Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler lipca

Kto zasługuje na ten tytuł?  

72 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto zasługuje na ten tytuł?

• Sheamus
      2
    • The Miz
      6
    • Kane
      30
    • Dolph Ziggler
      1
    • Chris Sabin & Alex Shelley (MCMG)
      31
    • Jay Lethal
      2

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

RAW:

- Sheamus

- The Miz

SmackDown!:

- Kane

- Dolph Ziggler

TNA:

- Chris Sabin & Alex Shelley

- Jay Leytal

Głosowanie trwa 5 dni.

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Odpowiedzi 22
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rafikov

2

• wrestlemaniac

2

• KACPERt

2

• Menez

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

No mam w głowie 2 faworytów, yyy to znaczy 3, w sumie. Stawiam na Dużego, CZerwonego Potwora, który swoimi promami miażdzył każdemu sutki lub na tag team roden z Detroit. No przecież nie muszę pisać, jaki poziom ten duet prezentuje, każdy, kto ogląda TNA wie, że panowie są na 6.

Co gorsza, obie te opcje zdobyły tytuły w lipcu, po dłuższym okresie obsolutnego pustkowia i zatracenia w hierarchii w końcu coś zdobyły (MCMG dziewiczo można by rzec). Tak więc stawiam na tagteam [OSTATECZNIE], a pewnie fani WWE wspomogą Kane'a

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Głos na MCMG, za zdobycie TNA World Tag Team Championship i za wykręcanie świetnych walk. :grin:

Ostatnio trochę zapomniałem o TNA więc głos dla Lethala i MCMG odpada. Jeżeli chodzi o WWE to na początku odpada Sheamus który dzięki interwencji Nexus obronił pas WWE a także Dolph Ziggler który na SmackDown zdobył pas IC ale dzięki Vickie Guerrero. Miz wygrał MITB i w moich oczach trochę zyskał bo wcześniej nie był przeze mnie lubiany jest też Kane który także wiele dokonał bo wygrał MITB i jeszcze tej samej nocy zrealizował kontrakt.

Wrestler miesiąca wg. mnie to Kane

Zapraszam do czytania i komentowania mojego diary

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=29758

20087375664dc174548c19c.jpg

Zastanawiałem się miedzy Kane'm a MCMG. Wybrałem tag team, nie muszę mówić dlaczego, ponieważ każdy wie, ze świetnie spisują się w ringu. Zasłużyli sobie na tytuł Wrestler Miesiąca :D

19616413104f427d2812bca.jpg

Bez zawahania oddałem głos na MCMG.Wykręcają świetne walki przeciwko Beer Money.Nie ważna jaka stypulacja,pojedynek z udziałem Gunsów i tak wymiata.Cały czas mogę oglądać ich walki. :-)

21413621404d57aa3f81990.jpg

Nie ma wątpliwości... Kane, genialne proma, wygrana WHC, Smackdown kręci się wokół jego postaci, więcej dodawać nie trzeba

Osobiście dodałbym jeszcze Beer Money i nagrodził "na raz" 2 Najlepsze obecnie Tag Team'y w Mainstream'owym wrestlingu, Piwoszy i Guns'ów. Ale skoro trzeba wybrać jeden to oczywiście MCMG za wyciąganie "drużynowego wrestlingu" na wyżyny, wspaniale serie walk, pasy które posiadają i akcje które pozwalają wierzyć ,że jeszcze jest w TNA X-Division.

Chris Sabin & Alex Shelley ich akcie są dynamiczne, nie wieje nuda tak jak podczas wielu walk w WWE :twisted:

2225103544d506abb81bd1.jpg

Zdecydowanie MCMG, ich ostatnie walki mnie bardzo mile zadziwiały. Piękne, techniczne i zwinne akcje. Jak najbardziej ten Team zasługuje na tytuł 'Wrestlerów Miesiąca'.

21070436674d5fdd3fc9aaa.jpg

Zdziwił bym się gdyby wrestlerami lipca nie zostali MCMG. Walki które tworzyli były cudne. Już dawno z taką przyjemnością nie oglądałem walk Tag Team a teraz czekałem z tygodnia na tydzień właśnie dla walk MCMG. A więc to oczywiste, że głos leci na nich.

10771641474c446763479cb.jpg

• Reputacja:   1

Głos oddany na Wielką Czerwoną Maszynę- Kane'a. W końcu pod koniec kariery po latach podkładania się innym został nagrodzony pasem mistrzowskim, i dobrze bo całkiem przyzwoicie radzi sobie jako mistrz (czekam z niecierpliwością na jego program z powracającym Undertakerem)

Głos na Kane'a myślę, że należy mu się.

Mój głos wędruję na MCMG. Zdobyli po raz pierwszy złoto w tna, dali nam kilka naprawdę porządnych walk.

Sheamus- za mało go było, jedynie zdobycie pasa, ale tak to nic specjalnego.

The Miz- poważny kandydat na wrestlera miesiąca- zdobył walizkę, regularnie pojawia się na raw, a także na nxt. Chyba najbardziej wykorzystywana gwiazda wwe.

Kane- zdobył walizkę, zdobył mistrza, ale koniec końców nic specjalnego się nie wydarzyło. Dodatkowo odebranie pasa Reyowi i feud z meksykaninem umniejsza osiągnięcia Big Red Monstera.

Dolph Ziggler- nie wiem dlaczego sie tu znalazł, lekko pushowany, jednak nic specjalnego nie pokazał. Prędzej widział bym tu Showa lub Chavo.

Jay Lethal- cały czas pushowany, ale ten cały feud z Flairem mógłby się dawno skończyć.

Głos na Kane'a. Warto było dać mu push, pokazuje że przy majku jest świetny, te jego speeche - aż chce się oglądać. No i zdobycie walizki oraz pasa mistrzowskiego. Wahałem się jeszcze między nim a MCMG, ci drudzy co wyprawiają w ringu to jest pozaziemski poziom...jednak być może to końcówka kariery Kane'a - głos mu się należy.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• CzaQ
      W listopadzie byłem na divach - trafiłem na laske 650zł/h śliczna azjatka, ale i tak wolałbym zrobić Mine  
    • Grok
      Tony Khan twierdzi, że pożegnalny mecz Sting'a na AEW Revolution 2024 pobił „wszystkie rekordy biznesowe”. Khan udzielił wywiadu dla TMZ Sports przed AEW Revolution w niedzielę w Los Angeles. W rozmowie przypomniał, jak dwa lata temu na tej gali Sting i Darby Allin pokonali Young Bucks w jego ostatnim meczu. „AEW Revolution kilka lat temu było ostatnim starciem Sting'a, meczem pożegnalnym jednej z największych legend wrestlingu wszech czasów, Sting'a” – powiedział Khan. „Sting i Darby zali
    • PpW
      Już 11 Kwietnia, PpW Ewenement Wrestling powraca do Teatru Komuna w samym Centrum Warszawy, z galą Hardcore Wrestlingu - Jeszcze Jedno 🔥🔥🔥 Największa i najważniejsza gala roku - Ledwo Legalne 6, jest już tuż za rogiem, a Jeszcze Jedno, to ostatnia prosta przed tym wydarzeniem. Ostatnia okazja żeby powyjaśniać sobie co i jak i powiedzieć lub pokazać sobie, no cóż… jeszcze jedno! 🤩🤯 Na gali możecie spodziewać się tego, z czego PpW słynie najbardziej - latających krzeseł, pękających stołów, u
    • KyRenLo
    • KyRenLo
      Sam turn wyszedł bardzo dobrze. Podobało mi się.  Coś za coś. Może teraz walka będzie słabsza (I tak pewnie nie byłaby jakaś wybitna), ale chociaż dostaniemy program z krwi i kości. Moim zdaniem będzie to zdecydowanie lepsze w oglądaniu niż zwykła rywalizacja fejsów.
  • Dodaj nową pozycję...