Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Powrót Danielsa, tragiczne buyrate'y TNA, chanty ECW, spoil

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Wielu pracowników TNA oczekuje powrotu Christophera Danielsa w niedalekiej przyszłości. Nadal widnieje on w rosterze na stronie internetowej federacji. Przed Victory Road spekulowano, że Daniels może być częścią tag teamu, z którym mieli się zmierzyć Kaz i AJ Styles.

TNA jest przerażone buyrate'ami ostatnich PPV....

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-powrot-danielsa-tragiczne-buyratey-tna.html
https://forum.wrestling.pl/topic/21334-powr%C3%B3t-danielsa-tragiczne-buyratey-tna-chanty-ecw-spoil/

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• BRKSTRM

2

• Diesel

1

• DOG

1

• KACPERt

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Ja też liczę na Danielsa.

Chyba 11 a nie 110 tysięcy.

A co to tego listu to nie sądze, bo Vince miał zastrzeżoną markę ECW i dlatego Douglas musiał usunąć chanty ECW. Teraz z tego co wiem już nie posiada praw do nazwy ECW, więc TNA może spokojnie promować swój produkt pod tą nazwą. A poza tym oni raczej nie są tacy głupi(Dixie, Russo, Easy E, Hulkster i Dreamer), żeby teraz popadać w konflikty prane z WWE.

Dt, 110 tysięcy. PPV TNA kosztuje 29,95$ i po odjęciu części która idzie do firm nadających PPV tyle mają zysku, ale wydatki zwiazane z jego nadawaniem i wrestlerami to przewyższają.

Vince ma zastrzeżoną nazwę ECW, to że przestał nadawać ten program nie oznacza zrzeczenia się praw, to byłoby głupie a VKM głupi nie jest. TNA z kolei potrafi się głupio zachować naprawdę głupio. No i lubią prowokować WWE(Voodoo Kin Mafia, McMahon i Triple Hejcza na Turning Point 2004).

Jakie PPV takie wykupienie... wcale się nie dziwie jak poziom niższy czasem od impact! Może HJ coś zmieni...

Jednak hmm słabo się ogląda te PPV w Orlando

Bardzo chciałbym,żeby wrócił Daniels.Bardzo lubię patrzeć ja jego walki.Liczę,że ktoś się postara o jego powrót do TNA . :wink:

Ja z kolei chciałbym zobaczyć bWo Reunion. Zawsze mi się podobali i uważam ich za najlepszą parodię nWo.