Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

[PSP] TNA iMPACT [problem]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

mam problem otóz zassalem najnowszego TNA impact na psp i przy włączniu wyskakuje mi error o numerze
80020148

Czy mógłby mi ktos pomóc jak ominąc ten bląd? Wiem ze to kącik SVR ale jesli bedzie źle to prosze o przeniesienie.

• Odpowiedzi 21
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• abbys123

8

• Stuner

3

• rated r

3

• HardyBoys

2

Top użytkownicy w tym temacie

Z tego co pamiętam to jest błąd że ściągnąłeś grę nie na ten soft co masz ;]
fin de siècle

Nie mam bladego pojęcia o PSP, ale z tego co wyczytałem na forach o tej konsolce, to winny jest soft. Radzę ci poszukać w googalach po bo wpisaniu kodu twojego error'a i wyskakuje topic z właśnie z tym błędem.
Czasami droga do nieba wiedzie przez piekło...

19475336534b92c6a93ca7f.gif

Poczytalem troche i teraz aby nie zakładac nowego tematu nasuwa sie pytanie.

Otóz jak przerobic PSP 3004 5.03 M33-6 na softa 5.50 m33 . Ma ktos może jakiegos tutoriala najlepiej po polsku ale anielskim tez nie pogardze.

Nie wiem czy to ci pomoże, ale znalazłem coś takiego.

Jeśli masz 5.03 to gra Ci nie pójdzie, bo za mały soft, a jeśli przerobisz na 5,50+ to gra Ci nie pójdzie, bo nie można przerabiać PSP z wyższym softem niż 5.03...

Nie pograsz w tą grę na 3004 niestety...

Pozostaje kupić oryginał.

94918442549c61671487c6.jpg

Jeśli oryginał widzi, że soft jest za mały instaluje automatycznie taki, który pozwoli na odpalenie danej gierki ;)

Na 300x nie odpalisz żadnej nowej gierki ściągnietej z internetu.

Zostaje czekać, aż ktoś wymyśli jak przerobić na stałe 300x i odpalać każdą gierkę (tak jak jest na 100x, 200x).

94918442549c61671487c6.jpg

poprostu poszukaj na twoj soft ja mam psp 1004 i 3004 i na obydwu mi dziala na 1004 mam 5.50gen d2 a na 3004 5.03 gen c full poszukaj sobie!

[ Dodano: 2010-07-12, 17:58 ]

zajelo mi to 2 minuty o mam

http://www.fileserve.com/file/U8JAphg

http://www.fileserve.com/file/QZCbCmd

Niepopieram piratctwa ale koledze moge pomoc :grin:

[ Dodano: 2010-07-12, 18:02 ]

http://www.ffinsider.net/psp-iso/tna-impact-cross-the-line-eur.html

a tu masz strone z ktorej masz linki

IT JUST THE MAN BUT THE ROCK IS .........COOKIN

to wcisnij select i przestaw game cpu clock na default

Możesz kupić oryginał, albo sprzedać swoje PSP i zamiast tego kupić wersje 2004. Nią można przerobić, ale musisz uważać na płytę główną - któraś wersja blokuje przeróbkę.

Napisałeś na jakimś forum o PSP o swoim problemie?

@down

Nowego 1004 nie ma szans. 2004 są jeszcze, bo sam chciał kupić i były 2004 z trwałą przeróbką.

Edytowane przez Stuner

Lub (Niewiem czy znajdziesz ) 1004 prawie niczym sie nie rozni tylko groboscia cena i przyciskami a da sie przerobic na kazdy soft i na tym pojdzie kazda gra
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• MissApril
      Szczerze mówiąc bardziej w roli nowej mistrzyni widziałabym Jaide Parker lub Lole Vice niż Jacy, ale zobaczymy co tego będzie w następnych tygodniach. Może Jacy się wykaże, czas pokaże.  Super że Ethan w końcu zdobył jakiś tytuł.  Jestem ciekawa jakim będzie mistrzem.  Ogólnie odcinek na plus. 
    • IIL
      Kontrakt Abadon nie został przedłużony Sam nie wiem czy to brak prawdziwej szansy czy może zbyt wyrazisty gimmick stanął tutaj na jej drodze do awansowanie wyżej w karcie. Przyda się jej jednak zmiana otoczenia. 
    • PTW
      TĘSKNILIŚMY! <3 Jutro (w końcu!) wraca do nas Starboy Nano Lopez! Oto kilka słów od naszego ulubionego Hiszpana! GALA JUŻ JUTRO, TO NIE SĄ ĆWICZENIA! :) Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • MattDevitto
    • Bastian
      Czas nadrobić NXT. Sol Ruca vs Kelani Jordan - walka o midcardowy pas kobiet NXT i pod względem poziomu i emocji zjada na śniadanie "popisy" Jasiów, Yeetów i Punkóww 😀 Sol Ruca broni tytułu, a ja już bym ją widział z głównym pasem NXT kobiet. Jest wygląd, jest skill. A i ten gimmick surferki mógłby dawać rozrywki, gdyby nie HHH i HBK przestali serwować "wrestling poważny na serio". 6 Men TT Match - Hank i Tank to gwarant solidnego wrestlingu. Tutaj tak było. W kolejnych tygodniach należy spodziewać się kolejnych walk mistrzów TT ze stajnią Spearsa. Walka klanu Corleone z Temu ciągnęła się niczym ser mozzarella. Pewnie będzie rewanż w jakimś No Dq.  Stephanie Vaquer vs Jordynne Grace - uroczy był moment, gdy Grace zablokowała ruch, na który czekała cala hala na czele z Bokerem T  Niezła walka, ale Sol Ruca i Kelani Jordan skradły show. No i Grace malo pokazała tego, z czego słynie, czyli sily. Purple Steph 💜 Oba Femi vs Myles Borne - w NXT i tak nie ma wiarygodnego rywala dla mistrza, więc WWE postanowiło zbudować sobie solidnego zawodnika w osobie Mylesa na kolejne miesiące. Miał swoje momenty, ale wiadomo było, że przegra. Joe Hendry vs Trick Williams - niezła walka z zaskakujacym finalem. To co, Hendry na stałe w NXT, a Williams ogra się w TNA przed przejściem do głównego rosteru WWE? Ricky Saints traci pas. Stephanie Vaquer też Mam nadzieję, że za tymi zaskakującymi zmianami kryją się konkretne plany. Czyżby Saints szedł na NXT Championship? No a Vaquer obrała kierunek na główny roster. Tylko czy Jacy Jayne to dobry wybór jako mistrzyni? Śmiem wątpić. Bardziej w roli nowej mistrzyni widziałbym pushowaną do niedawna Parker czy nawet Jordynne Grace, która - szczerze pisząc - nie zasłużyła swoim pobytem w NXT na główny roster. Wracając do nowej mistrzyni - zyskała mocno już na starcie swojego runu, przerywając mocarny run Vaquer.
  • Dodaj nową pozycję...