Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Hardcore Justice:One Last Stand 2010 [Dyskusje,Spoilery]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Zapowiedziano kolejnych !

# 2 Cold Scorpio

# Brother Runt aka Spike Dudley

# CW Anderson

# The FBI

...

1736281364ae4b3be08ef9.jpg

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• KACPERt

7

• Vercyn

5

• wrestlemaniac

5

• RVD

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

O tym, że będzie 2CS słyszałem już wcześniej i póki co jest on dla mnie główną atrakcją całej gali. Jako fan Eddiego Guerrero pamiętam ich świetne walki w ECW i liczę, że Scorpio zachował przynajmniej 10% formy z tamtych czasów.

Z Sabu i innych Lynnów niewątpliwie również się cieszę. Zapowiada się pierwsza gala z USA od blisko pół roku którą obejrzę.

btw. Ciekawe w jakim składzie pojawi się FBI. W ECW mieli sporą bandę i nie sądzę aby TNA zakontraktowało na tą galę ich wszystkich. Po różnych federacjach są teraz podobno rozrzucone TagTeamy o nazwie FBI w których występują ich dawni członkowie. Przypuszczam, że na HardCore Justice pojawi się któryś z tych TT, pytanie tylko który.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Gdybym miał się zakładać, powiedziałbym, że Little Guido i Tony Mamaluke. To najbardziej znani wrestlerzy FBI, byli mistrzowie ECW, a w dodatku ostatnio występowali razem. Co prawda FBI nie działa na mnie jak magnes, ale będę lekko rozczarowany, jeśli wystąpią w innym składzie ;).

1005187806541accfacb3d6.jpg

Podobno w ich narożniku ma się pojawić jeszcze Sal E. Graziano, co da nam główny skład FBI. Szczególnie cieszę się z zapowiadanej obecności Nunzio, moim zdaniem jednego z najmniej docenianych zawodników byłego ECW.

Co do innych przewidywań - prawdopodobne jest również odnowienie bWo, a więc należy się spodziewać Novy i Blue Meaniego.

What Does Everybody Want? What Does Everybody Need?

• Reputacja:   361
  • Urządzenie:  Windows

Ja się cieszę z obecności CW Andersona. Facet na prawdę potrafił zrobić solidny pojedynek i pod koniec istnienia ECW zaczęto go solidnie promować (podłożono mu czysto m.in. Dreamera). Szkoda że nie dane nam było zobaczyć, czy sprawdziłby się w poważniejszej roli w Fedzie. Z chęcią rzucę okiem w jakiej obecnie jest formie CW :wink:

Swoją drogą śmieszny mógłby być feud CW Andersona z Mr Andersonem o prawa autorskie do nazwiska :lol:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

No i zaprezentowali nam tylko dwie walki na to PPV. Nie bede sie rozwodzil na temat poszczegolnych pojedynkow, bo nie widze sensu. Jednak co najwazniejsze... nie przeszkadza mi to w ogole. Bardzo lubie takie powroty starych gwiazd.. szczegolnie jak sa one krotkotrwale, bo na dluzsza mete potrafia zirytowac... nawet jesli wraca jeden z moich ulubiencow. Milo bedzie zobaczyc stara gwardie ECW i powspominac. Bardziej czekam na to PPV niz na jakiekolwiek inne z 2010 od TNA. Na dobra sprawe moj "ulubieniec" z ECW (w cudzyslowie, bo nigdy fanem tego fedu nie bylem, ale ogladalem wystarczajaco, by ktos mi sie upodobal bardziej od innych) walczyc nie bedzie, ale grzecznie siedzi za stolkiem komentatorskim

50608915156a3743c1fa34.jpg

Jak wiadomo mamy potwierdzone tylko dwie walki. Liczę więc na szereg niespodzianek. Przede wszystkim chciałbym zobaczyć bWo. Mam nadzieję, że Tommy Dreamer i Brother Ray przygotują ciekawe PPV. No i trzymam Bubbę za słowo, że ktoś, a przynajmniej coś, stanie w ogniu.
Człowiek przede wszystkim.

• Urządzenie:  Linux

Tomorrow night’s TNA HardCORE Justice pay-per-view main event between Rob Van Dam and Jerry Lynn will not take place as advertised. Multiple sources indicate Lynn has been forced to pull out of the event due to a back injury.

Many felt the match was in jeopardy earlier this week because Lynn pulled out of a scheduled indy match taking place this weekend. It is believed that company officials found out about the cancellation within the past 24 hours.

To co jak do tej pory znamy tylko jedną walkę na jutro :/

[ Dodano: 2010-08-08, 20:49 ]

Za cholerę nie podoba mi się ta gala, chociaż jeszcze się nie rozpoczęła. Nie wiem co w ogóle mam myśleć o tym produkcie od TNA, a w sumie to bardziej od ECW. Do tego jeszcze ta wiadomość. Nie nastawiam się na żadną mega zajebistą niespodziankę i galę, która powali na kolana i urwie jaja. Może dlatego, że sama promocja tej gali to bodajże dwie ostatnie tygodniówki + wymyślenie konfliktu Dreamer/Raven z nie powiem skąd + interwencja ECW w sprawie Abyssa + pojawianie się Fantastycznej Czwórki (Dreamer, Rhino, Raven, Steve) przez dłuższy czas na widowni. Do tego 2 walki zapowiedziane, z których jedna odpadła. Przydałby się jeszcze jakiś pas, o który panowie mogliby powalczyć :/

At last word, no final decision has been made regarding the new main event for tonight’s HardCORE Justice pay-per-view. The two leading ideas are for Rob Van Dam to take on either 2 Cold Scorpio or Kid Kash.

I jeszcze taki news:

– New Jack is backstage at the iMPACT! Zone in Orlando and expected to appear at tonight’s HardCORE Justice pay-per-view event. It’s said that he will be teaming with Mustafa to reform The Gangstas.

– Former WWE performer Terri Runnels is backstage at the iMPACT! Zone in Orlando. The former WWE Diva has become close with New Jack in the past year so it is likely she came backstage with him.

[ Dodano: 2010-08-08, 20:56 ]

A zawodnikom TNA w żadnym wypadku się nie dziwię:

There has been much grumbling amongst the TNA Wrestling crew in regards to tonight’s HardCORE Justice pay-per-view.

Many mid and under-card performers are on per-appearance deals, meaning they only get paid when they work. Due to tonight’s ECW alumnus-only event, a number of stars are missing out on a pay day. While the monetary losses are not as substantial in TNA Wrestling as they would be for WWE performers who receive pay-per-view bonus money, it is a big issue nonetheless among those who receive modest pay.

Ta gala jest inna niż wszystkie PPV TNA. Nigdy nie patrzę na wyniki, żeby nie zepsuć sobie zabawy. Jutro rano gdy tylko dojdę do komputera wstukam na klawiaturze MAXDATA następujące hasło w google.pl - "TNA Hardcore Justice 2010 results". Dlaczego? Nie kupuję tej gali. Nie kupuję jedynej ogłoszonej walki, która się odbędzie. Nie kupuję kolejnego reunionu ECW. Ci goście są jednak starsi o te kilka lat. TNA nie udało się wypromowac tej gali ani trochę więc będę musiał spojrzeć w spoilery, aby zdecydować czy w ogóle ściągać to PPV.

Nie kupuję tej gali. Nie kupuję jedynej ogłoszonej walki, która się odbędzie. Nie kupuję kolejnego reunionu ECW.

Nie tylko Ty tego nie kupujesz. Rozumiem dodanie ewentualnie na stałe Tommy'ego i jakieś normalne wkręcenie go w życie na Impact'cie. A tak dostajemy PPV na siłę wypromowane, podbudowane płaczliwymi speachami Tommy'ego, zachwalaniem ze strony Hogana itp. Tym panom mówię stanowcze NIE! Zarówno Hoganowi, Ericowi, Ricowi (przynajmniej w sferze walk, jako manager Fortune może być), jak i pozostałym, których ewentualnie Tommy będzie chciał widzieć w TNA na dłużej. Mam nadzieję, że na tym jednym udziale panów z ECW się skończy. Nie mam tutaj na myśli oczywiście tych, którzy są w rosterze TNA. Podobnie ma się sytuacja ze Stingiem i Nashem. Cholera przecież wszyscy wiedzą, że trupów się nie reanimuje.

Mam bardzo duże obawy co do tego PPV.Jeden pojedynek tylko zapowiedziany.Dziadkowie z ECW nie mają takiej formy jak parę ładnych lat temu,więc od poziomu walk nie możemy oczekiwać cudów.Wolałbym zobaczyć normalne PPV z udziałem wrestlerów rosteru TNA,który jest bardzo dobry,a nie jakąś reaktywację dawnej federacji.

21413621404d57aa3f81990.jpg

No i wiemy kto będzie przeciwnikiem Roba. Zamiast Lynna do walki z mistrzem TNA stanie

Sabu

Czy to coś zmienia? Myślę, że nie...dalej nie spodziewam się fajerwerków.

Nie bede pisal tak jak zwykle, czyli kolejno o kazdej walce. Podszedlem optymistycznie do tego PPV, ale pierwsze co mnie sprowadzilo na ziemie.. to fakt, ze TNA nie jest taka organizacja, ktora jest w stanie zorganizowac powrot ECW. Strasznie biedne theme'y, a titantrony robili chyba w dzien gali. Ja wiem, ze jesli by pomyslec nad tym to pojawia sie pytanie.. Co innego mieli zrobic? Nie mniej jednak.. jak sie czlowiek nad tym nie zastanowil wczesniej.. to przy pierwszym kontakcie, byl lekko odrzucony. Oswietlenie ringu budzilo skojarzenia.... .... ale z malo popularnym Xplosion. Na cale szczescie potrafilem przymknac oko na te bledy i wrocilem do nastawienie z poczatku. Nie interesowal mnie poziom walk. Chcialem po prostu zobaczyc jak trzymaja sie byle gwiazdy. "Where are they now" mi przypadlo do gustu, ale mysle, ze Hardcore Justice jako calosc budzic bedzie mieszane uczucia. Ktos nieznajacy oryginalnego ECW i bedacy stosunkowo krotko z wrestlingiem - bedzie narzekal. Ktos kto ogladal ECW skorzysta z tej odskoczni, choc w tym wypadku nie jest powiedziane, ze bedzie zadowolony z tego co zobaczyl. Wniosek jest oczywisty... PPV predzej bedzie negatywnie odebrane.

(Segment z Al Snowem i bWo zasluguje na pochwale. Wyszlo cholernie dobrze, a Joel Gertner zmusil mnie do przewijania jego wypowiedzi i odsluchiwania kilka razy.. co mowi samo za siebie)

Edytowane przez N!KO

50608915156a3743c1fa34.jpg

Hardcore Justice była jak przypuszczam najgorszą galą roku. Pierwsze walki zanudzały na śmierć. Dopiero Raven i Tommy Rozkręcili impreze :D Najbardziej zmartwiło mnie to, że Sandman wszedł bez theme`u. Ja bym ocenił tą gale negatywnie, aczkolwiek musze przyznać, że niektóre segmenty były warte uwagi. Gale oglądało mi się trudno, ponieważ nikogo tam praktycznie nie znałem :lol: Ale satysfakcja jest :twisted:

21070436674d5fdd3fc9aaa.jpg

Hardcore Justice była jak przypuszczam najgorszą galą roku.

ciekawe ciekawe...

Gdyby walki byly odpowiednio podbudowane i nie mieszali z nimi sentymentow to moglbym powiedziec ze wyszla naprawde fajna gala. Ogolnie poziom walk dawal rade.

"you`re my bitch" :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg