Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

W drodze po zwycięstwo... - [VipeR RP]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Kamera ukazuje nam jakąś plaże, widać zachód słońca i jeden leżak na którym leży jakiś mężczyzna.Jest to nowy zawodnik EWF VipeR.Następuje zbliżenie i VipeR zaczyna mówić.

Witajcie EWF Universe.Mam dla was bardzo smutną wiadomość, ponieważ jestem nowy zawodnikiem EWF...Na Wrestlepaloozie 105 zmierzę się z niejakim Ripperem.Póki co jestem na wakacjach.Ta przepiękna plaża to plaża w Sopocie.Pewnie teraz sobie myślicie, że jestem kolejnym chciwym dupkiem i że nie zawitałem w EWF na długo.Chcę was jednak zdziwić, ponieważ mam zamiar wygrać swoją pierwszą walkę w tej federacji i uwierzcie mi, że nikt mi nie przeszkodzi...

VipeR znika z ujęcia kamery, a tak kieruje się w prawą stronę, widać tam mężczyznę, który podąża w stronę VipeRa.Osoba ta ma w ręku mikrofon.To Tony Hogański, który zaczyna mówić.

[TH]: - Witaj VipeR, jesteś nowym zawodnikiem federacji.

[VR]: - (zakłada okulary) Może byś się tak przedstawił, rodzice uczyli mnie żebym nie rozmawiał z nieznajomymi.

[TH]: - Nazywam się

[VR]: - (przerywa mu) Wiem kim jesteś...Po prostu sprawdzałem Cię.Czego chcesz?

[TH]: - Na Wrestlepaloozie CV zmierzysz się z Ripperem, masz coś do powiedzenia o tym zawodniku i o samej walce?

[VR]: - (wzdycha) ... Tak szczerze to nawet nie wiem kto to jest, na WrestlePaloozie zamierzam go pokonać i tyle.

[TH]: - Myślisz, że może być to groźny przeciwnik?

[VR]: - Nie lubię się powtarzać ale zrobię wyjątek.Powiedziałem Ci przed chwilą, że nawet nie wiem kim jest ten wrestler.Nigdy w życiu go nie widziałem.Jeżeli jesteś głuchy to idź do lekarza, a jeżeli po prostu nie rozumiesz to mogę Ci wytłumaczyć w prosty sposób. (Wstał i groźnie popatrzył się na Hogańskiego)

[TH]: - VipeR no co Ty.Chyba mnie nie uderzysz?

[VR]: - Chętnie bym to zrobił, jednak nie mogę i Ty dobrze o tym wiesz.Lepiej mnie nie prowokuj bo potrafię być bezwzględny...

[TH]: - No tak, gdybyś to zrobił to wyleciał byś z EWF.

[VR]: - Jeszcze jedno słowo i zaryzykuję.

[TH]: - Dobra, dobra już idę...Mimo wszystko powodzenia w walce na Wrestlepaloozie...

Ujęcie po raz kolejny pokazało Hogańskiego, który tym razem oddalał się od VipeRa, a ten ponownie położył się na leżaku...

[kilka godzin później]

Znajdujemy się w mieszkaniu VipeRa.Siedzi on na kanapie, na stole leży butelka piwa, a ten szuka jakichś informacji na swoim laptopie.

Viper: A więc to jest ten cały Ripper.(wziął butelkę do ręki i napił się) ...Właśnie robie to co mój przeciwnik.On także lubi pić alkohol...Mojego rywala łatwo doprowadzić do szału...Zobaczymy co pokaże podczas naszej walki.Chłop urodził się w jakiejś dziurze zwanej Katowice.Czy tam katują? ...Koleś ma lęk wysokości.Ciekawe co powie na to jak wejdę z nim na narożnik i wykonam mu jakąś akcję...Z tego co widzę ten cały Ripper to szybki zawodnik.Na zdjęciach wygląda jak Hardy z WWE.Trochę jak baba, dobrze że się nie maluje bo to byłaby hańba walczyć w ringu z taką panienką.Powinienem sobie z nim poradzić bez problemu.Zobaczymy jak będzie w praktyce.Przecież wielu zawodników tak jak ja wiele mówiło przed walką, nawet niektórzy jeżeli przegrają to dalej są mocno w mordzie.Jednak przecież ja jestem inny...Z resztą co ja sie przejmuję, pokaże wszystkim na co mnie stać.Dobiję tego Rippera i pokaże mu gdzie jego miejsce w szeregu.Skoro kiedyś byłem bliski tego shitu WWE to teraz pokaże każdemu jak powinienem walczyć...W FCW nazywali mnie następcą Ortona, jednak kontuzja wszystko popsuła.Może to i dobrze bo mam dosyć oglądania bachorów w maskach Reya Mysterio, albo we frotkach i czapkach Johna Ceny.To jest wrestling, a nie moda.Dobrze, że to EWF trzyma poziom i dobrze, że zdecydowali się mnie zakontraktować.Pokaże wszystkim do czego jestem zdolny.Do tej pory nigdy nie blefowałem i nie zamierzam tego robić...Ripper, chcę abyś wiedział, że ja mogę zrobić Ci krzywdę dlatego mam nadzieję, że ktoś pokaże Ci to nagranie.Kiedy już będziemy na ringu to ukąszę Cię tak, że nie znajdziesz na to antidotum, wiesz dlaczego? Ponieważ do tej pory nikt nie znalazł, a moja kontuzja to wypadek przy pracy...

[Dzień później]

VipeR obudził się rano.Wstał, doprowadził się do porządku i wyszedł.Za oknami prawdziwe oberwanie chmury i burza...Wyszedł na balkon i rozmyślał.

[Mój debiut w EWF zbliża się coraz większymi krokami.Mam nadzieję, że nie zawiodę samego siebie.Mam dosyć tych głupich fanów, którzy drą te mordy na trybunach.Dopingują swoich pupilu, kupują ich gadżety i ich naśladują...Jestemm ciekawy dlaczego nie naśladują np. mnie.Powodów może być kilka.Po pierwsze mogą mnie nie znać, co ja wygaduję...Na pewno mnie nie znają.Pokażę im na co mnie stać i zajmę się swoim rywalem.Ripper pożałuje, że wejdzie ze mną do ringu...]

Po kilku minutach, które Żmija spędziła na balkonie, wyszedł z niego, a następnie z mieszkania trzaskając drzwiami...

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• NalepRKO

2

• Ja Myung Agissi

1

Top użytkownicy w tym temacie

Nie rozumiem po co uparłeś się na wykorzystywanie Hogańskiego, skoro rozpisałeś jakiś wywiad, bo stricte wywiadem tego nazwać nie można. Dobrze, że "jakoś" odniosłeś się do przeciwnika. Z jednej strony to tylko dark match, lecz z drugiej dzięki debiutanckiemu eRPowi można ładnie ukazać swą przydatność do rosteru i EWF. Niestety wyszło jakoś tak słabo.

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

Dzięki za komentarz.Postaram poprawić się w następnych eRPach...Jakoś nie miałem pomysłu mimo, że podglądnąłem kilka kozackich eRP'ów.Na następny eRP już mam pomysł także mam nadzieję, że będzie lepiej z każdym :)