Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Aero RP

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Kilka minut po zakończeniu „Kwietniowej Anarchii V”

Znajdujemy się przed halą we Wrocławiu. W okolicy drzwi wyjściowych pojawia się zarys postaci. Postać ta idzie powolutku chodnikiem, gdy mija jedną z okolicznych lamp, a światło z tego przedmiotu pada na postać okazuje się, że jest to Aero! Niesie on na swoim ramieniu torbę, zwykłą czarną torbę sportową. Nagle z nikąd pojawia się Mariusz Max Kolanko!

Mariusz: Aero, jesteś wciąż Daemusin Champem, co powiesz o swojej walce na przed chwilą zakończonej gali PPV?

Aero: Mógłbym powiedzieć, że było to dla mnie wielkie wyzwanie, że to była moja najlepsza walka w życiu, że moi przeciwnicy stanowili dla mnie ogromne zagrożenie, że doceniam ich wysiłek i szanuję ich umiejętności, że zaskoczeniem dla mnie było moje zwycięstwo, ale wiesz co? Nie było w tym nic nadzwyczajnego. Znów wszedłem na ring pokazałem, że nie mam sobie równych. Mam już dość obijania Hendrixona, Gromow miał być jakimś urozmaiceniem, poważną zaporą jednak po prostu nie był. Był równie słaby co ten gitarzysta i kłamstwem byłoby gdybym powiedział, że bałem się o stratę tytułu. Pas Króla Daemusina wciąż jest w moim posiadaniu i póki nie dostane szansy na nowy pas wciąż będzie spoczywał przy mnie. Nie mam zamiaru go komukolwiek oddawać, bo po co? Kto będzie mógł nosić to trofeum i bronić go tak efektownie jak ja? Na pewno nikt z ludzi którzy już próbowali zdobyć to trofeum. Żaden z tej grupki wrestlerów nie jest w stanie nawet zbliżyć się do tego pasa, nie mają żadnej szansy by pokonać mnie. Tak jak już mówiłem ci podczas gali, mam zamiar wymienić schody na te ruchome i obrałem sobie za cel jak najszybsze zdobycie kolejnego stopnia- Evolution Title. I tym właśnie sposobem będę się wspinał, a właściwie wjeżdżał na wyższe poziomy, pięknie prawda? Mam tylko nadzieję, że na następnej gali nie będę musiał pokonywać tych samych ludzi. Liczę na drobny powiew świeżości w moich walkach. A teraz przepraszam cię Mariusz, czas już na mnie.

Po tych słowach Aero odszedł, zaś potem zniknął wśród mroku.

-----

Promo numer1:

Znajdujemy się w jakimś pomieszczeniu. Jest to chyba pokój w jakimś mieszkaniu. W każdym razie jest on niezbyt duży i nie za bardzo ekskluzywny. Pośrodku pokoju stoi średniej wielkości drewniany stół , przy nim znajduje się krzesło jest też dywan kilka szafek i dwie gabloty. Za moment do pokoju wchodzą Aero wraz z Christopherem, który trzyma w jednej ze swych rąk kamerę. Chris siada na krześle i włącza kamerę zaś Aero stoi przed nim i zaczyna przemawiać.

Aeroplane: Jestem tu, ponieważ chcę ci coś powiedzieć Vitorze Hernandezie. Jako, iż jesteś moim najbliższym oponentem pragnę powiedzieć kilka słów. Zacznę od tego, że jakbyś się nie starał nie masz najmniejszych szans. Po drugie doceniam fakt, że udało ci się wygrać Puchar Szczęściarza (w tym momencie podchodzi do jednej z gablot, gdzie stoi… Puchar Szczęściarza!) sam kiedyś wygrałem to jakże cenne trofeum, podobnie jak ty czułem, ze pierwszy pas jest tylko kwestią czasu, ale wtedy jeszcze jako słaba wersja siebie spadłem szybciutko w dół i przekonałem się że w EWF nie jest tak kolorowo. Ta replika tego trofeum przypomina mi o tym. Myślałem, że wszystko będzie łatwe i proste, że będę niszczył zło, siał dobro, a przy okazji odnosił same sukcesy i zostanę postrachem dla wszystkich w EWF. Jednak ocknąłem się w porę. Zacząłem ostro harować, zamiast żyć złudzeniami. Zamiast marzyć zacząłem rozpracowywać rywali i pokonywać ich taktycznie, zapytaj Hendrixona, który nigdy nie zaznał tryumfu w walce przeciwko mnie. Zapytaj wszystkich, którzy starali się odebrać mi EWF Daemusin Title. A jak już jesteśmy przy tym pasie (Aero podchodzi do drugiej gabloty, gdzie leży oryginał tego trofeum), to zapamiętaj sobie, że choćbyś chciał z całych sił, walczył tak jak nigdy, polegniesz, jak każdy, który porywa się z motyką na słońce, jak każdy, który marzy o pokonaniu mnie. Polegniesz, ale zaufaj mi, ze dzięki temu zrozumiesz na czym polega ten biznes. Pojmiesz, że na razie nic nie osiągnąłeś i na razie wypadasz blado na tle innych. Zrozumiesz, że można to zmienić ale potrzeba czasu, chęci, woli, zaparcia, pracy i wiary! Jedno mało znaczące zwycięstwo nie wystarczy. Jeśli nie zastosujesz się do tych wskazówek nigdy niczego nie osiągniesz. Decyzja należy do ciebie.

(Obraz zaczyna zanikać, a za chwilę znika zupełnie)

-----

Promo numer 2

Znów mamy obraz kamery. Tym razem znajdujemy się w Bangkoku skąd to wiemy? Ponieważ jesteśmy pod wieżą Baiyoke Tower II. Jest chyba dość wcześnie, ponieważ ulice są prawie puste, a słońce ma kolor mocno pomarańczowy. Blisko wieży znajduje się też Aero, ubrany dość ciepło co potwierdza naszą teorie, mamy wczesny ranek. Po chwili obraz z kamery zostaje skierowany centralnie na twarz naszego bohatera. Już po chwili Aeroplane zaczyna mówić.

The Flying Beast: Kolejnym przeciwnikiem do obrony pasa będzie Lunatick. Jest on na niższym poziomie od Hernandeza, więc tym bardziej nie obawiam się go. Jeśli naprawdę myślisz, że skoro jesteś anarchistą z lekką choroba psychiczną i masz jakiś tam straszny łańcuch to możesz wygrać z Aero, to nawet nie wiesz jak grubo się mylisz. Żebyś to zrozumiał wytłumaczę ci to na przykładzie. Widzisz czubek tej ogromnej wieży? (W tym momencie kamera ukazuje sam szczyt Baiyoke Tower II) Ja jestem tam wysoko, ty na razie jesteś na ziemi. Oto jaka dzieli nasz różnica. Nie mniej jednak poświęcę kilka cennych chwil na to by szybciutko posłać cię na matę ringu. Poczujesz jak wielka jest różnica w umiejętnościach i doświadczeniu między Mną a Tobą, między szczytem a dnem, między huraganem, a bryzą! Może jednak ta walka nauczy cię czegoś i podobnie jak Hernandez zaczniesz walczyć na poważnie. W innym wypadku ciągle będziesz na dnie i nigdy nie wejdziesz choćby o centymetr w górę.

(Po tych słowach obraz kamery znika ponownie)

------

Jesteśmy przed halą EWF w Bangkoku. Przed halą stoją trzy osoby. Jest to Vesna Obrenowić, Aero oraz jakiś kamerzysta. Za chwilę dostajemy obraz z kamery którą trzyma kamerzysta.

Vesna: Aero, na najbliższej gali, będziesz bronił swojego pasa po raz drugi. Czy boisz się któregoś z rywali??

Aero: Hernandez i Lunatick nie są poważnym zagrożeniem. Wiem, że mogę ich pokonać, wiem, że jak najbardziej są w moim zasięgu i wiem że nie mają odpowiedniego doświadczenia by stanowić realne zagrożenie.

Vesna: Pamiętajmy, że do Twojej walki mogą zostać dodani Vaclav, Nas Jazzowski, bądź Tool…

Aero: (przerywając) Tak oni stanowią o wiele większe zagrożenie. Jednak ich jest trzech, a miejsc do wypełnienia karty jest pięć, mam więc 40 % szans na to, że żaden z nich nie będzie uczestniczyć w mojej walce. Jeśli jednak, któryś z nich stanie naprzeciwko mnie, faktycznie będzie to ciężkie zadanie wyjść z tej walki zwycięsko. Vaclav na ostatniej gali zaprzepaścił szansę na World title. Na pewno będzie chciał się zrehabilitować za tamto niepowodzenie. Szanuję jego umiejętności i wiem, że obecnie jest ode nie dużo lepszy wrestlerem, jest bardziej doświadczony, ma więcej tytułów na swoim koncie. Możliwe, że będzie chciał wyładować złość na kim kol wiek podczas gali. To samo tyczy się Nasa Jazzowskiego, który mógłby być równie mocnym oponentem. Przegrał w main evencie ostatniej gali, więc podobnie jak Vaclav będzie chciał szybko wymazać to z pamięci. Zaś Tool- największy przegrany ostatniej gali PPV, musi być strasznie zdenerwowany, że drugi raz World Title jak szybko przyszło tak szybko poszło. Jednakże cała ta trójka jest do pokonania, dlaczego? Po prostu nie będą czuć motywacji do walki z takimi przeciwnikami. Cała trójka chce się skupić na jak najszybszym zdobyciu World Title . W tym na pewno będę upatrywał swojej szansy. Dzięki temu będzie miał szanse na wygraną. Jedna chwila nie uwagi spowodowana brakiem koncentracji i po walce. Koniec. Jeden, dwa, trzy po wszystkim. Wiem, że nie jestem bez szans i zamierzam wykorzystać każdą okazje, która mi się nadarzy. Więc zapamiętajcie mnie wszyscy… (chwila oddechu)

You can be champ…

You can be heroooooo…

But you will lose

In fight with

AERO

10136801454e08b07ab2e86.jpg

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ja Myung Agissi

1

• ajfan

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

ERp jest krótki, lecz w przekazie jasny i jak na tę cześć karty optymalny (długością). Uważam, że największym zagrożeniem będzie Vitor, motywuję to jego ostatnim erpem, są tam zalążki ciekawego stylu. Jeden z pierwszych akapitów zalatuje "wczesnym Vaclavem" to oczywiście na plus. Motyw wieży też bardzo przyjemny, późniejsze porównania do wiatru i ów wieży lekko przejaskrawione, ale w speechach jest dowolność, więc nie będę się czepiać. Mogłeś jeszcze dołożyć więcej rzeczy uznawanych potocznie za fabułę, ale to takie tam moje duperele. Osobiście sądzę, że gdyby nie Twój wyjazd, to wyszłoby to jeszcze ciekawiej i dłużej, podsumowując, masz predyspozycje aby kiedyś zostać kimś więcej niż posiadaczem pasa reprezentującego niskie rejony karty. Czas pokaże czy mam rację. :)

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg