza CV

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

O tej jakże niecodziennej porze (bo nie późno w nocy) z radością publikuję kolejną Wrestlepaloozę. Mam nadzieję, że tym razem dozna ona zaszczytu otrzymania więcej niż 4 komentarzy (biedna Kwietniowa Anarchia V widać nie zasługiwała na więcej). Mimo wszystko zachęcam do komentowania gali i pisania recenzji (nie muszą one być długie, ważne by w ogóle się pojawiły). Pozdrawiam i zapraszam do Bangkoku.

Game, imperator

Edytowane przez Robespierre

5624562044dc465af79c51.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Robespierre

1

• nasjazz

1

• K-PEL-K

1

• Grishan

1

Top użytkownicy w tym temacie

Na wstępie warto pokusić się o podsumowanie i powiedzieć, że gala wyszła bardzo dobrze, lepiej niż KAV. Transparenty trzymane przez publikę wyjątkowo trafne

„Sandman nowym EWF World Champem!”, „Wrócił i już pas?”, „Wrócił i już ma EWF FTW title”, „To jakieś oszustwo”, „Czy przekręty szły?”
:lol:

„Kwietniowa Anarchia V była kiepska”, „Nie wzbudziła wielu komentarzy”
- przepraszam. :P

Dalej... Scyther na swoim stanowisku robi się coraz bardziej wkurwiający i mam nadzieję, że Szakal powróci i wprowadzi sprawiedliwość społeczną z jakiej zawsze był znany. :P

Ciekawie prezentuje się motyw tajemniczej postaci i mam nadzieję, że w końcu coś z tego wyjdzie, bo jak do tej pory wszelkie motywy były grzebane przez samych zainteresowanych, którzy nie oddawali rpów (pozdrawiam mojego potencjalnego tag partnera :P). Na chwilę obecną nie mam zupełnie pomysłu kto to może być, Rott i Bubba na pewno rzucaliby się w oczy (zdaje sobie z tego sprawę jak to brzmi), a skoro rok temu Kraven z nim walczył to logika wyklucza to, że walczył sam ze sobą. :P

Vaclav po raz kolejny pokazał jaki z niego poczciwy chłopak. W nagrodę dostał FTW shota choć dla takiego lenia to i tak za dużo. :P Sam cieszę się z otrzymanej walki i tego, że nie będę musiał więcej czytać jak to przeszkadzam Psycho i Toolowi w rozstrzyganiu sporów. Powodzenia chłopaki. :D

W komentarzu jak zwykle nie może obyć się bez odniesienie do jakości komentarza. Tony coraz częściej ma nacjonalistyczne zapędy (uwielbienie Gomułki w pełni uzasadnione :P) przez co chętnie widziałbym większe zaangażowanie w sprawy polityczne starego lewaka Kowalskiego.

Kolejny wielki plus leci za main event, który z pewnością znajdzie się w pierwszej trójce Felków. Mimo pokaźnej długości emocje zostały utrzymane wzorcowo.

Dla EWF nadchodzą ciężkie czasy.

Oby nie. :D

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

Gala chyba najdłuższa od jakiegoś czasu. Main event zabił wszystko. Bardzo dobre komentarze (jak zwykle) i segment z mystery (ilu ich już było ?). Ogólnie gala bardzo dobra. Dziwi mnie tylko, ze rezygnujecie tak z tych szotów :)

Main event zabił wszystko

to na dzień dzisiejszy wszystko , co moge powiedzieć . szersze opinie będzie można obejrzeć po niedzieli . 8)

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

Zgadzam się z opinią, że Main Event zabił wszystko. Emocjonująca do samego końca walka z ciekawą końcówką. Ciekawie rozwinął się Kulturalny Dżihad w EWF, cieszy mnie też obrona pasu. Angle z zaginionym Szakalem interesująco się rozwija, ciekawe jak to się zakończy. Tony bardzo fachowo rozpoznał Mystery Oponenta :P

Tony Hogański (zadowolony z siebie) – Mam! Rozgryzłem jego tożsamość!

Jan Kowalski (zainteresowany) – Tak? Czyli kto to taki?

Tony Hogański – Kasztaniaki Janku.

Jan Kowalski – Słucham?

Tony Hogański – Mam cztery typy. Numer jeden: Antoni Bryndza. Numer dwa: Ewelina Flinta. Numer trzy: Pan Tik-Tak. Numer cztery: Ryszard Kalisz.

Jan Kowalski – Skłaniam się ku ostatniej opcji.

Podsumowując gala na bardzo dobrym poziomie, cieszę się że ukazała się tak szybko :)

10136801454e08b07ab2e86.jpg

Crash to Crash, dlatego nie chcę by przyjął jakiś obciachowy gimmick, dlatego z opóźnieniem recenzuję ową Paloozę. Pierwszy plus to obecność Crasha w początkowych transparentach (zawsze chciałem być w transparentach!) :D Po drugie Kulturalny Chaos podoba mi się cholernie, bo od zawsze Crash lubił bawić się w eliminowanie słabych i niepasujących ogniw :) Kolejny punkt dla bookerów :) Ciekaw jestem co nam Szakal (albo jego wyznawcy) wykręci na następnych galach, motyw z łysymi podobiznami bardzo spoko. A main event jak reszta napisała - pobił wszystko. Czy gala była lepsza od Anarchii? Trudno mi to stwierdzić, chociaż mogę przyznać, że segmenty wkręciły mnie bardziej teraz aniżeli w "kwietniu". Czyli nadal jest wzrost poziomu, co dobrze wróży na przyszłość :)

• Reputacja:   14
  • Styl:  Ciemny

Witam wszystkich sympatyków EWF :)

W ramach oczekiwania na debiut mojego zawodnika wziąłem się za przeglądanie archiwalnych palooz. Myślę że nie stanie się nic złego, jeśli przy okazji skomentuję najnowszą z nich.

Epicki Main Event rzeczywiście aż bije po oczach - stypulacja dawała ogromne możliwości, które zostały wykorzystane na 110%. Czytanie takich walk to czysta przyjemność.

Pozostałe matche to również kawał dobrej roboty. Cieszy to, że człon "Extreme" umieszczony w nazwie federacji nie jest tylko pustym ozdobnikiem :)

Z tego co widzę, Tony Hogański to postać kultowa, która jest uwielbiana przez kolejne pokolenia graczy 8) Muszę przyznać, że w tej akurat gali bardziej spodobały mi się teksty wiecznie pozostającego w cieniu Kowalskiego - to, jak radzi on sobie z nieobliczalnym Tosterem, to po prostu mistrzostwo świata :D

Esmeralda Martinez rozłożyła mnie swoim tekstem o tych, którzy leżeli u jej stóp błagając o łaskę. Urocze i jakże pasujące do tej nietuzinkowej postaci.

Zakończenie również jest bardzo ciekawe - nie mam pojęcia, o co chodzi, a bardzo chciałbym się dowiedzieć :)

Jak na razie moje uwagi przypominają gejzer wazeliny. Niestety, muszę bardzo się uprzeć żeby znaleźć coś, co nie podoba mi się w galach EWF. W sumie to zupełnie nie leży mi ciągłe "politykowanie" komentatorów i działaczy. Cóż jednak zrobić, skoro już od debiutanckiej gali polityczne wtręty są nierozerwalną częścią federacji? Decydując się na występy w EWF trzeba polubić je takim, jakie jest. Co też uczyniłem.

Gala stoi na BARDZO wysokim poziomie. Mam nadzieję, że przeczytam jeszcze wiele takich (i lepszych) palooz.

Pozdrawiam i odmeldowuję się ;)