Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Czy jest gdzieś do pobrania jakiekolwiek demo SvR na xbox'a 360? Nie mam konta na marketplace, więc stąd nie podawajcie linków.
Jedyny darmowy sposób na konto premium na rapidshare KLIKNIJ, I SIĘ ZAREJESTRUJ
  • Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 1mazur5

2

• jeffhardywwe

2

• JerichoY2J

1

• ucho13

1

Top użytkownicy w tym temacie

xbox live demo możesz ściągnąć svr 2009
Beacause I'm The Miz... And I'm Awesome!!!

11529026224c98e66e7e9fe.jpg

Nie 2009 tylko 2007

1mazur5, w google poszukaj demko SvR 2007 i ewentualnie LoW

The BEST there is... The BEST there was... The BEST there ever will be!

10665325394d4c3c61dc358.png

Chyba chłopak wyraźnie napisał, że nie ma konta na XboX Live (Marketplace należy do Live'a). Chodzi mu o ściągnięcie z neta, nagranie na płytkę i wrzucenie do konsoli.

PS. Demo SvR 2009 też jest.

Zdaję mi się, że właśnie X'ie jest SvR 09. Nie mam PS3. Ale mogę się mylić oczywiście. Mogli też usunąć demo i już go nie ma.

Edytowane przez Anonymous

Mam prośbę. Jeśli ktoś ma konto na marketplace to niech pobierze i wrzuci na jakiś serwer żeby można było pobrać. Byłbym bardzo wdzięczny :-)

[ Dodano: 2010-07-19, 03:42 ]

A mógłby ktoś sprawdzić czy jest jakiekolwiek demo svr na xbox live? Bo zamierzam założyć sobie neta w xboxie, mam już abonament 30 dniowy :P.

Mógłby mi ktoś przy okazji czy trzeba mieć coś dodatkowego na koncie gold do pobierania dem?

Jedyny darmowy sposób na konto premium na rapidshare KLIKNIJ, I SIĘ ZAREJESTRUJ
  • 5 tygodni później...

Cześ wszystkim sory za odkopanie tematu ale moje pytanie wiąże się poniekąd z tym tematem. DO rzeczy mam PS3 i konto na PLaystation Store Polskim- tam jest zakładka svr 2009 ale nic tam nie ma a ponoć jest demo tej gry. Czy mógłby ktoś sprawdzić czy jest na merykańskim lub Japońskim PSN?
Beacause I'm The Miz... And I'm Awesome!!!

11529026224c98e66e7e9fe.jpg

Na amerykańskim znajzdiesz wersje 2009 oraz demo LoW

Cześ wszystkim sory za odkopanie tematu ale moje pytanie wiąże się poniekąd z tym tematem. DO rzeczy mam PS3 i konto na PLaystation Store Polskim- tam jest zakładka svr 2009 ale nic tam nie ma a ponoć jest demo tej gry. Czy mógłby ktoś sprawdzić czy jest na merykańskim lub Japońskim PSN?

Na Polskim też jest :o A na UK - US są dodatkowe postacie i SCSA na 2010

12596334724cb9a0400309b.jpg

Ja wszedłem w ten sam dzień co on na PSS pobrać sobie demo, ale już go nie było. Jednak ja już je kiedyś pobierałem, wszedłem w historię i zacząłem pobierać, co oznacza, że ta gra jest ciągle na europejskich serwerach. Możliwe, że coś zmieniali w PSS i jej nie ma, a możliwe, że ją usunęli.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Grins
      Myślę że warto wrzucić tą wypowiedź, szkoda Johna tak po ludzku dał całe serducho z siebie w tym biznesie poświęcił swoje zdrowie dla tej fedki a tutaj taki klops i syf na sam koniec cały run mu spierdolili, mam wrażenie że on jest tego świadomy że wszyscy o nim zapomną po tej gali i pozostaną tylko po nim wspomnienia w świecie wrestlingu, że nikt będzie pamiętał o tej walce  bo szykują gówno o którym wszyscy szybko zapomną albo będą chcieli zapomnieć... Coś czuje że po odejściu powie coś więcej
    • Jeffrey Nero
      Wcześniej już straciła pas NJPW Strong i nie traciła kolejnych pasów a nawet dokładała kolejne tak tylko napiszę 😛
    • MattDevitto
      Mnie bardziej zastanawia co będzie z innymi pasami - przecież nagle nie podłożą jej x razy
    • MattDevitto
    • Mr_Hardy
      Podczas oglądania cofałem kilku krotnie bo nie wierzyłem, że to się wydarzyło. Z resztą nadal do mnie w 100% nie dotarło.  
  • Dodaj nową pozycję...