Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Deleted

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Nie zmniejszenie zarobków zaowocowało powrotem do Ekstraklasy, tylko pozbycie się przecenianego Kasperczaka i gwiazdeczek. Zmiana polityki klubu okazała się trafna, nie zmniejszenie kasy.
https://forum.wrestling.pl/topic/21337-deleted/page/3/#findComment-195444

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• josser

7

• krycha7

4

• N!KO

3

• wrestlemaniac

3

Top użytkownicy w tym temacie

Oczywiście że tak i w tej kwestii się mylisz, przecież Allianz zmniejszył zarobki paru czołowych zawodników, fakt pozbycie się kilku ''Gwiazdek'' i kupno nowych piłkarzy (miedzy innymi najlepszego snajpera Adriana Światka) tylko przyśpieszyło akcję '' Górnik w Ekstraklasie''.
https://forum.wrestling.pl/topic/21337-deleted/page/3/#findComment-195449

O dziwo najlepiej zagrał zawodnik, który przez fanów lubiany jest chyba najmniej - Patryk Małecki.
Sorry za takie odkopanie starego postu, ale trochę mnie to rozśmieszyło gdy to przeczytałem. Nie trzeba być fanem Wisełki (przynajmniej moim zdaniem), żeby wiedzieć jak głośno oklaskiwany jest Małecki. Zawsze i wszędzie. Jeden z największych ulubieńców kibiców. Gdyby kibice go nie lubili to czy po wywalczonym karnym podleciałby do sektora największych fanów i zagrzewał ich do jeszcze lepszego dopingu? Chyba nie. Także bez obrazy, lecz lepiej nie pisać, jeśli się czegoś nie wie. Pozdrawiam
https://forum.wrestling.pl/topic/21337-deleted/page/3/#findComment-195451

Ok, a co ma wspólnego to, co napisałem "nielubiany przez fanów" z tym, że zagrzewa kibiców Wisły do dopingu bądź jest oklaskiwany przez Wiślaków? Jeśli nie potrafi się czytać ze zrozumieniem, to nie powinno się pisać, oczywiście bez obrazy. Pozdrawiam.

Oczywiście że tak i w tej kwestii się mylisz, przecież Allianz zmniejszył zarobki paru czołowych zawodników, fakt pozbycie się kilku ''Gwiazdek'' i kupno nowych piłkarzy (miedzy innymi najlepszego snajpera Adriana Światka) tylko przyśpieszyło akcję '' Górnik w Ekstraklasie''.

A dlaczego Strąk czy Gorawski wylądowali w rezerwach? Bo - przynajmniej Strąk - nie zgodził się na obniżenie pensji i nie chciał odejść. Nawet był wywiad z kimś z kierownictwa Górnika, że chcieli rozwiązać z nim kontrakt, ale ten się nie zgodził i będzie grał w rezerwach, kosząc nieziemską kasę. W profesjonalnej piłce nie ma pojęcia "grasz jak ciota, obniżamy kasę". Chyba, że byłby tak zbudowany kontrakt, że w przypadku różnych niepowodzeń, istnieje możliwość obniżenia zarobków. Im to zaproponowano, ale jak widać nie przystali na te warunki.

No i nie powiesz mi też, że zwolnienie Kasperczaka, który się totalnie pogubił w Zabrzu (dostał wolną rękę, pościągał zawodników, którzy byli mu niezbędni w utrzymaniu, a w rzeczywistości był to piłkarski szrot) i zamiast pomóc w utrzymaniu, właściwie tylko przypieczętował spadek Zabrzan. Wystarczyło tylko zwolnić Henia, ściągnąć zdolnych zawodników i takich, którzy chcą grać w renomowanym klubie, a nie kosić kabonę za nic i mamy rezultat.

Prosiłbym tylko w miarę możliwości o sprecyzowanie - "Oczywiście że tak i w tej kwestii się mylisz...": to oczywiście, że tak czy się mylę, bo jakby nie patrzeć, oba stwierdzenia są całkowicie przeciwne.

https://forum.wrestling.pl/topic/21337-deleted/page/3/#findComment-195486

To co w tej chwili prezentuje Wisła Kraków nie śniło mi się w najgorszych koszmarach...

"nielubiany przez fanów" oznacza nielubiany przez fanów... Cracovii, Lecha? Chyba że chodzi Ci o widzów, którzy twierdzą, że "kibicują" Wiśle. dla mnie fan i widz to dwa zupełnie inne osoby. Fan to właśnie osoba którą nazywasz Wiślak i nie chodzi mi o przywiązania klubowe, a o zaangażowanie w doping. To, że nie koniecznie się rozumiemy, nie oznacza, że nie czytam ze zrozumieniem. Pozdrawiam

Edytowane przez krycha7
https://forum.wrestling.pl/topic/21337-deleted/page/3/#findComment-195492

Hehe. Wczoraj okazało się, że dno jakie Wisła osiągnęła rok temu jest za płytko i trzeba je jeszcze obniżyć o jakieś kilkaset metrów. Parę dni wcześniej myślałem że bez problemu przejdą Azerów, jednak gorzej już być nie może.

Mecz w przebiegu piękny. W pierwszej połowie Wisła postawiła na arcyciekawą taktykę imitowania posiadania obrony. Tacy wyjadacze jak Karabach nie dali się jednak na to nabrać i wypunktowali nasz klasowy zespół. Mogli włożyć sześć - włożyli tylko trzy. Krakowianie powinni dziękować Azerom (i sędziemu, który w 37 minucie powienien podyktować karnego) za okazaną litość, a Ci niewdzięcznicy postanowili zdobyć jeszcze dwa gole. Nic to, wybaczam im to, bo dawno żadna polska drużyna nie dała mi tyle radości, co Wisła wczoraj.

[ Dodano: 2010-08-07, 16:39 ]

Trochę mnie pokusiło i postanowiłem zobaczyć jak zagra nowa Polonia. Mecz nie zachwycił, ale jak na pierwszy mecz o punkty dla obu drużyn nie było tragicznie. Polonia nieco przeważała nad Górnikiem w pierwszych 15 minutach, co zostało przypieczętowane golem debiutanta Sobiecha. Później Polonia nieco zgasła i powoli do przewagi dochodzić Górnik. Zabrzanie mieli kilka dogodnych sytuacji m.in bardzo dobre uderzenie z dystansu Kwieka, strzał Bonina czy prawie, że samobójczy gol Bruno. Polonia w drugiej połowie grała słabo Górnik nieco dominował, jednak nie przeszkodziło to warszawiakom w strzeleniu gola. Tym razem popisał się Mierzejewski. Bardzo ciężko jest ocenić jak będzie się układał ten sezon dla obu klubów po pierwszym ligowym spotkaniu. Myślę że Polonia będzie zajmować miejsca pod końcem tabeli, jednak Górnik zabierze się do roboty u wkrótce zobaczymy biało, niebiesko, czerwonych w pierwszej piątce najlepszych polskich drużyn.

https://forum.wrestling.pl/topic/21337-deleted/page/3/#findComment-195592

Polska - Kamerun

Kolejny raz potwierdza się moja teoria, że Smuda jest żałosnym trenerkiem reprezentacji się na to stanowisko po prostu nie nadaje. Jak my mamy grać z takim poziomem na Euro 2012 to cała Europa będzie miała niezły polew z gospodarzy. Założę się, że Ukraińcy zaprezentują się lepiej od nas. Naprawdę jestem bardzo niezadowolony z poziomu s-kadry, Beenhaker był o wiele lepszy, zawsze to powtarzałem i będę mówił, później się coś popsuło, ale to była klimatyczna kadra z Krzyniem, Ebim, Kubą w formie, a teraz... Jakiś Glik, Sadlok, w ogóle ci piłkarze mi nie pasują.

https://forum.wrestling.pl/topic/21337-deleted/page/3/#findComment-196516

Dnipro Dniepropetrowsk - Lech Poznań, czwarta faza eliminacyjna do LE pierwszy mecz.

Wg. mnie zabłysło małe światełko w tym ciemnym tunelu zwanym "polską piłką". Lech pokazał, że potrafi walczyć. Mimo kłopotów kadrowych zawodnicy mistrza Polski od razu ruszyli do ataku co zaowocowało szybko strzeloną bramką Arboledy. Potem grali konsekwentnie i skutecznie w obronie. Oczywiście każdy popełnił kilka błędów w defensywie, ale przecież każdy zawodnik może mieć chwile dekoncentracji (Pepe Reina pozdrawia). Moim zdaniem Lecha stać na to by zagrał na zero z tyłu w Poznaniu i zagwarantuje nam to kilka miesięcy emocji w fazie grupowej LE.

https://forum.wrestling.pl/topic/21337-deleted/page/3/#findComment-197931

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...