Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Moja Reżyseria WWE

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Czytałem kilka Diary z waszego forum, które bardzo mnie wciągneły i wpadłem na pomysł by sam coś napisać. To będą moje pierwsze prace pisemne, w których trzeba się mocniej rozpisać (oprócz szkoły)

;) Mam nadzieje że mi to jakoś pójdzie z czasem … ;]

W moim Diary jestem "nikim" ! Poprostu reżyseruje WWE. Czyli nie zabraknie żadnego managera . ;]

Ja mianowicie będę realizował WWE. Na razie Raw, Smackdown i WWE PPV, a co do NxT, czy gali Superstars na razie może sobie odpuszczę i dopiero później wejdzie w użycie

Moje WWE będzie troche różniło się od tego prawdziwego, dlatego że postaram się pozbyć kilku zbędnych mi zawodników !

Kilka Informacji :

- Pasy nie muszą ale mogą być również między brandowe !

- Rostery przydzieliłem od nowa (a raczej wylosowałem)

- Pasy zostały przydzielone zawodnikom przeze mnie (dla Storyline)

http://www.wwe.com/content/media/images/Headers/7086216

GM Raw : Shane McMahon

Shawn Michaels - Face/

Ted DiBiase - Heel

Dave Batista - Heel

Sheamus - Heel

Evan Bourne - Face

John Cena - Face

Chris Masters - Tweener

Drew McIntyre - Heel

Matt Hardy - Face

The Miz - Heel

Yoshi Tatsu - Face

JTG - Face

John Morrison - Face

Shelton Benjamin - Tweener

The Great Khali - Face

Randy Orton - Tweener

Edge - Tweener

R-Truth - Face

Wade Barret - Heel

Justin Gabriel - Heel

Michael Tarver - Heel

Darren Young - Heel

Skip Sheffield - Heel

David Otunga - Heel

Heath Slater - Heel

Divas Raw:

Alicia Fox

Eve

Gail Kim

Maria

Maryse

Melina

Ashley

Lita

http://www.wwe.com/content/media/images/Headers/11996200

GM Smackdown : Theodor Long

Rey Mysterio - Face

Big Show - Face

Kane - Tweener

Cody Rhodes - Heel

Dolph Ziggler - Heel

Undertaker - Tweener

Kofi Kingston - Face

Swagger- Heel

Christian - Face

Jeff Hardy - Face

Zack Ryder- Tweener

Kozlov - Tweener

CM Punk - Heel

Chris Jericho - Heel

Regal - Heel

Triple H - Face

MVP - Face

DH Smith - Face

Tyson Kidd - Face

JBL - Heel

Lashley- Heel

Luke Gallows - Heel

Carlito - Heel

RVD- Face

Mark Henry - Face

Joey Mercury - Heel

Divy SD :

Beth Phoenix

Kelly Kelly

Layla

Michelle McCool

Serena

Tiffany

Mickie James

Natayla

Tag Teamy/ Stajnie:

*Nexus : Barret, Gabriels, Tarver, Young, Sheffield, Otunga, Slater

* SES: CM Punk, Gallows, Joey Mercury, Serena

* Hart Dynasty : Tyson Kidd, DH Smith

Pasy:

Women's Championship

http://i47.tinypic.com/dgjxqp.jpg

Historia:

Obecny Posiadacz: Michelle McCool

Poprzedni Posiadacz: Beth Phoenix

Pretendent:

Intercontinental Championship

http://i50.tinypic.com/11ajy3k.jpg

Historia:

Obecny Posiadacz: Rob Van Dam

Poprzedni Posiadacz: Dolph Ziggler

Pretendent:

WHC Championship

http://i48.tinypic.com/23k68u8.jpg

Historia:

Obecny Posiadacz: Big Show

Poprzedni Posiadacz: Chris Jericho

Pretendent: Chris Jericho

WWE Championship

http://i47.tinypic.com/10cmf6a.jpg

Historia:

Obecny Posiadacz: Sheamus

Poprzedni Posiadacz: John Cena

Pretendent: John Cena

US Championship

http://i50.tinypic.com/afehb5.jpg

Historia:

Obecny Posiadacz: The Miz

Poprzedni Posiadacz: John Morrison

Pretendent:

Unifed Tag Team Championship

http://i410.photobucket.com/albums/pp189/Levatyvcia/WWE_Unified_TagTeam2.jpg

Historia:

Obecny Posiadacz: Hart Dynasty

Poprzedni Posiadacz: ShoMiz

Pretendent:

Divas Championship

http://i47.tinypic.com/4griav.jpg

Historia:

Obecny Posiadacz: Eve

Poprzedni Posiadacz: Maryse

Pretendent:

Monday Night Raw - 05.07.2010 r.: New York

http://www.wwe.com/content/media/images/Headers/7086216

Widzimy oficjalne Promo i Theme Raw. Przenosimy się na arenę, gdzie czekają już komentatorzy i rozgrzani fani. Powitalnie jak zawsze, "buchają" fajerwerki. Na Ekranach pokazane są krótkie momenty ostatniej gali PPV przed Raw, czyli Fatal Four Way :

- Walka o pas WWE: Orton vs. Edge. vs. Cena © vs. Sheamus

Orton wykonuje RKO na Edgu i już ma go przypinać, jednak szybko na ring wbiegł Sheamus i wyrzucił Randy'ego po za ring. I sam odpiął Edga do 3 !

Written in my Face

!

Sam Celtic Warrior z pasem na ramieniu, zbliża się do ringu. Jego zachowaniem pokazuje, że jest z siebie dumny. Gdy jest na ringu, prosi o mikrofon. Fani WWE przywitali go gwizdami. Sheamus był zdenerwowany tym, że publika nie chce dopuścić go do głosu. Warrior krzyczy przez mikrofon "zamknijcie się !".

W końcu gwizdy ucichły. Sheamus powiedział, że to co pokazał na Fatal 4 Way było najlepszym przejawem formy w historii WWE. Mówił również, że jest WWE Championem i nikt mu już nie może zagrozić, oraz każdy musi go szanować. (Boo)

My Time Is Now

Na arenę wchodzi sam John Cena z mikrofonem. Wbiega na ring, wyrzuca czapkę publice. Podnosi mikrofon pod usta i mówi:

- Sheamus ... Jesteś najlepszy !! (Sheamus zdziwiony) Na Fatal Four Way pokazałeś, że jesteś najlepszym wrestlerem WWE . (Cena uśmiechnięty) Chyba nie zapomniałeś że nadal mam prawo do rewanżu? Dobrze słyszysz ! Żądam rewanżu, choćby zaraz, teraz !!

Money, Money, Money ...

Na rampie pokazuje się Shane McMahon z mikrofonem. Mówi:

- John, John.. Czekaj ! Jako że jestem nowym Generalnym Managerem Raw, mam obowiązek dać ci walkę rewanżową .(Cheer) (Cena kiwa głową). Panie i panowie, Fani WWE ! Na następnym Raw zobaczymy walkę WWE Championship w której zmierzą się John Cena vs. Sheamus ! (CHEER)

Shane odchodzi na Backstage przy swoim Themie.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ukazuje się nam prezentacja dzisiejszej walki: John Cena vs. Wade Barret

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No Single Match

Chris Masters vs. Drew MiCyntyre

Walka nie była zbyt długa. Na początek Chris Masters lekko obijał Drewa . Wykonywał Suplexy, Body Slamy. Drew już miał przejmować inicjatywę, jednak Masters w porę się zorientował, i odepchnął Drewa na liny i gdy ten się odbił od razu dostał Big Boota od Chrisa. Chris chciał założyć Micynterowi Masters Locka, jednak ten szybko się wyrwał z klinczu i sturlał się z ringu. Masters wyszedł za nim, jednak Drew sprytnie wbiegł na ring i już czekał na Mastersa. Gdy ten również wszedł, został okopywany przez Drewa. Drew nagle wykonał Future Shock DDT, i przypiął do 3.

Drew MiCyntyre WIN

No Single Match

Shawn Michaels vs. Ted Dibiase

Początek po stronie Teda. Zaczął osłabiać prawą nogę Shawna. 3x Knee Drop na prawej kostce Shawna, bardzo osłabił kostkę. Ted wykonywał wiele ciosów, jednak nie tak silnych by Shawn nie mógł nic zdziałać. Przy próbie Suplexu Teda, HBK skontrował to na swój suplex. Kilka Chopów i dwa Atomic Dropy, osłabiło Teda. Próbował wykonać Powerslam, lecz Dibiase wylądował na nogi i wykonał Cutter. Znowu przeszedł na ataki prawej kostki. Próbował osłabić ją łokciami, kopami. Shawn kulał, i to pomogło Tedowi mieć dłuższą inicjatywę w meczu.

Ted Dibiase wykonał Million Dollar Dream i już szykował się do Dream Street. Jednak HBK oprzytomniał i gdy Ted Dibiase był za nim, wykonał Cuttera. Shawn odczuwał wielki ból w prawej kostce, ale jednak wstał "SPRĘŻYNKĄ", i błyskawicznie wszedł na narożnik po czym wyonał Flying Elbow. Przymierzał się do Sweet Chin Music, i już miał robić kiedy, nagle i to bardzo widocznie odczuł bół w kostce. Złapał się za nią . Sędzia przerwał walkę !

Ted Dibiase WIN

Po walce Dibiase JR, wziął krzesło i założył na nogę Shawna. Już miał stąpać, jednak ... ?!

What's UP !

Na ring wbiega R-Truth, Ted ucieka na Backstage. R-Truth podnosi HBK i pomaga mu dojść do noszy które na niego czekają.

Tag vs. One

Otunga and Gabriels(w/Nexus) vs. Randy Orton

Randy Orton rozglądający się wokół siebie i patrzący na całe Nexus, zgromadzone wokół ringu.

Zaczyna Gabriels.

Randy zaczął od klinczu, po czym szybko założył Hedlock, a to przeistoczył na Bulldog. Orton miał inicjatywę, lecz nie był pewny Nexus. Wade wszedł na ring, za liny i z ostrym wzrokiem patrzył na Ortona. Barret zainkasował puncha od Ortona, lecz gdy ten się odwrócił otrzymał Dropkicka od Justina. Justin zmienił się z Otungą. (poza ringiem Nexus oburzeni i zdenerwowani po ataku Ortona na Wadzie) Otunga próbował zainkasować Ortonowi Moddifield Spinebuster, jednak ten wykonał na nim Backbreakera. Orton wpada w furie i czeka aż wstanie David. Gdy ten już wstał, Orton wykonał 2 Clothesline, po czym Scoop Backbreaker. Szykował się do RKO, jednak w ten czas weszło całe NxT i zaczeło obijać Randyego.

Randy Orton WIN DQ!

Swoje finishery na Ortonie wykonał : Tarver, Otunga, Barret, Gabriel's . (BOO)

Przerwa REKLAMOWA

------------------------------------------------------------------------------

Tag Team Normal Match

Maryse & Lita vs. Ashley & Melina

Ashley i Melina weszły w themie Ashley, jednak Maryse i Lita osobno.

Zaczyna Lita i Ashley. Lita na początku górowała nad rywalką. Kilka Rzutów o mate, Slamy, DDT. Zmęczoną Ashley zaciągneła pod swój narożnik i zmieniła się z Maryse. Ona od razu osłabiałą rękę Ashley. Jednak w pewnej chwili Maryse przespała i przez nie uwagę Ashley zrobiła jej Dropkick To Knee. Ashley leżała zmęczona i powoli czołgając się próbowała dojść do Meliny, jednak w czas Maryse zerwała się i odciągneła Ashley do swojego narożnika. Lita klepie Maryse po plecach(zmiana) i wchodzi na narożnik. Proszę państwa ! Szykuje się Moonsault, skacze! Jes!! NIeee! Jednak Ashley sturlała się i Lita zainkasowała matę. Ashley szybko zmieniła się z Meliną a ta od razu zrobiła BigBoota poprzez liny Maryse, i podeszłą do zgiętej w połowie Lity po czym wykonała Last Call !! Pin ! 1,2,3 Pinfall !!

Ashley & Melina WIN

Nexus na ringu. Sam Barret bierze mikrofon i mówi:

- Wiecie że jesteśmy nie obliczalni, nie pokonani i jedyni w swoim rodzaju .. Każdy z nas jest bardzo utalentowany . Nikt nam nie zagrozi i jedynie może pozazdrościć takiej stajni jaką jest Nexus .

Mikrofon od Barretta bierze Tarver :

- Nikt nas nigdy nie pokona !

My Time is Now !

John Cena wychodzi na rampę i nie daje dokończyć przemówienia Tarverowi. Mówi do mikrofonu:

- Oj, ej, ee ! Nigdy nie mów nigdy . To że zaatakowaliście mnie przed Fatal Four Way, Ortona i Edga w siódemkę, nie mówi że jesteście najlepsi, tylko mówi że jesteście tchórzami ! Bo gdybyście mieli jakiekolwiek umiejętności nie musielibyście pomagać sobie przy walce, tak jak to było w przypadku Ortona. Oh My God ! Nie dość że 2 vs. 1 to jeszcze musieli pomagać. (Hahaha). ( Cheer).

John Cena zmierza w stronę ringu, lekko nie pewnie. Gdy już "The Champ Is Here" jest na ringu wyrzuca czapkę i koszulkę. Wade Barret zostaje na ringu, reszta członków Nexus schodzi z ringu.

Main Event

John Cena vs. Wade Barret

Mamy Gong ! Wade poczęstował na sam początek Cene Big Bootem ! Ale co jest !?

Wade zaprasza Nexus do ringu. Całą siódemka czeka aż John Cena wstanie. John Cena powoli wstaje rozgląda się wokół. Ale co jest !!?? Edge i Orton wbiegają na ring . Orton i Edge atakują co niektórych członków Nexus, to samo robi John Cena ! W ringu tylko Barret, Slater i Otunga. 3 vs 3 ?! Orton i Edge razem z Otungą i z Slaterem obijają się poza ringiem, a Cena wykonuje Attitude Adjusment Barretowi. Cena Tauntuje !! Jednak z trybun wbiega Sheamus i wykonuje Bicycle Kick na Johnie. Po czym unosi swój pas do góry. W tym samym czasie szóstka nexus obijała Ortona i Edga, którzy bardzo dobrze sobie radzili u swego boku. Jednak Nexus wchodzi na Ring otacza Sheamusa. Sheamus pokazuje że on jest niewinny . Nexus Atakuje Sheamusa !! 2 finishery Nexus na Celtic Warriorze.

Nexus odchodzą na Backstage.

John Cena WIN DQ

Tak Kończymy dzisiejsze Raw !

Liczę na komentarze z waszej strony i podpowiedzi co i jak źle i co wam się podobało jeżeli coś takiego jest :) Proszę o wyrozumiałość ! :)

[ Dodano: 2010-08-02, 00:34 ]

Jednak, nie mam komentarzy .. ;/ Poczekam może się jakiś pojawi, bo nie chcępisać na darmo dla siebie ;|

Edytowane przez Jarisek WO
WWE FAN POWRACA ! PBF o WWE czyli walczymy online z innymi ! Zapraszam : www.wwefan.pun.pl
  • Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Jarisek WO

3

• camil.castrol

2

• mao

2

• Pinio

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jak na początek jest ciekawie. Dodaj jedynie jakieś zajścia na backstage i dopracuj wypowiedzi zawodników. Walki w porządku.

Zapraszam do siebie.

Jak na pierwszy raz to bardzo dobrze, mógłbyś dodać graficzne zapowiedzi walk wtedy praca będzie ładniejsza i bardziej estetyczna.

Nie bądź taki pazerny na komentarze bo żadnego nie dostaniesz. Zamiast pisać żeby wszyscy komentowali to byś lepiej popracował nad speech'ami... Ten Nexus był strasznie słaby. Poprzekręcałeś kilka nazw wrestlerów.

Jak już piszesz np. John Cena to pisz też Bobby Lashley a nie samo Lashley. Co pokręconych nazw to:

Drew MiCyntyre - Drew McIntyre

Justin Gabriels - Justin Gabriel

Kofi Kinghston - Kofi Kingston

No to ogólnie nie jest źle ani nie jest dobrze. Musisz opisywać też wydarzenia z Backstage'u i poprawić jakość speech'y. Popraw te nazwy wrestlerów i jest ok.

Tak na przyszłosć to walka dwóch vs jeden nazywa się 2 on 1 Handicap Match.

PS. Zapraszam do mnie ;)

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

kilka błędów np. powinno być heel a nie hell i jeszcze coś rzuciło mi się w oczy

Divas Championship

Historia:

Obecny Posiadacz: The Miz

Poprzedni Posiadacz: John Morrison

Pretendent:

Miz i Morrison to są raczej mężczyźni

Zapraszam do czytania mojego diary o WWE

WWE z innego punktu widzenia

3535893324c5da3540a42c.jpg

Tak jak mówili moi przedmówcy są drobne błędy , które trzeba poprawić (nazwiska , pas Divas to już kompletna porażka :smile: ). Tak dla przypomnienia Hell to piekło...A zawodnik to heel. Pozmieniaj to :)

Widać , ze ciągniesz WWE od tego czasu jaki jest teraz i całkiem całkiem Ci to wychodzi, ale trzeba poczekać na następne gale

- jest speech Nexus. Co to w ogóle ma być? Już lepiej jakbyś nic nie dawał :)

- Kolejnym jest walka Nexus vs Cena. Nie wyobrażan sobie rozpoczęcia walki od Big Boota i od razu wejście Nexus :) I za bardzo powtarzasz "Ale co jest?!" :D

@ Pinio

W SvR2010 jest takie coś jak Tag vs One. Ja jednak wolę się posługiwać Handicapem niezależnie czy walczy przeciwko jednemu czy dwóm rywalom naraz w ringu

To tyle. Czekam na następne gale

Zapraszam do mnie

Kurde już was zniechęciłem ;/ nie iwme co się stało z tymi pasami Divas, alejeszcze pamietam pisalem Eve Torres, a nie mozliwe by sie zmienilo samo .

Co do hell, to właśnie nie wiedizałem, bo na forach piszą różnie ...

Co do nazwy wrestlerów, tolekkie pomyłki

Mam nadzieje że SD będzie dobre które nie długo dodam

[ Dodano: 2010-08-03, 23:34 ]

Smackdown 09.07.2010r. - Miami

http://www.wwe.com/content/media/images/Headers/11996200

Proszę Państwa ! Trzeba rozpocząć galę Smackdown !

Fajerwerki wybuchają! Oficjalny Theme Smackdown ! Fani ożywieni, głośni. Komentatorzy przypominają nam co się działo na Fatal Four Way, w walce: Big Show vs. Jericho © vs. CM Punk vs. Jeff Hardy vs. CM Punk :

Big Show wykonuje KO Puncha Chrisowi Jericho, ale za Showem już czeka CM Punk. Gdy ten się odwraca dostaje od Punka High Kicka, który go lekko zamracza. Jeff Hardy rzuca się z punchami na CM Punka. Podnosi go i wykonuje Twist Of Fate. Jeff Hardy szykuje się do Swanton Bomb, ale co jest !? Zamaskowany pomocnik CM Punka(Joey Mercury), wychodzi spod ringu i popycha Jeffa na matę. CM Punk I Jeff powoli wstają, jednak Big Show wykonuje Double Chokeslam !! Już ma odpinać jednak za Big Showe, Chris który go odwraca i mamy Codebreaker !! Jednak niee! Big Show kontruje to na Chokeslama. Odpina Jericho! Pinfal ! Nowy mistrz WHC !

Ukazuje się Tittatron z napisem Save Me ! Theme Y2J ubrany w garnitur, który zmierza w stronę ringu z mikrofonem.

Wchodzi na ring. Zaczyna przemowę : W ... W ostatnią sobotę... W ostatnią sobotę straciłem mój pas !! Nie sprawiedliwie mi odebrany pas, pas WHC który zawsze kojarzy się ze mną. Big Show ! Oddaj mi pas, będzie po sprawie. Theodor Long nie chce oddać mi mojego pasu, więc może ty zmądrzejesz i oddasz mi go. Wiesz, że jestem twarzą federacji WWE i wiesz, że z pasem mi do twarzy. Poza tym jestem najlepszym zawodnikiem całego Wrestlingu !

Well its the Big Show!

Na ring zmierza olbrzym ! Big Show wchodzi na ring i tauntuje. Śmieje się prosto w stronę Chrisa.

Mówi: (haha) Mam ci oddać pas? Wiesz, że zasłużyłem na niego, nie tak jak ty... Często wygrywasz przez zwykłe szczęście . Chcesz odzyskać pas ? Walcz ze mną choćby nawet dzisiaj !

Jericho przerywa :

Słuchaj no grubasie !

Ale po tych słowach, Big Show już nie dał dokończyć Jericho i z całą siłą wykonał na nim KO Puncha!

Big Show zadowolony, tauntuje na ringu. I ze śmiechem i z pasem udaje się na Backstage.

Przed nami pierwsza walka Smackdown !

Normal Tag Team match:

Hart Dynasty(w/Natayla) vs. JBL and Regal

Zaczynają Smith i JBL. Początek po stronie JBL'a. Kilka mocnych kopnięć w brzuch. Później przy narożniku kilka łokci w twarz. Odbicie przeciwnika do przeciwnego narożnika, Clothesline i Club to Back. Obijanie kończyn na DH. Zmiana z Regalem. Regal zaczął od Clothesline, po czym czekał na przeciwnika aż wstanie i wykonał Bulldog. DH jest naprawdę zmęczony. Próba Regal Plexu, jednak DH staje na nogi !! Szybko biegnie to Tyson Kidda i wykonuje zmianę. Tyson Kidd na fali. Wykonuje Dropkick Regalowi i zrzuca JBL z ringu. Czeka na Regala po czym wykonuje Hurricarnane Pin. 1, 2, trz.. Regal wyrywa się z pinu. JBL zdenerwowany wchodzi na ring i wykonuje na Tysonie Pumphandle Slam ! DH szybko wbiega na ring po czym wykonuje Big Boota JBL'owi po czym zostaje wyrzucony z ringu przez Regala. Regal czeka aż wstanie Tyson i próba Regal Cutteru . Jednak Tyson oprzytomniał i wyrwał się, po czym przewrócił JBL'a na plecy i zapiął Sharpshotera . Regal odklepuje !

Hart Dynasty WIN

----------------------------------------------------------------------

Backstage:

Chris Jericho przemawia : Mam prawo do walki rewanżowej i dostane ją, oraz ją wykorzystam !! Pas należy mi się więc pamiętaj Big Show: Jestem najlepszy w tym co robię tylko nikt nie chce tego przyznać .

Zdenerwowany i łapiący się za głowę odchodzi z planu kamery.

------------------------------------------------------------------------

Komentatorzy powiadamiają nas że w dzisiejszym Smackdown zabraknie Div, gdyż są na zgrupowaniu do sesji zdjęciowych.

Jack Swagger vs. Christian

Walka bardzo ciekawa i wyrównana. Początek mmeczu dla Christiana. Po próbie Clotheslinu Jacka, Christian uniknął pod ręką Swaggera i wykonał Spinning Wheel Kick. Christian wszedł na narożnik i na wstającym Jacku wykonał Dropkick z narożnika. Christian podniósł Jacka, ten się znienacka wyrwał i wykonał Sidewalk Slam! Próba pinu : 1, ale Christian się wyrywa. Jack Orzewraca Christiana na brzuch i zapina Ankle Lock ! Christian bardzo cierpi, widaćto po jego krzykach. Próbuje dojść do lin jednak gdy ten bliżej lin Jack mocniej zapina. Christian próbuje przewrócić się na plecy i to mu się udało. Po czym punchuje Jacka. Jack puścił uchwyt, Christian przy wstawaniu nadziewa się na Big Boota. Jack Swagger podnosi Christiana i wykonuje Double Leg Takedown. Christian bardzo zmęczony. Swagger obija kostkę Christiana.

Podnosi go i próba Gutwrench Powerbomb, jednak Christian ląduje na klacie Jacka, łapie jego nogi i pinuje !!! 1,2,3 !!

Christian WIN

Po walce zdenerwowany Jack, podchodzi do zmęczonego Christiana i zapina mu Ankle Locka najmocniej jak się da. Słyszymy gong który oznacza by Jack przestał , ale ten o tym nie myśli.

W końcu puszcza i żąda mikrofonu. Jeden z pracowników WWE. Jack mówi:

- Widzicie .. Jestem jednym z najlepszych a nawet najlepszy w tej federacji ! Dajecie mi walki Singles. Czego nie dacie mi walki o pas WHC ? Żądam walki o pas WHC na następnym Smackdown !

Nic mnie nie obchodzi wasze zdanie, lub zdanie Longa. Nie obchodzi mnie to że Jericho przysługuje rewanż. I tak jest słaby, więc...

Break down the walls!

Chris Jericho wchodzi. Zdenerwowany spogląda na Jacka. Mówi: Coś ty powiedział ? Ja jestem słaby? Jestem ikoną WWE, beze mnie tutaj by nic nie zrobili.(boo) Gdyby nie ja, nie było by tylu fanów,a ty co takiego robisz dla WWE? Jesteś zakałą zapasów. Przysługuje mi rewanż i wygram z grubasem raz na zawsze.

Theeme Theodora Longa!

Mam dosyć waszych przemówień ! Jack ty chcesz walki o pas WHC tak? A myślisz może, że na nią trzeba zasłużyć ?(Chris Jericho śmieje się z Jacka) Na następnym Smackdown zmierzysz się z ... Chrisem Jericho.(Tu mina wyglądała całkiem odwrotnie Chrisa) Jeśli wygrasz, zostaniesz przydzielony do walki na Money In The Bank !

Long wychodzi

Jack Swagger wykonuje Big Boota na Jericho !! Jednak nie!! Chris Jericho ucieka pod nogą Jacka i wykonuje mu Codebreaker !

Normal Match

Rob Van Dam vs Bobby Lashley

Początek walki dla RVD. Bardzo ładnie i efektownie wykonywał swoje ataki. Najpierw DDT, później Rolling Legdrop. RVD podnosi Bobbego, i próbuje wykonać Windmill kick, jednak ten łapię za nogę Roba, ale jednak mamy Enzuigri w wykonaniu Van Dama ! Kapitalne ataki Roba. Lashley jak nie przytomny leży. RVD wykonuje Rolling Thunder ! 1,2 !! Ale Lashley wyrywa się z pinu. Gdy RVD podnosił Bobbegoo, ten zaczął punchować Roba. RVD na macie, a Lashley na nim, i z wielką siłą i szybkością punchuje Roba. Podnosi go i zaciąga do narożnika, po czym robi rozbieg i wykonuje Big Boota !! Znowu podnosi Roba i wykonuje 2 Clothesline, po czym Sidewalk Slam. Następnie Spinebuster. RVD chyba zapomniał że na początku to on był 2x lepszy. Bobby podnosi RVD, odbija się od lin Próba Speara!! Jednak RVD przeskakuje nad Lashleyem, gdy ten odwraca się dostaje Van Dominatora !!! RVD ma już przypinać, jednak słyszy doping publiczności, i wchodzi na narożnik po czym wykonuje Five Star Frog Splash !! 1,2,3 Pinfal !! Mistrz Interkontynentalny wygrywa walkę.

Rob Van Dam WIN

-------------------------------------------------------------------------------------------

Backstage !

RVD z powrotu z walki, spotyka Theodora Longa.

Long mówi: Rob, świetna robota!

RVD: Wydaje mi się, że w końcu spełniłem oczekiwania Fanów, naprawdę postarałem się.

Long: Spełniłeś ? Nawet nie wiesz jak bardzo. Świetna technika! Pozazdrościć :)

RVD: Dzięki. Narazie ( uśmiechnięty Rob poklepuje po barku Teda i idzie dalej.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Main Event !

Undertaker vs. Jeff Hardy vs. Big Show

Inicjatywa po stronie Deadmana. Bo Punchach na Jeffie oraz mocnym Clothesline był najbardziej widoczny w walce. Jednak z Olbrzymem było trochę ciężej. Po tym jak dostał Clotheslina od Big Showa oraz mocne Chopy przy narożniku, też był chwilowo osłabiony. Big Show Jeffa i Takera postawił na przeciw siebie w narożnikach. Na początek Clothesline na Jeffie, następnie na Takerze. Teraz wciśnięcie w biegu w narożnik Jeffa, i próba na Takerze jednak nie!! Taker unika i Big Show dostaje Big Boota. Taker podchodzi do Jeffa i z lin wykonuje Old School. Następnie to samo robi Big Showowi. Chokeslam na Jeffie !! I Running DDT na olbrzymie. No trzeba przyznać, że Jeff narazie nie miał żadnego ataku. Undertaker tauntuje(do Tombstone). I już czeka na Jeffa, jednak co się dzieje !? SES wbiega na ring. we 3 okopują Undertakera! Następnie Big Show ląduje po za ringiem. CM Punk zajmuje się Jeffem Hardym, a Gallows i Mercury Takerem ! Po za ringiem Chris Jericho obija Big Showa! Jack Swagger!! Ale co jest? Jack pomaga Chrisowi i zapina Showowi Ankle Locka a Chris Jericho na jedną nogę Walls Of Jericho ! na ringu CM Punk wykonuje GTS na Jeffie! Gasną światła !!!!!

Woooow! Undertaker ma do Tombstone Luke Gallowsa, a Kane do Chokeslama Punka i Mercurego ! Tombstoen i Chokeslam wykonane, Jericho ucieka na rampę rezem z Jackiem. Jericho odwraca Jacka i wykonuje Codebreaker ! Następnie ucieka na Backstage. Theme Undertakera! Ojojoj ! Kane odwraca Takera i wykonuje na nim Tombstone następnie tauntuje !

Walka uznana jako nie rozegraną!

Tak kończymy Smackdown !

WWE FAN POWRACA ! PBF o WWE czyli walczymy online z innymi ! Zapraszam : www.wwefan.pun.pl

Big Show vs. Jericho © vs. CM Punk vs. Jeff Hardy vs. CM Punk

Regal czeka aż wstanie Tyson i próba Regal Cutteru . Jednak Tyson oprzytomniał i wyrwał się, po czym przewrócił JBL'a na plecy i zapiął Sharpshotera . Regal odklepuje !

Trochę ci się pomieszało, ale ogólnie dobra gala, fajnie się czyta. Main Event ciekawy, a szczególnie końcówka. Czekam na pierwsze PPV w twoim wykonaniu.

EDIT: I jeszcze jedno, na koniec powinno być "Walka uznana jako nie rozstrzygnięta" a nie "nie rozegrana".

Zapraszam do czytania mojego diary o WWE

WWE z innego punktu widzenia

3535893324c5da3540a42c.jpg

Po pierwsze co rzuciło mi się w oczy to na Fatal4way walczyło 5 zawodników. W tym dwukrotnie CM Punk :)

Regal czeka aż wstanie Tyson i próba Regal Cutteru . Jednak Tyson oprzytomniał i wyrwał się, po czym przewrócił JBL'a na plecy i zapiął Sharpshotera . Regal odklepuje !

hmmm :D Pomyliłeś zawodników, zdarza się. Taki szczegół. Poza tym z takich drobnostek to zdarzyły Ci się literówki.

ME Ci nie wyszedł. Za szybko zmieniałeś akcje, po prostu za dużo tam wszystkiego napchałeś, albo za mało o tym napisałeś.

Pozostałe walki i ogólnie gala w porządku. Jak skończysz pisać show to przeczytaj to raz, czy dwa i postaraj się wyłapać te błahostki.

Heel poprawione.

Przepraszam za takie głupie błedy np. w walce JBL i Regala. Pewnie myślicie że nei znam się na WWE. ale to tylko moje drobne błędy może dlatego, że chcę by było wszystko OK i może lekki stres :P No, więc kilka błędów i się wkońcu nauczę :)

Dzięki za komety, Wezmę je do serca ;]

PS: Gale PPV będę robił co 3 tygodniówki. Teraz wyjeżdżam na tydzień, dwa więc nie będę mógł napisć, ale jak wrócę to wezmę się do roboty :) Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...

Tak jak mówił camil.castrol parę błędów ort i parę rzeczy ci się pomyliło, ale ogólnie Ok mi pasi
Sygna by Filipoo666

20854407495044e5718b29f.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Za nami kolejny epizod NXT, który w głównej mierze skupił się na podbudowie nadchodzącego Vengeance Day. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Na otwarcie Stephanie Vaquer pokonała Jacy Jayne, mimo próby ingerencji Fatal Influence. Link do filmu Na zapleczu doszło do spięcia na linii Zaria i Sol Ruca - Lash Legend i Jakara Jackson - Tatum Paxley, Tatum, Gigi Dolin i Shotzi. W ringu pojawił się Lexis King, który stwierdził, iż wreszcie zrozumiał, kim jest. Przekazał także, że ma plany na zmiany wobec Heritage Cup i kończy z bronieniem tytułu na zasadzie rund, czy pomocy narożników. Wypowiedź mistrza przerwał... powracający Fandango! Który przedstawił się jako JDC reprezentujący "The System" w TNA. Przekazał, iż rozmawiał z Avą i zawalczy o Heritage Cup. Link do filmu Ridge Holland pokonał Stacksa, a ponownie doszło do zamieszania z udziałem Izzi Dame. Link do filmu Zaria i Sol Ruca pokonały Gigi Dolin i Tatum Paxley. Doszło do zapowiadanego Vengeance Day Summit z udziałem mistrzyni NXT Giulii oraz pretendentek - Bayley i Roxanne Perez. Jednak nie tylko one miały swoje plany wobec mistrzostwa kobiet, bowiem... pojawiła się także zwyciężczyni kobiecego Royal Rumble Matchu - Charlotte Flair. A wszystko skwitowała... Cora Jade, atakując Giulię i Bayley kijem do baseballa. A blisko było, by oberwało się również i Perez. Link do filmu Link do filmu Link do filmu Choć Kelani Jordan pokonała Karmen Petrovic, to sędzia zmienił decyzję po przesadnym ataku Kelani na przeciwniczce po walce. W walce wieczoru A-Town Down Under pokonali mistrza NXT Oba Femiego i Tricka Williamsa. Jednak nie odbyło się bez ingerencji Eddy'ego Thorpe'a, który zaatakował Williamsa. Eddy okładał jeszcze Tricka po starciu. Link do filmu Link do filmu Skrót: Link do filmu Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • KyRenLo
      John Cena: Czyli jedna tygodniówka w styczniu i zapewne ani jedna w lutym. Mam nadzieję, że później jakoś nabierze to rozpędu. Jade Cargill:
    • Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  • Dodaj nową pozycję...