Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

NBA - Dyskusje, polemiki, opinie...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Gortat w Phoenix!

mam nadzieje ze powalczy o 1sza piatke

z Howardem nie mialby nigdy szans.

Wielkim plusem jest Nash ktory imo jest nadal 1 z 3 najlepszych rozgrywajacych w NBA mimo uplywu lat i potrafi duzo wyciagnac ze swoich kolegow z zespolu.

Gortat swietnie biega do kontry a Suns duzo graja wlasnie szybkim atakiem

• Odpowiedzi 775
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hartfan

135

• Bonkol

82

• mnih

63

• Lil Abyss

46

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows

No szanse dużo są o pierwszą piątke,jednak nie spodziewajmy się tego za szybko.Najważniejsze że nie będzie już w cieniu Hawarda pod którego są wszystkie zagrywki.Osobiście liczę że Gortat nareszcie zacznie coś grać i punktować nieważne czy z ławki czy z pierwszej piątki.Transfer do Pheonix wyjdzie mu na dobre.Z początku byłem zły że nie trafił do Rockets ale teraz się cieszę,bo Houston mogło by oddać kogoś dobrego co by im na dobre nie wyszło.Wracając do Rockets to nareszcie zaczynają coś grać.
#SmartFanZone
  • 2 tygodnie później...

Pora wznowić dyskusję gdyż coraz bliżej All Star Game oraz dzieją się ciekawe rzeczy w lidze. Moja ulubiona drużyna - Miami Heat rozkręciła się na dobre. Wielkie trio gra na miarę oczekiwań. Do tego dochodzi świąteczne zwycięstwo nad LA Lakers. Dobrze spisuje się też San Antionio Spurs. Na pewno w tym sezonie będą liczyć się w walce o mistrzostwo. Również w walce o tytuł na pewno nie zabraknie Bostonu i wspomnianych wcześniej Lakersów.

Może teraz kilka słów na temat ASG.

W konkursie wsadów raczej na pewno wystąpi świetny debiutant - Blake Griffin. Na pewno dostarczy sporo emocji sądząc po tym co wyprawia w meczach. Swój występ rozważa też LeBron James i nie ukrywam, że bardzo chciałbym go zobaczyć w tym konkursie.

Co do starcia East vs West. Typowałbym takie piątki:

Howard-Wade-Rondo-Pierce-James - EAST

Bynum-Paul-Bryant-Durant-Anthony - WEST

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Na chwilę obecną wyniki głosowań do ASG wyglądają następująco:

KONFERENCJA WSCHODNIA

Obrońcy: Dwyane Wade (Mia) 938,402; Rajon Rondo (Bos) 777,310; Derrick Rose (Chi) 721,122; Ray Allen (Bos) 392,441; John Wall (Was) 169,219; Gilbert Arenas (Orl) 144,889; Brandon Jennings (Mil) 128,556; Raymond Felton (NYK) 105,425; Joe Johnson (Atl) 99,598; Jamal Crawford (Atl) 97,809.

Skrzydłowi: LeBron James (Mia) 969,459; Kevin Garnett (Bos) 712,555; Amar’e Stoudemire (NYK) 637,486; Paul Pierce (Bos) 381,348; Chris Bosh (Mia) 260,007; Josh Smith (Atl) 193,897; Carlos Boozer (Chi) 159,073; Danilo Gallinari (NYK) 127,726; Andre Iguodala (Phi) 115,660; Danny Granger (Ind) 107,145.

Środkowi: Dwight Howard (Orl) 988,572; Shaquille O'Neal (Bos) 410,663; Joakim Noah (Chi) 153,657; Al Horford (Atl) 120,404; Andrew Bogut (Mil) 110,153; Andrea Bargnani (Tor) 92,822; Brook Lopez (NJ) 77,048; Roy Hibbert (Ind) 70,698; JaVale McGee (Was) 59,508; Ben Wallace (Det) 44,375.

KONFERENCJA ZACHODNIA

Obrońcy: Kobe Bryant (LAL) 1,153,694; Chris Paul (NOH) 585,690; Manu Ginobili (SA) 403,632; Steve Nash (Pho) 321,659; Deron Williams (Utah) 313,011; Jason Kidd (Dal) 234,779; Russell Westbrook (OKC) 233,593; Tony Parker (SA) 219,378; Vince Carter (Pho) 185,213; Eric Gordon (LAC) 179,917.

Skrzydłowi: Kevin Durant (OKC) 735,521; Carmelo Anthony (Den) 602,516; Pau Gasol (LAL) 597,201; Dirk Nowitzki (Dal) 447,737; Tim Duncan (SA) 436,651; Blake Griffin (LAC) 435,857; Lamar Odom (LAL) 232,299; Luis Scola (Hou) 197,728; Kevin Love (Min) 171,945; Caron Butler (Dal) 168,937.

Środkowi: Yao Ming (Hou) 637,527; Andrew Bynum (LAL) 376,283; Brendan Haywood (Dal) 215,905; Nenê (Den) 211,475; Marc Gasol (Mem) 205,227; Emeka Okafor (NOH) 172,012; Chris Kaman (LAC) 131,741; Marcus Camby (Por) 111,346; Andris Biedrins (GS) 65,908; Robin Lopez (Pho) 62,199.

Na przykładzie Yao Minga, który rozegrał w tym sezonie zaledwie 153 minuty dobitnie widać, że kibice nie dokonują wyboru na podstawie aktualnej formy zawodnika, a zwykłej sympatii do niego. O ile tą sympatię do azjatyckiego giganta mogę zrozumieć to nijak nie potrafię wykazać tego samego zrozumienie w stosunku do Bynuma. Zawodnik może i ma potencjał, ale jego statystyki są zwyczajnie okropne (8,7,1) i nie wiem jakim cudem wyprzedza o ponad sto tysięcy głosów Nenego rozgrywającego najlepszy sezon w swojej karierze i będącego w naprawdę wysokiej formie.

Kolejnym skandalem na zachodzie jest pozycja Tony'ego Parkera, który jest motorem napędowym świetnie grających Spurs, ma bardzo dobre statystyki (18,8,1), a podczas meczu z LAL udowodnił, że potrafi wziąć na siebie cały ciężar meczu i poprowadzić drużynę do zwycięstwa z mistrzami NBA mimo career low Duncana. A propos LAL, nie powiem, że dziwi mnie kosmiczna liczba głosów oddanych na Kobiego, ale w tym sezonie zdecydowanie nie bryluje. Często podejmuje próby wygrania meczu w pojedynkę i zwykle kończy się to (jak w starciu z SAS) porażką ekipy z Miasta Aniołów.

Ponadto w Konferencji Zachodniej, niezwykle zacięta rywalizacja toczy się w obrębie skrzydłowych. Jak na razie prowadzą w niej Durant (zupełnie zasłużenie) i Carmelo (trochę mniej). Myślę, że na 100% do tego grona dołączy Blake Griffin, który oprócz niesamowitej efektywności (double-double streak) gra najbardziej efektownie z całej ligi, a podczas takich spotkań jak mecz gwiazd kibice liczą na wiele takich zagrań. Niewielki dystans dzieli go od grających schematycznie, aczkolwiek skutecznie, legend - Duncana i Nowitzkiego, i myślę, że niebawem powinien ich przeskoczyć i znaleźć się w składzie, którego trzonem będzie przez kilka najbliższych lat. Obecnie jest najlepszym debiutantem od czasu... Shaq'a (wielbiony przez ekspertów Lebron ze swoimi statystykami porównywalny jest do Tyreke'a Evansa), w dodatku niewiele mu ustępuje i naprawdę nie widzę powodu dla którego nie miałby się znaleźć na dzień dzisiejszy w tym gronie.

Skoro już o Evansie mowa to niesamowicie mi go szkoda. Sacramento są najgorszą drużyną ligi i nawet najlepszy lider nie byłby w stanie na chwilę obecną z nich nic więcej wykrzesać. Z optymizmem patrzę jednak w przyszłość, bo z letargu budzi się (w końcu!!!) 19 letnia bestia wybrana przez Kings w tym roku - DeMarcus Cousins. W niedawnym meczu z Memphis ukazał swój cały potencjał zaliczając 16 zbiórek (w starciu na tablicach z Randolphem i Gasolem!) i 21 punktów prowadząc swój zespół do pierwszego zwycięstwa od niepamiętnych czasów. Jeśli trzon Kings (Evans - Cousins) utrzyma obecną formę i będzie się rozwijał współmiernie do swojego talentu, a zespół otrzyma odpowiedni pick w drafcie (na co są duże szanse) to za 2-3 lata może z nich urosnąć coś naprawdę dobrego.

Skoro już mowa o potencjale na początku sezonu zapowiedziałem, że Bullsi będą czarnym koniem tych rozgrywek co stało się zarazem powodem moich wielokrotnych sporów z Bonkolem. Mimo 12 zwycięstw w 14 ostatnich meczach, które powinny udowodnić moją rację, czuję niedosyt i uważam, że ten zespół stać na jeszcze więcej, a do ukazania pełni umiejętności brakuje im tylko i wyłącznie szczęścia. Na początku sezonu z gry wyłączony był Boozer, który po swoim powrocie zaczął wymiatać pod tablicami i obecnie ze statystyką 20 pktów, 10 zbiórek zaczyna się dobijać do drzwi ASG. Potem Chicago przez pewien okres było najlepiej zbierającym zespołem w lidze. Trwało to dokładnie do momentu kontuzji Joakima Noah (14ppg, 12rpg, 1,6bpg), wtedy to koronę przejęła Minnesota z niesamowitym Kevinem Love (15,6rpg) na czele. Czekam więc cierpliwie na powrót Noaha i nadal uważam, że Byki mogą namieszać nie tylko w sezonie zasadniczym, ale również playoffach (na chwilę obecną zajmują 3 miejsce w konferencji zaraz za Bostonem i Miami). Trudno określić moje konkretne oczekiwania co do tego teamu, ale zespół, który ma jednego z najlepszych rozgrywających w lidze oraz dwie stabilne kolumny w defensywie stać na bardzo dużo.

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

• Reputacja:   1

Na przykładzie Yao Minga, który rozegrał w tym sezonie zaledwie 153 minuty dobitnie widać, że kibice nie dokonują wyboru na podstawie aktualnej formy zawodnika, a zwykłej sympatii do niego. O ile tą sympatię do azjatyckiego giganta mogę zrozumieć to nijak nie potrafię wykazać tego samego zrozumienie w stosunku do Bynuma. Zawodnik może i ma potencjał, ale jego statystyki są zwyczajnie okropne (8,7,1) i nie wiem jakim cudem wyprzedza o ponad sto tysięcy głosów Nenego rozgrywającego najlepszy sezon w swojej karierze i będącego w naprawdę wysokiej formie.

Sytuacja z Yao od lat jest taka sama(chociaż z roku na rok coraz gorzej, bo chyba nawet Chińczycy mają dość jego ciągłych kontuzji), który zbiera głosy głównie w swoim kraju. Bynum ma podobnie, bo LA są w USA mega popularni i nie ma co patrzeć na jego statystyki, bo dopiero niedawno wrócił po kontuzji i chyba od 5 meczów zaczyna spotkania w pierwszej piątce.

A propos LAL, nie powiem, że dziwi mnie kosmiczna liczba głosów oddanych na Kobiego, ale w tym sezonie zdecydowanie nie bryluje. Często podejmuje próby wygrania meczu w pojedynkę i zwykle kończy się to (jak w starciu z SAS) porażką ekipy z Miasta Aniołów.

Właśnie, że Kobe bryluje i to ostro tylko niesamowicie mocni kadrowo LA zawodzą na całej linii. Ostatnio ich wyniki to po prostu śmiech na sali(jeszcze rozumiem przegrać z Miami, które jest na fali), bo jak można przegrywać z takimi ekipami jak Memphis czy Bucks ponad 20 punktami ? Mistrzom to nie przystoi i nie pamiętam tak słabego okresu już od dawna.

Skoro już mowa o potencjale na początku sezonu zapowiedziałem, że Bullsi będą czarnym koniem tych rozgrywek co stało się zarazem powodem moich wielokrotnych sporów z Bonkolem.

Oj tam od razu sporów, mała różnica zdań. :twisted: Dalej sądzę, że Knicks mają większy potencjał niż Bulls w czym utwierdziły mnie dwa mecze pomiędzy tymi drużynami, ale też zdaje sobie sprawę, że rozważniejszy styl gry Chicago może okazać się skuteczniejszy niż polot ekipy z MSG. W każdym razie zaraz po LA kibicuje właśnie im i tylko czekam na jakiś lżejszy grafik, bo ostatnio podopieczni D'Antoniego(z roku na rok coraz bardziej go lubię, potrafi narzucić ofensywną filozofie gry każdej swojej drużynie) bardzo często grają z mocarzami ligi.

15974308365193fac7b7921.jpg

• 2 tygodnie później...

Sytuacja z Yao jest jeszcze lepsza, bo wiadomo, że z powodu kontuzji w meczu gwiazd nie może zagrać.

Właśnie, że Kobe bryluje i to ostro tylko niesamowicie mocni kadrowo LA zawodzą na całej linii. Ostatnio ich wyniki to po prostu śmiech na sali(jeszcze rozumiem przegrać z Miami, które jest na fali), bo jak można przegrywać z takimi ekipami jak Memphis czy Bucks ponad 20 punktami ? Mistrzom to nie przystoi i nie pamiętam tak słabego okresu już od dawna.

Ech, no co Ty... Dopiero ostatnio Kobe zaczął coś grać, bo początek sezonu miał bardzo niemrawy, zdecydowanie widać upływ czasu, nie gra tego co w zeszłym sezonie, jednak to nie zmienia faktu, że Bryant w meczu gwiazd ma po prostu pierwszeństwo, to jest mecz gwiazd a Kobe obok Jamesa to największa gwiazda, wyobrażacie sobie mecz gwiazd bez niego? (chyba, że kontuzja czy coś)
Oj tam od razu sporów, mała różnica zdań. Dalej sądzę, że Knicks mają większy potencjał niż Bulls w czym utwierdziły mnie dwa mecze pomiędzy tymi drużynami, ale też zdaje sobie sprawę, że rozważniejszy styl gry Chicago może okazać się skuteczniejszy niż polot ekipy z MSG. W każdym razie zaraz po LA kibicuje właśnie im i tylko czekam na jakiś lżejszy grafik, bo ostatnio podopieczni D'Antoniego(z roku na rok coraz bardziej go lubię, potrafi narzucić ofensywną filozofie gry każdej swojej drużynie) bardzo często grają z mocarzami ligi.
Jak dla mnie Chicago jest drużyną bardzo przyszłościową, o ile w tym roku nie zajdą dalek w po , to w przyszłym lub za dwa mogą powalczyć z najlepszymi, Rose + Boozer -> Może być ciekawie.

Chociaż Knicksi też mają potencjał, jeżeli jeszcze do Amare dojdzie Melo to może być miazga.

Na przestrzeni ostatnich 3 meczów i kontuzju LeBrona, widać, że bez Jamesa Miami nic nie ugra, 3 przegrane ze średniakami , nie wróży dla mnie dobrze, zdaje mi się ze mistrz nie dla nich. Oczywiście Wade i James mogą to zapewnić, ale nie w tym sezonie. Bardziej finału upatrywałbym w Magicach, z meczu na mecz grają co raz lepiej. Poza tym zawsze solidni w PO Boston i LA, nikt w faworaytach nie wymienia Spursów, a grają najlepszą koszykówkę i mają duże szanse na mistrza w tym sezonie.

Wypowiem się jeszcze na temat Griffina, bo ten koleś po prostu imponuje, nie mówię o jego dunkach. W ostatnim meczu 47 pkt !! mega skuteczny i groźny, niektórzy zarzucali mu, że jest grożny praktycznie 1 czy 2 metry od kosza, jednak pokazał, że rzucać też potrafi. Clippersi to bardzo dziwny zespół, jednej nocy potrafią wygrać z Miami/Bostonem/Magic/Lakers a drugiej przegrać z Minesotą czy z jakimś innym średniakiem.

MVP jak dla mnie nie dla Rose , wielu nalega, ale wystarczy popatrzyć gdzie Clevland było z Jamesem a gdzie jest bez niego i gdzie było Miami bez niego, a gdzie jest z nim (wkład Bosha mniejszy).

Aha, co do Gortata, to przeszedł z Magic by grzać ławet w Sunsach, spoko.

8434236214bec043e1f826.jpg

Marcin ładnie ostatnio dwa double digitsy z rzędy, ale ze słabymi cavs i wizards, niemniej należy pogratulować. lopez gra coraz niejsze minuty a mg coraz więcej. to dobrze wróży na przyszłość. phoenix już niedługo być moźe bilans powyźej 0.500 i walka o PO.

7714662984d3ae78685a4c.jpg

Gortat 3 swietne mecze po czym z detroit zagral slabe 13min;/

1sze piatki meczu gwiazd:

Wade, Rose, Amare, Lebron i Howard

vs

Kobe, Paul, Melo, Durant i ?? Yao kontuzjowany, obstwiam ze dadza Duncana lub oby:) Gasola:)

Moje typy rezerwowych:

Wschod: KG, Pierce, Rondo, Allen, Harford + ktos jeszcze z Atlanty (Smith/Johnson) + Bogut (lub inny mlody center, byle nie Bosh;p)

Nie lubie Celtow i sam sie dziwie, ze dalem az ich az 4, najmniej w tym sezonie zasluguje KG, ale on na pewno zagra za zaslugi;p

Szanse na wystep ma tez Felton z Knicks.

Zachod: Duncan/Gasol (1 w 1szejpiatce), Nowitzki, Love, Parker, Ginobli, Williams, Nash

pewnie bedzie Griffin ale go nie lubie i wole zeby zagral Kevin Love.

Szanse ma tez Westbrook zamiast Nasha lub Parkera.

W sumie na zachodzie brak klasycznego centra, ale wielkiego wyboru to tam nie ma...

• 4 tygodnie później...

Czy All-Star Weeknd będzie z piątku na sobote, z soboty na niedziele i z niedzieli na poniedziałek? Jeżeli tak to o której godzinie?

• Reputacja:   1

Pierwszy mecz o 3. Konkursy i mecz gwiazd o 2.

15974308365193fac7b7921.jpg

Czyli tak:

-Mecz z piątku na sobote o 3

-Konkursy z soboty na niedziele o 2

-Mecz gwiazd z niedzieli na poniedziałek o 2

?

Czyli tak:

-Mecz z piątku na sobote o 3

-Konkursy z soboty na niedziele o 2

-Mecz gwiazd z niedzieli na poniedziałek o 2

?

Tak.

WWE by Pinio 2k17

KNEES 2 FACES

A gdzie będę mógł znaleźć stream?

Ja skorzystam z transmisji na Canal+Sport ale jak oglądam NBA w internecie to coś w stylu sportlive albo szukam na polskiej stronie danego klubu jakiś link ;d

WWE by Pinio 2k17

KNEES 2 FACES

Jak podobał się Slam Dunk Contest?Mi najbardziej podobały się popisy DeRozana.Ogólnie było na co popatrzeć:

1.Ładne dunki DeRozana

2.Dunk (dokładniej Alley-Oop) nad maską samochodu.

3.Ściągnięcie maskotki przez Ibake

4.Zapakowanie 3 piłek do kosza przez McGee.

Na deser został nam mecz West vs. East. Ogląda ktoś na żywo?

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 138 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 018 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 703 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 583 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 884 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Kowalski
      Mistrzyni wchodząca jako pierwsza zawsze dziwi, fajna ta korona Ripley   Wow co za walka. Co Iyo dała tu popis to nie mam pytań, kilka razy cofałem sobie żeby przyjrzeć się jak ona przyjmowała niektóre akcje. Skradła całą moja uwagę. Nakręciłem się na dalszą część show.  Drew McTweetyer. Dobra bitka w wadze ciężkiej i świetny Claymore w krzesło. Balor wychodzi w reklamówce z netto na głowie. Fajnie że tu wynik może pójść w każdą stronę. Jednak Domino pierwszy zaatakował zioma ale Finn łatwo go usadził. Akcja non stop o to chodzi. No i jednak najlepszy Mysterio w historii ukoronowany, starego w pobliżu nie ma to sukcesy w końcu odnosi. MVP walki Bron. świetny ten dzień jak na razie dobra zabawa  Randy ale filmik, ale wejście ❤️ i old school gacie. Mistrz TNA na WrestleManii grubo. Szybko lekko i przyjemnie, a i piękne RKO    Logan Paul na wejściu wygląda bardziej jak superstar. Walka jakiej się spodziewałem, sporo efektownej ofensywy Paula. O kurde Kross to mnie zaskoczył. Mógł się skusić AJ na krzesełko. No szkoda   Jak lubię Liv I powinna tu być, tak ta walka jest tak z dupy że bardziej się nie da. A sytuacja z Bayley to w ogóle wtf. Nie można od razu było tak robić albo dać jakąś inną a jej walke z Roxanne zostawić? Eee jeszcze Irlandki wygrały, no szoker   Stone Cold i tribute dla Conrado Moreno, też fajna niespodzianka    Dżon wychodzi jak na pogrzeb. Chciałbym żeby ktoś tak się cieszył na mój widok jak Cena na Travisa. Długo ta szopka z nim trwała i to wszystko. No nie dowiozła jak dla mnie końcówka. Nie po to uwalasz Super Romana żeby teraz przegrać przez zjaranego rapera Świetny dzień ze słabym zakończeniem 
    • KyRenLo
      Karrion Kross w akcji: Wow. To się odpalił.
    • -Raven-
      Wg newsów w sieci, Bayley nigdy nie była planowana z występem na tej WM-ce i od początku planem było, że "niespodziewanie wypadnie", a jej miejsce "niespodziewanie" zajmie powracająca Beczka. Nie wiem co za łeb to wymyślił, ale ponoć tak właśnie było. Jeszcze co do main eventu, to dawno nie widziałem tak spierdolonego STFU. Wyglądało to jakby Jachu leżał na Homelanderze, próbując go zapiąć, a nie udusić. Kompletnie zero nacisku na szyję Kodeusza, czy choćby zaciągania mu łba do tyłu. Totalnie fake'owo to wyglądało i aż nie chce się wierzyć, że taki stary wyga jak Jachu coś takiego odjebał
    • Attitude
      W trakcie niedzielnej części WrestleManii 41 potwierdzono datę Money in the Bank 2025. WWE poinformowało, iż ta gala odbędzie się 7 czerwca w Intuit Dome w Los Angeles. Czyli tego samego dnia, co... Worlds Collide, które będzie miało miejsce w innej hali i kilka godzin wcześniej. Na Worlds Collide wystąpią gwiazdy NXT i AAA. Wygląda na to, iż WWE częściej będzie praktykować organizowanie dwóch gal tego samego dnia, nie tylko przy okazji WrestleMania Weekend. Skoro już wspomniałem o WrestleManii 41, to dużo emocji wzbudziło wśród fanów zachowanie WWE wobec Bayley. "Fightful Select" podało, że oficjele od dawna mieli w planach scenariusz, by to właśnie Becky Lynch w ostatniej chwili zastąpiła Bayley. Sama Bayley nie ma prawdziwej kontuzji. Ric Flair odniósł się w mediach społecznościowych do wyczynu Johna Ceny. Czyli zostania 17-krotnym mistrzem świata i pobicia rekordu "Nature Boya". Już dzisiaj w nocy pierwsze Raw po WrestleManii 41 i zazwyczaj można było spodziewać się powrotów lub debiutów kilku postaci. Na ten moment nie zapowiedziano żadnej walki, ale wiadomo, że pojawi się m.in. nowy WWE Champion - John Cena.Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To Wrestling Dontaku 2025 - Dzień 2 Data: 21.04.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Osaka, Japan Arena: EDION Arena Osaka #2 Publiczność: 857 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
  • Dodaj nową pozycję...