Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler lipca

Kto zasługuje na ten tytuł?  

72 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto zasługuje na ten tytuł?

• Sheamus
      2
    • The Miz
      6
    • Kane
      30
    • Dolph Ziggler
      1
    • Chris Sabin & Alex Shelley (MCMG)
      31
    • Jay Lethal
      2

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

RAW:

- Sheamus

- The Miz

SmackDown!:

- Kane

- Dolph Ziggler

TNA:

- Chris Sabin & Alex Shelley

- Jay Leytal

Głosowanie trwa 5 dni.

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Odpowiedzi 22
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rafikov

2

• wrestlemaniac

2

• KACPERt

2

• RR

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

No mam w głowie 2 faworytów, yyy to znaczy 3, w sumie. Stawiam na Dużego, CZerwonego Potwora, który swoimi promami miażdzył każdemu sutki lub na tag team roden z Detroit. No przecież nie muszę pisać, jaki poziom ten duet prezentuje, każdy, kto ogląda TNA wie, że panowie są na 6.

Co gorsza, obie te opcje zdobyły tytuły w lipcu, po dłuższym okresie obsolutnego pustkowia i zatracenia w hierarchii w końcu coś zdobyły (MCMG dziewiczo można by rzec). Tak więc stawiam na tagteam [OSTATECZNIE], a pewnie fani WWE wspomogą Kane'a

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Głos na MCMG, za zdobycie TNA World Tag Team Championship i za wykręcanie świetnych walk. :grin:

Ostatnio trochę zapomniałem o TNA więc głos dla Lethala i MCMG odpada. Jeżeli chodzi o WWE to na początku odpada Sheamus który dzięki interwencji Nexus obronił pas WWE a także Dolph Ziggler który na SmackDown zdobył pas IC ale dzięki Vickie Guerrero. Miz wygrał MITB i w moich oczach trochę zyskał bo wcześniej nie był przeze mnie lubiany jest też Kane który także wiele dokonał bo wygrał MITB i jeszcze tej samej nocy zrealizował kontrakt.

Wrestler miesiąca wg. mnie to Kane

Zapraszam do czytania i komentowania mojego diary

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=29758

20087375664dc174548c19c.jpg

Zastanawiałem się miedzy Kane'm a MCMG. Wybrałem tag team, nie muszę mówić dlaczego, ponieważ każdy wie, ze świetnie spisują się w ringu. Zasłużyli sobie na tytuł Wrestler Miesiąca :D

19616413104f427d2812bca.jpg

Bez zawahania oddałem głos na MCMG.Wykręcają świetne walki przeciwko Beer Money.Nie ważna jaka stypulacja,pojedynek z udziałem Gunsów i tak wymiata.Cały czas mogę oglądać ich walki. :-)

21413621404d57aa3f81990.jpg

Nie ma wątpliwości... Kane, genialne proma, wygrana WHC, Smackdown kręci się wokół jego postaci, więcej dodawać nie trzeba

Osobiście dodałbym jeszcze Beer Money i nagrodził "na raz" 2 Najlepsze obecnie Tag Team'y w Mainstream'owym wrestlingu, Piwoszy i Guns'ów. Ale skoro trzeba wybrać jeden to oczywiście MCMG za wyciąganie "drużynowego wrestlingu" na wyżyny, wspaniale serie walk, pasy które posiadają i akcje które pozwalają wierzyć ,że jeszcze jest w TNA X-Division.

Chris Sabin & Alex Shelley ich akcie są dynamiczne, nie wieje nuda tak jak podczas wielu walk w WWE :twisted:

2225103544d506abb81bd1.jpg

Zdecydowanie MCMG, ich ostatnie walki mnie bardzo mile zadziwiały. Piękne, techniczne i zwinne akcje. Jak najbardziej ten Team zasługuje na tytuł 'Wrestlerów Miesiąca'.

21070436674d5fdd3fc9aaa.jpg

Zdziwił bym się gdyby wrestlerami lipca nie zostali MCMG. Walki które tworzyli były cudne. Już dawno z taką przyjemnością nie oglądałem walk Tag Team a teraz czekałem z tygodnia na tydzień właśnie dla walk MCMG. A więc to oczywiste, że głos leci na nich.

10771641474c446763479cb.jpg

• Reputacja:   1

Głos oddany na Wielką Czerwoną Maszynę- Kane'a. W końcu pod koniec kariery po latach podkładania się innym został nagrodzony pasem mistrzowskim, i dobrze bo całkiem przyzwoicie radzi sobie jako mistrz (czekam z niecierpliwością na jego program z powracającym Undertakerem)

Głos na Kane'a myślę, że należy mu się.

Mój głos wędruję na MCMG. Zdobyli po raz pierwszy złoto w tna, dali nam kilka naprawdę porządnych walk.

Sheamus- za mało go było, jedynie zdobycie pasa, ale tak to nic specjalnego.

The Miz- poważny kandydat na wrestlera miesiąca- zdobył walizkę, regularnie pojawia się na raw, a także na nxt. Chyba najbardziej wykorzystywana gwiazda wwe.

Kane- zdobył walizkę, zdobył mistrza, ale koniec końców nic specjalnego się nie wydarzyło. Dodatkowo odebranie pasa Reyowi i feud z meksykaninem umniejsza osiągnięcia Big Red Monstera.

Dolph Ziggler- nie wiem dlaczego sie tu znalazł, lekko pushowany, jednak nic specjalnego nie pokazał. Prędzej widział bym tu Showa lub Chavo.

Jay Lethal- cały czas pushowany, ale ten cały feud z Flairem mógłby się dawno skończyć.

Głos na Kane'a. Warto było dać mu push, pokazuje że przy majku jest świetny, te jego speeche - aż chce się oglądać. No i zdobycie walizki oraz pasa mistrzowskiego. Wahałem się jeszcze między nim a MCMG, ci drudzy co wyprawiają w ringu to jest pozaziemski poziom...jednak być może to końcówka kariery Kane'a - głos mu się należy.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...