Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

NBA - Dyskusje, polemiki, opinie...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

LA Lakers muszą wygrać następny mecz!!!Jak tak bedzie to czekają ich derby i myśle,że też wygrana.Aby jak najdłużej wygrywali.
  • Odpowiedzi 775
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hartfan

135

• Bonkol

82

• mnih

63

• Lil Abyss

46

Top użytkownicy w tym temacie

Dobra wiadomosc dla fanow LA Lakers. Zawodnik Phoenix Suns Raja Bell zostal zawieszony na jeden mecz za brutalny faul na Kobim Bryancie podczas 5 meczu ich serii. Daje to dodatkowa szanse dla Lakersow. Kolejny mecz w czwartek w Los Angeles.
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

• Urządzenie:  Windows

ej, ludzie, o czym w ogole mowimy... z jednej strony Phoenix - silna, konkretna ekipa, bez slabych punkotw (prawie), z drugoej - marny team, ciagniety przez watpliwej jakosci gwiazdora... Lakers napedziii Sloncom stracha, fakt, ale Suns wygraja 4:3, a dalsze rundy pojda im jak z platka

Go, Suns!!!!!

PS: pojawilem sie na forum, i Phoenix wygralo piaty mecz ;-) chyba bede dalej ich maskotka :D

Watpliwej jakosci gwiazdora ? HAHAHA, dobry zart. Co jak co ale to wlasnie Kobe Bryant obok Wade'a i Jamesa to najwieksza gwiazda ligi i co za tym idzie najlepszy koszykarz NBA. I wlasnie w tej rundzie pokazuje ze nie musi rzucac 50 pkt w meczu by jego zespol wygral mecze. Udzielaja sie Odom, Walton i Parker. On tylko nimi dyryguje i gdy potrzeba (mecz nr 4) staje na wysokosci zadania i wygrywa mecz dla zespolu decydujacym rzutem.

Detroit zmetli Milwaukee i graja w 2 rundzie PO.

Cleveland zas po zwycieskim koszu Jamesa pokonali Washington. Arenas (Was) zdobyl 44 pkt zas LeBron 45 pkt... Zapowiada sie teraz na zwyciestwo ekipy z Washingtonu. Btw. mecz rozstrzygniety po dogrywce.

Kobe Bryant obok Wade'a i Jamesa to najwieksza gwiazda ligi i co za tym idzie najlepszy koszykarz NBA.

Zdecydowanie tak i to nie podlega żadnej dyskusji ( zwłaszcza to,że jest gwiazdą ;] bo był nią praktycznie od pojawienia się w NBA ).

Moim zdaniem LAL "nie ma prawa" dać rady drużynie z Arizony. Są poprostu słabsi... tak, teraz Kobe ma duże wsparcie ze strony Odoma, Parker i Walton się szybko rozwijają... niech jeszcze w końcu Kwame dojrzeje, a George zacznie grać jak uważa,że potrafi i będziemy mieli bardzo dobrą ekipe, która będzie walczyć w finale konferencji... miejmy nadzieje,że za rok... teraz muszą awansować Sunsi, by w finale ligi nie zagrali Spursi ( o ile przejdą Sacramento i Dallas, a mam nadzieje,że tak nie będzie :) ), bo im rady nie da żadna z drużyn z LA...

No,ale to tylko moje skrone, niefachowe zdanie... a playoff'y to playoff'y, to tu poznajemy prawdziwą wartość każdej z drużyn

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Zajebisty mecz pomiędzy Cleveland i Washington, LeBron znów pokazał klase dając zwycięstwo swojej drużynie, nie pomogła bardzo dobra gra Arenasa i Jamisona. Co do meczu Detroit to było to raczej wiadome że jedynie co Milwaukee może z nimi ugrać to jedynie jeden mecz, reszta to raczej pewne porażki i nie inaczej było w ostatnim meczu :)

15974308365193fac7b7921.jpg

• Urządzenie:  Android

LeBrown jak zawsze fenomenalny wystep ;)

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

Według mnie playoffy będą [a może już są?] popisem 3 zawodników... Kobe Bryant, dzięki któremu Lakersi mają szansę przejść genialnych Sunsów, LeBron James, który w tak młodym wieku jest w mojej opinii w pierwszej trójce najlepszych graczy NBA, a trzecim, może będzie to dla Was zaskoczeniem, wg mnie Tim Duncan. Dlaczego? Bo Timmy gra bardzo nudną, ale skuteczną koszykówkę... i wg mnie ponownie Spursi zajdą dzięki niemu, i pomocy Manu i Parkera, bardzo bardzo daleko.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Pierwsze skrzypce w Spurs gra teraz Parker i to on jest sila napedowa tego zespolu. Duncan ze wzgledu na kontuzje ma najgorszy sezon w karierze... Ale majac tylu dobrych zawodnikow w piatce + taka lawke rezerwowych... mozna grac slabiej.

Fakt, nie grał dobrze, ale mam jakieś dziwne, nazwijmy to, przeczucie, że Tim będzie jeszcze grał lepiej, o wiele lepiej...

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

No i Shaq pokazal ze wciaz stac go na monster games... 30 pkt i 20 zbiorek... Niesamowity mecz Diesla. Miami wiec awansowali do 2 rundy.

Zwyciezyli tez New Jersey i awansowali do dalszej czesci rozgrywek.

Mam nadzieje ze zespol mlodych byczkow nie rozsypie sie gdyz stac ich na dobry wynik.

Trwa mecz Lakersow i jest rowno po 3 kwartach. Bardzo dobre zawody Kobiego do tej pory - 29 pkt.

[ Dodano: 2006-05-05, 07:46 ]

No i przegrali Lakersi po dogrywce. Kobe zdobyl 50 pkt... niestety nie pomoglo to Lakersom. Mecz nr 7 w Phoenix.

• Urządzenie:  Android

Znajac zycie pewnie reszta LA zagrala fatalnie. W meczu nr 7 wszystko sie moze zdarzyc ;)

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

No, w końcu wszystkie mecze po mojej myśli :] Zarzuce dokładnymi wynikami.

New Jersey Nets : Indiana Pacers

96 : 90

4 : 2

Znów Kidd otarł się o triple-double (12zb, 11as, 8pkt), znów Carter popisał się fatalną skutecznością (6 na 18 z gry, 24pkt). Najwięcej punktów zdobyli: Johnson (40) dla Indiany i Jefferson (30) dla New Jersey.

Miami Heat : Chicago Bulls

113 : 96

4 : 2

Jak już Harty pisał, na parkiecie rządził Shaquille. Miami miało ogromną przewagę pod tablicami (51-34 w zbiórkach).

Phoenix Suns : Los Angeles Lakers

126 : 118

3 : 3

[ Dodano: 2006-05-05, 09:25 ]

Znajac zycie pewnie reszta LA zagrala fatalnie. W meczu nr 7 wszystko sie moze zdarzyc ;)

Odom i Brown dobrze zagrali. Dzielnie walczyli,ale na dogrywke nie starczyło sił. Phoenix to drużyna atletów :)

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

Swietne zawody rozegral dla Phoenix Tim Thomas. Wogole jest jedna z wyrozniajacych sie postaci w zespole Phoenix.

Phoenix Suns : Los Angeles Lakers 3:3. Mam nadzieje, że dalej przejdzie LA Lakers, po to klub któremu kibicuje.

20726886454675b1540758e.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 110 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 018 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 703 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 575 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 883 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...