Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Walki dzisiejszego NXT (wyniki schowane), kilka rankingów To

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Ze względu na tour SD! oraz RAW w poprzednim tygodniu została nagrana także dzisiejsza gala NXT. Oto walki na gali bez wyników:

1. Kaval vs Husky Harris

2. Michael McGillicutty vs Lucky Cannon

3. Alex Riley vs Percy Watson

4. Michael McGillicutty vs The Miz (walka była według relacji najlepszym pojedynkiem na show)...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-walki-dzisiejszego-nxt-wyniki-schowane-kilka.html
  • Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vercyn

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Jak w pierwszym NXT gnoili Danielsona, tak widze ze w sezonie 2 role chlopca do bicia ma Kaval :/ Co do rankingow: W submissionach zdecydowanie wyzej powinno byc Hell's Gate. W koncu chwyt byl kiedys "zabroniony" na SD :) A w rankingu kobiet wyzej powinna byc moim zdaniem Beth Phoenix, chociazby za sile fizyczna ;)
Ja z niektórymi się nie zgodze ale nie bede sie rozpisywał. Ogólnie nie jest tak źle. Zgadzam się z niektórymi fanami to pomijanie Chrisa Benoit jest żałosne zrobił to co zrobił. Ale wiem ze w ringu dawał z siebie 101% a oni mu tak teraz dziękują za to wszystko. Żal!

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Giero
      Dość niespodziewanie R-Truth w niedzielę poinformował, iż opuszcza WWE. Doświadczony zawodnik przekazał te wieści w mediach społecznościowych, publikując taki wpis: – Przykro mi, że muszę was poinformować. Właśnie zostałem zwolniony z WWE. Chcę podziękować WWE za tę przejażdżkę, ale NAJBARDZIEJ chcę podziękować KAŻDEMU Z WAS, którzy byli z nami na tej przejażdżce. Dziękuję za całą miłość, wsparcie i uznanie, które mi okazaliście przez te wszystkie lata. Dziękuję – napisał. Zważając na gimmick R-Trutha, to wiele osób początkowo przyjęło to jako żart z jego strony. Potwierdziły to takie źródła, jak Fightful Select czy PWInsider. Z zakulisowych wieści wynika, że WWE po prostu podjęło decyzję, by nie przedłużać kontraktu, które wkrótce mu wygasał. Co ciekawe, w samej organizacji panowała duża dezorientacja po wpisie R-Trutha. I jest to jedna z gorzej przyjętych decyzji wśród ostatnich podjętych przez WWE. Jeżeli sam zawodnik zdecyduje się na kontynuację kariery, to już wiadomo, że nie będzie narzekał na brak zainteresowania. Ostatnie występy R-Trutha w WWE to porażki na SmackDown z JC Mateo i z Johnem Ceną na Saturday Night’s Main Event pod koniec maja. To między innymi dwukrotny mistrz US, dwukrotny mistrz tag team i 54 razy sięgał po pas WWE 24/7 Championship.
    • MattDevitto
      Na początku pomyślałem, że to fejk albo Truth po prostu trolluje, ale jednak SRS rozwiał moje wątpliwości. To obecnie topowe źródło.
    • Bastian
      @MattDevitto Chciałbym wierzyć w to, że R-Truth walkę z Ceną na Backlash dostał niejako na pożegnanie, a nie ze względy na to, że WWE nie miało pomysłu, komu dać Jasia w oczekiwaniu na powrót Rhodesa. 😀
    • GGGGG9707
      No to brawo WWE. Sam osobiście za Truth'em nie przepadam i jego humor nie zawsze do mnie przemawia (choć w ostatnich 2 latach tak) ale gość był w WWE 28 lat i takie podziękowanie... Zamiast dać mu part-time kontrakt czy status legendy lub po prostu po ludzku przedłużyć go na gorszych warunkach ale z szacunku do niego dalej go trzymać nawet jakby miał siedzieć w domu. Co jak co ale Omos'owi można płacić i trzymać go w domu ale Truth'a który dużo robi to już nie... Brak słów z tym WWE ostatnio...
    • MattDevitto
      Cena faktycznie psuje wrestling
  • Dodaj nową pozycję...