Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

WWE z innego punktu widzenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Zdecydowałem się na pisanie gal RAW i SmackDown!. Div nie będzie ze względu na to że nie interesuje się nimi i nie chce mi się pisać o nich. Jedyną divą będzie Natalya jako managerka Hart Dynasty. Galę będą dodawane w poniedziałki(RAW) i piątki(SmackDown). No i oczywiście raz w miesiącu w niedzielę(PPV). Dziś jest czwartek, dam odcinek RAW, ale następne będą w poniedziałki.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://i45.tinypic.com/14tm32d.jpg

Batista

Bret Hart – GM RAW

Chris Jericho

David Hart Smith

Edge

Evan Bourne

Jimmy Uso

Jay Uso

John Cena

Mark Henry

Natalya – Managerka Hart Dynasty

Primo

Randy Orton

R-Truth

Santino Marella

Sheamus

Ted Dibiase

The Great Khali

The Miz

Triple H

Tyson Kidd

Vladimir Kozlov

Zack Ryder

http://img72.imageshack.us/img72/6169/300pxwwechampionship.jpg

WWE Championship

Posiadacz: Sheamus

http://img716.imageshack.us/img716/5226/uschampionship.jpg

United States Championship

Posiadacz: Mark Henry

Tag-Teamy:

Rated RKO (Randy Orton & Edge)

The Usos (Jimmy & Jey Uso)

Stajnie:

The Hart Dynasty (David Hart Smith, Tyson Kidd, Natalya & Bret Hart)

http://i49.tinypic.com/2ezljdh.jpg

Big Show

Caylen Croft

Chavo Guerrero

Chris Masters

Christian

CM Punk

''Dashing'' Cody Rhodes

Curt Hawkins

Dolph Ziggler

Drew McIntyre

Jack Swagger

Joey Mercury

JTG

Kane

Kofi Kingston

Luke Gallows

Matt Hardy

MVP

Rey Mysterio

Theodore Long – GM SmackDown!

Trent Barreta

The Undertaker

Vance Archer

http://img375.imageshack.us/img375/5618/whcv3.jpg

World Heavyweight Championship

Posiadacz: Jack Swagger

http://img231.imageshack.us/img231/7347/itchampionship.jpg

Intercontinental Championship

Posiadacz: Christian

Tag-Teamy:

Vance Archer & Curt Hawkins

Dudebusters (Caylen Croft & Trent Barreta)

Brothers of Destruction (Kane & The Undertaker)

Stajnie:

Straight Edge Society (CM Punk, Luke Gallows & Joey Mercury)

Pasy międzybrandowe:

http://img59.imageshack.us/img59/5034/uttchampionship.jpg

Unified Tag Team Championship

Posiadacze: Rated RKO

Spis gal Pay-Per-View:

30 styczeń – Royal Rumble

20 luty – Elmination Chamber

20 marzec – WrestleMania

17 kwiecień – Extreme Rules

15 maj – Over the Limit

19 czerwiec – Fatal 4-Way

24 lipiec – Money in the Bank

29 sierpień – SummerSlam

19 wrzesień – Night of Champions

17 październik – Hell in a Cell

21 listopad – Survivor Series

19 grudzień – TLC: Tables, Ladders and Chairs

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

06.09.2010r - WWE RAW

Jerry Lawler: Witam państwa na pierwszym RAW we wrześniu, dziś dowiemy się czy Miz wykorzysta walizkę na Night of Champions czy na którymś RAW.

Michael Cole: Myślę że Miz jest utalentowamy i wykorzysta walizkę na Night of Champions.

Tymczasem...

Word Life... Na ring wchodzi John Cena.

JC: Przyszedłem tu aby wyzwać Sheamusa do walki o należny mi pas WWE, jeśli odmówi to będzie oznaczało że jest tchórzem i...

It's the shame... na rampie pojawia się Sheamus.

S: Cena powinienieś zasłużyć sobie na mój pas, nie będziesz o niego walczył bo chcesz aby tak było i powiem ci coś jeszcze...

Rozbrzmiewa theme Breta Harta GM'a RAW.

BH: Sheamus przepraszam że ci przerwałem ale masz rację dlatego dziś wieczorem odbędzie się walka o miano pretendenta do pasa WWE. John Cena vs Chris Jericho vs Batista.

JL: Czy Johnowi uda się wywalczyć miejsce na Night of Champions, tego dowiemy się jeszcze dziś, a tymczasem zapraszam na pierwszą walkę. R-Truth vs DH Smith

R-Truth vs DH Smith (w/Natalya & Tyson Kidd)

Walka rozpoczęta i na początek próba sił, z której lepiej wyszedł DH Smith. Smith pchnął R-Trutha na liny po czym wykonał Back Body Drop, David jeszcze odbija się od lin i Leg Drop. Próba pinu 1...2..., jeszcze nie koniec. DH Smith podnosi R-Trutha ale ten kopie go w brzuch i wykonuje Neckbreacker po czym przechodzi do pinu 1...2..., Smith odbija. R-Truth odbija się od lin i Clothesline jeszcze jedno odbicie od lin i Splash po którym R-Truth próbuje zakończyć walkę ale sędzia dolicza tylko do 2. R-Truth staje przy linach i gdy już ma brać rozpęd Tyson chwyta go za nogę i Killings upada na matę po czym DH Smith go podnosi i wykonuje Running Powerslam po którym kończy walkę.

MC: Co sądzisz o tym pojedynku Jerry?

JL: DH Smith wygrał nieczysto i myślę że i jego to spotka.

I walk alone... na ring zmierza Batista

B: Dziś mam walkę z Jericho i Ceną o miano pretendenta do pasa WWE na NoC. Jestem pewien że wygram i nikt mi nie przeszkodzi. Gdy stanę w ringu z Sheamusem 19 września pokażę mu dlaczego nazywają mnie Zwierzakiem. Sheamus to tylko oferma która zdobyła pas przez nieuwagę sędziego.

Wtedy Sheamus atakuje Batistę od tyłu Brouge Kickiem po czym wznosi pas mistrzowski.

Przenosimy się do biura GM'a RAW Breta Harta który rozmawia z Edgem

E: Dlaczego nie ma mnie w walce o miano pretendenta do pasa WWE?

BH: Dlatego że na NoC będziesz miał inne zadanie.

E: Jakie?

BH: Będziesz bronił zunifikowanych pasów Tag Teamowych z Randym Ortonem przeciwko Teamowi który zostanie wyłoniony na SD!. A za chwilę macie walkę przeciwko Tedowi Dibiasemu i Zackowi Ryderowi.

E: A to chyba że, myślałem że ta walka się nie odbędzie ale skoro na SD! mają Tag Teamy to obronimy nasze pasy na NoC. A co do Dibiasego & Rydera to zniszczymy ich.

Po tych słowach Edge wyszedł

Rated RKO vs Ted Dibiase & Zack Ryder

Zaczęli Randy Orton i Ted Dibiase. Dibiase od razu ruszył z Clotheslinem i Shoulder Blockiem. Ted chciał wykonać jeszcze jeden Clothesline ale Orton skontrował go na Back Body Drop i zmienił się z Edgem. Edge od razu ruszył do ataku wykonując serię uderzeń i kopnięć w narożniku. Dibiase próbował się zmienić ale nawet nie było mowy. Edge wykonał Big Boot Dibiasemu po czym dołożył Edgecution. Edge zmienił się z Randym i wyrzucił z ringu Rydera, a po chwili Ted Dibiase dostał podwójne RKO i Legend Killer spokojnie odliczył go do 3.

MC: King zauważ że Zack nie był w ringu ani sekundy.

JL: To właśnie jest zgranie Rated RKO obijali cały czas jednego zawodnika aby potem powstrzymać drugiego i zakończyć walkę.

Tymczasem Todd Grisham przeprowadza wywiad z Y2J'em Chrisem Jericho.

TG: Chris, czy sądzisz że wygrasz dzisiejszy pojedynek o miano pretendenta do pasa WWE?

CJ: Tak, sądzę że tak chociaż nie... ja nie sądzę ja to wiem. Jestem najlepszy w tym co robię i należy mi się walka o pas.

TG: A co zrobisz jeśli jednak przegrasz?

CJ: Takie rozwiązanie nie wchodzi w grę, jasne?

TG: Tak, oczywiście.

Chris odszedł a Todd wyglądał jakby zobaczył ducha.

Walka o miano pretendenta do pasa WWE na Night of Champions.

John Cena vs Chris Jericho vs Batista

Już na początku walki Jericho i Batista rzucili się na Johna Cenę, kopali i uderzali go przy linach aż w końcu wyrzucili poza ring i sami zaczęli konfrontację. Batista wykonał na Y2J'u potężny Clothesline po którym odbił się od lin, wykonał Knee Drop i przeszedł do pinu ale tylko 2 uderzenia. Batista chciał kontynuować atak ale Jericho kopnął go w nogę i przejął inicjatywę. Chris wykonał Dropkick w nogę Batisty po czym ten z bólu upadł. Y2J chciał kontynuować atak ale przeszkodził mu w tym Cena który wrocił na ring. John wykonał 2 Shoulder Tackle, Protoplex i już szykował się na 5-Knuckle Shuffle gdy dostał Spear od Batisty. Pin na Cenie 1...2... i nie! ułamek sekundy zadecydował o losach tego pojedynku. Chris Jericho wstał i wykonał na Batiście Enzuguri po czym Dave wylądował na podłodze. Jericho podniósł Cene i chciał wykonać Codebreaker ale Cena kontruje to na Attitude Adjustment, Jericho zeskakuje łapie Cenę za nogi i mamy Walls of Jericho, Cena nie wytrzymuje już z bólu ale czołga się do lin i.... John chwyta linę i Y2J zmuszony jest puścić chwyt. Chris puszcza Cenę ale Batista wyciąga Johna z ringu i wykonuje mu mocnego Irish Wipa w schodki. Zwierzak wszedł na ring ale otrzymał Codebreaker. Chris przypina, to musi być koniec 1...2...2,9 nie!!! Batista się nie poddaje, Jericho jest wściekły, zaciąga Batistę na środek ringu i zakłada Walls of Jericho. Batista nie miał wyjścia i musiał się poddać. Tak więc zwycięzcą i pretendentem do pasa zostaje Y2J Chris Jericho. Ale widzimy że na ring wbiega Sheamus i atakuje Jericho. Wykonuje mu Brouge Kick i Celtic Cross, po czym miał odejść ale od tyłu walizką zaatakował go The Miz. Sheamus leży półprzytomny a Miz chce zrealizować kontrakt z walizki w tej chwili. Rozbrzmiewa gong, Sheamus z pomocą lin się podnosi, podchodzi do niego The Miz i wykonuje mu Skull Crushing Finally po czym odlicza do 3 i zostaje NOWYM MISTRZEM WWE!!!. Miz bierze mikrofon.

Miz: Zdobyłem ten pas, BECAUSE I'M THE MIZ AND I'M AWESOME!!!

Po tym wydarzeniu RAW zeszło z anteny.

Aktualna karta na Night of Champions

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/b/bb/Night_of_Champions_%282010%29.jpg

WWE Championship Match

The Miz © vs Chris Jericho

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sorry że takie krótkie ale to moja pierwsza gala ale obiecuje że w następnych odcinkach będzie więcej segmentów i walk. Wiem że komentarze będą negatywne, ale obiecuję że się poprawię.

Edytowane przez camil.castrol
https://forum.wrestling.pl/topic/21639-wwe-z-innego-punktu-widzenia/

• Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• camil.castrol

8

• Stamford

2

• Pinio

1

• 1 contender

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jedynie co mi się rzuciło w oczy to moje pasy :/ W dodatku dodałeś to bez żadnego powiadomienia ani nic więc zmień to... :/

Co do gali to za mało segmentów. Walki w miarę długie ale za mało bo tylko 3. Zobaczymy jak pójdą następne gale.

https://forum.wrestling.pl/topic/21639-wwe-z-innego-punktu-widzenia/#findComment-196524

Irish Curse Kickiem

Chyba chodziło ci o Irish Curse które wygląda tak

http://www.youtube.com/watch?v=c7BSsb6e8ic

Po za tym trochę mało walk, Ale mam nadzieje że będzie lepiej.

PS.

Zapraszam do Mnie

https://forum.wrestling.pl/topic/21639-wwe-z-innego-punktu-widzenia/#findComment-196530

Pasy już zmieniłem. Co do Irish Curse to nazwa mi się pomyliła i już poprawiłem. Dziś dodam SD!, i oczywiście będzie więcej segmentów i walk.

[ Dodano: 2010-08-13, 14:49 ]

10.06.2010r - WWE SmackDown!

JR: Dzień dobry państwu. Dziś ujrzymy walkę Tag Teamową o miano pretendentów do zunifikowanych pasów Tag Teamowych Brothers of Destruction vs Straight Edge Society (CM Punk & Luke Gallows)

MS: Osobiście obstawiam zwycięstwo SES, a ty kogo obstawiasz JR?

JR: Ja jestem przeciwnego zdania. Dziś zwyciężą Bracia Destrukcja.

MS: To tyle na temat Main Eventu. Dzisiejszy wieczór zaczniemy od pojedynku MVP vs Chris Masters.

Singles Match

MVP vs Chris Masters

(...)MVP szykował się do Big Boota w narożniku ale Masters odsunął się po czym wykonał Clothesline, z kolejnym już nie trafił. MVP poczęstował Masterpieca Facebusterem i Scoop Slamem po czym wykonał Ballin' Elbow a na koniec 3O5 i odliczył Mastersa do 3.

JR: Walka nas niczym nie zaskoczyła, prawda Matt?

MS: Tak, Masters nic nie pokazał. Zwykły squash co tu więcej gadać.

Na ring przy swoim theme wychodzi mistrz Wagi Ciężkiej Jack Swagger

JS: Jestem tu aby wam powiedzieć, że na Night of Champions obronie pas i będę go trzymał jeszcze dłuuugo. Niewiem z kim przyjdzie mi walczyć ale wiem, że i tak pokonam tego kogoś. Bo kto może być pretendentem? Punk na 50% będzie walczył o pasy Tag Teamowe, Undertaker też, to zależy kto dziś wygra, więc oni odpadają. Kto pozostał? Ten knypek Rey?, Wielki Big Show, który ma problemy z nogą prze zemnie.

Booyaka Booyaka... Do ringu zmierza Rey Mysterio

RM: Swagger, słuchaj, Jeśli walczylibyśmy na NoC to ja bym cię pokonał, ponieważ myślę, a nie używam siły. Ważniejsza jest technika. Zresztą pokonałbym cię też dlatego, że jesteś półgłówkiem, który się tylko odgraża...

W tym momencie Jack atakuje Reya serią uderzeń i kopnięć, aż w końcu wykonuje Gutwrench Powerbomb. Po tym zajściu na rampie pojawia się Teddy Long

TL: Jack, oznajmiam tobie i wszystkim tu zebranym, że na NoC zmierzysz się w walce o WHC z Reyem Mysterio.

Młodsi fani szaleją z radości

TL: Jako że zaatakowałeś Reya, to on wybierze stypulację waszego pojedynku.

JS: Wygram z nim w każdej stypulacji, nieważne czy to będzie Ladder Match, czy TLC match, czy jakikolwiek inny. Pokonam go zawsze i wszędzie.

Przenosimy się na backstage gdzie Todd Grisham przeprowadza wywiad z CM Punkiem.

TG: Witaj Punk...

CMP: Dla ciebie CM Punk.

TG: Co myślisz o dzisiejszym pojedynku?

CMP: Myślę że BoD nie mają szans.

TG: A jeśli zwyciężą?

CMP: Jeśli się nam nie uda, to będę się starał o pas WHC.

TG: Ale walka jest już ustalona.

CMP: Ale w każdej chwili może ulec zmianie!

TG: Jeszcze jedno...

CMP: Nie chce mi się z tobą już gadać. Straight Edge means I'm better than you.

Po tych słowach CM Punk wychodzi

Walka o miano pretendenta do pasa Interkontynentalnego

''Dashing'' Cody Rhodes vs Dolph Ziggler

(...)Rhodes wykonał Springboard Roundhouse Kick, Side Dashing Leg Sweep, ale nie trafił z Knee Dropem, i to Ziggler przejął inicjatywę, poczęstował Codyego Neck Snapem a potem Elbow Dropem. Próba pinu 1...2... Rhodes odbija. Dolph podnosi Rhodesa ale ten wykonuje Roll-up ale tylko 2 count. ''Dashing'' wykonał Clothesline po którym już trafił z Knee Dropem. Próba pinu 1... kick out. Cody pchnął Zigglera o liny ale ten skontrował atak Rhodesa przeszedł za niego i wykonał Zig Zag. Kiedy Rhodes leżał Dolph założył Sleeper Hold po którym Cody od razu odklepał. Po walce Rhodes zaatakował Zigglera wykonując mu Cross Rhodes.

Rozbrzmiewa theme Brothers of Destruction

U: Dziś SES poniesie porażkę.

K: Przyczynią się do tego siły ciemności i piekieł.

U&K: SES, REST IN PEACE!

MS: Trochę się wystraszyłem po tym krótkim przemówieniu.

JR: To była wiadomość dla SES. Czyżby czekała ich klęska, przekonamy się o tym na koniec naszego show. A tymczasem zapraszam na walkę Matt Hardy vs Rey Mysterio.

Singles Match

Matt Hardy vs Rey Mysterio

(...)Matt wykonał Elbow Drop z drugiej liny i szykował się na Twist of Fate ale Rey skontrował to na Hurricanrane. Mysterio wykonał Bulldoga po czym Dropkickiem posłał Hardyego na drugą linę i chciał wykonać 619 ale Matt uciekł poza ring. Rey nie czekał i wykonał Baseball Slide po którym wrzucił Matta do ringu i próbował przypiąć ale tylko 1 count. Rey chciał skoczyć na Hardyego z narożnika ale Matt go zrzucił, wykonał Side Effect, po czym wszedł na narożnik i poleciał Leg Dropem prosto w Reya. Próba pinu 1...2... i nie. Matt próbował Twist of Fate ale Rey znów skontrował tym razem na West Coast Pop, pin 1...2... kick out. Obaj leżeli wycieńczeni, kiedy nagle na ring wbiegł Jack Swagger i zaczął okładać Reya. Sędzia ogłosił że zwycięzcą poprzez DQ jest Rey Mysterio. Matt Hardy pomógł Reyowi i wykonał na Swaggerze Twist of Fate. Na koniec Mysterio i Hardy uścisneli sobie dłonie.

This fire burns... Na ring idzie CM Punk

CMP: Za chwilę zmierzę się w Tag Teamie z Lukiem Gallowsem przeciwko BoD. Wygram ja, dlatego że nie wpuszczę do ringu Gallowsa ani na chwilę. Chcę abyście byli świadkami mojego triumfu.

Kamera na moment przenosi się na backstage gdzie Gallows ogląda występ Punka i widać że jest wściekły.

CMP: BoD są dla mnie jak dwoje nienormalnych ludzi dlatego że wierzą w siły ciemności i piekieł. Dla mnie tacy ludzie to ćpuni nic więcej. Dlatego Gallows choć tu i patrz jak zwyciężam.

Rozbrzmiewa theme Luke'a Gallowsa, ale go nie widać

CMP: No Luke choć tutaj w tej chwili.

Nagle Luke Gallows zachodzi Punka od tyłu i wykonuje na nim Twelve Steps po czym staje na krawędzi ringu.

Słychać theme BoD. Tak to oni zmierzają na ring, walka rozpoczęta

Walka o miano pretendentów do zunifikowanych pasów Tag Teamowych

Brothers of Destruction vs Straight Edge Society

Punk leżał półprzytomny na macie. Kane podniósł go i poczęstował go Chokeslamem, po czym do ringu wszedł Undertaker i wykonał Tombstone Piledriver, po którym odliczył Punka do 3. Wszystkiemu ze spokojem przyglądał się Luke Gallows który nawet nie chciał pomóc swojemu mentorowi. Tak więc pretendentami do zunifikowanych pasów Tag Teamowych zostają Brothers of Destruction.

MS: Czyżby rozpad SES?

JR: Myślę że po tym CM Punk nie wybaczy Gallowsowi.

Po tym wszystkim SmackDown zakończyło się.

WWE Championship Match

The Miz © vs Chris Jericho

World Heavyweight Championship ??? Match

Jack Swagger © vs Rey Mysterio

Intercontinental Championship Match

Christian © vs Dolph Ziggler

Unified Tag Team Championship Match

Rated RKO © vs Brothers of Destruction

Kilka newsów dot. WWE:

-Powrót Triple H'a jest zapowiadany na NoC, lub na pierwsze RAW po tej gali.

-Niewiadomo jeszcze do kiedy The Miz będzie trzymał pas WWE.

-Mówi się też o powrocie jednej wielkiej gwiazdy do WWE, która pełniłaby rolę drugiego GM'a RAW.

-Niewiadomo jeszcze kiedy powróci Big Show, bo przecież wiemy że ma problemy z nogą.

-Krążą też plotki o sprowadzeniu kogoś z TNA, ale to dopiero w okolicach Hell in a Cell lub nawet Survivor Series.

https://forum.wrestling.pl/topic/21639-wwe-z-innego-punktu-widzenia/#findComment-196569

• 3 tygodnie później...

Miałem zrezygnować z pisania gal ale jednak bede pisal dalej.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

13.09.2010r - WWE RAW

JerryL: Witam na kolejnym Monday Night RAW. Atmosfera przed Night of Champions rośnie.

MichaelC: Masz rację Jerry. Dziś poznamy przeciwnika Marka Henry'ego w walce o pas US. Walka odbędzie się już za chwilę.

Walka o miano pretendenta do pasa US

John Morrison vs Evan Bourne vs R-Truth

(...)Morrison wykonał na Bournie Neckbreacker i szykował się na Starship Pain ale R-Truth ściągnął Evana i JoMo nie trafił. Killings próbował pinu ale tylko 2 count. R-Truth wykonał Suplex Stunner. Pin 1...2... i nie. R-Truth pcha Johna o liny i mamy podwójny Clothesline. Obaj leżą na macie, gdy na ring wbiega Evan i kładzie Morrisona na Killingsa i wykonuje na nich Shooting Star Press. Bourne przypina R-Trutha 1...2...3. To jest koniec, tak więc pretendentem do pasa US zostaje Evan Bourne.

JerryL: Ależ emocjonująca walka. Na Night of Champions Evan będzie miał trudno z Markiem Henrym.

MichaelC: Masz rację King ale szybkość jest po stronie Evana, czyli ma on jakieś szanse.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

It's the shame... na ring wchodzi Sheamus

Sheamus: Jestem tu ponieważ nie ma mnie w walce na Night of Champions, a rewanż mi się należy. Bret Hart żądam dodania mnie do walki o pas WWE na Night of Champions, teraz!

Na titantronie ukazuje się Bret Hart

BretH: Sheamus, Sheamus, Sheamus... Masz racje należy ci się rewanż i zostaniesz dodany do walki na Night of Champions, pod jednym warunkiem, musisz wygrać dzisiaj swój pojedynek z hmm..., nie powiem ci z kim, dowiesz się tego dziś wieczorem.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Singles Match

Mark Henry vs Zack Ryder

Ta walka trwała niecałe 2 min. Wygrał ją Mark Henry po wykonaniu World Strongest Slamu.

Przenosimy się na backstage gdzie Bret Hart rozmawia z Vincem McMahonem

VinceM: Bret dlaczego Sheamus ma dziś walczyć o to aby znaleźć się w walce o pas WWE na Night of Champions. Przecież ma prawo do rewanżu bez żadnej walki!

BretH: Vince, Sheamus na pewno wygra dzisiejszą walkę, zapewniam cię.

VinceM: Te twoje wybryki niebawem się skończą ponieważ szukam kogoś kto pełniłby rolę drugiego GM'a RAW. Gdyby się sprawdził, wtedy mógłbyś wylecieć.

BretH: Może byś mnie nie wyrzucił tylko przydzielił na SmackDown jako pomocnik Teddy'ego Longa.

VinceM: Pomyślę nad tym.

I came to play... Do ringu z mikrofonem zmierza Mistrz WWE, The Miz

Miz: To co stało się tydzień temu było niesamowite, wykorzystałem walizkę Money in the Bank na Sheamusie i zostałem WWE Championem. Nie oddam pasa ani na Night of Champions ani na Hell in a Cell ani na Survivor Series ani na żadnej innej gali PPV. Mogę zawalczyć o pas nawet teraz z tym który pierwszy się tu pojawi. Nie boję się nikogo.

Priceless... Ted Dibiase przyjął wyzwanie Miza i za chwilę zawalczy o pas WWE!

WWE Championship Match

The Miz © vs Ted Dibiase

(...)Dibiase wykonał Backbreacker, Scoop Slam i Elbow Drop, po czym szykował się na Dream Street ale Miz skontrował to na Back Drop po którym przeszedł do pinu 1...2... kick out. The Miz wykonał kombinację Backbreacker/Neckbreacker po której uzyskał 2 count. Mizanin szykował się na Skull Crushing Finally ale Dibiase przerzucił go do przodu i wykonał Clothesline po którym obaj leżeli na macie. Pierwszy wstał Dibiase który wykonał Roll up ale tylko 2 count. Dibiase próbował jeszcze raz zrobić Dream Street ale Miz przekształcił to w swój finisher po którym zachował pas WWE.

Tag Team Match

Rated RKO vs Hart Dynasty

(...)DH Smith wykonał Scoop Slam na Edge'u i zmienił się z Kiddem. Tyson podniósł Edga tylko po to aby zadać mu kilka kopnięć. Kidd wykonał Flying Clothesline po którym uzyskał 2 count. Edge chciał zmienić się z Ortonem ale Kidd zaciągnął go do swojego narożnika i zmienił się ze Smithem. Ten wykonał 2 Shoulder Blocki i szykował się na Running Powerslam lecz Edge zdołał się uwolnić i wykonał Spear!. Edge próbuje zmienić się z Randym ale ma za mało sił. DH Smith leży na macie trzymając się za brzuch. Edge wkońcu zmienił się z Ortonem. Randy wyrzucił z ringu Tysona Kidda i czaił się aby wykonać RKO Smithowi. DH Smith wstaje i otrzymuje RKO. 1...2...3 Edge i Orton zwyciężają i tym samym pokazują że są w świetnej formie przed Night of Champions.

Po krótkiej przerwie widzimy stojącego w ringu Johna Cenę

JohnC: Tydzień temu miałem zostać pretendentem do pasa WWE, lecz nie wygrałem swojego pojedynku i o pas zawalczy Chris Jericho. Dziś do tej walki może dołączyć Sheamus, jeśli tylko wygra dzisiejszy pojedynek. Więc wypowiem się w kierunku Breta... albo nie, wypowiem się w kierunku Vincenta Kennedy'ego McMahona. Vince, dziś to ja chcę się zmierzyć z Sheamusem o to kto znajdzie się w walce o pas WWE na Night of Champions. Wiem kto miał walczyć dziś z Sheamusem, miał być to Santino Marella, ale to byłoby za łatwe.

No Chance... Na rampie pojawił się Vince McMahon

VinceM: John, niestety dzisiejsza walka jest już zatwierdzona. Zatwierdziłem ją idąc tutaj. Dziś wieczorem Sheamus zmierzy się z tobą.

It's the shame... Na rampie pojawia się również Sheamus

Sheamus: Vince, oszalałeś, ja mogę przegrać tą walkę...

Wtedy Vince szepnął coś Sheamusowi do ucha, po czy udał się na backstage, a Sheamus coś jeszcze chciał dodać

Sheamus: Cena, twoja przegrana już za chwilę jest pewna.

Walka o miano pretendenta do pasa WWE

Sheamus vs John Cena

(...)Sheamus wykonał Powerbomb, Vertical Suplex po czym chciał dołożyć Brouge Kick ale Cena uniknął tego i wykonał 2 Shoulder Tackle, Proto Bomb i Five Knuckle Shuffle. Cena wyniósł Celtyckiego Wojownika pod Attitude Adjustment ale Sheamus zeskoczył i wykonał Big Boot po którym uzyskał 2 count. Sheamus wykonał Clothesline i znów 2 count, Sheamus dołożył jeszcze Irish Curse Backbreacker po którym znów uzyskał 2 count, Cena się nie poddaje. Gdy John wstał Sheamus trafił z Brouge Kickiem ale Cena wyleciał poza ring. Sheamus wrzucił Johna na ring i próbuje pinu 1...2... i nie!. Gdy John wstał Sheamus spróbował jeszcze raz znokautować Cenę swoim kopniakiem ale Cena uniknął i wykonał Attitude Adjustment, obaj leżeli długo na macie aż w końcu Cena się podniósł i jeszcze raz wyniósł Sheamusa na AA ale tym razem ten zeskoczył i pchnął Cenę na sędziego. Gdy obaj leżeli na ring wbiegł Batista i wykonał Cenie Batista Bomb!!!. Sheamus dołożył jeszcze Celtic Cross. Na ring wbiegł drugi sędzia, w tym czasie Sheamus położył rękę na Cenie a sędzia zaczął odliczanie 1...2...3. Sheamus z pomocą dostaje się do walki na Night of Champions. Po walce na rampie pojawił się Vince McMahon który się uśmiechał.

Po tym wydarzeniu WWE RAW zeszło z anteny.

WWE Championship Match

The Miz © vs Chris Jericho vs Sheamus

World Heavyweight Championship ??? Match

United States Championship Match

Mark Henry © vs Evan Bourne

Kilka newsów dot. WWE:

-Powrotu Triple H'a należy spodziewać się na pierwszym lub drugim RAW po Night of Champions

-Drugi GM RAW pojawi się na tej samej gali co Triple H.

-Big Show przeszedł operację kostki co wiąże się z przedłużeniem jego powrotu.

-W federacji Vinca McMahona ma zadebiutować Alberto Del Rio znany jako Dos Caras Jr., jednak niewiadomo kiedy to nastąpi.

-Niewiadomo czy WWE sprowadzi kogoś z TNA, ponieważ to wiąże się z wydaniem większej ilości pieniędzy.

-Na pierwszym RAW po Night of Champions pasy Tag Teamowe nieco ulegną zmianie.

https://forum.wrestling.pl/topic/21639-wwe-z-innego-punktu-widzenia/#findComment-199940

Widzę że pisze to sam dla siebie no ale trudno, piszę dalej. SD będzie bardzo krótkie ponieważ mam zamiar z niego zrezygnować.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

17.09.2010r - WWE SmackDown

MattS: Dzień dobry państwu na ostatnim SmackDown przed Night of Champions.

JimR: Dziś dowiemy się w jakiej stypulacji odbędzie się pojedynek Reya Mysterio z Jackiem Swaggerem o pas World Heavyweight Championship na Night of Champions.

MattS: Tak, dokładnie. Rey ogłosi to już za chwilę. A tak poza tym to dziś na SmackDown pojawią się Randy Orton & Edge czyli Rated RKO.

Booyaka Booyaka 619... Do ringu idzie Rey Mysterio

ReyM: Jestem tu aby oznajmić w jakiej stypulacji pokonam w niedzielę Jacka Swaggera. Chciałem zrobić to tydzień temu ale Jack mnie pobił i nie miałem sił. W niedzielę Jack za to zapłaci. Dostanie takie lanie jakiego nigdy jeszcze nie dostał. Dobra wystarczy już tego, pora przejść do rzeczy. W niedzielę ja i Swagger zmierzymy się ...

MattS: Ciekawe jaki to będzie pojedynek.

ReyM: ...w I Quit Matchu!

Na rampie pojawił się Jack Swagger, który uśmiechał się do Reya.

JackS: Mysterio, w niedzielę pożałujesz tego wyboru.

Singles Match

Chavo Guerrero vs Chris Masters

Chavo próbował kopnięć ale na Mastersie nie robiło to większego wrażenia. Masters powalił Chavo potężnym Clotheslinem po którym uzyskał 1 count. Masters wykonał Powerslam po którym uzyskał 2 count Masters szykował się na Masterlock ale Guerrero skontrował to i wykonał Dropkick po czym wszedł na narożnik i nie trafił z Frog Splashem. Chris założył Masterlock po którym Chavo się poddał.

W ringu stoją Rated RKO

Edge: Jesteśmy tu aby powiedzieć że Brothers of Destruction nie zdobędą pasów mistrzowskich na Night of Champions.

RandyO: Być może zdobędą je ale dopiero wtedy gdy je stracimy, czyli napewno nie w najbliższym czasie.

Nagle zgasło światło a gdy się zaświeciło Kane i Undertaker wykonali Edgowi i Ortonowi Tombstone Piledrivery.

Singles Match

Drew McIntyre vs local wrestler

McIntyre na początku miał problemy ale w końcu zaatakował rywala i zakończył pojedynek po Future Shock DDT. Po walce jobber dostał jeszcze jeden finisher od McIntyre'a.

Do ringu przy swoim theme zmierza Teddy Long

Teddy: Ostatnio chodziły pogłoski że Big Show ma problemy z nogą i nie może walczyć, że pojawi się nie wiadomo kiedy. Wcale tak nie jest. Dam państwu dowód na to.

Weeeeeeell It's the Big Show... Na ring przy ogromnej owacji fanów zmierza nie kto inny jak Big Show.

BigShow: Witam was z powrotem WWE Universe!. Dziś mam zamiar wymierzyć karę Swaggerowi za to co mi zrobił, o mało co nie złamał mi kostki. Dziś zmierzę się z nim w No DQ Matchu.

Teddy: Zatwierdzam walkę Big Show vs Jack Swagger w no DQ Matchu.

No DQ Match

Big Show vs Jack Swagger

(...)Swagger chciał uderzyć Big Showa krzesełkiem ale ten wytrącił mu je z rąk i sam przeszedł do ataku. Big Show wykonał na Swaggerze Splash w narożniku, Shoulder Block, Scoop Slam i Showstopper. Show próbuje przypiąć 1...2... i nie. Big Show wyczyścił stół komentatorski, wziął krzesło i zaczął okładać Jacka. Gdy skończył wyrzucił go poza ring i wykonał mu Chokeslam na stół komentatorski! Jack Swagger leży nieprytomny a Big Show tauntuje. Show wrzucił All Americana do ringu po czym chwycił krzesło. Poczekał aż Swagger wstanie, gdy już wstał Big Show uderzył go krzesłem z całej siły i spokojnie odliczył do 3. Swagger zapłacił za to co zrobił Big Showowi.

Singles Match

CM Punk vs Rey Mysterio

Zaczęli od próby sił z której lepiej wyszedł CM Punk. Punk wykonał na Reyu Clothesline i Neckbreacker po czym uzyskał 2 count. Punk szybko chciał wynieść Mysterio pod GTS ale Mysterio skontrował to na Hurricanrane po której Punk trafił w sędziego! Nagle na ring wbiegł Luke Gallows i wykonał Punkowi Twelve Steps, po czym ułożył go na 2 linie i Rey wykonał 619 i Springboard Splash!!! Na ring przybiegł drugi sędzia. Rey przypina Punka 1...2...3! Koniec. Mysterio z pomocą pokonał CM Punka. Luke Gallows po walce wzniósł ręce Reya do góry w geście triumfu, a za chwilę wykonał Punkowi jeszcze raz Twelve Steps.

Po tym wszystkim SmackDown zakończyło się

WWE Championship Match

World Heavyweight Championship I Quit Match

To był ostatni odcinek SmackDown. Teraz będzie tylko jeden roster. Mam zamiar zunifikować pasy WWE i WHC ale to dopiero za jakiś czas.

https://forum.wrestling.pl/topic/21639-wwe-z-innego-punktu-widzenia/#findComment-200415

Heh rozumiem co to znaczy pisać dla siebie :)

No więc trzymasz jakiś poziom , ale słabością są u Ciebie dialogi i przemówienia : bardzo krótkie i mało wnoszące.

Pomysł ze zlikwidowaniem SmackDown! ? Hmm moze być ciekawie :)

P.S

Zapraszam do nas

https://forum.wrestling.pl/topic/21639-wwe-z-innego-punktu-widzenia/#findComment-200646

19.09.2010r - Night of Champions

Walkę rozpoczęli Orton i Kane. W próbie sił lepszy był Kane i to on powalił Randy'ego Clotheslinem, po czym podniósł go i wykonał Scoop Slam. Big Red Monster zmienił się z Undertakerem. Deadman od razu ruszył do ataku aby Orton nie dokonał zmiany. Undertaker pchnął Vipera w narożnik i dołożył Clothesline. Phenom wykonał Snake Eyes, Big Boot i Leg Drop. Próbuje przypiąć 1...2... Edge przerywa pin. Kane chwycił Edga i posłał go poza ring. Gdy sędzia próbował uspokoić Kane'a Randy zagrał nieczysto i wykonał Takerowi Low Blow. Randy chciał się zmienić ale Edge leżał na podłodze i ledwo się podnosił po ataku Kane'a, więc Orton przeszedł do ataku. Gdy Taker wstał otrzymał od Legend Killera Dropkick po którym Orton uzyskał 2 count. Randy zaczął obijać ręce i nogi Undertakera. Pin 1...2... kick out. Undertaker przeturlał się na krawędź ringu aby uniknąć ataku Randy'ego lecz Orton chwycił go i wykonał Rope Hung Implant DDT. Próba przypięcia 1...2... Kane przerwał liczenie. Orton zaciągnął Takera do swojego narożnika i zmienił się z Edgem po czym wykonali podwójny Superplex. Orton zrzucił Kane'a z ringu aby ten nie mogł przerwać pinu, w tym czasie Edge przypina 1...2... i nie ma! Jak to możliwe!? Edge wściekły ustawił się w narożniku i czeka aż Phenom wstanie, gdy tak się stało Edge wykonał mu Spear! Pin 1...2...3! Koniec walki. Rated RKO zachowują pasy mistrzowskie. Po walce Kane zaatakował mistrzów i wykonał na Edgu Chokeslam a na Ortonie Tombstone Piledriver.

Na backstage'u Todd Grisham przeprowadza wywiad z Chrisem Jericho

ToddG: Chris, jak sądzisz? Zwyciężysz dziś i zostaniesz WWE Champem czy raczej nie.

ChrisJ: Myślę, że uda mi się zdobyć dziś ten tytuł. Miz nie jest godny posiadania go, bo nie zdobył go uczciwie, tylko wtedy gdy Sheamus był zmęczony i poobijany. Wtedy wykorzystał walizkę i został mistrzem. Dziś mam zamiar wymierzyć sprawiedliwość. Chętnie bym z tobą jeszcze pomówił ale muszę się przygotować aby wypaść jak najlepiej.

ToddG: Dobrze nie będę ci zabierał dużo czasu.

ChrisJ: Narazie.

Od początku Evan wykorzystywał szybkość, oraz próbował kopnięć, które trochę osłabiały mistrza. Evan wykonał Spinning Heel Kick po którym chciał wykonać Shooting Star Press ale Mark Henry wyturlał się z ringu. Evan wykonał Crossbody ale Henry złapał go w locie i pchnął w metalowy narożnik. World Strongest Man wrzucił Bourna do ringu i próbował przypiąć ale tylko 2 count. Bourne z zaskoczenia wykonał Dropkick w kolano Marka Henry'ego po którym 'znęcał' się nad jego lewą nogą. Bourne wykonał DDT i próba pinu 1...2... kick out! Evan dołożył jeszcze potężnego kopniaka w głowę i znów 2 count. Bourn wskoczył na narożnik i chciał wykonać akcję kończącą ale Henry złapał go na World Strongest Slam! Jednak Bourne skontrował to na Hurricanranę. Evan wszedł kolejny raz na narożnik i wykonał Crossbody ale jednak Mark skontrował to na World Strongest Slam. 1...2...3. Mark Henry pozostaje US Championem.

Just Close Your Eyes... Na ring jako pierwszy wchodzi mistrz Interkontynentalny Christian

Christian czeka na swojego przeciwnika.

I'm perfection... Słyszymy theme Dolpha Zigglera natomiast go nie widzimy.

Nagle Dolph Ziggler zachodzi Christiana od tyłu atakując go krzesłem. Rozbrzmiewa gong. Ziggler poczekał aż Christian wstanie i wykonał mu Zig Zag. Dolph założył jeszcze Sleeper Hold po którym Christian stracił przytomność, co oznacza że Dolph Ziggler jest nowym mistrzem Interkontynentalnym! Wygrał bardzo nieczysto, ale wygrał i jest mistrzem.

WWE Championship Match

(...)Sheamus wykonał na Mizie Powerbomb i uzyskał 2 count. Do ringu wszedł Chris Jericho który wykonał Sheamusowi Running Enzuigri. Pin 1...2... kick out! Y2J dołożył Lionsault i znów 2 count. The Miz zaskoczył Jericho Roll Upem 1...2... i nie! Miz sprowadził Chrisa do narożnika i wykonał Swinging Corner Clothesline. Pin 1...2... Sheamus przerywa liczenie. Sheamus wykonuje Mizowi Irish Curse! 1...2... kick out! Sheamus zdziwiony, podnosi Miza i dokłada Brouge Kick. Chris wykonuje Roll Up na Sheamusie 1...2...nie ma. Y2J wykonuje Suplex po którym przypina 1... kick out. Y2J wykonuje Flying Forearm Smash po czym wchodzi na narożnik i Missile Dropkick. 1...2... Sheamus unosi prawe ramię. Chris podnosi Sheamusa ale ten wykonuje mu Big Boota i pinuje 1...2... nie! Sheamus wykonuje Neckbreacker, po którym chce chyba dołożyć Brouge Kick ale Chris się schylił i wykonał Codebreacker!!. Chris jednak nie ma siły przypiąć. Na ring wbiega Miz i przypina Sheamusa 1...2... nie ma!! To niewiarygodne! Miz podnosi Chrisa i wykonuje Skull Crushing Finally. To musi być koniec 1...2...2,9 kick out!!! Chris walczy do końca! Miz jest wściekły, gdy się odwraca dostaje Brouge Kick od Sheamusa, po którym wylatuje za ring. Do ringu biega John Cena i wykonuje Attitude Adjustment na Sheamusie po czym odchodzi!!! Chris kładzie rękę na Celtyckim Wojowniku 1...2...3! Koniec. Chris Jericho zostaje nowym mistrzem WWE!! Po walce otrzymał od Miza Skull Crushing Finally.

World Heavyweight Championship I Quit Match

(...)Swagger uderzył Reya Mysterio krzesłem w głowę, ale Rey się nie poddał. Jack wyczyścił stół komentatorski, podniósł Reya i chciał wykonać mu Gutwwrench Powerbomb ale Rey skontrował to na Hurricanranę. Jack się jednak nie poddał. Rey podnosi Jacka ale ten wykonuje mu Low Blow i Gutwrench Powerbomb na stół komentatorski! Sędzia pyta Mysterio czy się poddaje lecz ten odpowiedział ''I never quit''. Jack wrzucił Mistrza 619 w publiczność, chwycił krzesło i uderzył Reya w plecy i wrócił po stół. Swagger rozłożył stół i chciał rzucić Reya na niego lecz ten wykonał mu Bulldoga przez stół. Swagger jednak nie powiedział że się poddaje. Rey chwycił kij kendo i uderzył nim Swaggera który zaczął krwawić. Jack jednak się nie poddaje. Rey wrócił z Jackiem w okolice ringu i wyciągnął z pod niego kosz na śmieci, który założył Swaggerowi na głowę i walnął w niego krzesłem. Swagger jednak chce walczyć dalej. Rey wyciągnął z pod ringu gitarę. Swagger z zaskoczenia wykonał Reyowi Spear! Rey również się nie poddaje. Jack uderza Mysterio gitarą która się rozpada. Jack chwyta pas mistrzowski i chce uderzyć Reya. Tak się staje. Sędzia pyta Mysterio czy chce się poddać ten jednak odpowiada że nie.

Słyszymy theme Teddy'ego Longa

TeddyL: Skoro żaden z was się nie poddaje, zmieniam zasady tego pojedynku. Od teraz jest to Last Man Standing Match!

Zawodnicy wznowili walkę. Jack pchnął Reya o barierkę oddzielającą publiczność. Sędzia liczy 1..2..3..4..5..6 Rey wstaje. Jack chce wykonać Clothesline ale Rey wykonuje Leg Scissors i Jack trafia w barierkę. 1..2..3..4..5 Swagger się podnosi. Rey chwycił drut kolczasty którym owinął krzesło i uderzył Jacka. Swagger ma całą twarz we krwi. 1..2..3..4..5..6..7..8..9 Jack wstaje z pomocą barierki. Mysterio wściekł się i wykonał Jackowi Spear w barierkę która uległa zniszczeniu. Obaj leżą 1..2..3..4 Mysterio wstał a Jack leży i sędzia liczy dalej 5..6..7..8..9..10! Jack już nie wstał. Nowym mistrzem Wagi Ciężkiej zostaje Rey Mysterio. Rey wykończony celebruje zwycięstwo razem z publicznością.

Takim obrazkiem Night of Champions zakończyło się

[ Dodano: 2010-09-06, 20:10 ]

Chce zlikwidować SD i połączyć zawodników i będzie tylko RAW z wszystkimi zawodnikami (bez jobberów oczywiście)

https://forum.wrestling.pl/topic/21639-wwe-z-innego-punktu-widzenia/#findComment-200650

Hehe no i NoC :

-Dobrze , że Rated RKO zachowali swoje pasy , jednak widzę po reakcji Kane'a , ze szykujesz dla nich feud na dłuższa metę

-W sumie to cieszę się , że Evan nie dostał tak szybko pasa US :)

-Do przewidzenia była wygrana Dolpha

-Szkoda , że tak szybko pozbawiłeś Miza pasa ;/ Trzeba było dac mu go jeszcze troche ponosić

-Mysterio mistrzem? Nie dla mnie :)

Ogólnie gala wypada na 3+/6 z powodu braku segmentów i tylko jeden wywiad ;/

https://forum.wrestling.pl/topic/21639-wwe-z-innego-punktu-widzenia/#findComment-200766

SmackDown uległo zlikwidowaniu w związku z czym został jeden roster. Ze SmackDown na RAW przeszli:

Big Show

Christian

CM Punk

''Dashing'' Cody Rhodes

Dolph Ziggler

Drew McIntyre

Jack Swagger

Joey Mercury

Kane

Kofi Kingston

Luke Gallows

Matt Hardy

MVP

Rey Mysterio

The Undertaker

Reszta ze SD! została zwolniona. Z RAW pożegnali się

Primo, Zack Ryder i Santino Marella.

20.09.2010r - WWE RAW

JerryL: Witam państwa na RAW. Jak wszyscy wiemy SmackDown się rozpadło i WWE RAW będzie jedynym show.

JimR: Masz racje Jerry. Oglądalność RAW może wzrosnąć a szczególnie dzisiejszy odcinek, czeka nas niespodzianka.

JerryL: Niespodzianka? Ja nic niewiem, skąd masz te informacje?

JimR: Z tajnego źródła.

JerryL: Nie będe się mieszał. Przed nami pierwsza walka dzisiejszego RAW.

Singles Match

Matt Hardy vs The Miz

(...)Miz wykonał kombinację Backbreacker/Neckbreacker po której uzyskał 2 count. Mizanin szykował się na Skull Crushing Finally ale Hardy przerzucił go do przodu i wykonał Dropkick. Pin 1... kick out. Hardy dokłada Powerbomb Pin 1...2... Miz odkopuje.Hardy podnosi Miza i Side Effect. 1...2... i nie ma! Hardy ma pretensje do sędziego ale w tym czasie Miz wykonuje roll up 1...2... kick out. Hardy chciał wykonać Clothesline ale Miz podciął go i założył Figure Four Leglock! Hardy zwija się z bólu, już ma odklepać ale jednak doczołguje się do lin. Miz podnosi rywala i pcha go w narożnik po czym wykonuje Swinging corner clothesline. Pin 1...2... nie! Miz chciał podnieść rywala ale ten zaskoczył go roll upem 1...2... kick out. Hardy wykonał Side Effect i Leg Drop po czym szykował się na Twist of Fate. Miz się podniósł Hardy kopie go w brzuch i Twist of... jednak nie Miz kontruje to i wykonuje Skull Crushing Finally po którym odlicza Hardy'ego do 3.

Na backstage'u widzimy jak Vince McMahon rozmawia z kimś przez telefon.

VinceM: Pojawisz się dziś na RAW?

Ktoś: Tak ale pod koniec tego show bo muszę coś jeszcze załatwić po drodze.

VinceM: Dobra to czekam na ciebie. Im szybciej tu będziesz tym lepiej.

Ktoś: Jasne szefie.

This fire burns... W ringu stoi CM Punk z mikrofonem

Punk: Dwa razy przegrałem przez Gallowsa. Gdyby nie on walki potoczyły by się inaczej. Chciałbym porozmawiać z nim w cztery oczy ale on pewnie się boi stawić mi czoła tu i teraz. Moje wspaniałe SES się rozpadło. Został jeszcze Joey który też pewnie pójdzie swoją drogą. Cóż jeśli zostałem sam będę musiał starać się o World Heavyweight Championship.

W tym momencie rozbrzmiewa theme Luke'a Gallowsa, który wychodzi na rampę.

LukeG: Punk, pomiatałeś mną i Joey'em cały czas, aż w końcu nie wytrzymałem i musiałem się od ciebie uwolnić. Joey mówił że też nie może ciebie znieść.

Na titantronie ukazał się Vince McMahon

VinceM: Widzę że rozmawiacie o Joey'u. Otóż mam dla was wiadomość. Joey Mercury został zwolniony! Proszę was skończcie z rozmowami na jego temat. Dziękuję za uwagę, kontynuujcie.

Luke wyglądał na przygnębionego zaś CM Punk był zadowolony.

Punk: Luke... właśnie straciłeś sprzymierzeńca. Jak się czujesz? Wiesz że jestem od ciebie lepszy, bo nie piję, nie palę i nie biorę narkotyków.

Luke ruszył w stronę ringu i po chwili już w nim był

LukeG: Punk, myślisz że nie biorąc narkotyków jesteś lepszy? Naprawdę tak sądzisz? Otóż się mylisz.

W tym momencie Luke zaatakował Punka i rozpoczęła się bójka w ringu lecz po chwili zawodnicy bili się już w publiczności

Singles Match

Edge vs Tyson Kidd

To był ok. 3-4 min squash. Wygrał Edge po wykonaniu Speara.

Tag Team Match

Evan Bourne i World Heavyweight Champion Rey Mysterio vs The Usos

(...)Jimmy Uso wykonał Backbreacker po czym wszedł na narożnik i dołożył Leg Drop. Pin 1...2... Rey odkopuje. Zmiana po stronie Usos i do gry wchodzi Jey, który wykonuje Reyowi Neckbreacker i próbuje pinu 1...2... kick out. Jey chce wykonać Superkick ale Mysterio robi unik i zmiana z Evanem Bournem. Evan od razu wykonuje Spinning Heel Kick na Jeyu i wskakuje na narożnik, jednak Jey Uso wyturlał się z ringu, ale Bourne i tak skoczył na niego wykonując Crossbody. Evan wrzuca Jeya do ringu i przypina 1...2... kick out. Evan zmienia się z Reyem. Mysterio posyła Jeya Hurricanraną na drugą linę i wykonuje 619 i zmiana z Bournem. Evan dokłada Shooting Star Press. Rey wyrzuca Jimmy'ego z ringu a Evan przypina Jeya 1...2...3! Koniec. Rey i Evan odnoszą piękne zwycięstwo.

W ringu stoi WWE Champion Chris Jericho

ChrisJ: Jestem WWE Championem. Na Hell in a Cell będę bronił pasa prawdopodobnie w walce z The Mizem. Jako były mistrz ma prawo do rewanżu. Ale ja nie chce z nim walczyć, chcę kogoś lepszego, kogoś z kim będzie mi trudniej, lubię wyzwania. Jestem najlepszy w tym co robię i w walce o pas nikt mnie nie pokona.

Rozbrzmiewa theme Breta Harta

BretH: Chris jeśli nie chcesz walczyć z Mizem nie będziesz z nim walczył. Dziś odbędzie się walka o miano pretendenta do twojego pasa. Zwycięzca zmierzy się z tobą o pas WWE na Hell in a Cell w tytułowym pojedynku. Będzie to walka John Cena vs CM Punk vs Randy Orton. Punk chciał walczyć o WHC lecz ja dam mu szansę na WWE Championship. Jeśli chodzi o mnie nie mam nic więcej do powiedzenia.

Bret Hart odszedł a Chris był nieco zaskoczony

Widzimy Johna Cenę idącego korytarzem. Nagle atakuje go zamaskowana osoba. Cena otrzymał Powerslam a gdy wstał Spear. Kto to mógł być?

Triple Threat Match o miano pretendenta do pasa WWE na HiaC

John Cena vs CM Punk vs Randy Orton

Na początku na rampie pojawił się Vince McMahon który oznajmił że John Cena nie jest w stanie brać udziału w walce. Więc zastąpił go innym zawodnikiem. Ten zawodnik to Sheamus. Więc ta walka od teraz to Sheamus vs CM Punk vs Randy Orton. I jeszcze coś będzie to Triple Threat Elimination Match!

Triple Threat Elimination Match o miano pretendenta do pasa WWE na HiaC

Sheamus vs CM Punk vs Randy Orton

(...)Sheamus wykonał Big Boot na Ortonie i próbował pinu lecz tylko 1 count. Na ring wszedł Punk który zaatakował lewą nogę Sheamusa. Orton jednak wykonał Punkowi RKO!

Pin 1...2... Punk kładzie nogę na linie. Sheamus wykonuje Ortonowi Brouge Kick, lecz przypina Punka 1...2...2,9 kick out! Sheamus chciał wykonać Punkowi Celtic Cross ale Punk się uwolnił i wykonał Roundhouse Kick. Punk zmęczony kładzie rękę na Sheamusie. 1...2... Sheamus odkopuje. Orton się podniósł i wykonał Punkowi Uppercut i Scoop Slam. Orton odbija się od lin i Knee Drop dla Punka. Próba przypięcia 1...2... i nie. Sheamus podniósł się z pomocą lin i wykonał Ortonowi Powerbomb 1...2... nie ma. Sheamus podnosi Punka i mamy Powerslam 1...2... nie! Sheamus wściekły, ma pretensje do sędziego. Orton wykonuje Sheamusowi roll up 1...2... kick out! Orton dokłada Inverted Headlock Backbreacker, po którym szykuje się na RKO lecz Sheamus unika i chce wykonać Brouge Kick lecz Orton również robi unik i RKO! Pin 1...2...3! Sheamus wyeliminowany. Na polu bitwy zostają Randy Orton i CM Punk. Orton wykonuje Punkowi Suplex. Pin 1...2... nie. Orton obija ręce i nogi Punka po czym przypina 1... kick out. Na ring z powrotem wbiegł Sheamus lecz Orton go zauważył i Celtycki Wojownik otrzymał jeszcze raz RKO! CM Punk to wykorzystał i wykonał roll up 1...2... nie ma! Punk wykonał Enzuigiri po którym uzyskał 2 count. Punk szykował się na GTS ale Orton skontrował, wykonał Irish Whip i Powerslam. Następnie seria Clotheslinów i Inverted Headlock Backbreacker. Orton próbuje RKO ale Punk kontruje i wynosi Ortona pod GTS, Orton jednak zeskakuje ale otrzymuje Roundhouse Kick. 1...2... Orton unosi lewe ramię. CM Punk dokłada jeszcze Shining Wizard. Przypięcie 1...2...i nie ma! Punk wynosi Vipera jeszcze raz pod GTS ale ten zeskakuje. Punk jednak łapie Ortona na Anaconda Vise ale ten się uwalnia i mamy RKO! 1...2...3! Orton po wyczerpującej bitwie zostaje pretendentem do pasa WWE na Hell in a Cell!

Break the Walls Down... Na ring wbiega Y2J Chris Jericho, który wymienił wrogie spojrzenie z Ortonem. Jericho próbował zaatakować ale Randy odwdzięczył się wykonując RKO!

No Chance... Do ringu przy swoim theme zmierza Vincent Kennedy McMahon

VinceM: Już za chwilę pojawi się tu ktoś na kogo czekaliście bardzo długo.

Nagle rozbrzmiało theme Stone Colda(wrzawa na trybunach), lecz nikt się nie pojawił. A za chwilę If ya smellllll, publiczność szaleje, lecz również nikt się nie pojawił.

VinceM: Nie jest to ani Steve Austin ani The Rock (na widowni słychać buczenie). Ponieważ jest to ten oto człowiek.

Time to play the game... publiczność szaleje a na rampe wychodzi nie kto inny jak sam TRIPLE H. The Game powrócił!!! Zmierza do ringu wypluwając wodę w swoim stylu.

TripleH: Jak świetnie jest wrócić do WWE! Wreszcie wyleczyłem kontuzję i mogę walczyć (cheer)! Mam zamiar reaktywować Evolution (publiczność wyraźnie jest zadowolona)! Tylko nie wiem czy Randy i Batista się zgodzą. Bylibyśmy znów dominującą grupą w WWE. Randy jest w Tag Teamie z Edgem więc w skład Evolution wchodziłby Randy Orton, Batista, Ja, Edge i jeszcze ktoś. Ten ktoś jest tu dziś ze mną. Bylibyśmy nie do przebicia.

Word Life... Na ring idzie John Cena. Triple H jest zdziwiony co on tu robi?

JohnC: Czy ta osoba to ta sama która mnie zaatakowała.

TripleH: Czyli już się poznaliście?

JohnC: Tak, lecz ja za nią nie przepadam. Zaatakowała mnie i musi za to zapłacić. Wezwij ją tu!

TripleH: Ale sam się o to prosisz.

Wtedy zamaskowana osoba wykonuje Cenie Spear i Powerbomb

TripleH: Teraz mój nowy kumpel pokaże swą twarz.

I w tym momencie zamaskowana osoba zdejmuje maskę i okazuje się nią być BOBBY LASHLEY!

TripleH: To właśnie Bobby jest tym który cię nie lubi. I to właśnie on dołączy do Evolution.

BobbyL: Game, ty o tym wiesz ale ci ludzie nie więdzą, że jest tu ze mną nowy GM RAW który będzie pracował u boku Breta Harta.

Nagle rozbrzmiewa...

Na rampe przy ogromnej owacji publiczności wychodzi LEX LUGER!!!.

LexL: Witam WWE Universe, jestem tu aby pracować jako drugi GM RAW. Będę pracował razem z Bretem Hartem. Mam nadzieję że będzie tu wspaniale.

Lex udał się do ringu

LexL: Triple H, Bobby Lashley, Vince McMahon cieszę się że będe z wami pracował. Vince nie zawiedziesz się na mnie.

VinceM: Mam nadzieję.

Obolały John Cena machnął ręką w stronę titantronu skąd wyszli Cody Rhodes, Drew McIntyre, Mark Henry i Ted Dibiase. Chcieli zaatakować obecnych w ringu lecz The Game również przywołał przyjacieli. Byli to Randy Orton, Edge i Batista. Wszyscy zaczęli walczyć. Zrobiła się 'nawalanka' John Cena, Cody Rhodes, Drew McIntyre, Mark Henry i Ted Dibiase vs Randy Orton, Edge, Batista, Triple H, Bobby Lashley i Lex Luger. Zwycięsko wyszli z tego starcia Evolution bo już tak można ich nazwać. Team Cena wylądował poza ringiem a Evolution wznieśli ręce w geście triumfu.

Takim obrazkiem Monday Night RAW zakończyło się

Kilka newsów dot. WWE

-Na RAW byliśmy świadkami powrotu trzech zawodników: Triple H'a, Bobby'ego Lashleya i Lexa Lugera który będzie drugim GM'em RAW.

-Powróciła grupa Evolution tyle że w innym składzie. Teraz członkami będą Triple H, Randy Orton, Edge, Batista i Bobby Lashley. Rozpczną oni feud z Teamem Johna Ceny (John Cena, Ted Dibiase, Drew McIntyre, Mark Henry i Cody Rhodes)

Edytowane przez camil.castrol
https://forum.wrestling.pl/topic/21639-wwe-z-innego-punktu-widzenia/#findComment-201195

fajne gale piszesz tylko za mało backstange i wywiadów.Ale The Game powrócił ok jest.
https://forum.wrestling.pl/topic/21639-wwe-z-innego-punktu-widzenia/#findComment-201301

27.09.2010r - WWE RAW

JimR: Witamy na kolejnym RAW przed Hell in a Cell. Wiemy że Chris Jericho zmierzy się z Randym Ortonem o pas WWE w Hell in a Cell Matchu.

JerryL: Dziś odbędzie się 10 Man Battle Royal Match o miano pretendenta do pasa WHC którego posiadaczem jest Rey Mysterio.

JimR: 7 uczestników jest pewnych, dlatego dziś odbędą się 3 pojedynki o kwalifikację do tego pojedynku.

Rozbrzmiewa theme Lexa Lugera i on sam idzie do ringu z mikrofonem

LexL: Wystarczy wiadomości od was. Teraz ja coś powiem. A dokładniej wymienię tych 7 uczestników którzy wystąpią w Battle Royal. Będą to: John Cena, Drew McIntyre, Cody Rhodes, Evan Bourne, Edge, CM Punk i Matt Hardy. W walkach kwalifikacyjnych udział wezmą: Bobby Lashley i Chavo Guerrero, Undertaker i Mark Henry oraz Triple H i Christian.

Word Life... Do ringu przy buczeniu fanów zmierza John Cena.

JohnC: Lex, wszyscy wiemy kto wygra Battle Royal.

LexL: O tak będzie to Triple H jeśli się zakwalifikuje, lub CM Punk być może Edge albo Matt Hardy a może jednak...

JohnC: Będę to ja! Wyeliminuje każdego a na Hell in a Cell zdobędę należny mi pas. Na drodze nie stanie mi nawet Edge czy Triple H. Oni i tak wypadną przez górną linę i ja się do tego przyczynię. Przyczynie się być może do tego że Triple H się nie zakwalifikuje.

It's time to play the game... W stronę ringu zmierza The Game Triple H

TripleH: Jeśli mnie zaatakujesz i nie znajdę się w Battle Royal to zapewniam cię że ty go nie wygrasz. Wejdę i wyrzucę cię z ringu, tak jak uczynię to teraz.

Triple H rzucił się na Johna Cenę wyrzucając go z ringu i wykonując Pedigree na podłodze.

Singles Match

MVP vs Randy Orton

(...)MVP wykonał Irish Whip i Big Boot. Podniósł Ortona i jeszcze raz Irish Whip tyle że w narożnik. MVP bierze rozpęd i Players Boot. Pin 1...2...kick out. MVP dokłada Scoop Slam, po czym jeszcze Facebuster. 1...2... nie ma. Montel wykonał Reverse DDT i szykował się na Ballin' Elbow lecz Orton zrobił unik i wyprowadził kilka Clotheslinów. Irish Whip od Ortona i Powerslam. 1...2... MVP odkopuje. MVP się podnosi i otrzymuje Scoop Slam oraz Knee Drop. Orton podniósł MVP i wykonał kilka uderzeń. MVP jednak odzyskał trochę sił i chciał wykonać Clothesline ale Randy się schylił i wykonał Inverted Headlock Backbreacker. Legend Killer szykował się w swoim stylu na RKO, lecz MVP kontruje RKO na Playmaker, nie! Orton uwolnił się i wykonał pomyślnie RKO po którym zakończył walkę.

Booyaka Booyaka 619... W ringu widzimy World Heavyweight Championa Reya Mysterio

ReyM: Jestem tu, bo zostanie wyłoniony mój przeciwnik na Hell in a Cell. Po NoC boli mnie jeszcze klatka piersiowa, ale do HiaC wyzdrowieję, i będę w stanie pokonać każdego. Słyszałem jak John Cena mówił o tym że to on wygra Battle Royal i walkę o pas. Jest w błędzie. Jeśli wygra Battle Royal to i tak nie zdobędzie pasa. Cena jest cienki, jak narazie to tylko przegrywa. Ja jednak przeciwnie, ja wygrywam. Jeśli zmierzymy się w bezpośrednim pojedynku ja okażę się lepszy.

Word Life... słychać theme Ceny lecz on sam się nie pojawia. John jednak zachodzi Reya od tyłu i chce wykonać mu AA lecz Mysterio posyła go Hurricanraną na drugą linę i mamy 619! Johnowi nie udał się atak z zaskoczenia.

Walka o miejsce w Battle Royal

Undertaker vs Mark Henry

(...)Mark Henry wykonał Scoop Slam Undertakerowi i chciał odliczyć lecz tylko 2 count. Henry zirytowany, a Undertaker wstaje w swoim stylu i pcha Henry'ego w narożnik i wykonuje Turnbuckle Clothesline, Snake Eyes po czym odbija się od lin i Big Boot, Taker dokłada jeszcze Leg Drop. Pin 1...2...kick out. Henry wstaje i otrzymuje Chokeslam, Taker podniósł Marka i dołożył Last Ride, a na koniec przejechał palcem po szyji i wykonał Tombstone Piledriver po którym odliczył Henry'ego do 3.

Bobby Lashley vs Chavo Guerrero

Rozbrzmiał gong i zawodnicy już mieli walczyć, lecz Chavo chciał podać rękę Bobby'emu Lashley'owi, ten jednak się uśmiechnął i podał mu rękę, lecz po chwili wykonał mu Spear. Dołożył jeszcze Dominator i odliczył Chavo do 3.

JimR: Znamy już 9 uczestników dzisiejszego Battle Royal. Został już tylko pojedynek Triple H'a z Christianem.

JerryL: Tak, to będzie z pewnością emocjonujące starcie dwóch doświadczonych zawodników.

Triple H vs Christian

(...)Triple H po wykonaniu Neckbreackera uzyskał 1 count. Triple H podnosi Christiana ale mamy roll up 1...2...Triple H odbija. Christian uderza Game'a z 'liścia' i wykonuje Scoop Slam. CC wchodzi na narożnik i mamy Diving Body Splash. Pin 1...2... kick out. Christian próbuje Killswitch ale Triple H kontruje i wykonuje Backbreacker. 1...2...nie ma. HHH dokłada Knee Drop. Christian się podnosi a Triple H wykonuje Facebuster. Pin 1...2...i nie. Triple H odbija CC od lin i mamy Spinebuster. Efektowne napięcie mięśni przez HHH'a i próba Pedigree. Christian jednak kontruje i mamy DDT. CC zmęczony kładzie rękę na HHH'u. 1...2...kick out. Gdy obaj wstali Christian wykonał Dropkick. CC chwycił Cerebral Assasina za głowę, wszedł na drugą linę i wykonał Tornado DDT. Pin 1...2...2,9 nie! Christian klaska co oznacza że szykuje się na Killswitch. HHH wstaje i mamy Kill... nie Triple H to kontruje i wykonuje Irish Whip. Clothesline nie trafiony ale High Knee Strike już trafiony. Próba pinu 1...2... Christian odkopuje. Triple H wykonuje Atomic Drop i uderza Christiana w głowę aż ten upadł. Christian wstaje ale The Game zakłada mu Abdominal Stretch. Christian resztkami sił się uwalnia i przerzuca HHH'a przed siebie i powala go serią Clotheslinów. Christian wykonuje Sunset Flip 1...2...nie. Christian chciał wykonać Irish Whip i narożnik ale Triple H skontrował to i CC wylądował w narożniku. Triple H próbował ataku ale Christian uniknął i wykonał Pendulum Kick. CC wchodzi na narożnik i dokłada Frog Splash. Pin 1...2...2,9 HHH odkopał! Christian podnosi Game'a ale ten go odpycha i mamy Spinebuster. Obaj leżą wykończeni walką. Pierwszy wstaje Triple H i wykonuje Pedigree. HHH jednak jest za bardzo zmęczony aby przypiąć. Jakoś doczołguje się do Christiana i kładzie na nim rękę. 1...2...Christian odkopuje! Triple H wstaje wściekły i dokłada jeszcze jedno Pedigree. Pin 1...2...3! Koniec tego emocjonującego pojedynku. Triple H zajmuje ostatnie miejsce w Battle Royal!

This fire burns... Na ring zmierza CM Punk

Punk: Proszę o uwagę! Już za pare chwil odbędzie się 10 Man Battle Royal Match. Znając życie pojawi się Gallows i będzie usiłował mnie wyrzucić, lecz ja się nie dam. Proszę wiec Lexa Lugera lub Breta Harta, aby zawiesili Gallowsa, jeśli ingeruje w Battle Royal.

Na titantronie ukazał się Bret Hart

BretH: Ok Punk. Twoja prośba zostanie spełniona trochę inaczej. Zawieszony zostanie każdy, który przeszkodzi w walce wieczoru. Zrobiłem tak aby szanse były równe i żeby nikt nie miał sprzymierzeńców w tym pojedynku.

CM Punk wyglądał na zadowolonego

Punk: Dziękuje Bret. A teraz daj mi kontynuować. Czy pamiętacie te czasy kiedy po raz pierwszy zostałem Mistrzem Wagi Ciężkiej. Wykorzystałem walizkę na Edge'u. Byłem dobrym mistrzem. Jakiś czas później Money in the Bank znów znalazło się w moich rękach. Tym razem wykorzystałem walizkę na Jeffie Hardym. Nie ma go już w WWE, ponieważ ze mną przegrał. To ja wtedy pierwszy opuściłem klatkę. Wcześniej jednak, na Summerslam 2009 zwyciężyłem w TLC Matchu o WHC. Straciłem ten pas na rzecz wracającego Undertakera. Dziś to ja wygram Battle Royal a na Hell in a Cell ujrzycie nowego Mistrza Wagi Ciężkiej. Będę nim po raz czwarty. Tym razem Undertaker nie odbierze mi pasa.

Nagle zgasło światło, a gdy się zaświeciło CM Punk leżał półprzytomny na środku ringu

Jesteśmy na backstage'u gdzie Triple H rozmawia z Batistą

Batista: Wszystko ok? Jesteś w stanie walczyć?

TripleH: Tak, trochę boli mnie brzuch i plecy ale wystąpię w Battle Royal.

Batista: Niech lekarze cię obejrzą.

TripleH: Tylko szybko, zaraz zaczyna się pojedynek.

Batista: Do pojedynku jeszcze 20 min. Odpoczywaj i nigdzie nie chodź. Musisz być w jak najlepszym stanie, przed walką.

TripleH: Nie bój się, umiem o siebie zadbać, i wygram dzisiaj. Koniec Reya jako mistrza jest bliski.

10 Man Battle Royal Match

John Cena vs Drew McIntyre vs Cody Rhodes vs Evan Bourne vs Edge vs CM Punk vs Matt Hardy vs Triple H vs Undertaker vs Bobby Lashley

Rozpoczęli. Od razu zaczął się brawling w którego efekcie za ringiem znalazł się Drew McIntyre. Triple H wykonał Evanowi Spinebuster i Pedigree, ale sam dostał Chokeslam od Undertakera. Undertaker podniósł Bourna i wyrzucił go ponad trzecią liną. John Cena wykonał Proto Bomb na Takerze. Punk wykonał Knee Attack i Bulldog Mattowi Hardy'emu. Edge wykonał Cenie Speara, lecz sam zaraz dostał Cross Rhodes od Rhodesa który z kolei został poczęstowany GTS'em od Punka. Taker wykonał HHH'owi Snake Eyes i Big Boot po którym Game o mało nie wyleciał poza ring. Bobby Lashley wykonuje Powrbomb Mattowi Hardy'emu po czym go wyrzuca. Punk korzysta z okazji i eliminuje Lashleya! Edge wykonuje Punkowi Spear. Cena podnosi HHH'a pod AA lecz ten zeskakuje i próbuje go wyeliminować ale Cena się nie dał. Undertaker wziął rozbieg i chciał wykonać podwójny Clothesline na HHH'u i Cenie lecz ci się schylili i pociągnęli trzecią linę w skutek czego wyeliminowali Undertakera. Rhodes w tym czasie obijał Edga w narożniku. Punk leżał po Spearze od Edga a Cena i HHH wymieniali ciosy. Punk z pomocą lin się podniósł. Rhodes chciał skoczyć na Edge'a z narożnika ale Punk go zepchnął i takim sposobem Rhodes zostaje wyeliminowany z tego pojedynku. HHH wykonał Cenie Spinebuster i razem z Edgem zajęli się CM Punkiem. Obijali go aż w końcu HHH wykonał mu Spinebuster a gdy Punk się podniósł otrzymał Spear. HHH i Edge chwycili go i wyrzucili, lecz w tym czasie Cena odzyskał siły i wykorzystał to że HHH i Edge stoją przy linach i wyrzucił ich obu podwójnym Clotheslinem. Tak więc zwycięzcą i pretendentem do pasa WHC zostaje John Cena! Po walce na ring przyszedł Lex Luger aby pogratulować zwycięstwa Johnowi lecz Cena wykonał mu AA. John nie zauważył jednak Edge'a który wykonał mu Spear.

Po tym wszystkim RAW zakończyło się

Aktualna karta na Hell in a Cell

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/d/de/Hell_in_a_Cell_%282009%29.jpg

WWE Championship Hell in a Cell Match

Chris Jericho © vs Randy Orton

World Heavyweight Championship Hell in a Cell Match

Rey Mysterio © vs John Cena

https://forum.wrestling.pl/topic/21639-wwe-z-innego-punktu-widzenia/#findComment-202055

• 2 tygodnie później...

Fajne night of champions, zwłaszcza i quit, wróć last man standing.

Ogólnie dobre, pomysł z usunięciem smackdown niezły- widać że trzymasz poziom :)

tylko tak dalej :spoko:

a oprócz tego nie piszesz dalej :?:

camil dawaj bo jak nie to będzie d***

Edytowane przez 1# contender
https://forum.wrestling.pl/topic/21639-wwe-z-innego-punktu-widzenia/#findComment-203450

04.10.2010r - WWE RAW

JerryL: Dobry wieczór. Witam na WWE RAW. Dziś do karty HiaC mogą dojść aż dwie walki.

JimR: Masz rację Jerry, chciałbym...

W tym momencie komentatorom przerywa theme CM Punka który idzie na ring z mikrofonem w ręku

Punk: Proszę o ciszę. Chcę zwrócić się do Vinca McMahona aby zawiesił Luka Gallowsa po jego ostatnich wybrykach. Przegrałem przez niego 2 pojedynki i na ostatnim RAW mnie zaatakował. To jest niedopuszczalne. Vince zrób coś z tym!!!

Na titantronie ukazuje się Chairman WWE

VinceM: Punk, po pierwsze nie tym tonem, bo to nie Gallows może być zawieszony.

Punk: Chcę walki z Gallowsem na Hell in a Cell.

VinceM: Dobrze Punk. Na Hell in a Cell zmierzysz się z Gallowsem w No Holds Barred Matchu.

Punk: Dziękuje. Gallows, jeśli mnie słuchasz to słuchaj uważnie. Na HiaC zniszczę cię! Nie tylko pokonam ale zniszczę.

Rozbrzmiewa theme song Luka Gallowsa, i on sam idzie na ring

LukeG: Punk, nigdy cię nie lubiłem. Jesteś zwykłym śmieciem nic więcej.

Punk: I kto to mówi, ćpun który się pogrążył w alkoholu. Myślisz że przez picie i narkotyki jesteś lepszy.

LukeG: Może czasem trochę wypiję ale nie ćpam w przeciwieństwie do ciebie. Na prawdę sądzisz że ci wszyscy ludzie wierzą w to że jesteś Straight Edge. Jeśli tak to udowodnij to na Hell in a Cell, pokonując mnie. Jeśli przegrasz zostaniesz nie tylko odliczony do 3 ale także upokorzony na oczach tych wszystkich ludzi oglądających nasze starcie.

Punk: Luke jesteś w błędzie. Na PPV nie ja a ty poniesiesz porażkę. To ja cię upokorzę.

W tym momencie Punk ruszył z atakiem na Luke'a Gallowsa, okładając go cały czas. Na koniec wykonał mu GTS i założył Anaconda Vise. Puścił ten chwyt dopiero gdy sędziowie go odciągali.

Singles Match

Brothers of Destruction vs Evan Bourne & Drew McIntyre

(...)McIntyre wykonał Low Dropkick Kane'owi po czym ten upadł. Następnie Drew okładał Kane'a uderzeniami i kopnięciami. Pin 1... kick out. Kane wstał a Drew wykonał mu Atomic Drop i Irish Whip, lecz Kane skontrował to na Big Boot. Przypięcie 1...2... nie. Kane zmienił się z Undertakerem. Undertaker wykonał Snake Eyes i Big Boot. Pin 1...2... Drew odkopuje. Undertaker pchnął Drew w narożnik i Evan dokonał zmianę. Bourne od razu ruszył z kopnięciami. Evann wykonał Spining Heel Kick i Hurricanranę po której wszedł na narożnik i chciał wykonać Shooting Star Press, lecz Drew go zepchnął i wykonał Future Shock DDT swojemu partnerowi!! Taker zmienił się z Kanem który wykonał Bournowi Chokeslam i odliczył do 3. Po walce na ring wbiegli Rated RKO którzy chcieli zaatakować Kane'a lecz ten wykonał im podwójny Chokeslam. Na koniec wykonał swój taunt po którym w narożnikach buchają płomienie.

Jesteśmy w szatni Johna Ceny

JohnC: Narazie dam sobie spokój z Triple H'em, teraz zajmę się Rey'em Mysterio. Na Hell in a Cell, jego panowanie się skończy. Nie tylko odbiorę mu pas, ale też wykluczę go z występów na jakiś czas. Po Hell in a Cell Rey Mysterio będzie historią i John Cena zostanie po raz trzeci World Heavyweight Championem. A teraz wynocha stąd bo muszę się przygotować do walki.

Singles Match

John Cena vs Matt Hardy

(...)John wykonał Mattowi Vertical Suplex, po czym dołożył Proto Bomb i Five Knuckle Shuffle. John szykował się na AA lecz Hardy zeskoczył i wykonał Russian Leg Sweep. Pin 1...2...kick out. Matt podnosi Johna i dokłada Inverted DDT, po czym wchodzi na narożnik i wykonuje Diving Leg Drop. Próba przypięcia 1...2...nie ma. Hardy dokłada Elbow Drop, podnosi Cenę i wykonuje mu Irish Whip w narożnik. Matt bierze rozbieg i dokłada Clothesline w narożniku po czym wykonuje jeszcze Bulldoga. Hardy tauntuje co oznacza przygotowanie się do Twist of Fate. Matt kopie Johna w brzuch i Twist of... jednak Cena kontruje i wykonuje Gutwrench Suplex. John Cena wstaje i częstuje Hardy'ego Fisherman Suplexem. Pin 1...2... Hardy odbija. John podnosi Matta ale ten wykonuje Rollup 1...2... Cena odkopuje. Cena rusza z Shoulder Blockami i Proto Bomb. Próba Five Knuckle Shuffle nie udana, ponieważ Hardy wyślizgnął się z ringu. John ruszył za nim i wrzucił go na ring. Matt próbował ataku lecz John go podciął i założył STF po którym Hardy odklepał.

Po walce Cena wziął mikrofon.

JohnC: Podczas walki wpadłem na pomysł. Na Hell in a Cell ja i Rey zmierzymy się w Hell in a Cell Falls Count Anywhere Matchu.

W ringu stoi WWE Champion Chris Jericho

ChrisJ: Od Night of Champions mówią na mnie że jestem WWE Champem, to prawda. Na Hell in a Cell mogę stracić pas, lecz będzie inaczej. Randy dostanie Codebreacker i odliczę go do 3 lub założę mu Walls of Jericho i wtedy będzie zmuszony się poddać. Moje panowanie będzie dłuższe niż Miza, będzie o wiele dłuższe. Wracając do Hell in a Cell Orton będzie mógł pomarzyć o pasie WWE. Pas zostanie w moim posiadaniu. Orton będzie mógł zdobyć pas tylko w jeden sposób. Zdobędzie go gdy kopnie mnie w czaszkę, lecz tak się nie stanie, bo ja jestem doświadczony i najlepszy w tym co robię, dlatego Randy nie będzie miał okazji sprzedać mi kopa w głowę i kontuzjować na parę miesięcy.

I hear voices in my head... Do ringu z mikrofonem w ręku zmierza pretendent do pasa WWE na HiaC Randy Orton

ChrisJ: Czego tu szukasz? Daj mi skończyć moje przemówienie.

RandyO: Chris, jeśli sądzisz że nie dostaniesz kopniaka w czaszkę to możesz się zdziwić. Kopnąłem już wiele gwiazd: Triple H'a, Vinca McMahona i jego syna Shane'a, CM Punka, Cody'ego Rhodesa i jego ojca Dusty'ego. Mógłbym tak jeszcze długo wymieniać ale nie wystarczyłoby mi czasu. Nic nie stanie mi na drodze abyś i ty dołączył do tej listy. Mówiłeś że nie dasz się odliczyć po RKO, tak? To powiem ci że po tej akcji zostaniesz odliczony, a po walce kopnięty prosto w czaszkę.

ChrisJ: Skończ już opowiadać te bajki. Mam zamiar ci pokazać kto jest lepszy.

Y2J atakuje Ortona i zawodnicy wymieniają ciosy. Jericho wykonał na Ortonie Enzuigiri a na koniec Codebreacker po czym wzniósł pas mistrzowki

ChrisJ: Takim właśnie obrazkiem zakończy się nasza walka na Hell in a Cell.

Chris wyrzucił mikrofon i udał się na backstage

Singles Match

Batista vs Rey Mysterio

(...)Batista po Powerslamie uzyskał 2 count. Animal poczekał aż Rey wstanie i chciał wykonać Spear lecz Mysterio go podciął i założył dźwignię na rękę. Batista dawał oznaki bólu lecz się nie poddawał. Zwierzak w końcu uwolnił się z submissionu i przeszedł do ataku. Wykonał potężny Clothesline po którym podniósł Reya i wykonał Scoop Slam. Batista zaczął tauntować lecz w tym momencie Rey wstał i zaatakował lewą nogę Batisty. Mysterio wykonał Hurricanranę po której przeszedł do pinu 1...2... kick out. Rey dokłada potężne kopnięcie w głowę Batisty. Mysterio wchodzi na narożnik i Moonsault. Pin 1...2... nie ma. Mistrz 619 wychodzi poza liny, czeka aż Zwierzak się podniesie i wykonuje Springboard Senton ale Batista kontruje to na Spinebuster! Batista jest zbyt zmęczony aby przypiąć, lecz udaje mu się położyć ręke na Rey'u. 1...2... i nie! Batista czeka aż Rey wstanie i chce wykonać Spear lecz Mysterio wykonuje Leg Scissors i Animal ląduje na linach. Mysterio szykuje się do 619 lecz Batista unika i wykonuje Spear. Pin 1...2...kick out! Dave podniósł Reya pod Batista Bomb ale ten zeskoczył i wykonał Rollup 1...2... nie. Mysterio jeszcze raz posłał Batistę na liny za pomocą Hurricanrany. Tym razem Rey trafia z 619, ale Batista uniknął Springboard Splashu. Batista się podnosi a Rey odbija się od lin i chce zaatakować lecz Animal kontruje to na Spinebuster. Batista dołożył pomyślnie Batista Bomb i odliczył Rey'a do 3.

You think you know me... Do ringu idzie Edge

Edge: Jestem tu ponieważ chciałbym stoczyć walkę. Na zapleczu strasznie się nudzę i chcę aby Lex Luger lub Bret Hart ustawili mi walkę. Nieważne z kim i tak pokonam każdego.

Na titantronie ukazuje się Bret Hart

BretH: Edge, chcesz walki bo ci się nudzi? Jeśli się nudzisz to znajdź sobie zajęcie ale jeśli chcesz walczyć to proszę bardzo. Już za chwilę zmierzysz się w pojedynku 1 vs 1 z Chrisem Jericho.

Edge: Może być.

BretH: Nie przerywaj mi, jeszcze nie skończyłem. Walka ta odbędzie się bez dyskwalifikacji. Zaczynacie już za chwilę.

Break the Walls Down... W stronę ringu zmierza rywal Edga Y2J Chris Jericho

No DQ Match

Edge vs Chris Jericho

(...)Edge obijał Chrisa w narożniku i wykonał mu Dropkick. Edge wyszedł po krzesło ale Y2J zorientował co się święci i wyturlał się z ringu. Chris chwycił kij kendo i wrócił na ring. Chris uderzył Edge'a tym kijem i zabrał mu krzesło. Chris okładał Edge'a krzesłem po czym wszedł na narożnik i wykonał Leg Drop. Pin 1...2... kick out. Chris dołożył German Suplex i Powerbomb. Poczekał aż Edge wstanie i wykonał Missile Dropkick. Chris chciał wykonać Enzuigiri lecz Edge się schylił i Jericho upadł. Edge wykonał mu Inverted DDT i obaj leżeli ze zmęczenia. Pierwszy wstał Edge i wykonał Y2J'owi Irish Whip i Flapjack. Pin 1...2... nie ma. Edge wszedł na narożnik, zaczekał aż Jericho wstanie i wykonał Crossbody. Szykował się już na Spear lecz Jericho chwycił krzesło i uderzył nim Edge'a w głowę. Pin 1...2... nie ma! Jericho założył Edge'owi Walls of Jericho, lecz Edge był blisko lin i chwycił je. Y2J dołożył jeszcze Lionsault. Jericho wyszedł poza ring i wyciągnął z pod niego stół. Rozłożył go w ringu i wyniósł Edge'a pod Suplex lecz ten zeskoczył i wykonał mu Edgecution. Edge zmęczony chwycił stół i położył go w narożniku. Copeland szykował się na Spear prosto na stół ale Jericho uniknął i wyrzucił Edge'a poza ring gdzie pchnął go prosto na schody które się rozpadły. Chris wziął kosz na śmieci i założył Edge'owi na głowę po czym wykonał mu Dropkick. Edge leżał półprzytomny poza ringiem a Jericho wyczyścił stół komentatorski. Chris chciał wykonać Edge'owi Suplex na stół komentatorski ale Edge skontrował to na swój Suplex po którym to Jericho wylądował na stole komentatorskim! Gdyby to było Falls Count Anywhere pewnie byłby to koniec. Obaj leżeli zmęczeni już tą walką. Pierwszy wstał Rated R Superstar i pchnął Y2J'a w barierkę oddzielającą publiczność. Edge chwycił stół z narożnika i ustawił go na środku ringu. Edge wyszedł po Chrisa i wrzucił go na ring. Y2J jednak wykonał Edge'owi Low Blow! Nagle na ring wbiegł Randy Orton i wykonał Chrisowi Jericho RKO przez stół! Edge leżał z bólu. Orton pomógł mu wstać i Edge przypina Chrisa 1...2...3! Koniec tej emocjonującej walki. Edge wygrywa z pomocą swojego przyjaciela. Edge i Orton spoglądają na półprzytomnego mistrza WWE i takim obrazkiem Monday Night RAW dobiegło końca.

Aktualna karta na Hell in a Cell

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/d/de/Hell_in_a_Cell_%282009%29.jpg

WWE Championship Hell in a Cell Match

Chris Jericho © vs Randy Orton

World Heavyweight Championship Hell in a Cell Falls Count Anywhere Match

Rey Mysterio © vs John Cena

No Holds Barred Match

CM Punk vs Luke Gallows

Zapraszam do komentowania

https://forum.wrestling.pl/topic/21639-wwe-z-innego-punktu-widzenia/#findComment-203909

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Jeffrey Nero
      Już w AEW nie mógł korzystać z tego ring name prawa ma bodajże AAA podobnie jak do Penatgon Dark ma Lucha Underground dlatego w AEW pojawił się chwilowo jako Penta Oscuro. Sam debiut fajny, ale theme song mógłby być lepszy. Co do singlowych szans nie wiem czy większych nie ma jego młodszy o 5 lat brat Rey Fenix starcie dwóch Reyów tam są $$$. Spoko iż mówią , że był mistrzem w TNA czy Lucha Undergrund co było około 7 lat temu a nie wspominają o tytułach w AEW( czyli kolejne lata kariery nic nie robił i dlatego jest jednym z największych obecnie wolnych agentów) tak wiem, że to ich rywal, ale to tak jakby np pozyskać np. Roberta Lewandowskiego a wspomnieć , że strzelał gole dla Lecha Poznań a sukcesy w Barcelonie czy w Monachium olać bo to nasi rywale w lidze mistrzów a Lech to nam buty może czyścić. Skoro podają już takie ciekawostki statystyczne to mogliby być rzetelni mimo wszystko. A Pat wspominając, że oglądał go w Tv przyznał sie do oglądania konkurencji czytaj AEW
    • TheRealE9
      Jako wielki fan Pentagona z czasów LU ... ciężko mi się go ogląda w tej mainstreamowej formie. Debiut na Netflixie wypadł na pewno zdecydowanie lepiej, niż jego występy u Khana (ot kolorowy luchador z tag-teamu). Cieszy ciut mroczniejsza forma prezentowania postaci, cieszą małe elementy brutalniejszego charakteru, cieszy fakt, że nie uwalili mu połowy repertuaru. Git ! 👍 Jednak dla mnie to nadal nie to ... przed oczami ciągle mam chu*a łamiącego ręce przeciwnikom/przeciwniczkom na lewo i prawo. Ah ... 😪 Bądź, co bądź - debiut na plus. 
    • HeymanGuy
      Jakieś ramy czasowe ustalamy, czy do końca kariery? Chętnie się napiję
    • CzaQ
      Założę się o browara, że nie ;P Nawet nie liźnie głównego pasa. IC/US to max.  A przegrany postawi piwo na kolejnym zlocie Atti jeśli takowy się odbędzie.   ....poza tym nie wiemy czy nie ma jakichś problemów ze wzwodem  
    • MattDevitto
      Juan Cena mówi to panom coś? Vince go uwielbiał....
  • Dodaj nową pozycję...