Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler lipca

Kto zasługuje na ten tytuł?  

72 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto zasługuje na ten tytuł?

• Sheamus
      2
    • The Miz
      6
    • Kane
      30
    • Dolph Ziggler
      1
    • Chris Sabin & Alex Shelley (MCMG)
      31
    • Jay Lethal
      2

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dolph Ziggler- nie wiem dlaczego sie tu znalazł, lekko pushowany, jednak nic specjalnego nie pokazał. Prędzej widział bym tu Showa lub Chavo.

Chavo?Za co on miałby on dostać nominowany do 'wrestlera miesiąca'.Rzadko pojawia się w TV,a jak już jest to przegrywa.

21413621404d57aa3f81990.jpg

• Odpowiedzi 22
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rafikov

2

• wrestlemaniac

2

• KACPERt

2

• RR

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

Mój głos oddałem na Motorcity Machineguns. Po trzech latach robienia cudów w ringu, wyciągania do reszty przeróżnych drewien oraz jobbowania tymże drewnom wreszcie zdobyli pasy, które należały się im już w dniu debiutu tej dwójki jako tag teamu.

Może gdybym regularnie oglądał WWE, zastanawiałbym się teraz nad Kane'em, jednak po MiTB widziałem jedynie eden odcinek RAW, a to trochę mało, by mieć obraz całego WWE.

Podobnie jak wielu mam mętlik - Kane czy Motor City Machine Guns? Głos jednak oddaję na Gunsów, którzy kręcą fenomenalne walki z Beer Money, zdobyli w końcu upragnione pasy mistrzowskie i za to należy im się tytuł wrestlerów lipca. Kane również sobie na to zasłużył, ale wybrać można tylko jednego wrestlera (a w tym przypadku team).

To już można teamy nominować? :D OK, jako, że TNA jest moją priorytetową federacją, to mogę wybrać tylko Gunsów. Pomimo iż podbudowę do walki na Victory Road mieli przeciętną (z tego co pamiętam jeden występ za stołem komentatorskim, jedno promo/reklama i jedna lub dwie walki),to jednak po dobrej walce zdobyli upragnione złoto. Szkoda tylko, że nie odbyło się to się w czasie, kiedy dywizja tagów była trochę mocniejsza, bo jeszcze mocniejsze byłoby to zwycięstwo.

Głos na Big Red Monstera, który po wielu latach jobbowania i stania na uboczu, znów stał się główną atrakcją federacji McMahona. Kapitalne, klimatyczne proma Kane'a otwierające tygodniówki Smackdown zasługiwały na Oscara a zaskakujące zgarnięcie walizki z titleshotem na pas Heavyweight oraz szybkie sfinalizowanie tegoż trofeum było najprzyjemniejszą rzeczą na lipcowym WWE ppv.

Jednym głosem wygrało MCMG z czego jestem bardzo szczęśliwy nie żeby Kane czy inny wrestler nie zasługiwał ale nie oszukujmy się to właśnie z wszystkich nominowanych MCMG wykręcało najlepsze walki. Kane oprócz tego, że wygrał pas nic nie zdziałał. O pozostałych wrestlerach mam podobne zdanie jedynie nie wszyscy zdobywali pasy. Wydaje mi się, że wrestler miesiąca nie powinien zostać ten który zdobył pas w danym miesiącu tylko ten który stworzył najlepszą walkę. :)

10771641474c446763479cb.jpg

Kane oprócz tego, że wygrał pas nic nie zdziałał

No tak... zajebiste proma na Smackdownach i opieranie show w okól jego postaci to nic.

Gratuluję chłopakom z MCMG, widziałem tylko jedną walkę w klatce z Beer Money i była wypasiona w kosmos, a skoro mówicie, że wszystkie ich walki były równie dobre, to się nie dziwię że wygrali

Demokracja rządzi, każdy głos jest równie ważny :) 31-30

Zdecydowanie głos dla MCMG. Ich walka w klatce z Beer Money Inc. była po prostu niesamowita. Miza nie lubię , Sheamusowi wróże wspaniałą przyszłośc (znajomośc z HHH)

Kane jak to Kane cały czas tylko te chokeslamy :-) .

SUCK IT

5579459784c725084dc4a4.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...