Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Hardcore Justice:One Last Stand 2010 [Dyskusje,Spoilery]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Choć mam mieszane uczucia co do pomysłu tego PPV,to i tak z chęcią zobaczę hardcore w wykonaniu ECW Orginals.Najbardziej liczę na pojawienie się Sabu i Sandmana.Mam nadzieję,że poleję się trochę krwi.Oby na następnej tygodniówce zapowiedziano jakieś walki na tą galę. :-)

21413621404d57aa3f81990.jpg

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• KACPERt

7

• Vercyn

5

• wrestlemaniac

5

• RVD

4

Top użytkownicy w tym temacie

Ja liczę, że już na najbliższych tygodniówkach zobaczymy więcej hardcoru i krwi. Co do PPV to mam wielkie nadzieje co do niego. Wiem, że będzie dużo hardcoru ale o to właśnie chodzi. Szykuje się super widowisko i najlepsze PPV tego lata jak i całego roku.

10771641474c446763479cb.jpg

I bardzo dobrze. Jestem bardzo szczęśliwy z tego powodu. Zresztą jeśli TNA organizuje takie PPV to nie mogło ich zabraknąć :)

Podobno Sabu i Sandman już są na 99% pewni, że pojawią się na PPV.

Uszczęśliwiłeś mnie tą informacją.Na reaktywacji ECW nie może ich zabraknąć.Krwi się trochę poleje! :-)

O ile Sandman mnie ani trochę nie grzeje i wolałbym go raczej jako nierzucający się w oczy dodatek, aniżeli ważną personę, to Sabu jest całkiem OK o ile nie przypomni nam dlaczego stworzono specjalne odcinki Botchamanii tylko o nim :) Może Sabu vs Abyss (mają za sobą dosyć ostrą i krwawą historię)

Podobno Sabu i Sandman już są na 99% pewni, że pojawią się na PPV.

Sam Sabu potwierdził tą wiadomość na swoim facebooku:

"alot of you want to know if TNA has Contacted SABU. well answer is Yes.. now to answer the rumors is sabu going to be at TNA's HArdcore Justice the answer is ... Watch TNA's Hardcore Justice Live on PPV aug 8th. and sabu is very thankful that the fans was chanting his name last week at TNA Impact."

Po ostatniej tygodniówce można wywnioskować że dojdzie do walki Tommy Dreamer vs Raven ciekawe tylko jaka stypulacja. Jestem z takiego obrotu sprawy zadowolony. Możemy dostać bardzo ciekawą walkę. Ale dużo będzie zależało od stypulacji. Ciekawe czy stworzą tak świetną walkę jak za czasów ECW Original.

Po ostatniej tygodniówce można wywnioskować że dojdzie do walki Tommy Dreamer vs Raven ciekawe tylko jaka stypulacja. Jestem z takiego obrotu sprawy zadowolony. Możemy dostać bardzo ciekawą walkę. Ale dużo będzie zależało od stypulacji. Ciekawe czy stworzą tak świetną walkę jak za czasów ECW Original.

Podobno sędzią specjalnym tej walki ma być Foley no to chyba będzie NO DQ bo nie wyobrażam sobie ich w normalnym meczu. Szczerze to po ostatnim Impact'cie zraziłem się do tego PPV nie spodziewałem się jakiejś nadzwyczajnej formy Dreamer'a ale po tym jak wyglądała walka z Abyssem można wnioskować jak będzie wyglądało całe HardCore Justice.

Druga znana nam walka to RVD vs Lynn z tego co pamiętam to Jerry jest w niezłej formie i może z tego wyjść niezła walka a jak na tym PPV ma być Hardcore to ta walka powinna dostać jakaś stypulacje.

Jak dla mnie to PPV zapowiada się na razie średniawo( ale chciałbym się mylić) i już bardziej czekam na ten 2 godzinny Impact! na którym mają być pierwotne walki.

jak to bedzie walka taka jak na ostatnim iMPACT 'ie tj, abyss vs 'mucha w smole' tommy to ja podziekuję.

Punx Not Dead

ANTIFA is HERE

18643344134c3ac127e2e96.jpg

Jeśli się mylę to niech ktoś mnie poprawi ale od zwolnienia z WWE Tommy bodajże nie walczył w żadnej federacji. Trochę czasu minęło, dajcie mu czas do gali PPV wróci do formy chociaż takiej jaką pokazywał w WWE. RVD vs Lynn zgadzam się walka może wyjść super ale tutaj też zależy od stypulacji. Tylko ja się napaliłem na jakąś hardcorową walkę pomiędzy RVD a Abyss'em ale cóż najprawdopodobniej po hardcore justice monster zmierzy się z Robem.

Właśnie się ciutkę pomyliłeś, bo przez te pół roku Dreamer trochę federacji odwiedził i w prawie każdej jakąś tam walkę zrobił. Co do stypulacji RVD vs Lynn, to sorry, , ale jestem wręcz przekonany, że chciałbym zobaczyć zwykły singles match. O Jerry'ego raczej nie ma się co martwić, a RVD powinien też swoje pokazać, o ile nie zacznie przypominać nam, że w tej walce uczestniczy R V D... (10 kroków i sekund później) R V D... (na narożniku) R V D...

Po cichu liczyłem, że TNA zdoła zakontraktować na tą gale Tanakę i Tajiriego, jednak nic z tego nie wyszło. A więc dwóch ostatnich wrestlerów z ECW, którzy jeszcze coś potrafili w ringu wykrzesać (z naciskiem na Masato, który jest niemal w życiowej formie) odpadło. Nie wróżę sukces temu PPV biorąc pod uwagę wiek i umiejętności głównych gwiazd gali.

Lynn i Van Dam w przeszłości stworzyli kilka znakomitych walk (jedne z najlepszych z udziałem Whole F'n Show), jednak należy pamiętać, że panowie są już o dziesięć lat starsi. Cudów nie oczekuję, ale i tak zapewne będzie to najlepszy pojedynek wieczoru.

Dreamer vs Raven. Tommy nigdy nie potrafił walczyć, Raven już od dawna nie umie. Odnowienie storylineu z Beulah można z jednej strony odebrać jako skinienie w kierunku starych fanów ECW, z drugiej jako brak pomysłu na zagospodarowanie czasu podczas PPV.

Co do reszty przewidywanych nazwisk: Sandman - może wpaść i pomachać swoim kijem byleby nie walczył; Sabu - biorąc pod uwagę jego wiek kolejna odsłona Botchmanii zapewne będzie mogła powstać na podstawie tej jednej walki, jeśli ją otrzyma; pozostali zapowiedziani (Diamond, Rotten i mimo mojego markowania Al Snow) nie zasługuje nawet na wzmiankę. Szczerze powiem, że przewiduję katastrofę.

What Does Everybody Want? What Does Everybody Need?

Ciekawie zapowiada się walka:Jerry Lynn vs RVD.Jerry mimo swego wieku,jest w dobrej formie.Oglądam ROH i daje radę,wykręca porządne walki,na które z przyjemnością się patrzy.Roba też stać na dobrą walkę.Myślę,że jakby się obaj postarali,to wyszło by ciekawe widowisko.Liczę na pojedynek między panami,który będzie stał w miarę możliwości na wysokim poziomie.Oby mnie nie zawiedli! :-)

Walka Raven kontra Dreamer pewnie będzie miała jakąś krwawą stypulację.Jeszcze jak sędzią będzie Foley,to może się jakoś wmiesza i poleje się trochę więcej czerwonej farby.Fajerwerków nie oczekuję,walka pewnie będzie toczona w niezbyt szybkim tempie,ale jakiś tam hardcore przypominający stare,dobre ECW się raczej pojawi. :wink:

• Urządzenie:  Linux

Tutaj wrzucę newsa, którego nie uważam za spoiler, gdyż wszystko jest w fazie dogadywania i pomysłów. Nie jest to więc nic na 100% pewnego.

Rob Van Dam vs. Jerry Lynn looks like it will be the main event of TNA’s upcoming pay-per-view but that’s not final. Another match discussed is Tommy Dreamer, Sandman and New Jack vs. Stevie Richards, Rhino and Raven.

Tommy Dreamer, Vince Russo and a few others such as Brother Ray are laying out the show. Dixie Carter has given Dreamer pretty much full control of the show as long as he sticks to a budget.