Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Hardcore Justice:One Last Stand 2010 [Dyskusje,Spoilery]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

http://www.tnawrestling.com/media/k2/items/cache/c21475a58488c2d65cf7e5e9c57b78a1_XL.jpg

Miejsce:Universal Studios w Orlando

Data:8 Sierpień 2010

Obiekt:TNA iMPACT! Zone

Karta na zapowiedziany iMPACT w formule PPV z Tapingu 05.08.2010 ;)

* Stairway to Janice Match: RVD vs Abyss, Bischoff będzię sędzią walki

* Finał TT Beer Money vs Motor City Machine Guns

* Mr. Anderson vs Pope Dinero vs Matt Morgan

* Kurt Angle vs AJ Styles

* Jeff Hardy vs otwarte wyzwanie

Karta:

RVD vs. Jerry Lynn

Raven vs Dreamer

Zapraszam do dyskusji !

Edytowane przez 123kid

2498083414dc8cd1bc654d.jpg

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• KACPERt

7

• Vercyn

5

• wrestlemaniac

5

• RVD

4

Top użytkownicy w tym temacie

chodzą głosy, że gala ma być zdominowana przez dziadków z ECW, więc powiem, że mi się to tak średnio podoba.

Punx Not Dead

ANTIFA is HERE

18643344134c3ac127e2e96.jpg

Nudno trochę będzie,jak walczyć będę tylko panowie z ECW.TNA ma swoim rosterze wielu zajebistych zawodników,mogliby ich wykorzystać a nie tylko ECW.Czekam na IMPACT.Może zapowiedzą już jakieś walki na najbliższe PPV.Liczę,że ta gala nie będzie galą tylko i wyłącznie wrestlerów ECW.

:)

21413621404d57aa3f81990.jpg

A ja jestem bardzo szczęśliwy z tego powodu. Co jak co ale taki hardcor jaki dostaniemy na tym PPV nie mamy okazji oglądać codziennie. Na pewno nie będą to same walki z udziałem ECW. Jedno jest pewne szykuje się najlepsza gala PPV w tym roku :)

10771641474c446763479cb.jpg

ECW! ECW! ECW! Zapowiada się jedna z najlepszych gal roku. Hardcore będzie na pewno, ja bym bardziej oczekiwała, czy w Impact Zone pojawi się widownia oryginalnego ECW, bo

będzie hardcore, będzie dobrze
będzie dobra publika, będzie zajebiście. Szkoda tylko że gala nie w Hammerstein, ale myślę, że jeśli HJ wypali z ECW, to możemy się spodziewać jeszcze jakiejś gali z ECW w Ballroom (może Final Resolution? i łączymy z December to Dismember?)

Na pewno nie będą walki z samymi dziadami ECW. Jest reklamowany Hardy, Ken, Angle, Abyss i jeszcze paru.

Jeśli walka Lynn/RVD będzie o pas (bo co do jakości walki nie mam zastrzeżeń, oboje są dalej w stanie wykręcić dobrą walkę)to do dupy, bo wiadomo, jaki będzie wynik, a ja nie chcę by Rob był Johnem Ceną TNA, a powoli zaczynam go tak postrzegać.

Byłabym wdzięczna, jakby ten Jeden Stand był bez Knockouts, ew. jakaś PORZĄDNA walka hardkorowa BEZ Von Botch czy Sky (no chyba, że po stronie Love, to co innego), wciągnąć Hamadę, której nie widzę ostatnio na Impactcie.

Jakoś na gali z ECW nie widzę Ultimate X, więc walkę dywizji sugeruję w standarcie TLC albo Ladder Match.

Liczę na powrót 3D, bo po cichu liczę na powtórkę walki TT z ONS 2005, choćby ze względu na wejście Sandmanahttp://www.youtube.com/watch?v=0QccIiHbcyA

No i na dokładkę nie wyobrażam sobie Angle'a ECW bez walki TNA vs ECW, najlepiej hardcore, z eliminacją, to by było coś.

No i jeszcze ten cholerny debiut Helmsa, który miał być na VR.

No to zamykam moją listę roszczeń Ad. gali i liczę, nie nie wyjdzie ona, tak jak w TNA zazwyczaj PPV wychodzą, czyli na papierku apetycznie, a potem dostajemy jakieś gówno nie do strawienia. Tommy, liczę na Ciebie!

Jak uzbieram na czołg to macie przejebane

The Antichrist of Attitude

20403598514e52bccf88146.jpg

Zapowiada sie dobre PPV, miejmy nadzieje, że lepsze niż Victory Road. Mam ròwnież nadzieje, że na tej gali ''dziadkowie'' z ECW pokażą lekki hardcor. Co do wypowiedzi niektòrych uzytownikòw wyżej - nie chce mi sie wierzyć, że nie będzie walki żadnego wrestlera z TNA, bo to jest nie realne. Przecież AJ Styles na pewno bedzie bronil swojego pasa, o ile go nie straci do gali.

Narazie panowie poczekajmy do dzisiejszego iMPACT'u, po ktòrym dowiemy sie wiecęj o gali.

Rozśmieszają mnie plakaty TNA.

Nie rezygnuj z marzeń... Dąż do ich spełnienia...

20034155984c495aeb44cb6.png

Rozśmieszają mnie plakaty TNA.
No ten, jak na TNA jest całkiem przyzwoity, IMO niebo lepszy niż plakat SammerSlamu. Chociaż grafik się za bardzo nie narobił, to osobiście się, że proste rozwiązana mogą dać świetne efekty, nawet jeżeli chodzi o grafikę.

Jak uzbieram na czołg to macie przejebane

The Antichrist of Attitude

20403598514e52bccf88146.jpg

• Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

A ja tam nie wiem czym wiekszosc sie podnieca?? dla mnie ta cala sytuacja z ECW jest zleksza zmieszana skoro sama Dixie nie wiem co chce z tym zrobic:/ dalej chce Heymana oka tez bym chcial ale raczej nie po to zatrudniala/wskrzeszala cala reszte emerytow by napedzala cala ta organizacje na jedno ppv (choc wiadomo ze ost cale ppv przynosza slabe jak nie max slabe przychody) - wiadomo jedyna szansa do w match gimnickach ale co maja prezentowac panowie bez formy?? Nawet powiedzmy 3D skoro juz prezentuja tzw kape?? bedzie slabo i nie oklamujmy sie:/ jedyna nadzieja to wmnieszanie w to ludzi z TNA w ten konflikt i "moze" wyjsc znosnie;) choc na chwile obecna. Na chwile obecna znowu jest spadek formy :/ - choc jak dzis powiedzial kumpel przy piwie ktory oglada TNA jak i WWE raz na chinski rok "ta wielka rewolucja/niespodzianka moze byc pojawienie sie STone Cold'a" troche sie smnialem ale kto to wie :P

PS to moj pierwszy post normalnie napisany od nie wiem kiedy hehhe

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

Bardzo cieszy mnie to, że na gali pojawi sie dużo osób ze starego dobrego ECW. Liczę, że na gali pojawi się dużo krwi oraz na to, że OLS 10 będzie lepsze od VR. Na pewno po dzisiejszym iMPACT'ie będzie więcej wiadomo. Gdy go obejrzę, zedytuję posta, albo napisze nowego.

PS: O której leci iMPACT i gdzie go zobaczę (link)

Narazie wstrzymam sie od krytyki tego ppv, bo wiadomo jak to bywa z tymi internetowymi plotkami. Destination X tez mialo skladac sie tylko i wylacznie z Dywizji X, a wyszlo jak wyszlo.

Jesli jednak okaze sie, ze faktycznie bedzie to reunion ECW pod szyldem TNA, to wedlug mnie bedzie oznaczac, ze Dixie juz nie ma kompletnie pomyslu na swoja federacje i bladzi we mgle. Bo jaki sens ma robienie ppv skladajacego sie z samych emerytow, przerywanie toczacych sie storylinow i odkladanie swoich wlasnych wrestlerow na bok? Jasne, byc moze zwiekszy sie liczba wykupien tej gali i byc moze skocza ratingi kilku Impactow, ale co dalej?

Jednak tak jak mowie, poki co nie ma o czym pisac, bo nie ogloszono jeszcze zadnej walki (nawet nie wiadomo czy nazwa gali jest faktycznie zmieniona).

A ja jestem bardzo szczęśliwy z tego powodu. Co jak co ale taki hardcor jaki dostaniemy na tym PPV nie mamy okazji oglądać codziennie. Na pewno nie będą to same walki z udziałem ECW. Jedno jest pewne szykuje się najlepsza gala PPV w tym roku :)

TNA ma ostatnio dardo tego by gale, ktore na papierze zapowiadają sie genialnie wychodziły tak sobie.

[ Dodano: 2010-07-23, 09:21 ]

w tym filmiku ( do ktorego sam dałem link w temacie o iMPACT 'ie ) jest moment w 49 secundzie co jeden z fanow zaczyna sie napieprzac po lebie kijem Sadmana.

a potem mina mina Tomka jak zaczyna sie muzyka Sadmana i na tzrecim miejscu borwar z "klaty" tej laski.

Punx Not Dead

ANTIFA is HERE

18643344134c3ac127e2e96.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Mamy już oficjalne promo tego PPV:

Ostateczna nazwa gali to TNA Hard Core Justice: The Last Stand 2010

Jak można się zorientować po obejrzeniu tego proma, TNA jednak zdecydowała się usunąć okrzyki "ECW" pod wpływem presji ze strony WWE.

Człowiek przede wszystkim.

Nie wiem co myśleć o tym PPV.Z jednej strony się cieszę,że zobaczymy zawodników starego,dobrego ECW,a drugiej głupio,że Dixie nie wykorzystuje swoich wrestlerów.Jak ktoś już wspomniał, pani Carter chyba nie ma pomysłu na prowadzenie TNA.Miało być już drugie WCW,a teraz robi się ECW.Nie podoba mi się to.

21413621404d57aa3f81990.jpg

Ja jestem bardzo ciekawy i bardzo się cieszę, ze ECW Orginals wróca chociaż na 1 gale.

Fajnie ich bedzie zobaczyć po raz kolejny i miejmy nadzieję że będzie wielki hardcor.

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą" - św. Augustyn

"Wygrywaj bez pychy, przegrywaj bez urazy" - Bruce Lee

10861356394f75dafac0290.jpg