Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Czy jest gdzieś do pobrania jakiekolwiek demo SvR na xbox'a 360? Nie mam konta na marketplace, więc stąd nie podawajcie linków.
Jedyny darmowy sposób na konto premium na rapidshare KLIKNIJ, I SIĘ ZAREJESTRUJ
  • Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 1mazur5

2

• jeffhardywwe

2

• b4rt

1

• Brzoza

1

Top użytkownicy w tym temacie

xbox live demo możesz ściągnąć svr 2009
Beacause I'm The Miz... And I'm Awesome!!!

11529026224c98e66e7e9fe.jpg

Nie 2009 tylko 2007

1mazur5, w google poszukaj demko SvR 2007 i ewentualnie LoW

The BEST there is... The BEST there was... The BEST there ever will be!

10665325394d4c3c61dc358.png

Chyba chłopak wyraźnie napisał, że nie ma konta na XboX Live (Marketplace należy do Live'a). Chodzi mu o ściągnięcie z neta, nagranie na płytkę i wrzucenie do konsoli.

PS. Demo SvR 2009 też jest.

Zdaję mi się, że właśnie X'ie jest SvR 09. Nie mam PS3. Ale mogę się mylić oczywiście. Mogli też usunąć demo i już go nie ma.

Edytowane przez Anonymous

Mam prośbę. Jeśli ktoś ma konto na marketplace to niech pobierze i wrzuci na jakiś serwer żeby można było pobrać. Byłbym bardzo wdzięczny :-)

[ Dodano: 2010-07-19, 03:42 ]

A mógłby ktoś sprawdzić czy jest jakiekolwiek demo svr na xbox live? Bo zamierzam założyć sobie neta w xboxie, mam już abonament 30 dniowy :P.

Mógłby mi ktoś przy okazji czy trzeba mieć coś dodatkowego na koncie gold do pobierania dem?

Jedyny darmowy sposób na konto premium na rapidshare KLIKNIJ, I SIĘ ZAREJESTRUJ
  • 5 tygodni później...

Cześ wszystkim sory za odkopanie tematu ale moje pytanie wiąże się poniekąd z tym tematem. DO rzeczy mam PS3 i konto na PLaystation Store Polskim- tam jest zakładka svr 2009 ale nic tam nie ma a ponoć jest demo tej gry. Czy mógłby ktoś sprawdzić czy jest na merykańskim lub Japońskim PSN?
Beacause I'm The Miz... And I'm Awesome!!!

11529026224c98e66e7e9fe.jpg

Na amerykańskim znajzdiesz wersje 2009 oraz demo LoW

Cześ wszystkim sory za odkopanie tematu ale moje pytanie wiąże się poniekąd z tym tematem. DO rzeczy mam PS3 i konto na PLaystation Store Polskim- tam jest zakładka svr 2009 ale nic tam nie ma a ponoć jest demo tej gry. Czy mógłby ktoś sprawdzić czy jest na merykańskim lub Japońskim PSN?

Na Polskim też jest :o A na UK - US są dodatkowe postacie i SCSA na 2010

12596334724cb9a0400309b.jpg

Ja wszedłem w ten sam dzień co on na PSS pobrać sobie demo, ale już go nie było. Jednak ja już je kiedyś pobierałem, wszedłem w historię i zacząłem pobierać, co oznacza, że ta gra jest ciągle na europejskich serwerach. Możliwe, że coś zmieniali w PSS i jej nie ma, a możliwe, że ją usunęli.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Powrót Penelope Ford na ring może jeszcze trochę potrwać, według szefa AEW Tony'ego Khana. W nagraniu przed AEW Collision opublikowanym na platformie X, Khan wyjaśniał szczegóły nowego meczu na show (Toni Storm & Mina Shirakawa vs. Megan Bayne & Lena Kross), kiedy podał aktualizację na temat Ford, która również jest częścią tej grupy. Khan stwierdził: „Wygląda na to, że niestety Ford będzie poza grą z powodu kontuzji – może przez tygodnie, ale możliwe, że nawet miesiące.” Według na
    • Grok
      Dwa mecze o tytuł zostały ogłoszone na galę NXT w Houston pod koniec tego miesiąca. Na Vengeance Day Jacy Jayne wyszła i cutowała promo o swojej drodze do Women's Championship. Robert Stone przerwał jej, oznajmiając, że chodzi o wyłonienie jej następnych pretendentek. Gdy Zaria i Sol Ruca wyszły, by заявить swoje претенzje, Stone wkroczył ponownie i ogłosił triple threat match o pas na 17 marca. Później za kulisami Jayne wkurzała się na triple threat match, a reszta Fatal Influence knuła, ja
    • Grok
      Na odcinku AEW Collision z 7 marca pojawił się weteran WWE i WCW Adam Bomb, znany również jako WRATH. Znany z występów w WCW jako były dwukrotny WCW World Tag Team Champion, Adam Bomb, czyli Bryan Clark, był obecny na najnowszym odcinku Collision. RJ City z AEW opublikował zdjęcie w mediach społecznościowych z Clarkiem i napisał: Sean Ross Sapp z Fightful również potwierdził obecność Adama Bomba / WRATH-a na Collision poprzez aktualizację w mediach społecznościowych. Jego obecność na ty
    • Grok
      Do wtorkowego odcinka NXT dodano nowy match. Na NXT Vengeance Day Charlie Dempsey odrzucił propozycję dołączenia do nowej stajni Lexisa Kinga. King próbował go przekonać do zmiany zdania, przypominając, że ich ojcowie – William Regal i Brian Pillman – byli dawnymi mistrzami światowymi i utorowali im drogę do sukcesu. Wtem Tavion Heights przerwał Kingowi, po krótkiej wymianie zdań stajnia Kinga opuściła ring. Heights zasugerował Dempsey'owi reaktywację No Quarter Catch Crew na jedną noc, by roz
    • Grok
      AAA on Fox dzisiejszego wieczoru to go-home show przed przyszłotygodniowym Rey de Reyes w Puebla w Meksyku. Zaplanowano trzy pojedynki, które zostały wyemitowane w dzisiejszym odcinku. Nagrano go w zeszłym tygodniu w Showcenter Complex w Monterrey w Meksyku. Dzisiejszy odcinek zawierał finałowy qualifying four-way match do Rey de Reyes z udziałem Santos Escobar vs. Mr. Iguana vs. Psycho Clown vs. Abismo Negro. Ponadto odbył się singles match pomiędzy dwoma zawodnikami, którzy już zakwalifi
  • Dodaj nową pozycję...