Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Przepraszam, czy tu biją?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

taka fotka promujaca artykulik:

http://gry.wp.pl/g/galerie/_scr/_p/22262/22262_999_4.jpeg

Wrestling to udawany sport, a mimo to milionom Amerykanów nie przeszkadza podniecać się walkami zawodników, a gwiazdy tego sportu trafiają później do filmu, jak miało to miejsce z Hulkiem Hoganem, Dwaynem "The Rock" Johnsonem, czy Goldbergiem.

Od wczoraj każdy mieszkaniec Ameryki Północnej może udać się do sklepu, w celu nabycia nowej produkcji firmy Yukes, jaką jest WWE Day Of Reckoning 2. Gra ukazała się na konsolę GameCube dzięki firmie THQ.

Każdy znajdzie tu coś dla siebie, bowiem autorzy przygotowali aż 45 zawodników, wprowadzili nowe ciosy kończące, a także poprawili tryb Story. Wprowadzili również usprawnienia w AI, dzięki czemu gra stała się bardziej realistyczna. Wciąż można też stworzyć własnego zawodnika od podstaw, a następnie prowadzić go na szczyt po szczeblach kariery, trenując i pokonując kolejnych konkurentów.

i garsc screenow

http://gry.wp.pl/g/galerie/_scr/_w/10475/10475_1007_3.jpeg

http://gry.wp.pl/g/galerie/_scr/_w/10475/10475_1006_3.jpeg

http://gry.wp.pl/g/galerie/_scr/_w/10475/10475_1005_3.jpeg

http://gry.wp.pl/g/galerie/_scr/_w/10475/10475_1004_3.jpeg

14412508044c725aa0e19e.gif

• Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

4

• Kraven

3

• Itchy

2

• RazorR

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

no na screenach wyglada niezle,choć jak zwykle postacie sa troche kwadratowe :wink:

z chęcia bym se w to zagrał

143856455842dea931bbff6.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Dla mnie sugerujac sie tymi screenami nie jest to zadna rewelacja, a przynajmniej nie taka, ktora moglaby pobic na glowe serie SmackDown! :).

1005187806541accfacb3d6.jpg

• 3 miesiące temu...

szkoda ze nie ma tego na PieCyka

PO CO TO POKAZUJECIE ? :D ŻEBY JESZZCZE BARDZIEJ NAROBIĆ NADZIEJI NA DOBRĄ ( :lol: ) GRĘ WRESTLINGOWĄ NA PIECA?

164305289646824b56733d3.gif

Odnosze wrażenie, że niektórzy z Was wciąż wierzą, że kiedyś zostanie wyprodukowany dobry wrestling na PC. Ja nie mówię, że tak nie będzie, ale ten temat zawsze powtarza się przy okazji wyprodukowania nowego wrestlingu na konsole. Jeżeli to się Wam nie podoba, to zróbcie coś z tym, bo tylko marudzicie i marudzicie. Kiedy seria SmackDown! przerzuciła się na PS2 po prostu zacząłem zbierać pieniądze na konsolę, a cztery lata temu była ona dwa razy droższa niż dzisiaj. Kupicie PS2, a Wasz problem zniknie, proste.

Prosze ograniczyć sobie komentarzy, że nie jest latwo uzbierać 600 zł jeżeli się ma na głowie inne wydatki. Jeżeli nie możecie tego zrobić to chociaż nie marudźcie, bo Wasze komentarze pociągną za sobą rzesze niezadowolonych PeCetowców. Przede wszystkim PC nie jest przeznaczony dla gier, więc nikt nie będzie ryzykował wydawaniu wrestlingu, który będzie wyglądał tak, jak wyglądało WWE RAW.

Zgadzam się z Sixkillerem. Pozatym ciężko by było aby ktoś kto kupuje konsole dla wrestlingu nie "zerknął" na inne gry,których jest przecież masa świetnych na konsole. Tak więc polecam jak kolega przedmówca uzbierać albo na PS2, które już teraz nie jest zbyt drogie lub poczekać jeszcze długo na PS3 (oj jak ktoś sie zdecyduje na ten wariant jeszcze sobie dłuuugo poczeka,ale...).
  • 5 tygodni później...

Przede wszystkim PC nie jest przeznaczony dla gier.

No no. W szczegolnosci PC nie jest przeznaczony dla gier strategicznych, RPGow, symulatorow i shooterow FPP ... ze o wszelakich wersjach online tychze nie wspomne ...

Cholera, toz to na PCta juz w ogole gier sie przeciez prawie nie wydaje ...

więc nikt nie będzie ryzykował wydawaniu wrestlingu, który będzie wyglądał tak, jak wyglądało WWE RAW.

To zdecydowanie nie jest kwestia grafiki, przykro mi. Konsole technologicznie przegrywaja na starcie z jakoscia grafiki generowana przez co raz to nowsze wersze pecetowych kart graficznych. Owszem, teraz wyjdzie fala konsolek nowej generacji, te rzeczywiscie beda zachwycac , po czym po roku pokaza sie na PieCa kolejne wcielenia Dooma, Battlefield'a czy innego Far Cry'a, moca przerobowa wykraczajace poza zdolnosci konsolek ...

Aww, widze fanboya PCtów! Kocham to! Jaki to mój PC jest zajebisty, wszystko na nim jest ogólnie full-wypas i fistaszki w komplecie [wtf?]. W koncu jesli juz go mam, to nie potrzebuje innego sprzętu, bo po co? Brzydki taki, zepsuć się może, a te gry na niego to ogólnie tragiczne są - Smackdown? Gran Turismo? Tekken? Metroid Prime? A po cholere mi takie zaczepiscie grywalne i dopasione produkcje? Beznadziejną grafikę mają a na moim ukochanym piecyku sobie mogę odpalić 3D Mark i obserwować obracający się przy 60fps'ach szescioscian z zaimplementowanymi Pixel i Vertex Shader z Soft Shadows i najlepszym bump-mappingiem. Ogólnie rzecz biorąc - darujcie sobie takich tekstów, bo na nikim nie robią już one wrażenia [nie licząc innych fanboyów]. Jeśli nie masz jakiegoś sprzętu i nawet na nim nie grałeś, to powstrzymaj się, przed rzucaniem wypowiedzi w stylu mojego sarkastycznego monologu. A jeśli nie dajesz rady to poproś kogoś żeby przywiązał ci łańcuchem rączki do nogi od stołu. Dla przykładu jeśli uważasz, że GC to największy szit jaki jest, to gdyby podarowali ci go rodzice za dobre oceny [ta, jasne] to co byś zrobił? Jeśli nie jesteś masochistycznym psycholem to podłączyłbyś go do TV i zaczął gierzyć. Taka prawda - najeżdżamy na sprzęt którego nie mamy i nic o nim nie wiemy. Tak - mam PS2 i PC. Ale to wcale nie znaczy, że będe zaraz najeżdżac na Xboxa360 "bo tytuły startowe sux" albo "PS3 będzie lepsze!" i jeśli miałbym tylko pieniądze, nie mógłbym powstrzymać się przed zakupem.

72206429447c1f28e68cff.gif

Szanowny Itchy - nieco zle wyczytales intencje moje wypowiedzi.

Ultrafanboyem okreslonej platformy okazal sie moj przedmowca, ktorego skrytykowalem. To on z pogarda ukazal rzekoma wyzszosc konsol , probujac - bezpodstawnie, co tez staralem sie wyjasnic - przekonac, iz PieCyki i gry to bzdura.

Pojechales na emocjach, ale konkretnego merytorycznego argumentu tak jak i Twoj przedmowca nie podales ...

Rzeczywiscie, wrestling na PCta raczej nie powstanie, gdyz na gry zreczniosciowe nie ma ow maszyny popytu.. ale w zadnym wypadku nie jest to kwestia zacofania technicznego.

Daleko mi od twierdzenia ze konsole to ogolnie shit i wielkie dupsko. Chcialem jednak zauwazyc, ze naprawde warto zauwazyc jakie rodzaje gier wychodza odpowiednio na konsolaki i komputery ... Widzisz, ja lubie zagrac w Europe Universalis, przejsc po raz piaty Fallouta, postrzelac do szkopow w Call of Duty ... Naprawde, szanuje to, ze ze lubisz sie poscigac , pobawic sie platrformowka , zarzucic jakas bijatyke. Ja na Pececie raczej tego nei zrobie. Poki wiec nie poczuje glebokiej checi gimnastykowania moich paluchow, kupno konsoli mi nie grozi. Na szczescie :)

Mamy inne gusta , ot tyle.

Nie miałem na celu podania jakiegoś konkretnego argumentu - raczej chciałem podkreslic, ze do grania stworzona została konsola [co nie oznacza, ze komputer osobisty sie do tego nie nadaje]. Zauważ, że temat traktuje o grach wrestlingowych, i wierzę, że argumenty wytoczone przeciwko pecetom przez Sixkillera traktowały własnie o nich [zresztą, podobnie jak moje]. I ciężko się z Sixem nie zgodzić - "dobry" wrestling na komputer może jeszcze przez długi czas nie pojawić się na liście zapowiedzi. WWF RAW było swoistym sprawdzeniem zapomnianej scieżki mainstreamowych wrestlingów na PCety. Produkt okazał się "niewypałem", przez co teraz producenci [a raczej znacznie bardziej wydawcy] podchodzą do tego tematu sceptycznie. Jednak ja zostaje przy swoim - chcesz zagrac w dobrą grę - zagraj w coś ze strefy Indy [troche jak ostatnio z wrestlngiem]. Może nie zachwycają grafiką i wykonaniem ale głębią rozgryki zabijają.

72206429447c1f28e68cff.gif

Kraven: serce mi pęka kiedy spada na mnie taka fala krytyki jaką Ty mnie zalałeś :). Do rzeczy. Temat jak słusznie zauważył Itchy dotyczy gier wrestlingowych. Nie widze konieczności aby wypowiadając się w nim dodatkowo podkeślać o jakie gatunki gier mi chodzi. Wystarczy przeczytać wszystkie posty aby odkryć kontekst, a zakładam, że każdy po ukończeniu edukacji w szkole podstawowej potrawi wykryć w tekście podmiot domyślny ;). Nie powołuj się na RPG, nie powołuj się na FPP, bo o nich tutaj nie ma mowy. Tj. nie było do chwili kiedy się pojawiłeś.

Byłbym wdzięczny gdybyś nie nazywał mnie ultrafanboyem czegokolwiek. To Ty jawisz się jako obrońca obiektywizmu samemu będąc subiektywnym. Dyskredytujesz konsole. Ale to one zostały stworzone do gier i nie podważysz tego żadnym argumentem choć widzę, że bardzo byś chciał. Nie ma rzekomej wyższości konsol, jest faktyczna wyższość. Tak uważam i nie musisz pisać, że Ty uważasz inaczej, ponieważ już to wiem. PeCeta każdy wykorzystuje tak jak chce, jedni grają, inni pracują. Przytoczyłeś moją wypowiedź, w której napisałem, że komputer nie został stworzony dla gier. Podtrzymuję to zdanie, ponieważ dalej uważam, że podstawowe zadanie komputera jest inne. Ale nigdzie nie napisałem, że nie można na nim grać. Można, bo pozwala na to technologia, wszyscy gramy i wszyscy się przy tym dobrze bawimy :). Nie wiem więc co Cię tak bardzo zabolało, że wręcz doszukałeś się w moim wpisie pogardy. Nigdzie nie napisałem też o zacofaniu technicznym PeCetów.

Jeżeli chcesz prowadzić wojnę merytoryczna to poszukaj sobie rozmówcę, który będzie chciał prowadzic z Tobą takie bezpłciowe dysputy. Nie wiem jaki był Twój cel. Obraziłeś się, próbowałeś zabić mnie dawką sarkazmu niskich lotów i co dalej :)? Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie dokonuję porównania PeCetów z konsolami, dokonuję porównania gier wrestlingowych wydanych na PC i PSX, PS2. Porównać PeCeta i konsole to tak jak powórnać samochód ciężarowy z wyścigowym. A kiedy piszesz o tym, że po roku zostaną wydane nowe tytuly na PeCeta nie zapomnij dodać, że dla niektórych będzie to oznaczało konieczność ulepszenia sprzętu. Pod tym względem konsola to wydatek jednorazowy, bo wymagania sprzętowe się nie zmieniają, a gier jest dużo. Owszem, te nowe tytuły mogą wykraczać poza zdolności konsolek, ale nie można mieć wszystkiego. Miałeś kiedyś Mario na PC? Miałeś kiedyś Crasha Bandicoota na PC? Nie miałeś, a my nie będziemy mieli nowych Doomów i Battlefielda. Proste.

Kiedy pisałem o WWE RAW miałem nie miałem na myśli wyłącznie grafiki. Przecież to nie ona jest wyznacznikiem dobrej gry. Wydano setki gier na różne platformy, które graficznie ustępowaly innym produkcjom, a pod względem grywalności biły je na głowę. WWE RAW biorąc pod uwagę całokształt wypada blado na tle innych gier. Z większych pecetowych produkcji w mojej klasyfikacji zajmuje przedostatnie miejsce przed WCW Nitro (również produkcji THQ), które w ogole nie nadawało sie do gry :).

Podsumowując, dobrego wrestlingu na PC nie ma i prawdopodobnie nigdy nie będzie. Jedynym wyjściem dla pecetowców może być emulator. Może, bo bRAYO i inni przekonali się jak trudno znaleźć funkcjonalny emulator PS2 :).

Kraven: serce mi pęka kiedy spada na mnie taka fala krytyki jaką Ty mnie zalałeś :)

Milo mi, dziekuje za uznanie :-)

Nie wiem jaki był Twój cel. Obraziłeś się, próbowałeś zabić mnie dawką sarkazmu niskich lotów i co dalej ?

Moim celem bylo ukazanie Ci blednego sadu ktory przedstawiles na koncu swojego post'u.

Przede wszystkim PC nie jest przeznaczony dla gier, więc nikt nie będzie ryzykował wydawaniu wrestlingu, który będzie wyglądał tak, jak wyglądało WWE RAW.

We wtorek mam egzam z logiki, czas zebym pierwszy raz w zyciu skorzystal z nabytej wiedzy- doszedles do blednego wniosku przyjmujac niewlasciwa, falszywa przeslanke. ;-) Aha, a tam gdzie chodzilo Ci o podmiot domyslny miales na mysli wypowiedz zdaniowa niezupelna. Dobra, koniec pieprzenia. ;) Napisalem Ci o RPGach i innych Doomach zeby Ci pokazac, ze jednak jedna z glownych rol Piecykow jest dla wielu granie. :)

Mysle ze nasz spor mozemy zakonczyc, chcialem Ci jednak na zakonczenie wskazac drobna niescislosc -

Nie ma rzekomej wyższości konsol, jest faktyczna wyższość. Tak uważam i nie musisz pisać, że Ty uważasz inaczej, ponieważ już to wiem

A juz chcialem napisac, ze mylilem sie przypisujac Ci miano ultrafana .... ;-)

Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie dokonuję porównania PeCetów z konsolami

... a to przed chwila ? :)

No i na koniec cos, pod czyms sie tez podpisuje i co stanowi piekna puente dla naszego sporu.

Porównać PeCeta i konsole to tak jak powórnać samochód ciężarowy z wyścigowym.

Amen.

Rozstanmy sie w pokoju. ;)

End of topic.

Oczywiście, ja chciałem tylko przedstawić swój punkt widzenia. Ale mimo to prosiłbym żebyś nie powoływał sie na bycie czy nie bycie ultrafanem. Tym błachym argumentem można odeprzeć każdy kontrargument osoby mającej inne poglądy, chociaż jest nadzwyczajnie niemerytoryczny. Podobnie jak "a Ty się nie znasz" (dla przykładu).

Nie zmienię swojego zdania, uważam, że w kwestii gier PeCet przegrywa rywalizację z konsolami. Dlaczego? Dlatego, że konsola została stworzona tylko do grania, a PeCet m.in. do grania. Analogicznie do tej sytuacji sądzę, że aparaty cyfrowe z telefonów komórkowych nie mogą być rownorzednymi rywalami dla normalnych cyfrowek. Jeżeli sprzęt jest stworzony w konkretnym celu wywiązuje się lepiej (a przynajmniej powinien i moim zdaniem w przypadku konsol tak jest) ze swoich zadań niż wielofunkcyjne komnajny.