Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

NBA - Dyskusje, polemiki, opinie...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

CvpE0m9WIAAs5UU.jpg

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Co to za fotka, o co chodzi? Z kiedy to? Taker wygląda jak z gabinetu figur woskowych

Czy tam obok nie jest żona Warriora i jeszcze ucięta Jego córa?

Czy tam obok nie jest żona Warriora i jeszcze ucięta Jego córa?

Taker z Michelle McCool i rodzina Ultimate Warriora. Zdaje się, że na zaproszenie klubu - WWE się zgodziło.

http://www.wwe.com/article/the-undertaker-joins-the-cleveland-cavaliers-opening-night-championship-celebration

16996091125824ad8c34fd6.jpg

• Urządzenie:  Android

Lepiej powiedzcie jak wrażenia po porażce Warriors. :twisted:

Żeby nie było, że nic nie napiszę to z jednej strony nie sposób nie docenić tego jaką pakę udało im się zmontować, ale z drugiej strony strasznie irytuje mnie ich sposób gry. Stefek ma piłkę, penetruje pod kosz, nie podaje, nie rzuca, tylko robi kółeczko i wraca za linię rzutów za trzy żeby odpalić rzut. GSW wyglądają dobrze dopóki wchodzą im trójki. Gdy nie ma trójek nie ma wygranych. Mają Duranta, ale odbiło się to zdecydowanie kosztem ławki. Przecież w pewnym momencie 3 kwarty dzisiejszego meczu przegrywali ze Spurs 33:6 jeśli chodzi o punkty z ławki. Czekam niecierpliwie na mecz z Thunder i bezpośrednie starcie Durant vs. Russ.

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2014/15

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2016/17

• 1 rok później...

Caly czas ogladam NBA w canal plus.

Moje ulubione druzyny - to Washington Wizards i L.A. Lakers ale ogladam wszystkie druzyny w

canal plus. Niestety Lakersi maja ostatnio problem z kwalifikacja do play off.

• 4 tygodnie później...

Juz niedlugo bedzie mecz gwiazd w NBA ( chyba w Los Angeles ).Beda emocje i to duze.

To bedzie drugie wazne wydarzenie sportowe po Royal Rumble.

Steve Austin chyba kibicuje zespolowi Dallas Mavericks bo kiedys wystapil w koszulce Dallas 3: 16 na Wrestlemanii. W stanie Victoria chyba nie ma druzyny koszykarskiej.

• 3 tygodnie później...

18 lutego mecz gwiazd w Los Angeles. Zachecam do ogladania w canal plus.

Dla mnie najlepszym koszykarzem jest zdecydowanie Stephen Curry z Golden State Wariors.

Natomiast jezeli chodzi o samych centrow to jest Porzingis - lotewski koszykarz z New Jork Knicks.

• 2 miesiące temu...

Playoffy juz trwaja. Kibicuje druzynie Washington Wizards zeby zaszli jak najdalej - zobaczymy jak bedzie.Lakersom niestety nie udalo sie awansowac do playoff.

Faworyci do wygrania to napewno druzyny Golden State, Cleveland, Houston.

• Styl:  Ciemny

Playoffy juz trwaja. Kibicuje druzynie Washington Wizards zeby zaszli jak najdalej - zobaczymy jak bedzie.Lakersom niestety nie udalo sie awansowac do playoff.

Faworyci do wygrania to napewno druzyny Golden State, Cleveland, Houston.

Moi Pelicans na koniec sezonu złapali kapitalną formę i bardzo łatwo ograli faworyzowanych Trail Blazers. Teraz zapewne starcie z Golden i tu już nawet dwie wygrane będą sukcesem.

Tylko ciekawe co by było ze zdrowym Cousinsem :|

Ja do grona faworytów dodałbym też Philadelphie, bo ze zdrowym Embiidem mogą naprawdę solidnie namieszać i może to być naprawdę wspaniały rok dla kibiców z Filadelfii, po zwycięstwie Eagles w Superbowl.

Edytowane przez Fox Mulder

I was angry with my friend;

I told my wrath, my wrath did end.

I was angry with my foe:

I told it not, my wrath did grow.

• 7 lat później...

• Reputacja:   309
  • Urządzenie:  iPhone

A odkopiemy temacik, bo czemu w sumie nie? Akurat obejrzałem sobie skrót Warriorsów z Hornets. Co na końcu drugiej kwarty siadło Bridgesowi z Hornets w meczu z GSW to ja nie mam pytań, trafiony rzut z własnej połowy, wow. Do tej pory i tak mecz układał się pod Warriorsów, trójki wpadały jak na zawołanie, więc przewaga się zrobiła. Poprawny Curry, Green czasem lekko spóźniony w budowaniu akcji ofensywnych. Zastanawiam się dlaczego GSW grają ostatnio w takich biało-drewnianych strojach i w sumie parkiet też mają w takich kolorach. Martwi mnie ostatnio dyspozycja Butlera, w tamtym sezonie rządził i dzielił, a teraz kojarzę zaledwie parę jego zagrań w sezonie. Podziemski świetnie wbija się pod sam kosz, a potem odbija na boki, żeby koledzy mogli rzucić za 3, uwielbiam te jego wejścia. Tak jak pisałem Green bywał spóźniony, ale nie przeszkodziło mu to w zdobyciu sporej ilości punktów, na plus także dyspozycja Meltona, zaskakujący występ, pewna wygrana GSW.

• Lubię to 1

wrestlers-on-the-road.jpg

• Reputacja:   1 337

Faktycznie dziwne, że przez kolejnych siedem lat temat o NBA leżał i kwiczał, choć jak się zastanowić liga ma swoje problemy i mam wśród znajomych osoby, które kompletnie skończyły ją oglądać. Ja coś tam śledzę, od święta obejrzę jakiś mecz, ale już dawno dałem sobie spokój ze stałym oglądaniem, choć zdarzało się, że w sezonie miałem na koncie kilkaset spotkań. Pomimo tego dalej uważam, że absolutnym must-see tv są stale play-offy NBA, które zawsze dają radę.

@ HeymanGuy  ty kibicujesz Warriors? Czy tak po prostu randomowo odpaliłeś? Ja niestety wśród drużyn ulubionych zwykle miałem średniaków z Hawks i Grizzlies na czele, więc zazwyczaj cieszyłem się, że udało się awansować chociaż do play-offów. W dzieciństwie trzymałem też kciuki za Lakers, ale to dlatego, że byli na topie i miałem ich plakaty z Bravo Sport:D Pamiętam jakby to było wczoraj jak w czerwcu 2004 r. kupiłem gazetę przy okazji ówczesnego Euro w Portugalii i na ostatnich stronach był artykuł o NBA i porażce Lakers w finałach. Wtedy mocno się dziwiłem, że tak napakowana drużyna mogła przegrać z jakimś Detroit - inna sprawa, że wówczas mój kontakt z ligą ograniczał się do sportu w Teleexpresie:icon_wink: Ehh, to było NBA, a dzisiaj odpalam taki mecz i SGA pada jak jobber po każdym kontakcie z rywalem i odechciewa się oglądać...

No, ale muszę dodać, że ostatnio jakieś prawa pozyskała TVP - z NBA i NHL na czele, więc jak ktoś ogląda od czasu do czasu to może robić to z naszym komentarzem.

...

• Reputacja:   309
  • Urządzenie:  iPhone

Śledzę ich najbardziej z ligi ;D innych jakoś mi się nie chce oglądać 

wrestlers-on-the-road.jpg

• Reputacja:   1 337

1 minutę temu, HeymanGuy napisał(a):

Śledzę ich najbardziej z ligi ;D innych jakoś mi się nie chce oglądać 

Ja w tym sezonie widziałem spotkania kilku drużyn - nawet Hornets, ale GSW chyba nie. Słyszałem natomiast, że Green nic się nie zmienił, więc wszystko po staremu:D

• Lubię to 1

...