Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Telefon na urodziny mamy

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Witam chce kupic mamie telefon do 300zl NOWY i pytanie ktory polecacie

Warunki

-mp3

-aparat

-radio

-karta pamieci

-standard budowa

-nie moze miec malego ekranu

Prosze o pomoc allegro wchodzi w gre ale nie ebay

...BĘDĘ KIMŚ, KIM WY ZAWSZE CHCIELIŚCIE BYĆ...

2013

10024833945152d0b1740ad.jpg

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Azibiel

5

• Luk

1

• Longer

1

• Janko Muzykant

1

Top użytkownicy w tym temacie

Proponuje Sony Ericsson'a K530i albo Samsung'a Corby. Soniak to bardzo porządny telefon. Mój kolega ma go już 3 lata i ten telefon dalej działa, mimo rzucania o beton czy latania z boiska na trawę. Corby jest telefonem bardziej dla młodzieży, ale ma duży wyświetlacz i może przypadnie twojej mamie do gustu.

Sony kosztuje około 270 zł a Corby w granicach 300 - 320 zł.

Czasami droga do nieba wiedzie przez piekło...

19475336534b92c6a93ca7f.gif

dzieki ale corby odpada ze wzgledu na dotykowy ekran.Ten k530i ladnie sie prezetujezastanowie sie nad nim aha i musi byc aparat przynajmniej 2.0 mpx pozdro

2013

Ja od siebie moge polecic NOKIE N73, telefon ma bardzo duzy wyswietlacz. Aparat to 3.2 mpx. Klocek troche jest, ale dobrze dopasowuje sie do dloni i w ogole. Tutaj masz aukcje z allegro: http://allegro.pl/item1098834200_nokia_n73_nawigacja_1gb_gwarancja_12_miesiecy.html

longer najlepsza propozycja jak narazie :D dzieki wam ze chcecie mi pomoc. musze jeszcze dozbierac 70zl do tej nokii ale dam rade

2013

Może nokia 2700 classic - całkiem niezły fon , spełnia wszystkie wymogi o których napisałeś i mieści się w cenie :> Sam takiego używam i nieźle mi się spisuje :)

Co do N73 to nie polecam - częste problem z softem

21141536044eac5162deaab.gif

Jak dla mamy to N73 będzie fatalnym wyborem,głownie dlatego że ma symbiana(ludzie nie wiedzący co i jak, zazwyczaj odbijają się od symbianowców), na dodatek N73 jest bardzo zamulona po dłuższym użytkowaniu. Kolega wyżej zaproponował chyba najlepszy tel, solidna obudowa, prosta obsługa i ma wszystko co wymieniłeś.

"Ku wojnie wychowany ma być mąż, niewiasta zaś ku wytchnieniu wojownika."

Fryderyk Nietzsche

Nokia 6300

Zdecydowanie polecam. Kilku znajomych ma i sobie chwali. Swoją drogą podziwiam gest, bo szczerze mówiąc sam nigdy na tak - bądź co bądź - kosztowny prezent się nie zdecydowałem (choć zbyt majętny nie jestem :P).

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

dzieki mama zawsze mi wszystko kupowala w sesie to co mogla wiec moze moja kolej. Poogladam wszystkie te propozycje ale prosze jesli macie tez inne pisac.pozdrawiam

2013

Samsung D900e, mam ten telefon z rok i jest bardzo dobry, a jeszcze lepszy, gdy sie o niego dba :) Mój jest wizualnie trochę zaniedbany, ale to z mojej winy. Aparat dobry, 3.0 mpx, po roku użytkowania gładko się wysuwa, bateria trzyma dość długo. Polecam go z czystym sumieniem. Myślę, że więcej niż 300 zł nie będzie kosztował.
Gdybym miał nowotwór, nazwałbym go [you]

8251201714c0407cdb7718.jpg

Oke dzieki za propozycje :DMyphone odpada mialem takiego i dno total.Nie jestem zwolennikiem Nokii ale albo 6300 albo tez k750i zastanowie sie jeszcze dzieki za pomoc temat do zamkniecia.Dzieki

2013

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 136 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 018 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 703 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 583 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 884 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Lukasz5555
      Cześć wszystkim. Mam spory mętlik w głowie co do obstawiania matchy WWE. Podstawowe pytanie: - Czy wszystkie mecze np.z Wrestlemanii można było obstawiać ? Wiem, że w Polsce strony bukmacherskie WWE są blokowane, natomiast chciałbym dowiedzieć się od osoby która siedzi w tym temacie jak to wygląda? Czy tylko niektóre mecze można obstawiać ?  Są mecze które wydają się pewniakami i tutaj raczej bukmacher mógłby pójść z torbami, pomijając już fakt, że cały sztab ludzi która w tym siedzi od zaplecza czyli pracownicy WWE mogliby to wykorzystać bo by znali wynik. Jak to wygląda?  
    • Lukasz5555
      Mam spory mętlik w głowie co do obstawiania matchy WWE. Podstawowe pytanie: - Czy wszystkie mecze np.z Wrestlemanii można było obstawiać ? Wiem, że w Polsce strony bukmacherskie w WWE są blokowane, natomiast chciałbym dowiedzieć się od osoby która siedzi w tym temacie jak to wygląda? Czy tylko niektóre mecze można obstawiać ?  Są mecze które wydają się pewniakami i tutaj raczej bukmacher mógłby pójść z torbami, pomijając już fakt, że cały sztab ludzi która w tym siedzi od zaplecza czyli pracownicy WWE mogliby to wykorzystać. Jak to wygląda?
    • -Raven-
      Strzał kompletnie z dupy - Brzydula?
    • Kaczy316
      Skazany to najlepszy serial ever i co najlepsze to był mój pierwszy serial jaki kiedykolwiek obejrzałem sam z siebie w całości xD, od tamtej pory żaden serial nawet mu nie dorównał, chociaż blisko były Zabójcza Broń, The Punisher i Daredevil, w sumie wymieniłem moje Top 4 seriali atm xD. 
    • MattDevitto
      @ CzaQ nie odbiegając od tematu to Wmka w tym roku była jak 4 sezon Skazanego
  • Dodaj nową pozycję...