Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

SOTW #77

Która najlepsza ?  

27 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która najlepsza ?

• 1
      13
    • 2
      9
    • 3
      5

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1.

http://c.wrzuta.pl/wi6133/f923e6c7000fd0854c1e3906/0/sotw%2076

2.

http://www.bankfotek.pl/image/672267.jpeg

3.

http://img149.imageshack.us/img149/3091/reyv1.jpg

Oceniajcie ;)

15733752564c2c578fdaea8.jpg

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Esespe

2

• LeViathan

1

• Adrian!

1

• Herry

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Pierwsza praca mi się najbardziej podoba, ciekawe efekty, ładny napis, zdjęcie chyba wycinane (bo ucho trochę poszczerbione), ale na tle pozostałych prac ta prezentuje się dla mnie najlepiej.
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna powiedz sobie, że Arke Noego zbudowali amatorzy, a Titanica profesjonaliści...

188684967255ca7184a53c5.gif

Najlepsza praca numer 2, świetny napis i ogólnie mi się podoba. Jedynka też dobra, jednak dwójka jakoś bardziej mi podchodzi.
Sygna wykonana przez Filipoo666.

9274642904c272ba7bb672.jpg

Głos na 1 gdyż najbardziej mi podeszła ze wszystkich. Ciekawa kompozycja i tło. Wszystkie prace na wysokim poziomie ale 2 ma za dużo efektów, a 3 słabe tło.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Wszystkie prace są naprawdę wspaniałe, lecz dla mnie najlepsza jest praca z numerkiem 1. Fajne tło, ciekawe efekty, super kolory. Pozdrawiam autora :)

Mi tam bardziej podoba się dwójka, więc na tę pracę oddam głos.

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Wszystkie prace bardzo mi się podobają, ale głos oddałem na prace z Kurtem. Najbardziej mi się chyba podoba i najchętniej wziąłbym ją do podpisu z tych wszystkich.

Osobiście oddałem głos na 2. . Czemu ? Fantastyczny napis , wtopienie i tło ;)

15733752564c2c578fdaea8.jpg

Glos na nr2 Swietna pracka ze wzgledu na to co podal kolega powyżej :D

12096517424cdeec1e1a459.jpg

Głos na nr 1, bardzo dobrze wszystko zgrane. Zastanawiałem sie jeszcze nad 2 bo też jest bardzo dobra !
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• IIL
      Femi mógłby rozwalić Lesnara w kilka sekund jak to było z Goldbergiem na Survivor Series 2016. Od razu zrobiliby z niego gwiazdę i jest potencjał na rewanże w przyszłości. Od kiedy Mania zajmuje cały weekend za szybko nabijają się te liczniki :p 
    • Grok
      Partnerstwo między WWE a TNA Wrestling może pozwolić Bayley spełnić marzenie z dzieciństwa. W trakcie niedawnego wywiadu w Busted Open Radio Bayley zdradziła, że marzeniem z czasów dorastania było dla niej osiągnięcie wszystkiego, co możliwe w WWE — od budowania gimmicku, przez świetne mecze, po zabawne segmenty w stylu toru przeszkód. Pragnęła też pewnego dnia zawalczyć w TNA, bo uwielbiała dywizję Knockouts w jej złotej erze. Partnerstwo WWE-TNA do tej pory skupiało się głównie na NXT, c
    • MattDevitto
      Oglądałem wczoraj ten mecz na żywo i w jego czasie miałem nadzieję, że Sochan złapie choć parę minut na koniec jak będzie pozamiatane - niestety dla niego Knicks na koniec trochę się zbliżyli i tyle go widzieliśmy na parkiecie. Na dziś nie wygląda to ciekawie, bo on nawet nie znajduje się w stałej rotacji. Jakieś minuty pewnie będzie łapał, ale jak ktoś liczył, że się odbuduje to chyba raczej nie w Nowym Jorku i nie w tym sezonie. Za mało argumentów by grać regularnie w czołowej drużynie wschodu
    • Kaczy316
      A to nie jedyna sytuacja, Ciampa, Gargano, Zayn się długo kisił w NXT nawet po stracie tytułu NXT, Undisputed Era była w NXT zbyt długo i przez to nawet nie powąchała głównego rosteru, teraz też mamy dobre przykłady, Jade, Je'von, Trick, w sensie do Evansa nic nie mam, ale jednak był stosunkowo krótko w NXT, a jest młody i mógłby jeszcze posiedzieć, chociaż nie twierdzę, że jego call up to zły pomysł, a wręcz przeciwnie, bardzo dobry ruch, ale też patrzę pod względem doświadczenia, Jade to powin
    • Grok
      W minioną sobotę na AEW Collision Tony Schiavone ogłosił, że pre-show Zero Hour przed galą Revolution, która odbędzie się w tę niedzielę, będzie dostępny „za darmo” na HBO Max. Potem konto AEW na X promowało tę informację. To sformułowanie nie było jednak w pełni precyzyjne. Zgodnie z grafiką pokazaną w transmisji, Zero Hour będzie też dostępne na YouTube, Amazon Prime Video, X i Facebooku. Zaktualizowana karta AEW Revolution 2025 | Ta sobota | Los Angeles Marina Shafir vs. Toni Storm
  • Dodaj nową pozycję...