Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

EWF PPV Kwietniowa Anarchia V

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

Wiem, wiem. Trwało to trochę długo, zdecydowanie zbyt długo, ale wreszcie udało się pokonać wszystkie przeciwności losu i ukończyć nieszczęsną Kwietniową Anarchię. Postaram się by na następną galę nie trzeba było już tak długo czekać. Jak zawsze zapraszam do czytania i aktywnego komentowania. Kwietniowa Anarchia nie trafia się często, więc warto podzielić się chociażby krótką refleksją na jej temat.

EWF PPV Kwietniowa Anarchia V

Game, imperator

Edytowane przez Robespierre

5624562044dc465af79c51.jpg

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mu

1

• Robespierre

1

• ajfan

1

• Natan

1

Top użytkownicy w tym temacie

Gala rozpierdziela system. Cholernie się cieszę, że mam okazję ją przeczytać, za 3h wyjeżdżam i została wrzucona w idealnym momencie. Oczekiwanie trwało długo ale zdecydowanie było warto ;)

Pierwsza 1/10 gali już kładzie na łopatki. Pozostała część trzyma poziom ale teksty typu:

Felipe Castro (siada naprzeciwko Scythera) – Ten Szakal. Nie mogę go rozgryźć. Wydaje się być sprytniejszy niż sądziliśmy.

Scyther – Niż ty sądziłeś. Każdy rozsądny człowiek wiedział kim on jest. Skurwielem. Ja wiedziałem, bo skurwiel zawsze doceni skurwiela.

Felipe Castro – Kurwa kurwie łba nie urwie!

Scyther – Wypraszam to sobie.

czy

Jan Kowalski – Wrocław na pewno bardzo żałuje.

Tony Hogański (obrażony) – ... i pożałuje! Zniszczę im reputację w świecie! Za karę! O!

Jan Kowalski (ciężko wzdycha) – Oj Tony, Tony. Zapomniałeś o jednym z haseł dzisiejszej kulturalnej gali... pokój i dobro!

Tony Hogański – Mam w dupie pokój i dobro! Dziś we Wrocławiu spłynie krew niewiniątek!

powodowały, że do końca gali uśmiech nie znikał mi z twarzy ;)

Warto również wspomnieć, że dziś Toster był niezwykle polityczny!

Tony Hogański – Janku?

Jan Kowalski – Co takiego?

Tony Hogański – Co czujesz będąc obywatelem kraju, którego premier jest kurwą?

i chwała, ten cytat jak i wcześniejsze słowa Tony'ego dotyczące stosunków polsko-rosyjskich cholernie trafne a jednocześnie niezwykle zabawne :)

Dwa zapoczątkowane storyline'y - jeden z tajemniczym zniknięciem Łysego i drugi z nową stajnią pod przewodnictwem Sandmana (pokój i dobro society? :)) zapowiadają sporo emocji na nadchodzące Paloozy.

Z postawy Vitora cieszę się niezmiernie i mam nadzieję, że rzeczywiście moja walka z Aero dojdzie do skutku.

Gala była na prawdę rewelacyjna, cieszę się z obrony pasa, ciekawie zapowiada się rewolucja Pokój i Dobro w EWF? Trzymający w napięciu wątek z Szakalem, Psycho szykujący się do treningu oraz Janek poproszony o wytypowanie następnej kolejki Serie A na pewno pozostaną w mojej pamięci długo. Poza tym wielkie emocje do samego końca Main Eventu, szkoda trochę Toola znów został oszukany. Reasumując gala wyśmienita teraz czekam z niecierpliwością na kartę! :)

10136801454e08b07ab2e86.jpg

• 2 tygodnie później...

• Urządzenie:  Windows

o kurwa , tylko dwie recenzje gali . :| nie chciało Wam sie napisać choć kilku słów ? mnie niby też sie nie chciało do tej pory , ale własnie to naprawiam . zatem recenzja od pana ' mam wyjebane ' niedługo się pojawi . 8)

[ Dodano: 2010-07-26, 12:42 ]

Shaman (z dumą) – Uł yeeee!! Jestem w końcu szamanem! Opowiesz mi wreszcie dlaczego zostałeś zwolniony w 2002 roku?

hahah , myśle , że nie tylko Szamana nurtuje tajemnicze zwolnienie . :lol:

Tony Hogański – Mrożonki mrożonkami, ich miejsce jest w chłodziarko-zamrażarkach, ale ktoś tu dzisiaj zamienił dupę z głową!

:lol: toni ostatnimi czasy troche przygasł , ale ciągle jets trafny jak nikt . ogólnie gala zajebista , szczerze mówiąc jestem już na takim etapie , że chyba nie przykładam zbyt wielkiej wagi do jobberlandii i ' górnej ' części paloozki , przeglądam ją na szybko czy aby nie ma nic o królu więc nie będe też krytykował ani chwalił , że tak zajebista jest bo po prostu nie czytałem . od pewnego momentu jednak czytałem i szczerze mówiąc jak na kwietniową anarchie to pozostawiła u mnie mały niedosyt . może dlatego , że czekaliśmy chwilke na nią dłużej niż zwykle , ale nie ma sie co dziwić skoro to jebane 50 godzin roboty , a żeby pochwalić czy choćby skomentować w 3 minuty nikogo nie ma . wracając jednak do sedna sprawy : leśny pokazał sie ze świetnej strony jeśli chodzi o rozpracowywanie zabezpieczeń w porsche , niemieckie szajki kradnące drogie fury już pewnie go werbują do siebie . :lol: interesująca sytuacja , ciekawi mnie bardzo , co dalej będzie z moją białą perłą . idąc dalej widze kolejną wygraną aero , chłopak to zajebisty przykład tego , że wystarczy troszke pracy i ogarnięcia się jesli chodzi o temat erpozów i niedługo przeskoczy o półke wyżej . przynajmniej ja mu to wróże .

Scyther (z uśmiechem) – Bo ten prowadzi do mojej szatni, a w mojej szatni mam zapasy tego co skurwiele lubią najbardziej. Podpowiem, że to się pije.

:lol: brudny harry w pełnej krasie . przy okazji powiem , że nie ma lepszego człowieka na to stanowisko . :D

Psycho widzi co się dzieje. Ale Tool jest chyba szybszy... pin...........1..................2................3!! (Zwycięzcą i nowym EWF World Champem jest: Tool!!)

and i was like : WTF ? :shock: szczerze , a to dlatego , że zaraz jak włączyłem gale to przewinąłem na sam koniec i zobaczyłem sój wynik , hehe . po czym czytam , czytam i nagle ten wynik jest inny , o kurwa . :D widać EWF jest tak nieprzewidywalne , że nawet jak znam wynik koncowy to jeszcze nie znaczy , że nie wjebe sie w spory szok . całe szczęście ( zależy dla kogo . :D ) , że scyther siedzi na wysokim stołku . 8)

reasumując : gala byłaby o pół oceny niżej , ale niespodziewany szok w main evencie pozwolił jej zachować swoją , standardowo zajebistą wartość . 8) i tym optymistycznym akcentem zachęcam do komentowania gali , gimmicki zamieszanych w gejowski seks skandal polityków są wciąż do rozdania . 8)

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

Ja od siebie chciałbym przyznać, że motyw z Bronkiem Gajowym rozwalił mnie i spodobał mi się bardzo mocno (może dlatego, że dotyczyło to Crasha). A Anarchia bardzo mocną galą jest... o ile w under cardzie rewelacji nie było, o tyle Crazy vs Sandman i main event rozpieprzają. A po tym jak Tool "został mistrzem", wstrząsnęło mną może i nie gorzej niż mu. Mocne PPV, które miło zapamiętam z okazji sukcesu Crasha. Teraz pojadę sztampą - oby tak dalej.

BTW. dzięki Ci mu za motywację, bo bez twojego posta pewnie bym nawet tych kilku zdań nie wyskrobał