Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler czerwca

Kto zasługuje na ten tytuł?  

67 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto zasługuje na ten tytuł?

• Evan Bourne
      13
    • The Miz
      7
    • Jack Swagger
      1
    • Rey Mysterio
      11
    • Jay Lethal
      29
    • Abyss
      6

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

RAW:

- Evan Bourne

- The Miz

SmackDown!:

- Jack Swagger

- Rey Mysterio

TNA:

- Jay Lethal

- Abyss

Ankieta trwa 5 dni.

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Odpowiedzi 26
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

1

• Lynx62

1

• wrestlemaniac

1

• Kulman

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Z szóstki zawodników jacy się tu znajdują w tym miesiącu do gustu przypadli mi Evan i ponownie Jay Lethal. Evan odpada gdyż cenie sobie również styl wypowiedzi a on nie dostaje mikrofonu a jak już to wolę tego nie komentować. Tak więc głos mój na Lethal'a który dostaje ogromny push bo na takowy zasługuje( tylko TNA bez przesady nie na WHC z nim ;) ) i wykorzystuje go znakomicie.

• Urządzenie:  Android

Nie pamiętam, żeby w ostatnim miesiącu ktokolwiek mnie zachwycił. Głos idzie na Miza, który odzyskał US Champa i ciągle trzyma wysoki poziom za mikrofonem, do tego stopnia, że chce się go słuchac ;)

Bourne dostał push, ale sam z siebie niczym się nie wykazał (jakikolwiek to ma sens :P)

Sweagger i Mysterio "tylko" non stop byli w main eventach swojego brandu. Byli przy tym tak bezbarwni, że nie dało się na nich patrzeć. Jak kogoś miałbym wyróżnić z SD! za ubiegły miesiąc to byłby to CM Punk, ale z argumentacją byłoby ciężko ;)

Mega face push Abyssa wychodził mi już wszystkimi możliwymi dziurkami, więc na głos nie ma co liczyć. I nawet bardziej dobry, niż zły heel furn tu nic nie zmieni.

Lethal to już inna bajka. To co wyprawiał jako drugi Nature Boy było genialne. Problem w tym, że tego oryginalnego nigdy nie lubiłem, więc tym bardziej ciężko polubić podróbkę ;)

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

Moim zdaniem na wrestlera miesiąca zasługuje Abyss , TNA dało mu pole do popisu , teraz Abyss to główny wątek w TNA , wcześniej miał jakieś głupie Feudy z Morganem i z Dr..Steviem , a teraz jest postacią nr.1 :) zasługuje na ten tytuł ;)

19384684484c3629eed1c1a.jpg

• Urządzenie:  Windows

Lethal w zeszłym miesiącu tym "Woooo festem" z latającymi butami, marynarkami i Knee dropami na rampie tak zapadł mi w pamięć, że przez trzy tygodnie mógłby się w ogóle nie pojawiać na iMPACT!, a i tak dostałby mój głos... Poza tym sklecił dwie fajne walki.

Moze gdyby Monster wcześniej się zheelował, a Lethal zagrałby Rica trochę mniej ekspresyjnie, to pewnie zaznaczyłbym Abyssa. Jednak stało się inaczej.

Przyznam się, że w tym miesiącu z WWE obejrzałem jedynie jeden epizod NXT, więc nie mam najmniejszego prawa zagłosować na któregokolwiek z wrestlerów Vince'a.

• Reputacja:   1

Głos na Jaya za super parodiowanie na każdym Impakcie Nature Boya (rzucanie marynarką, tarzanie się po ringu) :) Facet ma po prostu talent komediowy nie gorszy niż Santino :P

Głos idzie oczywiście na... sixteen time World Champion... kiss stealin', wheelin' dealin', limousine ridin', jet flyin'... Son of a Gun... Jay Lethal.

Zdecydowanie Lethal. Bourne błyszczał w tym miesiącu, ale mimo kontynuacji pushu troszkę go zwolniono. Czarny Naitch jest za to jednym z najjaśniejszych punktów TNA, a jego wymiana z Flairem na Impakcie 2 czy 3 tygodnie temu to było mistrzostwo świata. No i oby na VR pokonał Flaira.

Zdecydowanie Lethal wwoooooooooooo... który daje rade, jestem pewnie podziwu jego taletu aktorsko- komediowego plus umiejętności stoczenia porządnej walki

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Tak go chwalicie a ja nawet nie miałem czasu obejżeć Impacktu, więc obejżałem sytuacje gdy parodiował Flaira, gościu jest poprostu niesamowity ! Dla mnie wrestlerem miesiąca powinien zostać zdecydowanie Lethal. Pewnie ktoś jeszcze będzie głosował na Abyssa ale no Jay wymiata !

Dla mnie wrestlerem tego miesiąca jest Jay Lethal.Jest niesamowity.Dobre walki w jego wykonaniu i przede wszystkim jego talent komediowy.Wspaniale 'naśladuje' Rica. :wink:

21413621404d57aa3f81990.jpg

Oczywiście Rey za pienkną walke na Fatal 4 Way i walki w TT z Big Showem :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Evan Bourne - ot tak sobie został obdarzony pushem ,bez zdania racji ,najgorsze jest jednak to ,że stało się tak kosztem Chrisa Jericho.

The Miz - stałym postępem i ciężką pracą coraz bardziej przekonuje mnie do siebie. Szkoda ,że najbardziej wyrazisty "Pro" drugiego sezonu NXT zawiódł w walce z R-Truthem na ostatnim ppv , bo byłby zdecydowanie kandydatem na zdobycie tytułu " wrestlera czerwca".

Jack Swagger - strata pasa WHC była w sumie kiepskim wyjściem dla tego zawodnika gdyż w żałosny sposób zakończony został jego słabiutki run, można było mu dać jeszcze trochę czasu na przekonanie ,że był dobrym wyborem na mistrza a tak niesmak pozostał.

Rey Mysterio - brak mi słów na to co dzieje się z "Giant Killerem", nie oceniam więc.

Jay Lethal - nie lubię gości naśladujących innych gości ale w tym przypadku muszę zgodzić się z przedmówcami i przyznać im rację, były "Macho man" jest lepszym Naitchem niż sam Flair i jedną z najjaśniejszych gwiazd TNA, oby tylko wykorzystano ten potencjał.

Abyss - na razie jestem "obrażony" a raczej na to co działo się z nią przed turnem i jeszcze przez jakiś czas nie będę w stanie puścić tego w niepamięć.

Zwycięża więc Jay Lethal.

Głos leci na Lethala ! Świetne naśladował Flaira :D Gdybym nie widział nie zgadłbym , że to Jay ! Dostaje wspaniały push , lecz do pasa World Heavyweight dla niego jeszcze za daleko ... Zastanawiałem się także nad Evanem Bournem , ale dostaje push tylko dlatego , że Jasiu Terminator mu załatwił ... Za parę tygodni i tak spadnie i zostanie znowu jobberem . Nie warto było zaczynać przyygody z Evanem , bo i tak nic im to nie da . Zapomniałem także dodać o fajnym gimmicku Lethala :D Teraz oczywiście czekam na Victory Road i pojedynek Flaira z w.w Lethalem . Pozdrawiam :D To mój pierwszy post na tym forum xD
Ostatnio nie oglądam już TNA, a więc nie wiem dokładnie co się tam dzieje. Głos na Evan'a Bourne'a. Dostał ostatnio duży push i wreszcie może się wybic. Kilka świetnych walk. Po prostu wrestler idzie w dobrą stronę.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...