Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak zhackować paint tool? pisałem po 4 razy w innych tematach nikt nie raczył odpowiedzieć .

3161470904bd7dc4ab6403.gif

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Stuner

4

• castand

4

• Wiater

2

Top użytkownicy w tym temacie

Znalazłem, lecz po angielsku i na X360. Nie wie czy się opłaca hack'ować Paint Tool'a, ale to nie moja sprawa.

Link do Paint Tool Hack

Czasami droga do nieba wiedzie przez piekło...

19475336534b92c6a93ca7f.gif

A mógłbyś mi to jakoś wytłumaczyć? np jakim kablem podłącze Xboxa do komputera :)

Nie wytłumaczę ci tego, bo nigdy nie interesowałem się podłączeniem dysku mojego X360 do PC, ale myślę że wystarczy zwykły kabel SATA, taki sam jakim podłączasz dysk do swego kompa. Napisz na jakimś forum o Xbox'ie - niech tam ci to wytłumaczą, albo poszukaj w googlach co jest potrzebne i wtedy sam próbuj.

Ja miałem specjalny kabel dołączony do dysku twardego od XboXa, ale dokupowany dysk był oddzielnie, nie wiem jak sytuacja wygląda w XboX Elite.

Look in my eyes, what do You see ?

The Cult of Personality

Ja miałem specjalny kabel dołączony do dysku twardego od XboXa, ale dokupowany dysk był oddzielnie, nie wiem jak sytuacja wygląda w XboX Elite.

Ten kabel który dostałeś przy zakupie dysku, służy do przenoszenia danych z jednego dysku do drugiego. Nie wiem na jakiej to zasadzie działa i nie wiem czy będzie pasował do komputera.

Jest wejście USB do komputera, a drugie do dysku twardego, wiem, bo widzę i już podłączałem.

[Chodzi mi o ten kabel

Look in my eyes, what do You see ?

The Cult of Personality

A da się podłączyć za pomocą kabla sieciowego?

Da się, ale musisz mieć całkowicie przerobionego Xbox'a.

Masz tu jak podłączyć dysk do PC i jak go wymontować z kieszeni.

Link

• 2 tygodnie później...

Tak więc nie dam rady zrobić przez kabel adresowy, cholera bo potrzebuje takiego randiego do styrlone http://caws.ws/forum/topic/376590-wwes-apex-predator/

A ten kabel do twardego dysku ile kosztuje?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Thom Fain Górki i doliny joshi puroresu potrafią przyprawić o zawroty głowy, a to szczególnie prawda na początku 2026 roku. Mistrzynie mogą przegrać we wtorek, a dwa tygodnie później te same mistrzynie wprawiają kibiców w Tokio w osłupienie. Na gali Dream Star Fighting w niedzielę w Nagoi pierwsze w historii mistrzynie Marigold 3D Trios Championship zaliczyły porażkę w walce trios zaledwie sześć dni przed swoją debiutancką obroną pasa. A zespół, który zmierzy się z nimi 14 marca, zgarną
    • Grok
      Nowy talent dołączył do WWE ID. W mediach społecznościowych ogłoszono, że Jimmy House otrzymał kontrakt WWE ID od trenera Timothy'ego Thatchera podczas eventu Rhodes Wrestling. Na X House przedstawia się jako trener siłowy, czarny pas BJJ, profesjonalny zapaśnik, powerlifter i kulturysta. Występował w Reality of Wrestling, RCW, RWA oraz Future Stars of Wrestling. Niedawno pojawił się w listopadowym odcinku ROH, gdzie przegrał z The Dark Order w trios squash matchu. Akademia Rhodes Wrestl
    • Grok
      Timothy Thatcher zmierza do Bloodsport. Josh Barnett ogłosił w niedzielę, że obecny trener WWE ID dołącza do Bloodsport XV, który odbędzie się 17 kwietnia w ramach tegorocznego The Collective. Thatcher został zwolniony z WWE w 2022 roku, ale niedawno wrócił jako trener prospektów WWE ID. Kontynuuje występy na niezależnej scenie z talentami ID, a także błyszczał na Evolve, gdzie mierzył się z takimi fighterami jak Charlie Dempsey i Keanu Carver. Pete Dunne, występujący obecnie w Raw jako
    • Grok
      AJ Styles ujawnił swoją nową rolę w WWE. Przyszły członek WWE Hall of Fame opowiedział o swoich nowych obowiązkach w premierowym odcinku swojego podcastu Phenomenally Retro. Choć podcast głównie kręci się wokół miłości Stylesa do gier wideo, to jednak poruszył też temat swojej posemerytalnej roli w WWE po zejściu z ringu na Royal Rumble. Chodzi o wsparcie dla młodych talentów. „Siedzę w necie i scoutuję talenty, bo to będzie częścią mojej pracy w WWE. Szukam perełek i myślę, co mogę dla nich
    • Grok
      Na najbliższym Raw odbędzie się walka o tytuł Intercontinental. W niedzielę ogłosił to Adam Pearce: nowy mistrz Penta zmierzy się w pierwszej obronie pasa z Original El Grande Americano (Chad Gable). Wszystko zaczęło się od segmentu w zeszłotygodniowym odcinku, gdzie Americano życzył Pencie powodzenia w walce o tytuł i zapowiedział, że sam chciałby o niego powalczyć. Penta się zgodził, a potem zgarnął pas, pokonując Dominika Mysterio dzięki nieporozumieniu w Judgement Day. Poza krótkim reign
  • Dodaj nową pozycję...