Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Breaking News: Mistrz ROH - Tyler Black podpisał kontrakt z

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jak donosi Mike Johnson PWinsider.com, obecny ROH World Champion - Tyler Black podpisał kontrakt rozwojowy z World Wrestling Entertaiment! Początek tego kontraktu ma nastąpić we wrześniu. Johnson próbował poprosić o komentarz odnośnie tej sytuacji właściciela ROH - Cary Silkin'a jednak ten odmówił komentarzy....

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-breaking-news-mistrz-roh-tyler-black.html
https://forum.wrestling.pl/topic/21598-breaking-news-mistrz-roh-tyler-black-podpisa%C5%82-kontrakt-z/

• Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RVD

2

• Euz

2

• Punk87

2

• BRKSTRM

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Zaskoczyłeś mnie tą informacją.Jeśli to prawda,to z jednej strony będzie mi przykro,bo nie będę już mógł oglądać świetnych walk Blacka.Gościu w ringu wymiata,mimo młodego wieku to jest bardzo wyróżniającym się zawodnikiem sceny indy.Ale drugiej strony Tyler stanie się bardziej rozpoznawalny i więcej zarobi,na to pewnie też liczy.
Nastepny zawodnik ze sceny niezależnej w WWE. Pewnie zrobia z nim to co zrobili z : DANIELSONEM i KAVALEM(LOW-KI). Tak to smutne znów bedzie jobbował drewną pokroju przeCENY, ryja itp. Reasumijąc to bardzo niedobrze że TYLER BLACK przejdzie do WWE. Mam nadzieje że nie jest to jeszcze 100%

Pamiętam jak jeszcze nie dawno Black dość negatywnie wypowiedział się nt. ewentualnej pracy WWE, więc nie wiem co musiałoby się stać żeby zawodnik jego pokroju zasilił szeregi McMahonlandii.

Tym bardziej że raczej ma obraz tego jak WWE postąpiło z Danielsonem.

Mam nadzieję że tak się nie stanie i są to tylko ploty.

Jak dla ciebie Rey to drewno to ja ci gratuluje znafco.

Ekhmm...

Drewienko? :D

Damn, no tego to się nie spodziewałem. Trzeba mieć nadzieje, że jeśli kiedyś Tyler dostanie się do 1 rosteru WWE, to jego przygoda skończy się tak jak przygoda Danielsona.

Aż chce się zaśpiewać - "cash rules, everything around me c.r.e.a.m. get the money, dolla dolla bill ya'all"

a to nie on przypadkiem powiedzial, że jest "Wrestlerem a nie klaunem" ?

Tak, to jego słowa.

Eh masz rację Euz :D

Ja mam nadzieję że to jednak jakaś plotka...

Czemu taki smutek? Po pierwsze Tyler zarobi sobie trochę kasy w WWE. Po drugie ROH przez to nie upadnie, jest tam masa utalentowanych wrestlerów więc będziemy mieli nowego mistrza i ktoś zostanie wypromowany. No a Black może sobie poradzić w WWE. Ma odpowiedni wygląd i tylko musi się na micu poprawić i może coś zdziałać u Vincenta Kennedy'ego.

Znakomita wiadomość! Być może wreszcie RoH Championem zostanie ktoś lepszy niż gość z mizernymi mic skillami, bez charyzmy i przeciętny w ringu.

Już widzę jak jego NXT3 Pro zostaje Hornswoggle.

A co on ma dos tracenia. Chłopak ma 24 lata, dobrze wygląda, chce zapewnie zarabiać prawdziwe pieniądze, a nie siedzieć za grosze w jako mistrz sceny niezależnej. A jak coś, to zapewnie wróci do ROH, nawet po kilku latach, jeśli mu się nie uda i oczywiście, o ile Ring będzie jeszcze istniał :P Szkoda tylko, że pewnie przekiszą go w FCW, później w NXT itd itd, więc przy dobrych wiatrach, przy 30stce zobaczymy jego walke na Superstars

Nie jest to plotka, WWE potwierdziło podpisanie kontraktu z Black'em. W dobie plotek o zakończeniu kariery przez Davey'ego Richards'a jedynym solidnym i wypromowanym wrestlerem aspirującym do posiadania ROH World Title jest na chwilę obecną ktoś z dwójki Kevin Steen-Chris Hero.

Mój smutek pochodzi z nienawiści do WWE i z tego jak federacja traktuje utalentowanych wrestlerów. Z resztą wolałbym oglądać Blacka, który czaruje umiejętnościami w indies a nie gimmickiem.
Tak, tak Tyler Black podpisał kontrakt z World Wrestling Entertainment i będzie jobbował. No tak, nawet jeszcze na ringu tam nie stanął, ale już wszyscy wiedzą że będzie jobberem o.O Nie no spoko, wasz tok myślenia jest zaje*isty. A no tak, w TNA z miejsca dostał by World Heavyweight Championship, tak samo jak spotkało to Deasmonda Wolfe'a ;/ Myślę, że jeżeli natchnął by się na Cene, a jasiek by go polubił, otrzymał by solidny push, jak to ma miejsce teraz nexus...Zapewne poleciał na kase, ale i populraniejszy przez to się stanie ;)