Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

NBA - Dyskusje, polemiki, opinie...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Holyshit, dzięki za odświeżenie tematu :) Sam długo zabierałem się do napisania czegoś o nowym sezonie NBA ale zawsze odkładałem to "na później". Twój post zmobilizował to skrobnięcia czegoś podobnego do tego co Ty napisałeś.

Najpierw może te przyjemniejsze, pozytywne, aspekty których może nie do końca się spodziewaliśmy. Na Wschodzie super gra Atlanta. Trener Budenholzer wieloletni asystent trenera Popovicia wykonuje kawał dobrej roboty. Manegment Hawks jednak znacząco mu w tym pomógł (nie umiejszając oczywiście jego zasług) bo zbudował bardzo zbilansowany skład - rezerwowi wnoszą masę dobrego do gry. Obecny bilans Atlanty 24:8 i pierwsze miejsce w Konferencji Wschodniej robi wrażenie, bo raczej nikt ich tak wysoko nie typował. Toronto, które jest obecnie drugie, sam lokowałem w top 4 Wschodu zaskakuje szczególnie, że w skutek kontuzji nie gra DeRozan a oni dalej wygrywają. Lowy to już absolutnie poziom All Star. Washington też daje radę i widać, że na Wschodzie będzie bił się z każdym. Na Wschodzie pozytywnie zaskakuje mnie jeszcze Milwaukee. Szkoda tylko, że Jabari Parker mój faworyt tegosezonowego draftu wypadł z gry do końca sezonu. W Kidda jakoś specjalnie nie wierzyłem i dalej nie wierzę jako trenera ale póki co wyciąga z chłopaków (na ogół przeciętnych) dość dużo co starsza na bilans .500 póki co. To na pewno sukces, bo drużyna ta typowana była raczej na samym dnie. Chicago nie zaskakuje bardziej to jak Pau Gasol rewelacyjnie wkomponował się w ten zespół. Oprócz Butlera (indywidualnej rewelacji tego sezonu) chyba drugi najważniejszy zawodnik tego sezonu Bulls. Derrick Rose po kontuzji bardzo nieregularny. Zachód to kapitalna gra Golden State !! Trener debiutant i plejada superstrzelców uzupełniona bardzo dobrymi defensorami. To wypaliło. Liderują całej NBA ze świetnym bilansem 26:5. Curry i Thompson to bez dwóch zdań najlepszy obecnie duet obwodowy w lidze. Absolutnie nie da się ich powstrzymać! Szkoda tylko, że ostoja ich obrony w postaci Boguta wypadła z gry na miesiąc. Pomimo tego na razie jego absencja nie rzuca się w oczy patrząc na bilans. Portland jest drugie o czym dużo się nie mówi. Grają na prawdę dobrze i w ataku i w obronie. Ten wyraźny brak zachwytów nad tą drużyną pewnie spowodowany jest tym, że ludzie mają w pamięci co było sezon temu. Też super wystartowali podobnie jak teraz, ale potem dostali zadyszki i osunęli się w dół tabeli. W tym roku wcale tak być nie musi. Lillard z sezonu na sezon wyrasta na coraz to większą gwiazdę NBA a Aldridge coraz bardziej staje się czarnym Dirkiem za najlepszych lat Niemca. Memphis też jest pozytywnym zaskoczeniem tego sezonu. Mieli być w top8 ale nie aż tak wysoko. Zawdzięczają to zdrowiu, bo z tym były zwykle tam problemy ale także póki co sezonowi życia Marca Gasola. Dallas po pozyskaniu Rondo powinni się liczyć. Na razie nie zachwyca San Antonio i Clippersi. Ci pierwsi pewnie oszczędzają siły na play offy a ci drudzy cholera wie ;) Oklahoma wreszcie dobiła do bilansu na zero (17:17) i będzie biła się o jaknajwyższą pozycję w play offach - bo że się tam znajdą nie mam żadnych wątpliwości. Durant i Westbrook wrócili po opuszczeniu wskutek kontuzji początku sezonu i nie dadzą teraz wątpliwości awansując do po. No a przynajmniej mam taką nadzieję. Na minus zaskakuje mimo wszystko od tego zacznę Cleveland. Mają nowe big 3 ale coś nie trybi. Daleki jestem od tego żeby o marną grę winić trenera Blatta. Jest to debiutant w NBA ale z mega doświadczeniem i sukcesami w Europie. Koszykówką europejską też się interesuję więc wiem co mówię. Duuużym błędem byłoby jakby Cavs postanowili go zwolnić. Początki Spoelstry z James w Miami też dobre nie były a jak się skończyły każdy wie - 4 sezony i za każdym razem finał NBA. LeBron po tym jak schudł dość znacząco jakby coś stracił w swojej grze. No ale nie mogło być inaczej skoro w większości bazował na swojej sile. Kevin Love póki ma problemy z tym żeby odnaleźć się jako 2-3 opcja drużyny. FATALNIE gra Nowy Jork. Co tam się wyprawia to nie mam pojęcia. Trójkąty to już chyba nie to. No albo wykonawcy nieodpowiedni. Bilans 5:30 to dla mieszkańców NJ zakochanych w koszykówce (knicksowej) dramat. Na Zachodnie Minnesota słabiutko. O Philadelphi nie ma co pisać bo, że tak będzie każdy wiedział ;)

• Odpowiedzi 775
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hartfan

135

• Bonkol

82

• mnih

63

• Lil Abyss

46

Top użytkownicy w tym temacie

5. Atlanta Hawks - ci goście grają basket podobny do SAS. Nic dziwnego, skoro ich coachem jest Mike Budenholzer, czyli były członek sztabu szkoleniowego Popovicha. Millsap, Horford, Teague, Korver i reszta ekipy grają naprawdę fajną koszykówkę.

6. Wypada też wspomnieć o GSW. Ta drużyna może wygrać zasadniczy, są bardzo poukładani. Pytanie tylko czy dadzą radę przełożyć tą grę na Play-Offy. Myślę, że jedynym problemem mogą być głowy takich zawodników jak Thompson, czy Curry (choć o tego martwię się najmniej).

Co do reszty to te 3 teamy, które wymieniłeś będą "walczyć" o jedynkę, tutaj całkowicie się zgadzam. Knicks to już w ogóle będą w dupie, jak im Melo wypadnie do końca sezonu.

Smith "rakiem"? Poczekajmy. Po pierwsze w Pistons nie grał na swojej nominalnej pozycji, a co do Rockets, to tym bym się nie sugerował. Dla Pistons to o wiele lepiej, bo też Monroe więcej tam sobie porzuca. Cavs rozczarowanie? Big three całkiem okej, najgorzej to Love, bo chłop raz ma fatalny mecz, gdzie wydaje się, że gorzej być nie może, po czym wykręca niezłe liczby na całkiej dobrej skuteczności. Kyrie wiadomo, w ofensywie kozak, ale jak przychodzi bronić to już tak dobrze nie jest. Poza tym to jeździec bez głowy. LeBron też potrzebuje czasu, a teraz wypadł na min. 2 tygodnie. Co do Cavs to Varejao to przeciętniak i w drużynie, która przyszłościowo marzy o pierścieniach taki ktoś grać po prostu nie może. Jeszcze odnośnie Raptors. Wydawało się, że pod obecność DeRozana (który notabene wkrótce wraca) będzie to wyglądać gorzej, ale Lowry, Lou Williams, czy Valanciunas grają nieźle, co przekłada się na dobre wyniki drużyny. Do tego dochodzi Ross z dobrą trójką.

Chicago nie zaskakuje bardziej to jak Pau Gasol rewelacyjnie wkomponował się w ten zespół. Oprócz Butlera (indywidualnej rewelacji tego sezonu) chyba drugi najważniejszy zawodnik tego sezonu Bulls. Derrick Rose po kontuzji bardzo nieregularny.

Generalnie to Bulls postawili w tym sezonie na ofensywę, co zresztą widać w wynikach. Gasol gra świetnie, Butler może zgarnąć nagrodę MIP. Ławka to wsparcie chociażby Brooksa (którego notabene lubię), Gibsona, który w wielu drużynach byłby starterem, a także niesamowitego (jak dla mnie i pewnie dla wielu) Miroticia, który jest jednym z najlepszych debiutantów tego sezonu. Czekam na McDermotta, który leczył kontuzję, bo chłopak również ma spory potencjał. Mam nadzieję, że Noah będzie powoli wracał do swojej najlepszej formy, a Dunleavy ową formę ustabilizuję. Facet ma dni, kiedy potrafi rzucać trójki jak na zawołanie, a już w kolejnym meczu, zdobyć kilka punktów. Na koniec Rose. Widać, że zmienił styl gry w obawie przed kolejnymi kontuzjami. Brak dynamicznych wejść pod kosz, odbija się tym, że Derrick stał się shooterem, co mu nie wychodzi. Nie oszukujmy się, ale w bodaj 2 ostatnich meczach, jego statystyki w rzutach za 3, mówią same za siebie (2-15). Rose mówił ostatnio, że na treningach nie ma czasu na trenowanie rzutów i podczas meczów, gdy tylko będzie miał otwartą przestrzeń, będzie oddawał rzuty.

Smith "rakiem"?

Może i się pośpieszyłem, ale może i coś w tym jest. Zresztą facet jest teraz w komfortowej sytuacji. Gra w Rockets, płacą mu i Rockets i Pistons. Żyć nie umierać.

Cavs rozczarowanie?
Dla mnie tak. Nie oszukujmy się, ale z taką paką to oni powinni mieć teraz bilans taki, który ma Atlanta albo i lepszy. LBJ wypadł teraz na 2 tygodnie, Varejao na cały sezon. Kiepsko widzę Cavs, jeśli chodzi o zdobycie mistrzostwa, a nawet dojście do finału. Swoją drogą, ciekawe jest to, że podobno LeBron rozpisuje zagrywki, ustala co grają itd. Blatt jest tam popychadłem co też LBJ dosłownie ukazał.

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2014/15

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2016/17

Dla mnie tak. Nie oszukujmy się, ale z taką paką to oni powinni mieć teraz bilans taki, który ma Atlanta albo i lepszy. LBJ wypadł teraz na 2 tygodnie, Varejao na cały sezon. Kiepsko widzę Cavs, jeśli chodzi o zdobycie mistrzostwa, a nawet dojście do finału. Swoją drogą, ciekawe jest to, że podobno LeBron rozpisuje zagrywki, ustala co grają itd. Blatt jest tam popychadłem co też LBJ dosłownie ukazał.

Media napompowały balonik pt. "Cavs mistrzami przed sezonem" ze względu na to, że tu podobnie jak w Heat stworzyło się Big Three - oczywiście z odpowiednim dystansem przy porównaniach. Myślę, że Blatt sobie nie poradzi (no chyba, że nagle zaczną grać, to będzie rozchwytywany), bo po prostu wcześniej nie prowadził żadnego zespołu w NBA, a sukcesy na parkietach Euroligi znaczą tyle, że np. taki Rudy Fernandez nie zawojował ligi zza Oceanu.

Ja nie zmieniam sposobu oglądania NBA. Koncentruję się na meczach Nets i Spurs, a w drugiej kolejności Bulls, Lakers, Golden State i Toronto. Dlatego część ekip oglądałem w akcji raz. Przyznam, że dopiero po przeczytaniu Waszych postów sprawdziłem, jak wygląda sytuacja w obu konferencjach i jestem trochę zdziwiony pozycjami niektórych drużyn w tabeli ;)

Nie wierzę, że taki układ sił pozostanie bez zmian i fazie play off zobaczymy wszystkie drużyny, które obecnie zajmują miejsca gwarantujące niej udział.

Na zachodzie najprzyjemniejszą dla mojego oka koszykówkę grają znajdujące się pod kreską Pelikany, Thunder i Lakers. Mój wymarzony finał tej konferencji to ten, w którym na przeciw siebie stają Stephen Curry i Tim Duncan.

Na wschodzie dominacja trzech ekip. Myślę, że ktoś z trójki Hawks, Bulls, Raptors potknie się w pierwszej rundzie play offów. Oby na mojej ulubionej ekipie z Brooklynu, która właśnie rozpoczęła tradycyjny szczęśliwy styczeń ;)

Co do Cavs to uważam ten team za sklecony na szybko samograj, który nie zasługuje na finał konferencji.

Naprawdę nie rozumiem, skąd wysoka pozycja Wizards. Ta drużyna gra w sposób przyprawiający mnie o ból zębów i ilekroć ich oglądam, przegrywają.

Stay negative

132907833053c542ed6bddd.jpg

Wracając jeszcze do Cavs, to tymi 3 ostatnimi transferami (J.R. Smith, Iman Shumpert i Timofey Mozgov, których mają praktycznie tylko oddając Oklahomie Waitersa) myślę zrobili super robotę !! Wzmocnili się na prawdę mocno. Oby to wypaliło bo im trochę kibicuję. Blatt musi zostać na stanowisku, zarząd musi wytrzymać ewentualną nagonkę na niego. Wydaje mi się, że wytrzymuje póki co i z nim jaki trenerem skończy sezon. Dostał praktycznie nową drużynę, bo tam mało kto grał w poprzednim sezonie z obecnego składu. Oni muszą się zgrywać cały czas. Powinno to potrwać do końca sezonu regularnego. Czy wejdą z 2, 3, 4 czy nawet 5 miejsca do play offów to nie ma znaczenia. Potencjał mają taki, że na wyjeździe z takimi Chicago, Toronto czy Washingtonem dadzą radę. Skład na papierze jest na prawdę mocny! Na pg mają przecież Irvinga. Trochę zmiennik jest mało ok jak dla mnie. Do jego obrony mocno bym się przyczepił - jest trochę za miękki, ale w ataku daje radę kierować zespołem. Mówię oczywiście o Dellavedovie. Pozycja rzucającego obrońcy najbardziej im się wzmocniła. Zaczynali sezon Marionem na dwójce (a to przecież trójka czy nawet small ballowa czwórka) a zmiennikiem był Mike Miller albo no name jak dla mnie niejaki Joe Harris (białas jakiś). Teraz mają świetnego w ataku J.R. Smitha (wiadomo w obronie daje dupy) i świetnego w obronie Shumperta, który zagra również na trójce i z powodzeniem może zatrzymywać gwiazdy zespołów przeciwnych z pozycji od 1 do 3. Do tego dochodzi jako trzeci Mike Miller. Super! Na trójce mają wiadomo LeBrona i Mariona. Do tego dochodzi jeszcze w głębokiej rotacji super strzelec za 3 James Jones. Silny skrzydłowy to wiadomo Kevin Love. Przy small ballu może być centrem a LeBron czwórką. Thompson może być zmiennikiem Love'a na czwórce ale także da radę zagrać na centrze i zmieniać Mozgova. Pod nieobecnośc Varejao tak właśnie grał, czyli na środku. Mozgov, Love, Thompson pod koszem jak dla mnie ok. W rotacji gdzieś tam daleko jest jeszcze Haywood ale to już nie to co kiedyś szczególnie w ataku. Bardzo brakuje zdrowego Brazylijczyka. Niemniej jednak pod koszem po przybyciu Timofeya moim zdaniem jest wystarczająco chłopa żeby powalczyć. Ta trójka powinna conajmniej równorzędną walkę podjąć z Bulls (Pau, Noah, Gibson) czy z Wizards (Gortat, Nene, Seraphin czy Humphries).

Dlatego twierdzę, że trzeba dać im czas i podpisuje się pod Twoim postem KaMaz w stu procentach. Tylko ten Varejao mi nie pasuje. Nie życzy się nikomu źle, ale w sumie dobrze, że go nie będzie do końca sezonu.
  • 4 tygodnie później...

Jeśli dzisiaj Atlanta pokona New Orleans Pelicans będą już mieli 20-0., awansują na czawrte miejsce wszech czasów. Czy ktoś by się tego spodziewał przed sezonem? :)

71873036054fe0f048f170.jpg

• 1 miesiąc temu...

Hej, Hej tu NBA

Dawno nie miałem takiej frajdy z basketu jak w tym sezonie. Sam nie wiem co w danym dniu oglądać... to tylko świadczy o tym jak liga jest ciekawa. Wczoraj GSW z Atlantą pokazali ile znaczy Thompson a ile Korver dla zespołu. Brak Kyle'a kompletnie rozbroił Hawks - GSW miało bardzo dużo miejsca na parkiecie a to co robił Green to poezja - chłopak się niesamowicie rozwinął. Z 2round Pick stał się jednym z top 5 defensorów w lidze (moje zdanie) i jeszcze daje mnóstwo opcji w ataku. Jeszcze niedawno z przymrużeniem oka podchodziłem do GSW jako mistrzów, ale kto wie.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• 1 miesiąc temu...

• Reputacja:   827
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows

Straszna cisza w tym wątku, choć trochę się nie dziwię, bo na razie play-offy dosyć jednostronne. Dzisiaj miałem obejrzeć dwa mecze, ale przy drugim dałem sobie spokój. Chodzi tu o spotkanie LAC ze Spursami, gdzie ekipa z LA grała bardzo przeciętnie i od razu było widać jak to się skończy. W pierwszej połowie mieli fatalną skuteczność i myślę, że teraz może to się skończyć na 4-1 dla San Antonio. Poza tym obejrzałem mecz Houston z Dallas i się nie zawiodłem. Emocje były do samego końca, ale na szczęście Rockets dali radę. Popis Hardena, który robił co chciał, ale trzeba powiedzieć, że Mavs mu na to pozwalali. Reszta zespołu też zagrała na dobrym poziomie. Liczę, że w kolejnym spotkaniu będzie już 4-0. :wink: Kolejna runda szykuje się znakomicie, czekam na serie SAS z Houston.

Ej CzaQ, widać po mnie???:D

sr.jpg.c870ab4188908c3d6d06c5f5101bfd2b.jpg

• 2 tygodnie później...

Derrick Rose! I w sumie tyle w temacie dzisiejszego meczu. Jeśli Bulls wygrają też jutro, to raczej będę spokojny o wynik serii.

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2014/15

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2016/17

No i nie wygrali. Rose ma świetną serię i zaskakująco dobrze spisuje się jako strzelec po koźle, może taki styl gry sprawi, że stanie się mnie podatny na kontuzje. Cavs wygrali mecz, czy Bulls ten mecz przegrali? Bo wydaje mi się, że to drugie. Gdyby 3-1 było to pozamiatane a tak wróciliśmy do punktu wyjścia. Cavs bez Love'a z kontuzjowanym Shumpertem, Irvingiem 2/10 z gry i Jamesem 10/30 z gry + 8TO wygrali mecz. Cavs wymęczyli zwycięstwo a takie mecze budują drużynę. Bulls bez Gasola będzie ciężko bo brakuje kogoś jeszcze do zdobywania punktów.

Paradoksalnie, jeśli James zdoła tą serie wygrać (przy wszystkich problemach CAVS) z Chicago to pokaże swoją wielkość bardziej niż gdy wygrywał pierścienie. Dla mnie Bulls powinni spokojnie sobie poradzić, nawet jeśli będzie to oznaczało 7 gier. Chciago to od początku dla mnie była ekipa która zagra z Memphis w finale i jedynie D Rose był czynnikiem który mógł to zmienić ... Patrząc na jego formę i to jak się czuje, raczej Chciago jest pewnym finalistą.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

LeBron w Cavs a LeBron w Miami to dwóch innych zawodników. I ten z Miami jest znacznie lepszy. Nawet nie chodzi tutaj o mistrzostwa, które zdobył dla Heat, po prostu grał znacznie lepiej, bardziej dla drużyny a w Cavs zawsze gra jako ten mesjasz i zbawca, który sam zrobi mistrzostwo. Dodatkowo w Cavs przy Jamesie, taki Irving przestał się rozwijać jako playmaker o Kevinie Love szkoda gadać bo na ten moment jest dla mnie mniej wart niż Chris Bosh w pierwszym sezonie w Miami.

Typujesz finał Memphis vs Chicago?

Memphis są na papierze gorsi od GSW i od LAC, dziś w nocy GSW musi zremisować, trzeci słaby mecz z rzędu od Curry'ego i Thompson'a nie może się zdarzyć.

Jeśli chodzi o wschód to ja bym jeszcze nie skreślał Atlanty, nie mają wielkich gwiazd czy doświadczenia w PO, ale mają niesamowicie równy skład i dobrą ławkę, mogę wygrać z Cavs/Chicago bo mają obrońców na Rose'a i Butler'a lub na Jamesa i Irvinga.

Ja coś czuję, że jednak mimo wszystko Cavs wygrają Wschód, ale polegną w finale ze świetnie dysponowanym Memphis lub... GSW. Zobaczymy jak to będzie. Właśnie w Miśkach/Warriorsach widzę przyszłych zdobywców pierścieni. Jeśli chodzi o tę parę, to jestem za Cavs, bo nie lubię... nie tyle Chicago, co tego całego hype'u polskich "fanów", co wiedzą o Bykach tyle, że grał tam kiedyś MJ23.

Hawks to niech najpierw przejdą Wizards. Szykuje się wg mnie 7 meczów w tej rywalizacji. Na tę chwilę jest/a raczej zaraz będzie 2-2. Wizards jeśli dostaliby się do finału Wschodu, to myślę, że mogą nawet go wygrać, ale najpierw niech skupią się nad ekipą Budenholzera. Jeśli już doszliby do NBA Finals, to tam nie dawałbym im jednak większych szans. Mimo, że ekipę Wittmana lubię (go już mniej) i fajnie byłoby po raz kolejny zobaczyć Gortata w finałach. Tutaj już z o wiele większą rolą.

Edytowane przez NalepRKO
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 048 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 600 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 896 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      SD: WWE Women’s Championship - Tiffany Stratton (c) vs. Nia Jax Men’s Money in the Bank Qualifying Match - Jimmy Uso vs. Rey Fenix vs. Solo Sikoa Women’s Money in the Bank Qualifying Match - Chelsea Green vs. Alexa Bliss vs. Michin
    • Attitude
      Nazwa gali: DDT Early Summer Beer Garden Pro Wrestling - Dzień 1 Data: 13.05.2025 Federacja: DDT Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Ueno Park Outdoor Stage Format: Taped Data emisji: 15.05.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: DDT D Generations 2 - There's No Limit To Growing Pains Data: 14.05.2025 Federacja: DDT Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Ueno Park Outdoor Stage Format: Taped Data emisji: 17.05.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Tomos
      Jaka francuska powieść przygodowa została zaadaptowana w 2004 roku na odcinkowe anime, którego akcja rozgrywa się w szóstym tysiącleciu?
    • Giero
      Za nami kolejny epizod TNA iMPACT w drodze do Under Siege 2025. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych wydarzeń. Indi Hartwell w ringowym debiucie w TNA dość szybko rozprawiła się z Kelsey Heather. Ringowy debiut w TNA tego wieczora zaliczyła także Nikkita Lyons z NXT. Tworzyła tag team z Mashą Slamovich przeciwko Tessie Blanchard i Victorii Crawford. Walka zakończyła się dyskwalifikacją, gdy Slamovich zaatakowała rywalki krzesłem. Matt Cardona w Fatal 4-Way Matchu pokonał Ace’a Austina, Elijaha i Mance’a Warnera. Tym samym został nowym pretendentem do TNA International Championship. W walce wieczoru Jeff Hardy pokonał Nica Nemetha. Nic i Ryan próbowali jeszcze atakować Jeffa i Matta po pojedynku, ale z pomocą Hardym przybył Leon Slater. To on będzie tag team partnerem Matta podczas Under Siege. Wszystko przez to, że Jeff nie może udać się do Kanady. Za tydzień: * Joe Hendry i Elijah vs. Moose i Brian Myers * Ace Austin vs. Mustafa Ali * Santana i Sami Callihan vs. First Class * Santino Marella i Robert Stone… będą debatować Aktualna karta Under Siege, które już 23 maja: * TNA Knockouts Championship Match: Masha Slamovich vs. Victoria Crawford * TNA World Tag Team Championship Match: The Nemeths vs. Matt Hardy i Leon Slater * TNA International Championship Match: Steve Maclin vs. Matt Cardona * TNA Knockouts Tag Team Championship Match: Ash By Elegance i Heather By Elegance vs. Spitfire * Trick Williams i Frankie Kazarian vs. Joe Hendry i Elijah * Cody Deaner vs. Eddie Edwards Deanerowi zostanie przedłużony kontrakt, jeżeli wygra * Tessa Blanchard vs. Arianna Grace * Mike Santana vs. AJ Francis Fot. TNA
  • Dodaj nową pozycję...