Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Komentarze

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

No właśnie... co o tym pomyśle sądzicie? Ja przyznam sie wpadłem na niego dopiero kiedy przy okazji redagowania Wrestling Informera natrafiłem na informacje dotyczącą Hall of Fame jakiegoś amerykańskiego magazynu. My także możemy mieć w Polsce własne Hall of Fame. Jak już napisałem jest to kontynuacja pomysłu Deliquenta, który przeprowadził pierwszą edycję na łamach Wrestling24h w 2003 r. Mam nadzieje, że konkurs będzie cieszył sie dużym zainteresowaniem i chętnie weźmiecie w nim udział. Czekam na opinie i komentarze.

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Odpowiedzi 17
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

5

• theGrimRipper

3

• Hartfan

2

• Prezes

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Pomysł trafiony :grin: mnie sie podoba i z chęcią weme udział ciekawe co inni na to :twisted:

• Reputacja:   0

Można takie coś zdziałać dlaczego niby nie :).

Jestem za, ale żeby hall of fame nie ograniczało się tylko do zapaśników z WWE oraz TNA a także tych bardziej znanych, bowiem są ci jeszcze z areny niezależnej.
"Jesteś niebem obserwującym chmury. A wydarzenia, ludzie, sytuacje, to obłoki, które po nim przepływają. Tylko przepływają. Dlatego nie próbuj ich zatrzymać, bo na pewno odpłyną wcześniej, czy później. Gdy przytrafia Ci się coś pięknego albo bolesnego, powinieneś zrobić krok, odstąpić od siebie i popatrzeć z dystansu. Ludzie, których kochasz, to właśnie takie chmury. Są na Twoim niebie dłużej lub krócej, ale nigdy na zawsze"

spoko, jestem za :)
...

nie ma nic przeciwko czemuś nowemu, jestem za

nic innego jak za :)
  • 4 tygodnie później...

Nie wiem, czy SixKiller opracował już listę kandydatur na HoF II, ale jeżeli moglbym coś (a właściwie kogoś) zasugerować, to poddajmy pod rozwagę kandydaturę Mr.Perfect... naprawdę dobry wrestler, świetny technik, niezłe micskillsy (choć w WCW ssał jako członek the Rednecks), no i, przede wszystkim, z naszej strony byłoby to jakieś pośmiertne uhonorowanie tego zawodnika...

Lista jest juz opracowana tylko pojawiły się problemy natury technicznej w związku z czym sprawa wygląda tak jak wygląda. Mam nadzieję, ze w najblizszym czasie to sie zmieni.

• 3 tygodnie później...

Hej Six! Minęły trzy tygodnie, liczyłem, że do tego czasu będzie lista kandydatów i wszelkie "problemy natury technicznej" zostaną rozwiązane...

Ehhh... kwestia tego tematu ciągnie sie już faktycznie. Niestety osoba, która miała mi pomóc nie potrafiła wyrobić się z czasem w związku z czym konkurs na pewno zostanie przeniesiony na inny termin. Podczas tej edycji miały zostac wykorzystane materiały, które nie były mojego autorstwa, w związku z czym sam rozumiesz. Przykro mi, że sprawa wygląda własnie tak. Sam spróbuję coś w tej sprawie zrobić. Nie będe już pisał, że proszę o cierpliwość, ponieważ sam jej nie mam ;).

Spoko... tu nie chodziło o mój brak cierpliwości tylko o nadmierną ciekawość, o zainteresowanie pomysłem, bo jest naprawdę spoko i HoF II warto moim zdaniem przeprowadzić, jeśli nie teraz to za czas jakiś...
  • 1 miesiąc temu...

Six, jesli w hof2 nie bedzie Honky Tonk Mana, najwiekszego mistrza interkontynentalnego wszechczasow, to ten projekt nie ma sensu. Naprawde. Wiec przemysl to i..

...let's get honky !!

4302049614329261d90190.jpg

Niestety Rabol nie ma Honky Tonk Mana, lista opiera się w większosci na wrestlerach z pierwszej edycji, ale obiecuję, że przy następnej zostanie wzięta pod uwage jego kandydatura ;). Materiałów, które nie były mojego autorstwa nie zamieściłem, ponieważ ich nie dostałem, w związku z czym dla zainteresowanych pojawiły się proste profile. Mam nadzieję, że weźmiecie udział w tej zabawie. Podobnie jak temacie z kandydatami proszę o nie wypisywanie wrestlerów, których Waszym zdaniem brakuje, być może znajdziecie ich nazwiska w kolejnej edycji... jeżeli zostanie zorganizowana.

• 4 miesiące temu...

To jak, będzie ta następna edycja HoF? :)

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...